- Köszönetek: 1
Előkészületek, tervek, ötletek...
- Elrenor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Addig is jó mulatást, és jó utat nektek!
"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
- Trithyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
- Köszönetek: 0
Akinek van még helye a bőröndjében, az hozzon... nekem már nincs
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Náda
- Nem elérhető
Newra írta: Egy kérdés: Vízforraló lesz, amit használhatunk?
A teaházhoz kell, így biztos lesz.Hogy használhatjuk-e azt nem tudom :/
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Newra
- Nem elérhető
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Trithyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Dru írta: Ha már lesz kemence, lehetne vmi ilyet is: római pofonegyszerű édesség ? Persze előtte nem árt kenyeret is sütni
... és utána római lakoma?
... egyébként jól hangzik a dolog! egy üveg mézet viszek, bors lesz, tejet szerzünk... szóval benne van a pakliban
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Dru
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Trithyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Azt a brownies receptet igazán elküldhetnéd privibe... a plusz kötényt pedig hozd csak
Egyébként halkan közlöm, hogy megvan a végleges programunk... pár napja adtam le a nyersanyaglistát, melyben véglegesítettem, hogy miket fogunk kotyvasztani...
Hamarosan kiderül...
- Rhien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Én egy felturbózott brownies receptet tudok felajánlani, csoki, narancs kell hozzá, fél óra alatt megvan, és akiknek csináltam, azóta nem hagynak békén, annyira ízlett nekik. A Ring-féle csapattalin volt brownies, aki ott volt, őket faggassátok.
1 kötényt pluszba asszem tudok hozni.
Csóók mindenkinek!
- Elrenor
- Nem elérhető
- Trithyn
- Témaindító
- Nem elérhető
A két kürtőskalácssütőt szívesen elfogadjuk, az ottaniak már úgyis agyonhasználtak... és tudtommal kevesebb is van, mint amennyi lehetne... szóval, csodás lenne A receptet pedig feltétlen hozd el, ha tudod...
Szörp, hmm... nem rossz ötlet... lassi pedig biztosan lesz
- Elrenor
- Nem elérhető
Én is itt leszek, amennyit majd itt (vagyis ott) tudok lenni. És van sapim is;)
Meg ha szükséges 2 kürtőskalács-sütőm is van, esetleg levihetem! Meg jó receptem is van, csak nemtudom, hol... de majd megkeresem és összevetjük...
Majd gondolkozom ötleteken is, de így kapásból.. hmm. Csinálhatnánk valami szörpöt! A lassit meg totálisan támogatom, az melegben nagyon jól jön.
- Trithyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Aeglos, szuperjó ötletek... lassi felírva a listába... a túrótorta pedig gondolkodóba ejtett
Csak így tovább, tessék ötletelgetni!
- Aeglos
- Nem elérhető
A KÖMT-i szakácskodás nagyon tetszett, remélem most is hasonló dolgokat fogunk csinálni.
Ha innivaló is van a programba, javaslom, hogy készítsünk valamilyen lassit (indiai joghurtital), vagy turmixokat gyümölcsből.
Én mostanában többször készítettem pirosgyümölcsös túrótortát olyan folyékony áttört túróból, amit zselatinnal lehet megszelidíteni és ennek a variációit, vaníliás gyülmölcstortákat és hasonlók. Csak azért mert ezek nagyon finomak... Szóval ha esetleg van kedv... (És keveset kell sütni hozzá, ami a kicsi sütő és a meleg mellett gondolom szempont.)
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Náda
- Nem elérhető
egyébként halihó, én is itt leszek, remélem jókat fogunk együtt sütni/főzni/alkotni
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- mogy
- Nem elérhető
majd elkezdem gyűjteni a receptjeimet
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Trithyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Trithyn
- Témaindító
- Nem elérhető
-kürtőskalácssütő(faszénparázson)
-kemence
-rezsó
-egy kisebb sütő
-szabad tűz
Természetesen innivaló féleségeket is készítünk, készíthetünk...
- Trithyn
- Témaindító
- Nem elérhető
A kikísérletezés pedig jó ötlet...
- Ery
- Nem elérhető
Ugyan csak az 5. naptól jövök, de hozok Lembas receptet, amit itthon fogok kikísérletezni. Ha a Chef jónak találja, akkor indulhat a sorozatgyártás.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Trithyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Eljött a pillanat, hogy ti is szorosan együttműködjetek velem. Bármilyen ötlet vagy gondolat merül(t) fel bennetek, azt kérlek osszátok meg velünk is...
Amit kérnék:
-Mindenki hozzon magával valamilyen kötényt... +aki chefsapkát is hoz, az kap tőlem egy csokit (Ezekkel felhívjuk magunkra a figyelmet.. és az sosem árt )
Nohát akkor... agykerékforgatás induuul...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.