EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Több
16 éve 8 hónapja #359083 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
A jelentkezési lappal kapcsolatban bedobtam a törülközőt.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 8 hónapja #359082 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
A tábori számlaszám: 11709002-2990837-00000000
Ide küldjétek a befizetéseket, amiket az OTP-ben kell befizetni. De ezt már mindenki tudja... :)

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 8 hónapja #359080 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Kb jövő héten szeretném befizetni majd a részvételi díjat, de nem látom a számlaszámot se a tábori infók közt, se a jelentkezési lapon. Majd megadnátok, hogy hova kell befizetni?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
Több
16 éve 8 hónapja #358817 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Gandalf írta: Zene:
Shannon.hu, de ismerős motívumokat, népdalokat stb. is feldolgoznak számaikban.

Köszönöm, menet közben ráébredtem én is, sürgősen meg is hallgattam. :P
na, emberek, azt hiszem,egy szavunk sem lehet, mindenki bemutatkozott, most már osztán jelentkezzünk!!! :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 8 hónapja #358786 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Zene:
Shannon.hu, de ismerős motívumokat, népdalokat stb. is feldolgoznak számaikban.

Több
16 éve 8 hónapja #358780 Írta: Erdariel
Erdariel válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Sziasztok!

Itt egy kis ismertető a Dalnokok Rendjéről:
Az idei táborban (akár az ainuk muzsikájábanJ) fontos szerepet fog kapni a harmónia és a többszólamúság. Régi és új korok kórusműveit (nem csak tolkieni vonatkozásúakat) és ritmusjátékait fogjuk tanulmányozni és előadni, remélhetőleg mindenki örömére! Ez persze nem jelenti azt, hogy a hangszereket hanyagolnánk. Gitárokat, fuvolákat, furulyákat, csörgődobokat, kereplőket, zongorákat (és még sokáig sorolhatnám) minden mennyiségben szeretettel várunk! Ha van kedvenc dalotok vagy kórusművetek, esetleg saját szerzeményetek, bátran hozzátok és mutassátok be! Ha szeretsz másokkal együtt énekelni és zenélni, itt a helyed!

Kiss Ami

(elnézést a késedelemért!!)

Édes Víz és Kacagás!

Több
16 éve 8 hónapja #358776 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
a zenés rendvez is mutatkozzon be mert engem az még sztem nem volt naon jó a video

Több
16 éve 8 hónapja #358769 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Gandalf írta: :arwen2:

:legolas6:

Egyre inkább nem jutok szóhoz az ámulattól! beírtok mindneféle gyönyörűségeket, és megcsináltátok ezt a fantasztikus előzetest!!! 8O 8O :P :P

Amint egy haveromtól választ kapok, hogy ő jön- é avagy sem, rögtön jelentkezek.

Van egy kérdésem: mi a zenék címe, és ki énekli őket? (ismerős, d enem tudok rájönni, honnan.) Köszönöm!

Több
16 éve 8 hónapja #358767 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Gandalf írta: :arwen2:

:legolas6:

Anyám, hogy én hogy irigyellek benneteket!!!! :cry:
:oops:
Gyorsan jelentkezzetek, helyettem is :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
Több
16 éve 8 hónapja #358690 Írta: Namarie
Jaj, Dreamer, ez olyan gyönyörű!!!!! :oops: :oops:

Több
16 éve 8 hónapja #358685 Írta: Dreamer_KF
Aquam.
Víz.

A felhőben, a Földben, a Testben. Víz vagyok, mindenhol, víz vagyok sehol.

Fogj meg ha tudsz, veszíts el ha mersz. Nélkülem meghalsz, velem élhetsz.

Játssz velem, de vigyázz, mert mohó és feneketlen bendőjű szerető vagyok, kiálts értem, s megsegítelek.

Víz vagyok, benned, Veled élek.

Barátja az embernek
Barátja a Tündének
Barátja a Törpnek

Bőszíts fel, és elsöpörlek, elnyellek, s akkor te keringesz bennem, akkor te táplálsz engem.

Tenger vagyok, Felhő vagyok, csepp vagyok.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 8 hónapja #358684 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Gandalf írta: Sztem a kgy-n ott leszünk mindannyian, ott majd átvesszük. :)

Ebben biztos voltam, node mi lesz a többivel amely majd - remélhetőleg minél nagyobb számban - a továbbiakban beérkezik majd?

Καναπή!

Több
16 éve 8 hónapja #358669 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Ery írta: Megjött az első postai jelentkezés! Ki lesz az aki átveszi majd?

Sztem a kgy-n ott leszünk mindannyian, ott majd átvesszük. :)

Több
16 éve 8 hónapja #358667 Írta: Ery
Megjött az első postai jelentkezés! Ki lesz az aki átveszi majd?

Καναπή!

Több
16 éve 8 hónapja #358597 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Most már azért lehet válogatni, szóval epedve várom a jellap áradatot! :)

Több
16 éve 8 hónapja #358582 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Erdőjáró-rend

Gyerekkorod óta érdekel az erdő, a természet, de eddig csak fényképen láttad? Vagy jártál is ott de nem eleget? Szerettél volna néha hazatalálni de még sosem sikerült? Gombából is csak a rántottat ismered?

Akkor köztünk a helyed!

Amit fogunk:
:arrow: sokat túrázni
:arrow: hűs fák alatt átvészelni a nyár legmelegebb napjait
:arrow: megismerni a környéket: a füvek, a fák, a mezők, a virágok...
:arrow: látni sok szép tájat
:arrow: menni mendegélni, este hazatérni

Amit nem fogunk:
:arrow: nyúl, fácán, mókus
:arrow: elhagyni valakit az erdőben. Legalábbis nem sokakat.

Jeligénk: "Borostás vagyok és sárban lépkedek!"

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
16 éve 8 hónapja #358553 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Kézműves rend

Olyan lelkes emberkéket várok a rendbe, akik szeretnek rajzolni, festeni, varrni, papírrepülőt hajtogatni, törifüzetbe firkálni vagy valamilyen egyéb képző/iparművészeti tevékenységet folytatni.
Lehetőség lesz továbbfejleszteni már meglevő tudásotokat és biztos vagyok benne, hogy mindenki fog új technikákkal is találkozni.
A rend célja, hogy az eddigi táborokban megszokott kézműveskedésen túllépve önálló műalkotásokat hozzunk létre, lehetőleg úgy, hogy közben mindenki megtalálja azt az eszközt, amivel a legjobban tudja kifejezni magát.

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
16 éve 8 hónapja #358546 Írta: Gandalf
Lesznek ún. "szabad rendi órák" is, amikor át lehet látogatni más rendbe, de ezt most idén máshogy fogjuk megoldani, mint tavaly. Majd meglátjátok! :wink:

Több
16 éve 8 hónapja #358544 Írta: Momo/Fanni
Idén lesz olyan lehetőség, hogy a rendi foglalkozások közti szünetben egy órát át lehet látogatni egy másik rendbe?

"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."

Több
16 éve 8 hónapja #358538 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
no, hát megkésve kicsit, de egy ismertetés pár szóban, hogy mit is szeretném, ha együtt meg tudnánk valósítani idén a tánc rendben. bárkinek kérdése van, bátran vagy itt vagy priviben.

Tánc Rend

Alapvetően egy olyan "tánckurzusról" lenne szó aminek lényege a saját mozgáskultúránk megismerése és kibontakoztatása. Ezzel együtt a test-tudatosság feljlesztése és egy kicsit saját magunk belső megismerése is. Az órákon tanulnánk alaptechnikákat és egy kevés repertoárt hogy aki félénkebb, vagy akinek a tánc mint mozgás újdonság, tudjon mibe kapaszkodni, vagy ötletet meríteni belőle.
A fő cél pedig az lenne, hogy tanuljunk kicsit a tánc nyelvén beszélni, hogy a bennünk rejlő érzéseket, gondolatokat, ötleteket ezen a módón is ki tudjuk fejezni.

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
16 éve 8 hónapja #358520 Írta: Eruntale/Hanna
A Bölcsesség emlékének rendje

Bölcsesség... olyan adomány, amely keveseknek adatik meg. Fonál, amely kivezet az emléktelen sötétségből. Fény, amely megvilágítja a dolgok valódi jelentését. Veszedelmes és gyönyörű ajándék azoknak, akik méltónak találtatnak rá, hogy felfedje előttük arcát.
Keressétek őt, és meglátjátok a világ elfeledett oldalát; felfedi előttetek az idő és tér rejtett titkait.
Mutass rá valamire, amiről azt hiszed, tudod, micsoda. A Bölcsesség megmutatja neked másik oldalát is. A mondás azt tartja, hogy aki keres, az talál. Én megmutatom neked, mi az, amit érdemes keresni.

Több
16 éve 8 hónapja #358504 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
KRÓNIKÁS / ÚJSÁGÍRÓ REND

szeretettel várok mindenkit, akit érdekelnek a sajtóműfajok, és szeretne riportot, interjút, tudósítást, kommentárt, jegyzetet, glosszát, karcolatot, publicisztikát... írni, illetve egyéb, más sajtóműfajban alkotni, valamint megtudni, hogy mik ezek és hogyan készülnek.
tehát ha szeretnél firkász lenni, kiváncsi vagy, tudsz információkat feldolgozni, van szemed rá, hogy miből lesz a sztori, akkor köztünk a helyed!
nem baj, ha sose csináltál ilyesmit, itt az idő, hogy kipróbáld!
mint ahogy versesrendivezető kolléga már lentebb vázolta, össze fogunk velük dolgozni, tehát pici betekintést kaphattok egy másik műfajba is, ami növeli az élményt, tudást és a hatékonyságot.
a legrátermettebbek esélyesek a mesterfokozat megszerzésére, akik pedig kevésbé elszántak és lazábbra tervezik tevékenység űzését, ők is mindenképp kapnak egy jó csapatot, és élményeket!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 8 hónapja - 16 éve 8 hónapja #358500 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

CSEPŰRÁGÓ REND

Amit ígérhetek:

- sok-sok (színpadi/csakúgy) játék
- némi technikázás (főleg beszéd, pl. megtanulunk úgy HANGOSAN BESZÉLNI, hogy közben ne menjen szét a torkunk ;) ) de mozgásszínházi gyakorlatokat is viszek dögivel
- kísérletezés sokféle műfajjal, a szokásos hőstragédiáktól kissé elfordulva (bár azok lesznek, amiket ti akartok), sok improvizációval, a hangjátéktól kezdve, bábjátékon, mesejátékon és szakrális drámán át a vásári komédiáig.

Azt hangsúlyozom, hogy ugyanúgy szeretnék dolgozni, mint a KÖMFön, tehát a ti ötleteiteket összegyúrva, egy nagy közös alkotóműhelyben

Kérdéseitekre bármikor kész vagyok válaszolni!

Ja igen, a mestervizsga komoly dolog lesz, de ezt bátorításnak szánom! :twisted:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
16 éve 8 hónapja #358474 Írta: Namarie

Ery írta: Még mindig nem tudok dönteni a rendek felől...

Na igen, erre céloztam én is, ezért kértem, hogy egy kicsit többet tudhassunk arról, hogy mit is fogunk csinálni az adott renden belül. Megkönnyítené a dolgunkat, és kívánt ütemben jelentkeznének a népek. :wink:

Több
16 éve 8 hónapja #358473 Írta: Sötét Úr
Én meg eldöntöttem, hogy idén végre először igenis elmegyek táborba - erre most épp nem tudom, hogy hol fogok dolgozni akkor, és tudok-e szabit kivenni... :(

Több
16 éve 8 hónapja #358467 Írta: Ery
Még mindig nem tudok dönteni a rendek felől...

Καναπή!

Több
16 éve 8 hónapja #358456 Írta: dorwinion
Ne kerülje el a figyelmeteket:

"A jelentkezés határideje 2008. május 20. (kedd) éjfél!

FIGYELEM! Azok, akik e határidő után küldik el a jelentkezésüket, nem jogosultak semmilyen kedvezményre és teljes árat kell fizetniük a táborért!"

Továbbra is várom az elszántak jelentkezési lapját, akik hajlandóak vakon beleugrani az ismeretlenbe! :wink:

Több
16 éve 8 hónapja #358371 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Piacvezető szövegtervező, -implementáló, és -kódoló manurefaktúra várja a jelentkezőket az alábbi munkakörbe:

Verses Rendi Tag [Ref:1048576]

Az ideális pályázó alábbiak közül legalább egy pontot teljesíteni képes:
- tud írni verset, novellát, egyéb irodalmi szöveget
- tud mentorálni másokat vers, novella, egyéb irodalmi szöveg írására (ez kettőnek számít! :P )
- szeret írni verset, novellát, egyéb irodalmi szöveget (ez meg háromnak)

Az alábbi témákban szerzett jártasságok a pályázó számára előnyt jelentenek, de nem szükséges feltételek:
- verselési minták (rím, ritmus)
- nyelvhelyesség
- kávéfőzés kotyogóssal, presszóval, vagy akár villáskulccsal is

Amit kínálunk:
- versenyképes juttatás
- dinamikus, fiatalos csapat
- támogatás a mestervizsgához
- tapasztaltabb, önállóbb kollégák számára rugalmas munkaidő

Cégünk profilja:
Megkísérlünk közösen és kisebb csoportokban szövegeket írni és újraírni, külön figyelmet fordítva arra, hogy e szövegek legalább nyomokban tolkieniták legyenek.
Igyekszünk nyersanyaggal ellátni a csepűrágó kollegákat, illetve lektori szolgáltatást nyújtani a krónikásoknak (akik igen, külön műfaj, ezt majd meglátjátok.)
Kávét főzünk. Szeretjük egymást. Írunk.

A regisztrációs lap kitöltésének mikéntjéről a tolkien.hu főoldaláról elérhető linken találhatnak információt.

code a rat the monster on doom in it

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.538 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére