Kósza Kommandó

Több
17 éve 7 hónapja #326694 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
hát ez ugrik már megint:P

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #326693 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Kedves Kispajtások,

tudom, hogy későn írom be, de hátha leszünk néhányan:

A következő KószaKommandó-túra:

Időpont: 2007.05.20., vasárnap
Tervezett útvonal: Csobánkai elágazás - Holdvilág-árok - Nagy-Csikóvár. Az túra vége vagy a Dömör-kapu (lefelé szigorúan busszal!!!) vagy Pomáz.
Találkozó: 8:30, Szentlélek tér, HÉV-megálló, de természetesen fel lehet szálni a 8:30-as HÉV-re a Batthyány téren. Pomázról a 9:20-as busszal megyünk tovább.

Aki jönne, kérem jelezze nekem!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #326192 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Alison West írta:

telcontar írta: Pótbiznisz - mint mindig - június 21 előtti vagy utáni szombat. Líthas.

Telihold volt és ilyenkor igazán kellemes az erdőt járni. Legalábbis úgy, hogy tudod, hol vagy. :)

De az mááás. Pótbiznisz a Beltaine utócucc, azoknak, akik Várgesztesen voltak. Líthas megint más. Amúgy én támogatom a pótbizniszt, de mi lenne, ha nem szombaton lenne, hanem pénteken, mert én vasárnap már dolgozom kora reggel :( Legyen péntekről szombatra, plíz.

Ha esetleg júni 21 után lenne akkor még ki tudja el is tudnék ugrani :)

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
17 éve 7 hónapja #324890 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Fantasztikusan éreztem magam veletek Beltaine-on. A csodás telihold a csillagokkal, a tábortűz, a szabad ég alatt alvás... helyett a duma egész éjjel... az óriáscsiga a fán, az excalibur megtalálása, és első Adim szobra... az, hogy örültetek nekem, pedig nagyon rég nem jártam köztetek... és a tüzifahasogatás... remélem, nem baltáztam el semmit...

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"

Több
17 éve 7 hónapja #324854 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Jó volt veletek ismét a Beltaine-on. :D Köszönöm mindenkinek.

Remélem, hazafelé senkit nem ettek meg a kóbor kutyák.

Tünde, az a krumplipucoló valószínűleg a miénk. 8)
Ez volt legjobb bográcsban készült paprikáskrumpli, ami valaha ettem.

Köszi a jókívánságokat, a kutyust (Dollyt) végül Árpi elvitte szerdán dokihoz, ott lecsípték a körmét, és bekötötték, szóval most már oké.

Pussszantás mindenkinek!

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
17 éve 7 hónapja #324738 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

telcontar írta: Pótbiznisz - mint mindig - június 21 előtti vagy utáni szombat. Líthas.

Telihold volt és ilyenkor igazán kellemes az erdőt járni. Legalábbis úgy, hogy tudod, hol vagy. :)

De az mááás. Pótbiznisz a Beltaine utócucc, azoknak, akik Várgesztesen voltak. Líthas megint más. Amúgy én támogatom a pótbizniszt, de mi lenne, ha nem szombaton lenne, hanem pénteken, mert én vasárnap már dolgozom kora reggel :( Legyen péntekről szombatra, plíz.

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
17 éve 7 hónapja #324711 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Pótbiznisz - mint mindig - június 21 előtti vagy utáni szombat. Líthas.

Több
17 éve 7 hónapja #324602 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Van érdeklődés tartani esetleg egy pótbizniszt? Mondjuk most szombat?

code a rat the monster on doom in it

Több
17 éve 7 hónapja #324596 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Nálam maradt egy sárga nyelű krumplipucoló, tulajdonosa jelentkezés után átveheti.

Köszönöm ami megérdemli..... jó volt veletek
és köszönet a harmonikáért, éjjel csodálatos
és a nagy beszélgetésekért, az mindig nagyon fontos
kutyinak jobbulást
nekünk még sok ilyet

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 7 hónapja #324551 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

telcontar írta: Mai majális:
Sajnos hazafelé lesántultam, ezért az egész napos mászkálást, amire úgy vártam egy éve, nem tudom bevállalni.
Ha mennétek, akkor javaslom, a Széchenyi fürdőné találkozzatok a földalatti kijáratnál kettőkor, de eme helyen egyeztessetek.

És este koncert azért lesz?

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
17 éve 7 hónapja #324549 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Élmény volt veletek, mint mindig! :D

telcontar: vágódeszka nálam, délutánonként 5-6 után tudom odaadni.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 7 hónapja #324531 Írta: Rabyn

Newra írta:

Rabyn írta: Király volt:) sajnos képek nem lesznek mert hazafele megsemmiültek:(

OFF/
Mitől? 8O
ON/

Mert törölni akartam egyet és mindet töröltem:(

Több
17 éve 7 hónapja #324523 Írta: Telcontar
Mai majális:
Sajnos hazafelé lesántultam, ezért az egész napos mászkálást, amire úgy vártam egy éve, nem tudom bevállalni.
Ha mennétek, akkor javaslom, a Széchenyi fürdőné találkozzatok a földalatti kijáratnál kettőkor, de eme helyen egyeztessetek.

Több
17 éve 7 hónapja #324497 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Mint első Beltaine-ozó, legelőször is köszönetemet szeretném kifejezni Telcontarnak a szervezésért. Közeli, ámbár mégis szép hely volt útunk célja.
Későbbi életem során is szeretnék mindig a szép, pozitív érzéseket előtérbe hozó, vagy épp tanulságos dolgokra emlékezni. Így aztán a tegnapi napból is ezeket szeretném kiemelni, hadd maradjon meg e fórum lapjain mindörökkön. Továbbra is hiszem hogy ezen emlékek képesek befolyásolni célunk beteljesítéseit, sikereink elérését.
Így aztán említést tennék erről a gyönyörű sziklaalkotmányról, melyet bizonyára már mindannyian ismertek, én viszont most láttam előszőr. Remek kis katlan, a tetejéről pedig csodás a kilátás. Ejtőernyőzők és repülő nazgulok vonták magamra figyelmem. Szép zöld terület, kék ég, telihold és a csillagok... Spirituális megtisztulásra kitűnő nap.
A paprikáskrumpli fenséges volt, akárcsak Rabyn hölgy meséjében. Jól is laktam vele egész napra.
Jó volt a közösségbe tartozni ily rövid időre, mert volt sok öröm.. móka.. és kacagás. A barátság szoros kötelékeit nem lehet egykönnyen elszakítani, hisz életünk meghatározó része. S jöjjön bármily vész, sötétség vagy nem szunnyadó rosszindulat, a tábortűz fénye az Olthatatlan Lánggal egyetemben elűzi azt. Kitűnő példa volt erre a fagyoskodós-összebújós-ökörködős-szerintem.
Újfent megismerhettem új arcokat; nekik, s a régieknek, s a jelenbelieknek is egyaránt kívánom, hogy az elkövetkezendő alkalmak alatt pozitív élményeik csak nőjenek, és ezáltal életük színesedjen Középfölde világán.

U.I.: a kutyusnak jobbulást, remek tagja volt a csapatnak

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 7 hónapja #324491 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Rabyn írta: Király volt:) sajnos képek nem lesznek mert hazafele megsemmiültek:(

OFF/
Mitől? 8O
ON/

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 7 hónapja #324490 Írta: Rabyn
Király volt:) sajnos képek nem lesznek mert hazafele megsemmiültek:(

Több
17 éve 7 hónapja #324424 Írta: Telcontar
kefével és vízzel a belsejét és a ráégett szenetannyira, hogy szállítható legyen, a maradékot otthon normális mosogatószerrel.

Több
17 éve 7 hónapja #324387 Írta: dorwinion
Akkor írjuk még fel hozzám, hogy paprika, paradicsom, só és még viszek papírtörlőt, meg hagyomásnyos konyhai mosogatószivacsot. Ha ló nincs, tán az is jó lesz. :wink:
A bográcsot mivel szoktad takarítani?

Több
17 éve 7 hónapja #324384 Írta: Telcontar
Ami a listából még nincs meg: bográcsállvány, fakanál, só, takarítószer és eszköz (durva kefe, de nem fém dörzsiszivacs!)

A többi OK, háromkor találkozó holnap.

- krumpli 5 kg (Remzymama hozza)
- hagyma 2 kg (hozom én)
- pirospaprika 1 közepesen nagy tasak (Dorwinion)
- olaj 1 liter (Dorwinion)
- kenyér 5 kg (mindenki saját maga)
- só (erre még nincs jelentkező
- ízlés szerint 2-3 nagy paradicsom és paprika (nem muszáj)
- 2 kg jóízű kolbász (hozom én)
- bors (Rabyn)

Felszerelés:
- vizespalackok (mindenki hozzon!!!)
- bogrács (hozom én)
- állvány (lehet hogy nem lesz)
- nagy fakanál
- vágódeszkák (Thereon, de kell még)
- kések (Thereon, de mindenkinek legyen saját)
- konyharuhák (Thereon)
- mindenkinek saját tányér és evőeszköz
- szemetes zacskó (Thereon)
- kondérhoz kitakarítószer

Több
17 éve 7 hónapja #324378 Írta: Tünde

telcontar írta: Senkinek nincs állványa???

Akkor készüljetek fel a kőhordásra és a tűzhelyépítésre. Emellett kell majd sok víz is, tudok vinni pár üres palackot de ugyanez mindenkitől kell.

állvány nincs, kocsival felviszek 10 liter vizet :lol:

Több
17 éve 7 hónapja #324376 Írta: Telcontar
Senkinek nincs állványa???

Akkor készüljetek fel a kőhordásra és a tűzhelyépítésre. Emellett kell majd sok víz is, tudok vinni pár üres palackot de ugyanez mindenkitől kell.

Több
17 éve 7 hónapja #324352 Írta: Rabyn
Telco:én úgy tudom, hogy a kolbászon kívül mindenünk megvan:) (mmint a kajához)

Több
17 éve 7 hónapja #324328 Írta: Telcontar
Részemről engem is beleértve hat adag rendel.

Rabyn, akkor úgy érted, már nem kell venni semmit? Mert én ma tervezem hogy minden szükségest beszerzek ami még hiányzik.

Remzymama: délután hívlak, az emberszállítást megoldottuk.

Kolbászból a minél finomabb ízű a jó, lehet vegyesben is (pl debreceni, cserkész, lecsókolbász), összesen 2 kg kell. Fontos, hogy ne szárazkolbász legyen és ne is virsli (az se rossz, de akkor már inkább legyen íze...).

Több
17 éve 7 hónapja #324318 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én is én is jövöööök! Beszállok anyagilag! Bocsi, hogy későn szólok =)

Any

Több
17 éve 7 hónapja #324306 Írta: Rabyn
A vásárlás az megvan.

Senki ne felejtsen el tányért hozni meg poharat meg kanalat/kést/villát.

Több
17 éve 7 hónapja #324302 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én anyagilag beszállok, mert enni fogok (bár viszek sasliknak valót is asszem), viszont vásárolni segíteni nem fogok tudni.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 7 hónapja #324260 Írta: Rabyn
esetleg minden enni vágyó hozzon bele virslit:)))

Léciléci írjon aki akar belőle enni mert majd úgy kalkulájuk ki mennyivel kell beszállni fejenként.

Több
17 éve 7 hónapja #324248 Írta: dorwinion

Remzymama/Tünde írta: krumpli megvan, a kolbászt már nemtom megvenni
intézze el más légyszíves

Ha más nem mutat rá hajlandóságot, akkor én megveszem, de nézzétek el nekem, ha csak ezért nem mászok el egy hiperbe. Maradnak a Maccsék. Mennyit és milyenből vegyek? (

(Vagy hívjalak fel ha ottan vagyok és megbeszéljük akkor? :wink: )

Több
17 éve 7 hónapja #324244 Írta: Tünde

Ben írta: OFF Elvileg férfiember is megy Beltaine-olni, nem? Akkor a kolbász már meg van oldva... sorry... :mrgreen: ON

majd viszek gézt az ellátáshoz

erősen OFF :wink:

Több
17 éve 7 hónapja #324241 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
OFF Elvileg férfiember is megy Beltaine-olni, nem? Akkor a kolbász már meg van oldva... sorry... :mrgreen: ON

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.661 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére