A csoportokról

Több
18 éve 2 hónapja #302004 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A csoportokról

Fëanor írta:

Timona írta:

Fëanor írta: hogy lehet MTT tag leni?
nem szeretnék az lenni csak érdeklődöm.és ha valaki az akkor mekkora a felelősség?

www.tolkien.hu/view.php?m=&c=5&a=998

kössz.ezt külföldről is belehet fizetni?vagy érvényes innen is?

Persze, hogy lehet, csak ehhez nem árt tudni a számlaszámunk nemzetközi változatát (az IBAN-t): HU78 1170 9002 2990 0181 0000 0000 (ugyanaz, mint a belföldi számlaszám, csak elé kell írni, hogy HU78, mert ez az OTP azonosítója, és kiegészíteni a 8 db 0-val a végén).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #301943 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: A csoportokról

Fëanor írta: kössz.ezt külföldről is belehet fizetni?vagy érvényes innen is?

Szerintem volt már rá példa ;)

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #301935 Írta: feanor
feanor válaszolt a következő témában: A csoportokról

Timona írta:

nem szeretnék az lenni csak érdeklődöm.és ha valaki az akkor mekkora a felelősség?

kössz.ezt külföldről is belehet fizetni?vagy érvényes innen is?

Auta i lóme!

Több
18 éve 2 hónapja #301880 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: A csoportokról

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
18 éve 2 hónapja #301842 Írta: feanor
feanor válaszolt a következő témában: A csoportokról
hogy lehet MTT tag leni?

Auta i lóme!

Több
18 éve 3 hónapja #301206 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A csoportokról
A Csoportok (akár hivatalosak, akár nem, akár MTT-sek, akár Emtétések) híreit mostantól fogva Brisától átvette Eruntale/Hanna, akinek az eruntale@gmail.com -ra kell elküldeni a havi híreket, programokat minden hó 20-a előtt!

Több
18 éve 4 hónapja #299550 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: A csoportokról
Kószakommandó rulz! Jelentkezem a listára :deal:

"A mosoly a leger

Több
18 éve 4 hónapja #299520 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: A csoportokról
Hamarosan ismét itt az ideje egy újabb hírlevélnek. Nagyon szépen kérek MINDEN csoportot, hogy ha van olyan információjuk, amit minnél több emberhez szeretnének eljuttatni, augustus 24-ig írjanak nekem a panni@tolkien.hu címre!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 6 hónapja #295188 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: A csoportokról
Készül a júniusi hírlevél. Aki szeretne benne látni információt a csoportjáról, az írjon nekem privit vagy mailt.

Köszke

Brisa

Több
18 éve 6 hónapja #292588 Írta: Brisa
Máj. 26-áig várom azokat az információkat a csoportokról, amiknek bele kell kerülniük a Hírlevélbe és a Hírmondóba. Címem: brisa@tolkien.hu

Brisa

Több
18 éve 7 hónapja #290096 Írta: Brisa
Drága Kincső, az idők változtak. Én már tavaly óta nem várok el aláírt papírt. :wink: Mindössze egy 5-10 perc alatt kitölthető formanyomtatványt (innen letölthető: www.tolkien.hu/mtt/csoportalakitashoz.doc ) szeretnék E-MAILEN megkapni, ami alapján végre el tudnám készíteni a csoport-nyilvántartást.

Brisa

Több
18 éve 7 hónapja #290091 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A csoportokról
Már bocsi, Brisa, de ez nem fairplay. :P Nincs olyan sok időnk, hogy megvárjuk h. mindenki aláirogassa azt a nyamvadt alapítót... az 1-2 hétbe beletelik, de nyilván legkésőbb a táncesten mindenki jelen lesz, akinek alá kell írnia. Megígérjük, hogy beadjuk, de ha a kevés/kései reklám miatt nem vesznek elegen jegyet, azt az MTT fogja anyagilag megbánni, mert jövő héten előre kell fizetni! :!: :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 7 hónapja - 18 éve 7 hónapja #290029 Írta: Brisa
A TolkienHU főszerkesztőjeként felajánlom minden MTT-s csoport számára, hogy a jelentősebb (MTT-s!!!) programjait kitesszük a főoldalra.

Ami ehhez szükséges:
:arrow: egy kis kép (lehet a csoport logója is vagy az aktuális programhoz kapcsolódó kép, de fontos, hogy a mérete: 135*180-as legyen)
:arrow: egy rövid leírás a főbb információkról, ami a kép mellé kerül (tehát érdemes hatásos, figyelemfelkeltő szövegeket alkotni - ez a reklám helye ;) )
:arrow: a hírhez kapcsolódó cikk url-je, amire a "Bővebb információk itt" link fog mutatni (ez a cikk lehet hosszabb, részletesebb, képekkel dúsított leírás a programról. Mivel sajnos továbbra is problémás a cikk-feltöltés a többség számára, itt a részletes leírás hozzá: www.tolkien.hu/view.php?&c=5&a=1967 )

Ha ez megvan, akkor az alábbi címekre kell elküldeni: brisa@tolkien.hu ÉS ulmo@tolkien.hu . Igen, egyszerre mindkét címre!!! Igen, kötelező mindkettőre! Aki csak az egyikre küldi, az jelentős időbeli késéssel számoljon.

Ádám, várom tőled az anyagot, ahogy megbeszéltük.

Ladis, Lau, ha gondoljátok, a táncest is kikerülhet. (Piszkos módszerhez folyamodom: kikerülhet, amennyiben a csoport papírja megérkezik hozzám... :twisted: )

Telco, Beltain? Eseteg jöhet egy komlpex túreterv is, ha gondoljátok. Ha másnem, akkor cikként, ami megjelenik a felső kis boxban.

A többi csoport jelentkezését is szívesen látom.

Ja, és várom az egyes csoportok hírlevélbe szánt anyagát is!!!

Ezentúl csak itt fogom megjelenteni a csoportokat általánosan érintő cuccokat, tehát tessék rendszeresen figyelni a topikot. Főleg a csop-vezeknek.

Brisa

Több
18 éve 8 hónapja #289450 Írta: Brisa
Készül a féléves (és az áprilisi) hírlevél. Megkérek minden csoportot, hogy őket érintő fontos információkat, amelyet szeretnének minél több emberhez eljuttatni, írják meg nekem péntek estig a brisa@tolkien.hu -ra.

Brisa

Több
18 éve 9 hónapja #287986 Írta: Brisa
Megkérnék minden csoport koordinátort vagy egy aktív tagot, hogy minden hónap 20-áig írják meg nekem, mi kerüljön be a csoportjukról a Hírlevélbe és a Hírmondóba. Gondolok itt a talikra, rendezvényekre, programokra, felhívásokra, tervekre és egyebekre.

Mailben küldjétek: brisa@tolkien.hu

Brisa

Több
19 éve 3 napja #280167 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: A csoportokról
Nemsoká alakítunk mi is egy csoportot. A kósza lusti csuport. Célunk, hogy az otthonülést tegyük már már kulturális axpiliticióvá. Bárki lehet tag, aki tagja a MTT nek, vagy elveinkkel egyet ért. Szeret otthon lenni, és a négyfal között élni napjait. Várom leveleiteket!

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
19 éve 2 hete #278979 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: A csoportokról

Melyanna írta: Mi nem leszünk Kismaroson, de legalábbis engem kéretik felvenni alapítótagnak 8)

Köszönöm!

sajna Kismarosra én sem megyek, "csak" LEP-re legközelebb

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 2 hete #278971 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: A csoportokról
Mi nem leszünk Kismaroson, de legalábbis engem kéretik felvenni alapítótagnak 8)

Köszönöm!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
19 éve 2 hete #278968 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: A csoportokról
Akkor Kismaroson hivatalosan megalakítjuk a Kósza Kommandót. És a hírlevélben közöltekkel ellentétben NEM LÉTEZIK telcontar@tolkien.hu emilcím, bárminemű megkeresésnek a tkrieger@infinitumx.hu címen van helye.

Több
19 éve 2 hete #278908 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: A csoportokról
ja, és ilyen hadonászós dolgokat nem fogunk tanulni? mindenesetre dobj fel engem is a listára lécci. Elkéne egy kis mozgás eltunyult végtagjaimnak. :lol:

Több
19 éve 2 hete #278790 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: A csoportokról
Telcontar, én jelentkezem. Remélem, januártól nekem is lesz időm az ilyesmire...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 2 hete #278659 Írta: Brisa
Bocsánat...

Brisa

Több
19 éve 2 hete #278654 Írta: Gandalf

Több
19 éve 2 hete #278622 Írta: Brisa

Gandalf írta: Táncosoknak nincsen papírjuk?

Nincsen.

Brisa

Több
19 éve 2 hete #278621 Írta: Gandalf

Több
19 éve 2 hete - 19 éve 2 hete #278620 Írta: Brisa
Az eddig hivatalosan megalakult csoportok:

:arrow: Pályázatíró (logisztikai) Csoport
:arrow: Kreatív Művészeti Csoport
:arrow: HNE
:arrow: Verses Csoport
:arrow: InfoCsoport
:arrow: MTT Színjátszókör

Valamint:
:arrow: Humor Csoport
:arrow: MTT Kórus
:arrow: Gyerekszoba
:arrow: GOMUNCS
(A Humornak valószínűleg elveszett az alakulópapírja, ill. a Kórusnak és a Gyerekszobának nem is volt olyanja. A GOMUNCS papírja sincs nálam.)

Esetleg kihagytam valamit?

Brisa

Több
19 éve 3 hete #278547 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: A csoportokról

Rion Pendragon írta: engem érdekelne a kósza kommandó, csak túl béna vagyok Sam Fisher-t ,meg Aragornt majmolni. ja, és nem vok mtt tag, szal én szóba se jöhetek. :)

Kedves Rion, a csudát!!! :eek2:
Mi egyszerűen csak természetet járunk, semmi földöntúli képesség nem szükségeltetik hozzá ;)
És ahhoz, hogy kirándulni járj velünk, nem kell MTT-tagnak lenned!

Sirgon,
nyugi, decemberben és januárban szvsz mi is inkább ülönk a nappaliban és forralt bort kortyolgatunk :lol:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
19 éve 3 hete #278546 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: A csoportokról
Engem érdekelne a KK, de az utóbbi hónapokba teljesen el vagyok havazva. Talán tavasszal már újra tudok kirándulni járni.

Több
19 éve 3 hete #278533 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: A csoportokról
engem érdekelne a kósza kommandó, csak túl béna vagyok Sam Fisher-t ,meg Aragornt majmolni. ja, és nem vok mtt tag, szal én szóba se jöhetek. :)

Több
19 éve 3 hete #278517 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: A csoportokról
Nekem a Sopron vagy Szombathely környékiek írhatnának, és ha vagyunk elelgen, csinálhatnánk egy nyugat-dunántúli Szövetséget is...

feketemamba5@freemail.hu
vagy
noldalany@gmail.com

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére