- Köszönetek: 0
MTT Raktár és Helyiség
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ardeth írta: Én is remélem tudok menni majd segíteni pakolni és a körülnézés folyamatban, ahogy megígértem.
Privi ment!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ardeth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"A halál csupán a kezdet."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
remélem épp ráérek majd...
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- dorwinion
- Nem elérhető
A Főnixbe masszív véleménykülönbség okán bizonytalan ideig sajnos csak önköltséges megoldással lehet menni. Amennyiben a helyzet változik ugyanitt informállak benneteket.
Egyébként mtt helyiséget+raktár helyet keresünk. Aki tud 50-70 nm-es kiadó helyet (ne legyen a város szélén, tömegközlekedésileg jól megközelíthető helyen legyen, ára havonta 70-100e - olcsóbb lehet ) ne fogja vissza magát! A jelenlegi kostrukcióhoz hasonló is érdekel bennünket: x összegért raktár helyiség + x óra klub helyiség használat. Előre is köszi a segítséget!
- dorwinion
- Nem elérhető
A szombati raktárpakolás elmarad! [/center:13vobxo3]
Ha a helyzetet sikerül normalizálni, akkor természetesen pótoljuk!
- Melian
- Nem elérhető
Volt. Egészen fél 7-ig pakolhattunk, azaz valamivel több, mint egy órán keresztülMetaflora írta: Ma volt végül raktárpakolás?
Kezd elmérgesedni a helyzet
Attila, ne gyere szombaton, nem lesz raktárpakolás.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
"sajna" javítandó: "szerencsére"Estel Adániel írta: Tegnap sajna nem értem rá, de holnap megyek én is szívesen!
(Ami engem illet, a jó tapasztalatok nyomán inkább nem igazítom a raktárpakoláshoz a programom, hét után esélyes, h benézek, ha még(már?) lesztek.)
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Melian
- Nem elérhető
Én is megyek - bár ma is milyen jót pakoltunkdorwinion írta: Ott leszek! Ki jön még emberek? Gyerünk, gyerünk...!
(bár végül is a kárpótlás megvolt )
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- dorwinion
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Raktárpakolás
CSÜTÖRTÖK
17.00-tól ameddig csak lehet.
Ott leszek! Ki jön még emberek? Gyerünk, gyerünk...!
Orsie: ugye ezt nem gondoltad komolyan? A bedobozolt mikrofont sem szoktuk megtalálni a kupiban -gyakran pakolás után sem -, nemhogy egy fekete termosztetőt... Ha látom azért elrakom, de pl. ha eljönnél segíteni pakolni, máris duplázódna az esély a megtalálására!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
CSÜTÖRTÖK
17.00-tól ameddig csak lehet.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Náda
- Nem elérhető
sajnálom :/
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Orsie
- Nem elérhető
pl Dorw, Rád számítanék^^ vagy ha Dorw mégsem megy, de pl megy Meta, akkor az is jó lenne ha tőle átvehetném.
köszi!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
(bocsánat akitől ismételt információt kértem)
A létszám illetve dorw jelenlétéből fakadóan (én nélküle nem akarok raktárazni, mer' ő a főnök, oszt ha valamit rosszul csinálunk, akkor ne kelljen már elölről kezdeni)
NAGY RAKTÁRPAKOLÁS!
Helyszín: A Főnix, Paulay Ede u. 5.
Első időpont:
Kedd 17.00 - amíg csak lehet.
Második alkalom:
Csütörtök
17.00- amíg csak lehet.
Ezután persze szombaton is marad az eredeti program.
Továbbá - a hét folyamán pótalkalmat is beiktathatunk a munka felmérése után.
FONTOS!
A munka vidáman jobban megy, hozzatok sütit meg csokit, (én is igyekszem) de csak olyat amivel nem kenjük össze a cuccokat.
(és, utóirat: Amennyiben a Főnixben még mindig nem csinálták meg a zárható üveges szekrényt a könyvtárunknak, (amit az odaköltözésünk előtt megígértek) kérek mindenkit, hogy a lélektani hadviselés minden eszközével járjon el ez ügyben.)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Majd írjatok ide infókat.
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Melian
- Nem elérhető
Viszont lehet, hogy valamelyik napon (egyelőre a kedd a valószínűbb) Lassi-tolkien.hu-szerkesztőségi megbeszélés lesz 6-tól, de az is valszeg a Főnixben, viszont ott, lektor-korrektorként nem én leszek a kulcsember, szóval valszeg tudok raktárrendezni (vagyis inkább a katalogizálásra gondolok)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- dorwinion
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Na nekem jelenleg a szerdám kiesett, hétfő-péntek fél8tól edzés, de a többi napon elvileg bármeddig ráérek.
Konkretizálom:
Ki érne rá hétfőn 4-6 ig?
Ki ér rá kedden 4-akármeddig?
Ki ér rá csütörtökön 4-akármeddig?
Ki ér rá pénteken 4-6ig?
Nyilatkozzatok meg!
(áhá most látom, hogy dorw mikor ér rá, én nélküle nem akarok elkezdeni egy rendszert, amire csak döbbenten néz majd, ha meglátja)
Szerintem másfél óra alatt ki lehet pakolni a raktárat, és ha okosan rámolunk ki - a dohányzóba már eleve szortírozva menjenek ki: kreatív a kreatív kupachoz, jelmez a jelmezhez, anyag az anyaghoz (kb. lemérni mekkorák, a használhatatlanokat kukázni), stb... - akkor ezzel telni fog az idő és nem feleslegesen. Nagyon fogok sietni, de addig is esetleg meg lehetne keresni/ tervezni a cuccok logikus helyét, így az elsőkörös ömlesztett leltárt simán összelehet írni bepakolásnál. (A tisztázás meg ebből már elkészülhet otthon is.)
Egyébként a kedd, csütörtök jó nekem úgy 9-ig.
(Az augusztusi elpakolásnál de.10-du.2-ig voltunk,, és sikerült elrendezni mindent, bár leltár nem készült.)
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
hétfőn 4-6 ig? Tuti nem.
kedden 4-akármeddig? Hat után (odaéréssel együtt fél hét után).
csütörtökön 4-akármeddig? Héttől mindenképp (előtte nem szívesen, de megoldható).
pénteken 4-6ig? Valószínűleg igen.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Konkretizálom:
Ki érne rá hétfőn 4-6 ig?
Ki ér rá kedden 4-akármeddig?
Ki ér rá csütörtökön 4-akármeddig?
Ki ér rá pénteken 4-6ig?
Nyilatkozzatok meg!
(áhá most látom, hogy dorw mikor ér rá, én nélküle nem akarok elkezdeni egy rendszert, amire csak döbbenten néz majd, ha meglátja)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Náda
- Nem elérhető
Szombaton viszont nem tudok jönni a nagy-nagy raktárpakolásra
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- dorwinion
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Kedves Nép!
Mivel úgy alakult az életem, jövő héten meglehetősen sok szabadidőm lesz, amit szeretnék a Raktár helyreállítására fordítani.
dorwinion áldását adta a dologra, és az ő szombati terveivel összhangban terveztem.
Ki az aki ráérne hétköznapokon 16 és 19 óra között (kb bármikor) közületek?
A terveim maximalisták, végeredményként a rendezett raktár mellett teljes, átlátható katalógust és raktári jegyzéket szeretnék.
Aki ráér a jövő hét bármelyik délutánján az szóljon itt, vagy keressen meg engem.
Fél 6-ra tudok menni, hamarabb nem megy.
Kedves Nép! Kérlek benneteket, hogy akinek van kedve/ideje/elszántsága az minél hamarabb szóljon, hogy a jelentkezéseknek megfelelően tudjuk tervezni a WarehouseParty-t!
Köcce!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Mivel úgy alakult az életem, jövő héten meglehetősen sok szabadidőm lesz, amit szeretnék a Raktár helyreállítására fordítani.
Dorwionion áldását adta a dologra, és az ő szombati terveivel összhangban terveztem.
Ki az aki ráérne hétköznapokon 16 és 19 óra között (kb bármikor) közületek?
A terveim maximalisták, végeredményként a rendezett raktár mellett teljes, átlátható katalógust és raktári jegyzéket szeretnék.
Aki ráér a jövő hét bármelyik délutánján az szóljon itt, vagy keressen meg engem.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.