- Köszönetek: 7
MTT születésnap és Líthas
Szavazás: Melyik alkalom felelne meg a legjobban? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Június 18 szombat |
|
3 | 8.8% |
Június 25 szombat |
|
20 | 58.8% |
Mindkettő |
|
11 | 32.4% |
Szavazók száma: 5 ( Elrenor, Eorin, Isumil, Lior ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Dodiee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- We're under the same sky
Pár infó:
A helyszín az Árpád kilátó , a 11-es busz végállomásától körülbelül 10 perc sétára, ahol több szabadtéri főzésre is alkalmas tűzrakó hely és fa padok, asztalok vannak, emellett ott van maga a kilátó épülete is ami eső esetén fedett hellyel szolgálhat (bár ha huzamosabb eső van kilátásban akkor valószínűleg más helyszínt választunk, valamint tervben van egy "esőhely" lefoglalása is, ami valószínűleg egy teázó-kávézó-egyébvendéglátóipariegység lesz.), és a környező erdők megadhatják azt az alaphangulatot ami minden ilyen tábortüzes MTT-s rendezvény sajátja.
Egy dologra mindenki készüljön: A Katlannal ellentétben ez egy forgalmasabb turistaútvonal, tehát valószínűtlen hogy teljesen magunk legyünk - bár ez a korábbi helyszíneken sem mindig volt garantált.
Ami viszont garantált: Jókedv, kacagás, 100%-al több MTT, vetélkedő, étel-ital, nosztalgia és közösségi szeressük egymást gyerekek. Nem baj, ha nem vagy régi MTT-s. Az sem baj, ha az vagy, és már könyöködön jön ki a tosz. Nem baj, ha a periférián keringtél évek óta, vagy ha visszaeső arc vagy. Szeretnénk ha ez a szülinap az MTT szellemiségének a kulturális programok melletti másik legerősebb momentumának esszenciája lenne (ejjha, ezen a mondaton magam is meglepődtem!), vagyis a közösségé, a barátságé, azé az érzésé, hogy otthon érzed magad, akárhol is légy. Gyertek el, mert ez jó dolog, és olyasmi amit érdemes ünnepelni, évről évre, reméljük még nagyon sokáig!
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estelwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Az, hogy mikor lesz a találkozó, azért nem tudom megmondani, mert most változgatnak a menetrendek, ugyanez vonatkozik a gyülekezőre is.
De mindenképp délután három környékén lesz a találkozó, hogy még bőven világosban kezdhessünk.
Még több infót majd júni 10 után várjatok. Akkor már túl eszek az államvizsgán.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Mikor kezdődik pl, mikor és hol lesz a gyülekező?
És halkan kérdezem: Lassit lehet majd ott szerezni? (Kgy-n pl nem lehetett, bár az is "sok MTT-s egy helyen" jellegű dolog volt...)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
A 11-es busz visz fel. Bővebben később beírom.
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Íjászkodás
MTT-s állomásos játék, amire csapatban és egyénileg is nevezhettek, de csapatban érdemes!
Evészet és ivászat
Nosztalgiázás
Városnézés a kilátóból
Egymás fényképezése (mert ez már régi hagyomány, minden rendezvényen. )
Ha esik be tudunk menni a kilátóba, de nem fog esni!
Írjatok a novella pályázatra!
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
Mindenkinek van története. Van, akinek több története is van. Ha Te azok közé tartozol, akiknek van egy történetük az MTT-ről, ne habozz! Ragadj billentyűzetet és írd meg nekünk! A téma akármi lehet, a lényeg hogy kapcsolódjon a Magyar Tolkien Társasághoz vagy a társaság által szervezett eseményekhez (Tábor, LEP, egyéb találkozók). Szereplők lehetnek létező vagy fiktív személyek, játszódhat valós vagy elképzelt környezetben, de kérlek ügyelj rá hogy ne bánts meg senkit és a jó ízlés határát ne lépd át.
A pályázatra elsősorban olyan műveket várunk, amik eddig nem jelentek meg semmilyen online felületen (Pl. Tolkien.hu, beleértve a fórumot is, vagy bármely más közösségi portál) vagy nyomtatásban (Pl. Lassi Laurië), tehát kifejezetten erre az alkalomra készültek.
