- Köszönetek: 0
- Forum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- 2011-es nyári tábor szervezésének előkészítése
2011-es nyári tábor szervezésének előkészítése
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Név: Didergő- tanya, kulcsosház
a honlap:
www.didergotanya.hu/
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
A konyhát sem lehetne használni, és az étkezőt sem, plusz az összes közösségi helyet, ahova eső esetére bújtunk.
Így kb az összes előnyét elvesztette Szanticska, ami nekünk fontos volt, az árát nem számítva (bár az ár is emelkedett volna, hogyha a megígért dolgokat teljesítik, de ugye az sem volt meg).
Szanticskát idén én nem tartom valószínűnek.
Kácsárdra nem akarunk menni, mert nagyon le van amortizálódva, sok mindenkinek (pl családosok) nem lenne jó.
De van egy csomó lehetőség még előttünk, egyik másik sokkal menőbb, mint Szanticska, és az árai is megegyeznek, szóval ne izguljatok.
Magam részéről külön haragszom Pál Pistára, mert ezt ő már akkor tudta, mikor 2 hónapja hívtam, és mondott is valamit, amitől én eléggé megijedtem akkor, de később visszahívott, hogy mégse lesz a felújítás, csak ősszel. Szóval elvett a szervezésből 2 hónapot, és ez nem volt fair.
Az már csak hab a tortán, hogy nem volt ott, mikor odamentünk, 3 órát autózva...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A főszervezők személyesen voltak Szanticskán megnézni és megbeszélni, és a konyha, ebédlő, raktár, kovácsműhely stb. lenne használaton kívül, tehát kifejezetten közösségi helyek esnének ki. És nem, későbbre se lesz kész a nyár folyamán (amúgy se szeretnénk augusztusra tenni, hiszen sokan - a szervezők közül is - nem így terveznek). Idén mindenképpen új hely kell.
Kácsárdot azért hagytuk ott, mert nagyon le volt pukkanva 2. évre, és szinte egyáltalán nem voltak fedett közösségi helyek. Azóta csak még több rend lett, amit képtelenség lenne faházakban nyomorogva kivitelezni (már 2008-ban is rányomta a bélyegét az eső a táborra).
Van már egy-két elég jó ötlet viszont, úgyhogy tessék szurkolni, hogy jól alakuljanak a tárgyalások (szombaton is mennek Idhrenék).
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Namarie
- Nem elérhető
Más: Ez mennyire tuti? Mert ha most találunk valamit, elmegyünk oda, aztán kiderül, hogy ha feltételekkel is, de működne Szanticska, kellemetlen lenne.
Kácsárd nem jöhet már szóba? Esetleg ha valaki tudja Jácint telefonszámát, ő tudhat valamit javasolni, és ő némi hátszelet is jelenthetne.
- Kincső
- Nem elérhető
dorwinion írta: Szerintem írd ki a felmerült lehetőségeket, és akkor elkerülhetjük a felesleges ismétléseket.
Én nem tudom, mert nálam nincs kigyűjtve a levelezésből. Talán Idhren kiírogatja, és akkor majd beírja.
De mivel személyes tapasztalatokat kérünk, belefér ennyi ismétlés (a levlistán jópár találat csak guglizott)
- dorwinion
- Nem elérhető
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Kincső
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Kincső
- Nem elérhető
Sajnos nemrég kiderült, hogy Szanticskán olyan mértékű felújításokat végeznek, amelyek valószínűleg nem készülnek el nyárig. Ezért most a táborszervezők gőzerővel dolgoznak azon, hogy találjunk egy új, alkalmas helyszínt. Ebbe szeretnénk bevonni minél több embert - DE nagyon fontos, hogy guglizni mi is tudunk, köszönjük szépen, tehát abban várunk segítséget, hogy SZEMÉLYESEN ISMERT TÁBORHELYEKET ajánljatok.
Tehát amit ajánlasz, ott vagy Te magad jártál, vagy megbízható ismerősöd saját maga táborozott már ÉS megfelel a következő paramétereknek.
A kitűzött feltételek a szokásosak:
– faház vagy kőház legalább 75 főre, sátorhely 60-70 főre,
- konyha, étkező, különböző méretű közösségi helyiségek, fellépőhely
- elzárt, turisták és helybéliek által nem látogatott környezet (+csak mi legyünk ott, tehát 300 fős táborhelyek nagy valószínűséggel nem játszanak)
- szálláshely naponta legfeljebb 1400 forint, étkezés naponta 1200 forint
Kérlek, csak olyat ajánljatok, ami megfelel ezeknek a feltételeknek!! A megadott ár lehet kicsit nagyobb AKKOR, HA vélhetőleg lehet alkudni (amiatt, hogy az egészet kivesszük).
- Kincső
- Nem elérhető
Thorongil Hunadán írta: Az a "Tábori nemzettségek 2011"-et a főoldalon nem lehetne teljesen magyarul?
Az nincs is ott *jediintés*
Kicsit hülye a főoldal, az egy befejezetlen kérdőív, aminek a szerkesztéséhez jelenleg nem lehet hozzáférni, cserébe publikálta a drága joomla. Most se javítani nem tudjuk, se törölni -- a programozói beavatkozásig
Szóval még nem érdemes töltögetni, majd úgyis újraindítjuk, ha kész. Nem véletlenül nem reklámoztuk...
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Namarie
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
Részemről semmi akadálya.zs.gothpunk írta: Sziasztok!
Én a farsangon inkább egy kis piackutatást szeretnék tartani, hogy van-e igény az ötletemre, volnának-e olyanok, akik jönnének a rendbe? Ennek lehet valami kiírása, kerete?
Zs
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
Én a farsangon inkább egy kis piackutatást szeretnék tartani, hogy van-e igény az ötletemre, volnának-e olyanok, akik jönnének a rendbe? Ennek lehet valami kiírása, kerete?
Zs
- Celebrom
- Nem elérhető
Jelenleg úgy állunk, hogy a felelős szervezői posztok a rendvezetők kivételével beteltek.
Rendvezetőnek jelentkezni nálam és Ringnél lehet (sztrop"kukac"gmail.com, celebromka"kukac"gmail.com), aki a tábor ideje alatt a helyettesem és a rendvezetőkre jobban odafigyelő közösségvezető lesz. Örülnénk egy rövid koncepció ismertetésnek is a jelentkezőktől. Illetve ha hamar jelentkeztek és a főszervezői csapat rábólint a rendre, Ring ötlete alapján a farsangon lehetőség lesz reklámozni az adott rendet.
Minden táborszervezői kérdéssel emilben zaklassatok ( celebromka"kukac"gmail.com).
Helyszíni segítőnek a program/logisztika illetve keretjátékos teamnél lehet jelentkezni.
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Alew
- Nem elérhető
Mint már írtam, az npc szerepekre a felelős szervezők, legelőször is a programos-logisztikus csapat tagjai és a keretjátékosok közül válogatunk. Tudom - és tudja a többi főszervező is - hogy az npc szerepek népszerű és könnyű belépési lehetőséget jelentenek a táborszervezők életébe, de idén a kompakt létszám és más, közösségi és egyéni szempontból fontos szempontok miatt ezt a döntést hoztuk.
Meg hát, ennyi npc a világban nincs is.
Ellenben Sziszi, írj levelet Celebromnak.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Athramien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Olyan pletykáról hallottam ma, hogy állítólag én szeretnék táncos rendet vezetni idén, és őő hát ezt nem tudom ki és honnan szedte, de nagyon jól éreztem magam tavaly Andarielnél, és nem hiszem, hogy annak a szintnek, amit ő felállított még csak a közelében is tudnék lenni. Úgyhogy ha valaki ismer ilyen verziót, akkor - megtiszteltetés:P - de ezt nem vállalnám el. Ellenben amennyiben építenek medencét Szanticskára, szinkronúszó rendet szívesen vezetek;). Ha meg nem, akkor még mindig szívesen vezetnék családot, v vállalnék npc szerepet, ha van még hely:)
"Sane is boring"
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Maverick
- Nem elérhető
a droid csip még a helyén így vállalna programos félét,
szivesen mókázna npc szerep mögé bújva.
Ha nem volt túl amateur, akkor Sauron mindent látó szemét
is örömmel kezelné újfent
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Lyona
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Köszönet a dátum gyors közzétételéért, több kötegnyi idegsejtet spóroltatok nekem vele.
Jó munkát!
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Alew
- Nem elérhető
Ez úton köszönjük az elnökség bizalmát, mostantól indul gőzerővel a táborszervezési munka.
A győztes pályázat szövegét hamarosan, egy-két napon belül közzétesszük ebben a témában, bárki elolvashatja.
Előzetesen néhány fő irányelvet szeretnénk közzétenni. Idén az öt főszervező három szervezői csoportban dolgozik majd (Ankalimon, mint főszervező és pénzügyi felelős, Hanna - keretjáték csapat, Celebrom - közösségvezetői csapat, Idhren és Alew - programos-logisztikus csapat), és fontos elv, hogy a keretjátékban szereplő karaktereket (NPC-ket) felelős szervezők, első körben pedig főként a programos-logisztikus csapat szervezői töltsék be. Nő ezzel együtt a nemzetségek vezetőinek keretjátékos jelenléte, és a tavalyihoz hasonló aktív (de opcionális) keretjátékot tervezünk.
A tábor idén is 11 napos lesz, július 14-24. között, és a már két éve megszokott helyszínen, Szanticskán rendezzük meg.
A keretjátékról magáról az illetékes főszervező mesél majd, idén is fordulatos és nagy ívű történet készül.
Idén nem lesz formális pályázat a táborszervezői posztok betöltésére, helyette - ahogy eddig is - ebben a témában jelentkezhettek, főleg rendvezetői, családvezetői és programos-logisztikus csapattagi feladatokra. A rendvezetők kiválasztásánál fontos szempont lesz a választott rendi területen való jártasságon túl a pedagógiai érzék és a kivitelezhető rendi program, a családvezetők esetében pedig fontos a leendő nemzetségvezetőkkel való együttműködés. Mindkét téren fontosak a csoportvezetői, programlebonyolítói készségek, az empátia, az érzelmi stabilitás, a problémamegoldási készség, az együttműködési készség, lojalitás, jó konfliktuskezelés, valamint a lényeglátó kommunikáció. Elsődleges a szervezői csapat közössége, stabilitása, egységes fellépése, kölcsönös segítségnyújtásra való képessége mind kisebb csoportokban, mind a teljes szervezői közösségekben.
Nem feltétlenül jelent előnyt azonban a korábbi szervezői tapasztalat, hiszen bevallottan szeretnénk lehetőséget adni azoknak is, akik ilyesmivel korábban még nem próbálkoztak. Emellett a szervezői társaság jól működő összetétele, csoporttá válása is fontos szempontunk, nem csak az egyéni képességek.
A szervezők - főleg a felelős szervezők - számára a tábor szervezése nem csak intenzív munkával és elkötelezettséggel jár, hanem a szervezői alkalmakon való nagyarányú részvétellel is, mely a közös munka, a közösségépítés és az általános tábori részvétel szempontjából is fontos.
Idhren, Hanna, Ankalimon, Celebrom és Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Athramien
- Nem elérhető
amennyiben nem negatív tényező, hogy viszonylag új arc vagyok, én is szívesen vezetnék családot, vagy ha esetleg van még szabad npc szerep, abban is szívesen kipróbálnám magamat..
"Sane is boring"
- Náda
- Nem elérhető
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Szívesen beszállok a keretjátékba (az eddigiek alapján van némi tapasztalatom az epikus "jók vagyunk de mind meghalunk" típusú dolgokban) vagy akár rendet is vezetek, ha muszáj. (ehhez még nem érzem elég jónak magamat)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
A tavalyi tapasztalatokból okulva HA megyek táborba (50%), akkor nem szeretnék szervezni. Nem lenne jó, ha ismét év közben kéne vis major okokból lemondani a részvételt.
Balázs
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Zsodoo
- Látogató
- Forum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- 2011-es nyári tábor szervezésének előkészítése
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.