MTT RAKTÁR és HELYISÉG

Több
12 éve 6 hónapja #404951 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: MTT RAKTÁR és HELYISÉG
Az új raktár paraméterei:

1203 Budapest, Török Flóris u. 19. Ez a cím ismerős lehet, itt van ugyanis az MTT székhelye is, és immár a raktár is, a pincében.

Az előző helynél kicsit nagyobb alapterületű, kocsival való behajtás megoldható.

Jelenleg a bejutás úgy néz ki, hogy Rózsával kell egyeztetni, telefonon, 24 órával előre. Ha valaki egy rendezvény raktári felelőse lesz, az kap saját kulcsot, de mivel a bejutás Rózsáék lépcsőházából lehetséges, mindenképpen szükséges lesz a telefonos egyezetés!

Kérdésekkel, felajánlásokkal és problémákkal továbbra is hozzám fordulhattok, eruntale kukac gmail pont com.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 9 hónapja #392726 Írta: Gandalf
MTT RAKTÁR és HELYISÉG téma létrehozva Gandalf által

Náda írta: MTT Raktár és Helyiség,Csepeli Gyártelep

Cím:
1211 Budapest, Alumíniumhengerde utca 15-19.,Self Store,052-es raktár

Megközelíthetőség:
A Boráros téren kell felszállni a Csepeli hévre és a Szent Imre tér nevezetű megállónál kell leszállni. Jobb kéz felé láthatjuk kiírva, hogy Csepeli Gyártelep. 10 perc séta a Színesfém utcán és ott is vagyunk

Nyitvatartás:
A raktárhoz bármikor mehetünk,de 17:30-tól reggel 9-ig le van riasztva a raktár, így ebben az időintervallumban a kulcs mellé kell a mágneskártya is!

Kulcs és mágneskártya:
Nyüfinél és Idhrennél találhatóak meg.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.491 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

 

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére