Halloween 2009.

Több
15 éve 5 napja #384840 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
Hahó!

Azt szeretném kérni, hogy aki MTT-tag és jön, vakkantson már ide (vagy nekem priviben/msn-en/stb.), hogy ne kelljen feladnom a KGY-meghívóját! 8-) (Ha még nem biztos, akkor is írj, csak ezzel hozzájárulsz, hogy a 14 napos határidőn belül (=hétfőn) adjam postára a leveled, ha mégsem jössz :P gyk. a többit feladom holnap.)

Ha tudtok olyan MTT tagról, aki biztosan jön, csak nem ír(t) ide, azt is megírhatjátok ám! ;)

Topic alapján eddig én a következőket szedtem össze:
Alew, Gillz, Idhren, Lyona, Patiszon, SÚ

(Ebből következik, hogy én is megyek ám! :D )

*
Más: update-eltem a főoldali infókat: klikk ha kell még bele valami, szóljatok! :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 5 napja #384803 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
Sajnos én nem tudok menni. Nektek jó szórakozást!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 5 napja #384800 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
:mrgreen: Teljsen jó Zsolt!

Csak egy fontos kérdés tudok e valakinél fent aludni vagy sem?

Mert anélkül netzes lenne felmennem, mert akkor úgy tervezek.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
15 éve 5 napja #384795 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
Fixír rulez! :)
Amúgy úgy néz ki, hogy jövök!

Több
15 éve 5 napja #384784 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
Zsolt, fixált vagy :P

Our knees do not bend easily

Több
15 éve 6 napja #384782 Írta: zs.gothpunk
zs.gothpunk válaszolt a következő témában: Halloween 2009.

Toma gazda írta:

aki ennek beöltözik annak taps :)

Én inkább ezt a jelmezt tapsolnám meg:

:D

Vagy legyünk szigorúbban halloweenesek és asszociáljunk a vámpír témában:

:D

Több
15 éve 6 napja #384781 Írta: Toma gazda
... r_embedded

aki ennek beöltözik annak taps :)

Több
15 éve 6 napja #384780 Írta: zs.gothpunk

gillz írta: Zene: ha valakinek konkrét igénye lenne egy-egy hangulatba illő számra, az küldjön privit, mert hátha belefér a zenei elképzeléseinkbe :)

Még annyi, hogy zeneileg változatos lesz a felhozatal, de már most borítékolom, hogy nem fog mindenkinek tetszeni. :D Szóval lesz minden, gitározós bugitól a robotzenéig, a játék alatt meg hátborzongatás. Privát üzenet nekem is jöhet, de e-mail méginkább.

Több
15 éve 6 napja #384765 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Halloween 2009.

Alew írta: Opp. Bocsánat.

Október 31., szombat, Főnix, kapunyitás nyolctól. A jegyárak terveim szerint 300 pénz alatt lesznek.

Alew

Egy kérdés még:
Mi a pontos cím?

Update:
Megtaláltam: Paulay Ede utca 5, a Deákhoz közel :)
Jövünk :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
15 éve 6 napja #384764 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
Zene: ha valakinek konkrét igénye lenne egy-egy hangulatba illő számra, az küldjön privit, mert hátha belefér a zenei elképzeléseinkbe :)

need more brainz. yourz. now.

Több
15 éve 1 hete #384686 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: Halloween 2009.

Rayan írta: Infót még. Kaja-pia lesz? Vigyek? Zenét is?
Zsetonkészlet jön velem, nyomjuk a kártyát.

Kaja vásárolható lesz a helyszínen a Főnixesek készítésében. Bagett szendvics 300 körül, zsíros kenyér 70 körül.
Forralt bor benne van a belépőben.
Ezzel együtt mindenkitől örömmel fogadunk süteményt, szendvicset vagy innivalót.

A zenét gillz és gp csinálják, úgyhogy zenét ne hozzatok.

A jegyárak pedig:

Rendes tag és támogató tag - 210 huf
Pártoló tag - 230 huf
Nem tag - 250 huf

Kapunyitás nyolckor, játék kilenctől, buli teljes erővel tizenegy körültől. Kapuzárás legkésőbb négykor.
Klasszikus halloween hangulatot szeretnénk kialakítani, így ehhez illő jelmezeket várunk - szörnyek, vámpírok, szellemek, múmiák, farkasemberek, boszorkányok, varázslók, lidércek, rémségek, stb.

A kártyázással kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy a vetélkedő-játék ide-oda fog mozogni a térben, és majdnem biztos, hogy a kártyaszoba is sorra kerül.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
15 éve 1 hete #384670 Írta: zs.gothpunk
Hivatalos track a 2009-es halloweenre:
(Voltaire: Vampire Club)

Több
15 éve 1 hete #384669 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
én Sopronban leszek, Fox meg Ivánkán, szóval mi most nem.
jó bulit!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

• Látogató
  • Látogató
15 éve 1 hete #384666 Írta:
válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
Én sajna nem tudok menni mert családi ünneplés lesz :(

Több
15 éve 1 hete #384665 Írta: Toma gazda
Én úgy vagyok hogy jól vagyok, ma a nyakamba szakadt a szakhetünk megszervezésének jó része, de elképzelhető hogy feltűnök megint, mert miért ne!? Csak kérdés hogy a gubanc miatt kell e maradnom Pécsett a hétvégére, a másik pedig hogy: Tudnék e valakinél szunnyantani pár órácskát?:rolleyes:

csók a családnak!:D

Több
15 éve 1 hete #384643 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
Infót még. Kaja-pia lesz? Vigyek? Zenét is?
Zsetonkészlet jön velem, nyomjuk a kártyát.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
15 éve 1 hete #384521 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
E :D
Olcsó jelmez, nem ér :D
A revizorok mióta oszolnak csak úgy :D
(SÜN!!!) :D Megvan: Oszlásnak induló jelmez: SÜN :D :D:D

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
15 éve 1 hete #384507 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Halloween 2009.

Alew írta: Grrghh...!

Grr...ghhhh!

Üáüörrhhh!

Üdvözlégyetek szörnyek, rémségek, borzalmak és rettenetek!

Fertelmes örömmel jelenthetem, hogy legfőbb őborzadályossága, a Vak Király, minden szörnyszülöttek és éji rémek ura meghív titeket, csoszogók, osonók, suhanók és trappolók, birtokára, hogy együtt ünnepeljetek vele a Rémségek Napján, amit a tőlünk rettegő bamba emberiség tölt meg éltető sikolyokkal.
Keljetek ki kriptáitokból, bújjatok elő a szekrények mögül, a sötét sarkokból, másszatok ki az erdők és mocsarak mélyéről, kászálódjatok ki földöntúli rejtekhelyeitekről, és gyertek, gyertek el mind!
Azt, aki leghűségesebb és legrémesebb szolgája, hatalmas jutalomban részesíti - de nem higgyétek, hogy egyszerű kínzással, gyötréssel és ocsmánysággal célt érhettek.

Induljatok oszlásnak!

Így üzente a Vak Király!

--Zombikomornyik--

(Alew)

Te.. nekem be se kell öltöznöm, munkámból kifolyólag. Így minden inspektor, rendőr, adórevizor sem :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
15 éve 2 hete #384494 Írta: Alew
Opp. Bocsánat.

Október 31., szombat, Főnix, kapunyitás nyolctól. A jegyárak terveim szerint 300 pénz alatt lesznek.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
15 éve 2 hete #384493 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Halloween 2009.
Időpont?

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
15 éve 2 hete #384491 Írta: Alew
Grrghh...!

Grr...ghhhh!

Üáüörrhhh!

Üdvözlégyetek szörnyek, rémségek, borzalmak és rettenetek!

Fertelmes örömmel jelenthetem, hogy legfőbb őborzadályossága, a Vak Király, minden szörnyszülöttek és éji rémek ura meghív titeket, csoszogók, osonók, suhanók és trappolók, birtokára, hogy együtt ünnepeljetek vele a Rémségek Napján, amit a tőlünk rettegő bamba emberiség tölt meg éltető sikolyokkal.
Keljetek ki kriptáitokból, bújjatok elő a szekrények mögül, a sötét sarkokból, másszatok ki az erdők és mocsarak mélyéről, kászálódjatok ki földöntúli rejtekhelyeitekről, és gyertek, gyertek el mind!
Azt, aki leghűségesebb és legrémesebb szolgája, hatalmas jutalomban részesíti - de nem higgyétek, hogy egyszerű kínzással, gyötréssel és ocsmánysággal célt érhettek.

Induljatok oszlásnak!

Így üzente a Vak Király!

--Zombikomornyik--

(Alew)

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
15 éve 3 hete #384334 Írta: Minerva
Halloween 2009. téma létrehozva Minerva által
A 2009-es Halloween topicja.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.189 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére