Lassi Laurië szerkesztőség
- Orsie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
de akkor most még egyszer leírom: gyere Farsangra Február 16.-án és vedd át ott személyesen, vagy postán kaphatod meg, a postaköltséget Neked kell állnod. rendelésügyben ha jól tudom, Tündéhez kell fordulnod, tehát pls Te írj neki privit, ha ezt a megoldást választod.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mornambar
- Nem elérhető
jé van iylen topic is!
szóval za lenne a problémám hogy Tag vagyok, mégse kaptam még meg a Lassit... még az őszit se. MOst a LEP-en akartam ezt rendezni, de sajnos egyéb ügyeim miatt kicsit lekéstem erről, így ideim sincs.
Megoldható, hogy valamikor átvegyem? Szombat délutánonként Pesten vagyok, így az illetékes ha küld nekem privit, megbeszélhetjük
Üdv
Morn
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Orsie
- Nem elérhető
Kincső, nekünk az is nagy segítség, ha eljuttatod, a jegyszedésnél pedig majd a lista alapján adogatjuk minden jogosultnak - illetve aki nem MTT tag viszont venni akar az térítés ellenében megteheti.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Narbeleth írta: Ömmm, tudom, hogy ez a SZERKESZTŐSÉG topicja, de a kérdés azt hiszem leginkább ide illik: Aki volt olyan butttaaa/elfoglalt LEP-en, hogy nem tudta átvenni a Lassiját, az legközelebb mikor vagy hogyan teheti meg?
Köszi!
Tudom, hogy ez a szerkesztőség topicja, de Orsie hozzászólása alapján merek itt válaszolni.
Kincső (és jómagam) azon vagyunk, hogy az Alapszabályban szereplő jogot, miszerint minden tagnak JÁR a Lassi, elérhetővé tegyük. Ezért minden olyan, viszonylag nagyobb rendezvényre, ahol az MTT tagok koncentrációja és előfordulási gyakorisága elér egy releváns mértéket, valamint kettőnk közül legalább az egyikünk ott van, visszük a legujabb Lassit, sőt, még az előzőt is, mivel azt sem kapta meg mindenki.
Szerintem Kincső a farsangra is szivesen visz, majd nyilatkozik.
Az MTT eljutott a "pofára osztjuk" szintről (def.by Kincső) a "tényleg-az-kap-aki-aktiv-tag" szintre, mivel - tapasztalhattátok - van már olyan nyilvántartás, és ez alapján lista, hogy kinek jár, és KI VETTE ÁT a neki járó Lassit.
Tünde, köszi, ha beszállsz ebbe az osztogatós játékba, több kéz többet oszt, de akkor jelezd Kincsőnek, ki vette át, hogy a nyilvántartást vezetni tudja. A rendezvényeken kivül, Kincsővel (vagy velem) egyeztetve a Lassi átvehető bármikor és bárhol, feltéve, ha a "bár" mindkét félnek jó!
ÉLJEN A LASSI!
Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
de
ha bejösz valamelyik délután a melóhelyemre érte, megbeszéljük, akkor átveheted tőlem
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Orsie
- Nem elérhető
viszont szerintem (remélhetőleg) megoldható, hogy a Farsangon is legyen Lassi, mivel úgy láttam, többen járnak hasonló cipőben, mint Te. (infópultozáskor mikor én utoljára láttam, elég sokan még nem vették át a Lassijukat)
ha erre jár valamelyik illetékes, kérem erősítse vagy cáfolja ezt legyen kedves. lehetőleg az előbbi
ezen kívül szeretném bejelenteni, hogy Ulmonak hála, ismételten van a Lassinak saját e-mail címe, ezért ezentúl nem kell több címre elküldeni, elég a lassi @ tolkien.hu címre kézbesíteni a jövőben az irományokat
- Narbeleth
- Nem elérhető
Köszi!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:5yf3wv1s]Tudom, hogy régen pofára osztottunk, de lesz elég baja szegény infópultosoknak vagy akárkiknek akik osztják, h. még azt tudják fejből, ki aktív tag és ki jön másodszor mert elhagyta. [/size]
- Attila
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta: Snuff, mivel közel lakunk egymáshoz már ha Budapesten vagy éppen, majd elhozom Neked /kár, hogy nem tudsz jönni /
Attila, most már bírd ki. egyébként nem tudom pontosan hány oldalra sikerült tördelni, de a word doksi amiben én összeszedtem, jó terjedelmes volt
Jó rendben most már kifejezetten izgulok...:nagyonnagyonizgulésközbenakörmétrágja:
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Orsie
- Nem elérhető
Attila, most már bírd ki. egyébként nem tudom pontosan hány oldalra sikerült tördelni, de a word doksi amiben én összeszedtem, jó terjedelmes volt
- Attila
- Nem elérhető
Ami a mostani Lassi vastagáságt illeti, mert
Orsie írta: úgy néz ki szép vastag Lassit kaptok januárban
az mennyit jelent? Tudom már csak 37 óra, de...:nagyonnagyonszépennéz:
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Attila
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta: Attila, hogy a korábbi szerkesztők miért nem folytatták, azt nem tudom. mindenesetre az ötlet jó, majd beszélek Alcarral, hogy van-e lehetőség folytatni, és ha igen, akkor hogyan és milyen formában (tematika, terjedelem, feladatsorok, stb.).
egyébként pedig várhatóan a következő Lassi LEP-en kapható lesz és szép új dizájnja van
Quenya: Köszi.
Dizájn: Már előre izgatott vagyok...
- Orsie
- Nem elérhető
egyébként pedig várhatóan a következő Lassi LEP-en kapható lesz és szép új dizájnja van
- Attila
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
köszönjük minden írónak a munkáját, beérkeztek a cikkek - az egyik picit később de végre ez is megvan!
akik még nem kaptak visszajelzést: átnézzük Nimdorcival délután-este (munka/egyetem után) az irományokat, és ha van benne javítanivaló, azt jelezzük felétek! akik tegnap küldték, nekik csak jelezzük a változtatásokat de már nem lesz idő átíratni, ezért a változtatás jogát fenntartjuk - szerencsére nem kellett sokat korrektúrázni az eddigieken sem, csak apróságokat.
úgy néz ki szép vastag Lassit kaptok januárban
- Orsie
- Nem elérhető
már csak a mai nap van a lapzártáig!
az alábbiaktól várjuk még epekedve a cikkeket:
Melian
Mau
Felagund
Hanna
Momo
pls küldjétek!
köszi
- icke
- Nem elérhető
Elküldtem a cikkemet mindkét alábbi mailcímre, ha valamelyikre nem érkezett volna meg, tessék visítani
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Orsie
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
Kincső: nagyon köszi, megkaptam! mivel kicsit késő van és hosszú napon vagyok túl, engedd meg, hogy holnap este reagáljak rá bővebben, miután alaposan áttanulmányoztam, de első olvasatra nem is rossz van pár észrevételem és kérdésem, holnap írok este e-mailt vagy kereslek MSN-en.Kincső (Thilanna) írta: Orsie, átküldtem Neked az első verzoóját az ígért cuccnak, egyelőre Nimdorcinak nem, mert jóváhagyásodra/javításaidra várnék előbb részleteket ld. a mailben.
- Kincső
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
még egyszer az e-mailcímek ahová a cikkeket várjuk: dorka @ umann. hu ÉS fraktal28 @ gmail . com
köszönöm
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Igenigen, rajt' vagyok!
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Timona
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Orsie
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta:
Ulmo írta:
Remzymama/Tünde írta:
ezt nem tudnák Orsie-ék, amikor kész az újság, 2 kattintással elintézni? sorry a belepofértTimona írta: Kedveskéim, elvileg én kezelem a Lassit a honlapom, az újság címlapjának feltöltése, tartalomjegyzék feltöltése. Ez eddig se volt egyszerű feladat számomra, mivel nem vok MTT tag, szóval nekem nem jár automatice a cucc, ez nem is volt baj, amíg aktívkodtam a társaságban, de egy ideje egyéb elfoglaltságaim miatt erre nem maradt energiám. Imigyen kérném a kedves érintettektől, hogy próbáljanak találni valakit, aki aktívabban el tudja látni eme feladatot. Nem sok munka, Ulmonak el kell küldeni a képeket, hogy töltse fel, a tartalomjegyzéket meg be kell gépeni vagy megszerezni illetékestől. Régebben volt róla szó, hogy a cikkek is kerüljenek feltöltésre, hogy az MTT tagok láthassák meg effélék, de eddig ez nem valósult meg, akinek ideje engedi, ezt is megvalósíthatja Várom a felajánlásokat
Tim
Éppen el tudnák, ha gondolnának erre. De ettől függetlenül szívesen segítek nekik.
mikor megvannak a cikkek, elküldjük őket szerkesztésre, tehát akkor az a lényeg, hogy a kiadványszerkesztett példány visszakerüljön hozzánk elektronikus formában. ha ez megvan, akkor elvileg tényleg csak pár kattintás és nagyon szívesen átvállalom, hogy feltegyem, Ulmo segítségével. így ok?
- Orsie
- Nem elérhető
erről van szóicke írta: Üdvözletem!
Da
icke
- icke
- Nem elérhető
Da
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Orsie
- Nem elérhető
(ugye Nóli és Icke? )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.