Egy ember csak egy művel pályázhat, aminek terjedelme nem haladhatja meg a 4 oldalt!
Engedd szabadon a fantáziád és meséld el a Te történetedet az MTT-ről! A novellákat az mttnovellapalyazat@gmail.com e-mail címre várjuk, csatolt fileként. Az e-mailben írd meg a teljes neved, fórumos nicked és hogy hozzájárulsz-e ahhoz hogy írásodat feltöltsük a holnap Kreatív Szekció részébe és/vagy megjelenjen a Lassi Laurië-ben.
A pályázat eredményeinek kihirdetésére az MTT születésnapján kerül sor (részletek a topicban később). Kérlek, hogy ha nem tudsz részt venni az eseményen ezt előre jelezd!
A pályaművek beküldési határideje 2011. június 5.
- Esgal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Dodiee
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Dodiee
- Nem elérhető
Nem tudom, ahogy én nézem a hozzászólásokat eddig 3 mindegy, egy 18.-a és egy 25.-e. Te pl nem írtál dátumot ha jól látom. Ha valamit nem látok, szóljatok, mert konkrétan 3x olvastam végig az eddigi hozzászólásokat.Sötét Úr írta: Hát a 8:0 valóban egy szavazatnyi különbség.
- Dodiee
- Nem elérhető
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Amúgy meg mért ne lehetne idén nagy ünneplés? Kilenc évesek vagyunk... amennyi pedig a Gyűrű Szövetségének száma Kilenc embert kéne összeszedni a régiek közül, és akkor senki nem mosná le, milyen egy ezo-szekta vagyunk ezzel a számmisztikával.
Amúgymeg: A hpk egy koncert, pár óráig tart, előtte-utána még simán lehetne bandázni mttsekkel. A múzeumok éjszakája viszont tényleg hosszú, és nem annyira ér meg csak pár órát ott lenni... mellesleg teli van a pöttyös napozóm, hogy mindig minden évben rá kell szervezni valamit, és nem jutok el.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Dodiee
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Dodiee
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Amikor a múzejumoknak van éjszakája, ha nem tévedek...Alyr Arkhon írta:
Csendben jegyzem meg, hogy a szervezők pont ezért találtak ki alternatívátOrsie írta: csendben és halkan megjegyzem, hogy június 18.-án Hiperkarma koncert lesz és arra tudtommal sokan szeretnének sőt fognak is menni (pl én is), ezért lenne jó, ha 25.-én lenne a Líthas. tudom, ez nem mindenkit érint, de gondoltam, szólok.
Meta: igazság szerint a jövő évinél fontosabb lenne, de én bizony most is megpróbálnám. Eleve felmérésként működhet arra, hogy jövőre kikre lehet számítani, akik jelenlétükkel emelnék a... söröskorsót?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Orsie írta: csendben és halkan megjegyzem, hogy június 18.-án Hiperkarma koncert lesz és arra tudtommal sokan szeretnének sőt fognak is menni (pl én is), ezért lenne jó, ha 25.-én lenne a Líthas. tudom, ez nem mindenkit érint, de gondoltam, szólok.
Csendben jegyzem meg, hogy a szervezők pont ezért találtak ki alternatívát
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Náda
- Nem elérhető
SÚ-val hasonlóak az én gondolataim is.
Megünnepelni,hogy mi igenis vagyunk és a sok gond ellenére is,mi igazán összetartóak vagyunk.Fontos a számvetés is, hogy mit csináltunk jól illetve rosszul és a rosszakat hogyan lehet jobbá tenni.
Fontosak a régi,"ős" MTT-sek is,hiszen olyan jó hallgatni,mint fiatal MTT-s azt,hogy hogyan alakult meg a társaság,milyen "kalandok" kapcsolódnak hozzá.Mint amikor ülsz a nagypapád lábánál és hallgatod a régi szép időm meséjét
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Orsie
- Nem elérhető
június 25-re szavaznék.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Persze ez csak egy ötlet.
Szavazási gondok: valószínűleg csak embereket, hobbitokat és törpöket enged szavazni, tündéket nem.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.