Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Több
15 éve 5 hónapja #378770 Írta: qwertzu
qwertzu válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Üdv! Még kb 1 hete elküldtünk 1 e-mail címről 3 jelentkezési lapot, amikről még nem kaptunk semmiféle visszajelzést. Utána tudnátok nézni, hogy célba értek-e?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 5 hónapja #378768 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Namarie:

dorwinion írta: Amint Hanna kap levegőt, máris írja. :)
De erre várni kell még pár napot, attól tartok. Kitartás és türelem! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 5 hónapja #378763 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Lyona: privit írtam.

A bölcsrendről lehetne infót kérni? Legalább annyit, hogy ki lesz a rendvez? meg úgy nagyjából mit fogunk csinálni?

MOST megígérem, hogy tábor előtt CEFETÜL kialszom magam, nem szeretnék úgy menni, mint tavaly.

Köszönöm!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
15 éve 5 hónapja #378760 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Lüktető élet. Fájdalom. Kín. Gyász.
tánc.
Közös ritmusra dobbanó szív. Lebegés. Ölelés. Szeretet.
tánc.
Napfényszikrák a bőrön. Suhanás. Pörgés-forgás. Boldogság.
tánc.

mert a tánc - az élet. A Táncban kifejezheted az örömödet, bánatodat, szenvedésedet.
Lehetsz monoton. Lehetsz izgalmas. Lehetsz földhözragadt. Lehetsz szárnyaló.
mert a tánc - mindenkié. Lehetsz csöppnyi, vagy hegyomlásnyi. Lehetsz vén, akár az országút, vagy lehetsz fiatal, friss harmatból született.
mert a tánc - sokszínű. Akár kortárs csúszás-mászás a földön, vagy légies balett, esetleg fájdalmas, de gyönyörű flamenco. Még a jazz hangjába belesimuló east-west stílus is belefér.

mindenki egy eltáncolható élet.

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378757 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Mindjárt május 15. Csak szólok, hátha akar még valaki jönni táborba, csak elfelejtette elküldeni a jellapját. (Ha nem menne a táboros címre, az msn-nél található címemre küldhetitek nyugodtan. ;) )

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Utolsó szerkesztés: 15 éve 5 hónapja által.

Több
15 éve 5 hónapja #378719 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
nyugi, békés ember vagyok és nem parázok, csak vannak preferenciáim ;) (és nyilván nem én vagyok az egyetlen.)
Alyr, Aeglos, annak nagyon örülök, hogy azt olvashattam itt, hogy megpróbáljátok figyelembe venni - itt nekem ez elv volt a lényeg, hogy erre figyelnek a szervezők.
köszi.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
15 éve 5 hónapja #378718 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Bár én csak szervező vagyok, nem főszervező, de ne tartsatok a beosztástól szerintem nagyon jól lesz megcsinálva, nagy körültekintéssel.
Sokan fogjuk mérlegelni, hogy mindenhol a lehető legjobb kombinációban legyenek az emberek, és ne legyenek összeférhetetlenségek.
Annyit szerintem elmondhatok, hogy sokkal több figyelmet fordítunk idén a család/nemzetség beosztásokra, mint eddig valaha.
Szal nopara!:)

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
15 éve 5 hónapja #378717 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Sajnos az idei (minden eddiginél újabb) beosztási rendszer ezt nem teszi lehetővé.
De igyekszünk tiszteletben tartani az emberek óhaját, ha írsz egy ímélt, hogy kihez szeretnél kerülni, figyelmbe vesszük.
De nem ígérhetem meg 100% biztonsággal, hogy hozzá is fogsz kerülni.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
15 éve 5 hónapja #378716 Írta: Orsie
fasza :P

Több
15 éve 5 hónapja #378715 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Orsie írta: most esett le, hogy az idei jellapon nem volt olyan opció, hogy jelölhetek egy embert, akivel mindenképp szeretnék egy csapatban lenni, vagy mindenképp szeretnék egy bizonyos valaki családjában lenni (csak az első táborozóknál volt ilyesmi lehetőség). pedig ez gondolom sokaknak lenne fontos. idén ez hogy lesz megoldva?

Tartok tőle, hogy sehogy. Legalábbis a jelentkezési lapon ez a rész itt eléggé erre utal:

Ha most jelentkezel először MTT Táborba, akkor kérheted, hogy egy csapatba (nemzetségbe) kerülj azzal a személlyel, aki meggyőzött a részvételről. Minden egyéb esetben a jelentkezők csapatbeosztását a táborszervezők végzik, tekintet nélkül az egyéni kívánságokra. (A beosztás kizárólagos elve a minden szempontból egyenlő erősségű nemzetségek létrehozása.)

Több
15 éve 5 hónapja #378714 Írta: Orsie
most esett le, hogy az idei jellapon nem volt olyan opció, hogy jelölhetek egy embert, akivel mindenképp szeretnék egy csapatban lenni, vagy mindenképp szeretnék egy bizonyos valaki családjában lenni (csak az első táborozóknál volt ilyesmi lehetőség). pedig ez gondolom sokaknak lenne fontos. idén ez hogy lesz megoldva?

Több
15 éve 5 hónapja #378713 Írta: Alyr Arkhon

Sötét Úr írta: Aztán mit szeretnétek: hová mutasson a banner linkje?

Sztem ha a tolkien.hu táboros linkjére mutatna, az lenne a legjobb, de ha a tolkien.hu-ra asse rossz. :)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
15 éve 5 hónapja #378712 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Aztán mit szeretnétek: hová mutasson a banner linkje?

Több
15 éve 5 hónapja #378710 Írta: Alyr Arkhon

Elemmíriel Gilluin írta: Hétfőre valaki majd kinyomtatja nekem a jelentkezési lapot, és akkor ki is töltöm és postázom is rögvest :D Addig is nem ötlené ki valaki, hogyan lehetne sokszorosítani engem? Egyszerre több helyen jelenlevés céljából:P
Ó és a kedvezmény jogcímét (TLV) hol kell feltüntetni?

Írd rá a jellapra, eévileg van valami megjegyzések vagy egyebek rovat, ha nincs akkor írd rá akárhol szembetűnő helyen.

Más:
Mivel a tábor marketingje nem a tervezett módon alakul, segítségeteket szeretném kérni, kedves fórumozók:

Itt van egypár szóróanyag a táborhoz, aki tudja, nyomtasson belőle és kezdje terjeszteni.
Van két banner is, amit kitehettek bármiféle honlapra.

fornost.uw.hu/tabor1jav.jpg - színes szórólap
fornost.uw.hu/tabor2jav.jpg - ff szórólap
fornost.uw.hu/tabor_szorolap.doc - a szórólap szövege wordben, ha nem tudtok nyomtatni, kérlek ezt kopipészteljétek akárhova
fornost.uw.hu/tabor1.pdf - szórólap pdfben
fornost.uw.hu/tabor2.pdf - ff szóórlap pdfben
fornost.uw.hu/mornie2.gif - banner 1
fornost.uw.hu/mornie3.gif - banner 2 (csak méretében tér el az előzőtől)

Ha valaki nem elégedett a dolgok minőségével (amit nem csodálnék) csinálhat újat, de a szöveg ne változzon.

Továbbá új tábor keretjáték előzetes:

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378706 Írta: Elemmíriel Gilluin
Elemmíriel Gilluin válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Hétfőre valaki majd kinyomtatja nekem a jelentkezési lapot, és akkor ki is töltöm és postázom is rögvest :D Addig is nem ötlené ki valaki, hogyan lehetne sokszorosítani engem? Egyszerre több helyen jelenlevés céljából:P
Ó és a kedvezmény jogcímét (TLV) hol kell feltüntetni?

"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."

/N.B.A./

Több
15 éve 5 hónapja #378704 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Igeeeeen! Még több kedvcsinálót a többi rendveztől is! Please!:)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
15 éve 5 hónapja #378683 Írta: Orsie
:dalnokrendi bemutatkozást szeretne nagyon:

Több
15 éve 5 hónapja #378681 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Mit ér a hőstett, ha nincs, ki regélje?
Mit ér a rím, ha nem hangzik el?
Mit ér a tréfa, ha nincs, aki elmondja?

...és kéne még egy sor ide, befejezésre, de ez már az Író-rend dolga.
Aki hozzánk csatlakozik, az beteljesíti a szavak és gondolatok sorsát: amit mi kimondunk, az már a nézők és hallgatók eszében van ezentúl.

Bárdok vagyunk, színész-rend vagyunk.

Játszunk.
Érzelmekkel, gondolatokkal és helyzetekkel; szavak, mozdulatok és tárgyak segítségével.

Vállaltan és tudatosan pozőrök vagyunk.

(Mi vagyunk a borg.)

need more brainz. yourz. now.

Több
15 éve 5 hónapja #378670 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Sil írta: Ezek igazán jól hangzanak. :) (A nemezelés meg papírmerítés speciel nem is szerepelt a jelentkezési lapon.)
A bölcs rendről ugyanilyet, esetleg? :reménykedik:

Amint Hanna kap levegőt, máris írja. :)
De erre várni kell még pár napot, attól tartok. Kitartás és türelem! :)

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
15 éve 5 hónapja #378657 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Tiestót akaroooook! (De lehet Chicane is, vagy akár Art of Noise, vagy Laibach... esetleg Tudósok) ;)

Több
15 éve 5 hónapja #378656 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Üdv!

Szövegalkotó és betűkezelő rendi ízelítő - verses játékok, rímpárbajok, képregényszövegezés, drámai párbeszédek, pantomim utasítások, asszociációs játékok, szépírás, intertext beágyazás, közös versírás, novellaírás, stílusgyakorlatok, szituációs játékok. És sok-sok beszélgetés versről, prózáról, drámáról, szövegről és történetekről, hangulatokról, valamint lazulás az árnyékban, punnyadás, sormasszázs és skandálás.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378653 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Üdv!

Olosta után csak annyit, hogy gyertek a kézműves rendbe mert naaaagyon jó lesz...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378650 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Vááá, de jó, hogy már leadtam a jelentkezést, ez így egyre rosszabb... én minden rendben akarok lenni egyszerre :D (Ugyeugye lesznek szabad rendi órák is, mint tavaly?)

Több
15 éve 5 hónapja #378648 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Én a színjátszós és a természet rendről is szívesen hallanék pár mondatot.

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378645 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Ezek igazán jól hangzanak. :) (A nemezelés meg papírmerítés speciel nem is szerepelt a jelentkezési lapon.)
A bölcs rendről ugyanilyet, esetleg? :reménykedik:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378642 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Akkor most a szakácsokat kövesse a kicsit csöndesebb, és kevésbé illatozó, ám a szemeket igencsak elkápráztató kézműves rend!

Az idei táborban sok újdonság vár azokra, akik a rend tagjai lesznek.
Ebben az évben a megszokott tevékenységek helyett, a drót- és a nemezékszer, valamint a nemeztárgy készítés, a horgolás, a lábbeli batikolás és festés, a papírmerítés, a gyertyaöntés, és a varrás világában fogunk barangolni.
Elsősorban használati tárgyak és ékszerek készítésével, míves megmunkálásával foglalkozunk majd, és szeretnénk időt szánni minden tevékenység esetén az elmélyülésre. Ezért ezeket az elfoglaltságokat két csoportra osztjuk, melyeket két rendvezető, Annis és jómagam fogja koordinálni.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
15 éve 5 hónapja #378641 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
tudom hogy nem Remzy a legnagyobb hiány, de egy listában sincs, pedig leadtam a lapját... remélem el is engedi a főnöke :D Cucc? :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378638 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Figyelem, figyelem! Üstcsörgés és fakanálpergés közepette bevonul a szakácsrend! Figyelem, figyelem! Lekvárillat, fűszernövény! Csak gyertek bátran!

Szeretettel várok mesterszakácsot és leendő kuktát egyaránt, ha szeretsz főzni, akkor azért, ha mindig is szerettél volna, akkor azért!

Tudtad, hogy világszerte több száz fajta, különböző kenyeret ismernek és készítenek? Nyáron mi is megpróbálkozunk az egyikkel, indiai naan-t fogunk sütni platnin.
Sőt, ha már India, gyorsan összeütünk hozzá egy ízes-fűszeres chutney-t (magyarosan csatnit) is. Mondják, a jó chutney olyan erős, hogy nem lehet megenni, de olyan édes, hogy nem lehet otthagyni. Na, valami ilyesmi.
Hogy ne csak hét nyelven beszélő különlegességek legyenek, bóklászunk egy kicsit a hazai vonalon is. Főzünk lekvárt, és sütünk kürtőskalácsot. S végül, hogy mindenki elsajátítsa a főzőmesterség sava-borsát, ismerkedünk egy kicsit a fűszernövényekkel.

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
15 éve 5 hónapja #378633 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Idhren írta: Sztem is lehetne kérni a rendvezektől propagandabeszédet :D

Tényleg jó lenne egy olyan tavalyihoz hasonló hangulatteremtős/bemutatós szöveg a rendvezjelöltektől. ;)

Lacho Calad

Több
15 éve 5 hónapja #378625 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Hahó!

Még 9 nap van hátra a jelentkezési határidőig.
Utána +2000 forint a késedelmi cucc, ha jól tudom.

Szóval aki akar jönni ne késlekedjen a leadással.
Go on!:)

Összeszedtem egybe, hogy eddig kik adták le:

Adelard
Aeglos
Alew
Alyr
Annis
Attila
Bárány Ági
BigFoot
Dindae
Dodiee
Dorka
Dreamer
Drizzt
Esgal
Estel
Felagund
Fimbrethil
Finwe
Gandalf
gillz
Hírilorn
icke
Idhren
Julcsi
Kincső
Lau
Leguán/Ádám
Lyona
Metaflora
Milendoria
Minerva
mogy
Morgana
Náda
nido
Niph
Nóli
Olosta
Orsi_
Orsie
Patiszon
Rabyn
Rákos-Zichy Olivér
Rayan
Ryana
Sebcsaba
Sen
Sil
Silcucc
Sirgon
Stara

Virág

A többiek is jelentkezzenek, még jópár arcot hiányolok!:D

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.555 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére