Ismerkedés

• Pillangó
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 2 hónapja #403449 Írta: Pillangó
Pillangó válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Hát ezeket iszonyú jó utólag elolvasni, mert most már tudom arcokhoz és benyomásokhoz társítani. Imádok mindenkit! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hónapja #402739 Írta: Szasza
Szasza válaszolt a következő témában: Ismerkedés

Fio írta:

Dulcam írta: Okleveles gyógymasszőr vagyok

Oh, igen...... és pont nálunk vagy, hmm..... :D

Imádom ha masszíroznak!! Sose lehet megunni :D Cserébe én bekötöm a harci sebeket ha már úgyis közöm van az eü-höz :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hónapja #402639 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Ismerkedés

Dulcam írta: Okleveles gyógymasszőr vagyok

Oh, igen...... és pont nálunk vagy, hmm..... :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
13 éve 3 hónapja #402635 Írta: Dulcam
Dulcam válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok!

A nevem Dulcam (the correct spelling is Dálkem :P ) és egy visszatérő régi új arc vagyok, koromat tekintve 24. Anno voltam a 2004es velemi táborban, aztán azóta csak 1-2 LEP-en meg KÖMT-ön (tavaly és tavaly előtt). Okleveles gyógymasszőr vagyok és gyógytornász hallgató a Semmelweis Egészségtudományi karán. Szabadidőmben kínai harcművészettel, mozgásmeditációval és természetgyógyászattal foglalkozom szívesen. A rendeket tekintve a kalandorokat fogom gazdagítani jelenlétemmel és páratlan személyiségemmel. :lol: A polgárok közt úgy látom lesz elég egészségügyes, úgyhogy egy esetleges véres csata után is elég jó esélyeink lesznek. :)
A többit élőben, addig is jó készülődést mindenkinek!

Üdv!

"Mondottam Ember, küzdj és bízva bízzál!"

• Seliah
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #402442 Írta: Seliah
Seliah válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok!

Györgyusz vagyok és zöldfülű, ez lesz az első táborom. Az ELTE-n hallgattam politológiát, jelenleg pedig fizikát. Szeretek aktívkodni, tenni a közösségekért, amiknek tagja vagyok, új emberekkel ismerkedni. Nem nagyon vannak Tolkient kedvelő ismerőseim és ez elég zavaró, szóval jó lehetőségnek láttam a tábort, remélem segítetek a problémán. :lol:
Trilliónyi dolog érdekel, szerintem már a szakpáromból is látszik... Nem csak tanulmányok, hanem hobbi szintjén is igaz. Emiatt és mert nagyon közvetlen vagyok, bárkivel el tudok szinte bármiről beszélgetni, illetve nem találkoztam még senkivel, akivel ne lettek volna közös tevékenységeink. :-)

Több
13 éve 3 hónapja #402040 Írta: Szasza
Szasza válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok! Az ígért bemutatkozás:)
Szasza vagyok és ez lesz az első táborom és már nagyon várom :)
A táncos rendbe vagyok nagy örömömre, ugyanis 12 éve táncolok( balett,néptánc,jazz balett és jelent 6 éve hip-hop-ot ). 17 éves lettem ezen a nyáron:)
MTT farsangon találkozhattak velem páran Olivér oldalán, tehát Olivér vitt bele ebbe az egészbe :)
Mentőorvosnak készülök és jelenleg egy egészségügyi suliba járok gimibe. E mellett Vöröskeresztezem és jelenleg a Bethesda Gyermekkórházban önkénteskedem a sürgősségi sebészeten és fent a sebészeti osztályon. :) Szeretem a gyerekeket úgyhogy ha lesz rá lehetőség szívesen meglátogatnám a baba részleget a táborban :)
Nehezen nyílok meg de ha igen akkor nem lehet lelőni úgyhogy igyekszem hamar beilleszkedni.
Remélem elég érdekesre sikerült! Táborban találkozunk ;)

Több
13 éve 4 hónapja #400913 Írta: Estelwen
Estelwen válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Üdv mindenkinek! :)
Nos, már a nevemnél felvetődik némi probléma. A rendes nevem Sára, a fórumos (mint látjátok) Estel ithildin, de hallgatok az Estelwen-re is, szóval, kinek melyik szimpatikus! ;)
13 éves, általános iskolás diák vagyok. Az MTT-t Ringbearer által ismertem meg kb. fél éve, azóta voltam már LEP-en, valamint MTT szülinapon, és ez lesz az első táborom. Talán ennek köszönhető, hogy hihetetlenül túlpörögve várom már... :)
Általában sokat beszélek. Ez csak akkor lép azonban érvénybe, ha normális emberek vesznek körül, de ez itt természetesen nem probléma :) . Nimelloss (osztálytársak és nem utolsósorban barátnők vagyunk) a megmondhatója, mennyit szoktam neki beszélni egy levegővel úgy fél órán keresztül... ;)
Én is az író rendbe jelentkeztem, mivel Nimelloss-hoz hasonlóan én is szeretek írni, leginkább fantasy témakörben. Novellával egyszer-kétszer próbálkoztam - több-kevesebb sikerrel. Az írás mellett szeretek még rajzolni, és rengeteget olvasok is.
Ennyi lenne rólam, a többit szerintem majd élőben! :)

Több
13 éve 4 hónapja #400844 Írta: Nimloss
Nimloss válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok! ;)
Még elég új vagyok,(nekem is ez lesz az első táborom. Tudom-tudom. Nem szabad siettetni az időt. De ha ilyen programok lebegnek előttem!!), de többé-kevésbé már kezdem kiismerni magam.
Sosem voltam valami jó a bemutatkozásban, (de egyesek unszolására), megpróbálom. Bár én ezt csak üres semmiségnek vélem, mielőtt "élőben, és testi valómban is látnátok/találkoznánk". Az embert úgy sem lehet megismerni egy bemutatkozó szöveg alapján.(Ugye?)
Magamról: Csak a szokásos: szép, okos, és mindenekelőtt szerény is. ;) Csak akkor beszélgetek, ha jó kedvem van, de ha normális, kedves emberekkel vagyok körülvéve, akkor jó kedvem van. Szóval, azt hiszem ezzel nem lesz gond. :P
Az író rendbe jelentkeztem, mert előszeretettel irkálgatok-firkálgatok. (Több, kevesebb sikerrel. Attól függ, milyen napom van.) Viszonyom a novellákhoz: Hm... hogy is fogalmazzak... Elég... gyatra. Regény részletet sokkal könnyebben írok. A novellának van egy felvezető, magyarázó része. Ami végülis nem lenne akkora nagy baj. De ennek még befejezése is van! Ami (valljuk be,) felvet némi problémát. Egyszerűbb csak úgy paff! bele a közepébe! :D ;)
Na, azt hiszem ez több is, mint elég. Nem untatlak tovább. ;)

Nem az az erős, aki sosem bukik el, hanem az, aki mindig föl tud állni.

A minden a semmi, és a semmi a minden.

Több
13 éve 4 hónapja #400833 Írta: vidu
vidu válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok! Én még tök új vagyok/leszek mindenkinek, esetleg már valaki láthatott Elder oldalán :)
Vivi vagyok, de szólíthattok a nick nevemen is, Vidunak. 18 vagyok. Ez lesz az első táborom és már várom :D
Nagyon jó családba tettetek, mert szeretnék majd lerakni egy természetgyógyász tanfolyamot és pszichológiával szeretnék foglalkozni :) A táncos rendben vagyok, mert 8 évig táncoltam és imádok táncolni.
Azt hiszem most ennyi. :) Hali!

"We're adults. When did that happen? And how do we make it stop?"

Több
13 éve 4 hónapja #400785 Írta: Antathor
Antathor válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok! Én Totó vagyok, hivatalosan Antathor de az bonyolult és mindenki amúgy is Totónak hív, de ezzel én egészen jól el is vagyok, amíg nem kezdik el becses nevemet összekapcsolni más dolgokkal. Civilben Furtenbacher Antal névre (nem) hallgatok, és ez lesz a második táborom. A Corvinus hallgatója vagyok, és éppen szakdolit kéne írnom, de az hoszzúúú. :( Úgy hogy megyek inkább táborba:)

- Charm is a learned art.
- So is murder.

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #400754 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok!! Én Orsi vagyok.. :D
egyébként néha kicsit visszahúzódó vagyok és szótlan, de csak azért, mert nálam kicsit tovább tart a beilleszkedés..
imádom a kutyáinkat, a barátaimat, zenélni, táncolni, filmet nézni, olvasni, és meglepő módon szeretem a matekot és a fizikát.. most érettségiztem, még nem tudom, hova vesznek fel, a tábor első napján derül ki.. vagy a mechatronikai mérnök szakra a BME-n vagy a fizika szakra az ELTE-n..
többet nem írok, mert ennyi emberről ennyi sok mindent úgy sem lehet megjegyezni szerintem, legalábbis én így vagyok vele.. :$ élőben valahogy jobban belémvésődnek a beszélgetések, főleg, hogy úgy egy arc is kötődik hozzá, ez nekem nagyon fontos, mert vizuális típus vagyok 8-)

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Utolsó szerkesztés: 13 éve 4 hónapja által.

Több
13 éve 4 hónapja #400728 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Üdvözlet!

Ery vagyok, ez lesz a 8. táborom. Civilben történelmet és filozófiát tanítok.
Nem szeretek bemutatkozást írni, így ezt inkább hagyom a táborra.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
13 éve 4 hónapja #400675 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Helló mindenki!
Cellofán vagyok, 16 éves, és ezzel az életkorral gondolom az népesség fiatalabb harmadába tartozom. Leírhatnám a személyiségemet, de talán jobb ha majd személyesen megismertek, ha kicsit megerőltetem magam nem vagyok ám visszahúzódó. A vándor komédiás rendbe jelentkeztem, mert majdnem tudok gitározni és szeretem, ha az emberek körülöttem/miattam mosolyognak.
A koromból ki lehet találni, de azért leírom: jelenleg gimnáziumba járok, Dunakeszire.
Ennyit rólam, alig várom a tábort.

Lacho Calad

Több
13 éve 4 hónapja #400345 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Na, akkor én is bemutatkozom:)

Fio vagyok, civil nevemen Szarvas Tünde. 23 éves vagyok, és körülbelül 14 éves voltam, amikor kapcsolatba kerültem az MTT-vel. A legelső kőhegyi szálláshely megszerzése az én kis akcióm volt, de ennél több táborszervezési tapasztalatom nincsen. :) Részt vettem a két Velemben tartott táborban, de utána elvonultam, mert más dolgokat tartottam fontosnak, de végül az MTT "visszaszippantott". :P :)

Jelenleg az ELTE BTK-n vagyok ének-zene szakos, és remélem júliustól már filmtörténet és médiatudomány lesz a második szakom. Ezek mellett magánénekkel foglalkozom (klasszikus, de egyre több keresés van a könnyű műfajból is), és ezen a téren akarok elhelyezkedni.

Társasági embernek tartom magamat, néha elég nagy szám is van hozzá, de azért úgy alakulnak a dolgok, vagy olyan a beszélgetés, akkor vissza is tudok húzódni. :) De azért elég kreatívnak érzem magam ahhoz, hogy együtt tudjak működni és tudok alkalmazkodni is. Úgyhogy jöhet az a tabard. ;)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
13 éve 4 hónapja #400283 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok!

Niph vagyok - civilben Dia névre hallgatok - de néha még a Nyiff-re is odafigyelek. :)
26 éves leszek nem is oly sokára - ennek ellenére kb.18-nak néznek folyton. Mondjuk ez nem akadályoz meg abban, hogy jó pár őrültségben benne legyek. :)
Hétköznapokon mint területi és ifj. védőnő rohangászom Keszthely mellett 4 kis faluban - főleg babákkal foglalkozom - egészen az iskolás korú gyerekekig. Melóban nem vagyok ebből a szempontból emberevő típus. :)
Ez lesz a 8. táborom. Az MTT-vel 2004ben második velemi táborban ismerkedtem meg, és az egyik legjobb dolog, ami történhetett. :) Vidéki lévén viszont keveset vagyok mtt-s körökbe - csak nagyobb közösségi eseményekre szoktam tudni fellógni.
Alapvetően nyugodt, jókedvű ember vagyok - viszont eléggé csendes és néha még félénk is. Szóval ha táborban épp nem nyitok valaki felé - akkor az ebből kifolyólag van. De dolgozom rajta.... :D

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
13 éve 4 hónapja #400225 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok! :)
Snufi vagyok - bár hivatalosan Anna, de ugyanolyan okokból, mint Rabyn, én is inkább az emtétés becenevemet használom -, de hallgatok a Snufflesre is, csak azt a legtöbben nem tudják kiejteni, úgyhogy szólítsatok teljesen nyugodtan Snuffnak vagy Snufinak. :mrgreen:
Idén töltöm be a 23-at, biológushallgató vagyok Szegeden, és ez a harmadik táborom (a 2007-es és 2008-as után). 2004-ben kerültem az MTT közelébe, és bár amikor Szegedre költöztem Budapestről, eléggé elszakadtam a társaságtól, mostanában igyekszem visszaszivárogni. :)

"Well, I'm back."

Több
13 éve 4 hónapja #400204 Írta: Ági
Ági válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok!

Ági vagyok, augusztusban leszek 22, és programtervező informatikusnak tanulok. Ez lesz az ötödik táborom, az eddigiekben voltam már tünde, törp, hobbit, de ember még nem. Ami pedig a rendet illeti, kézműves, bölcs, (2x)szakács rendek után idén Ithilien lovagjait "erősítem".:P
Sokmindent szeretek és szeretnék csinálni, viszont MTTben kb mindegy milyen csapatba vagy rendbe kerülök, mert tudom, hogy mindenképpen jól fogom magam érezni, és ez a lényeg.

• Alustriel
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #400197 Írta: Alustriel
Alustriel válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok!
Alustriel vagyok, 19 éves, most érettségiztem, ezért különösen várom a tábort, hogy végre igazán kipihenhessem magam. Ez lesz a második táborom. Én is rengeteget köszönhetek az MTT-nek. Szeretek kreatívkodni, ezt a vágyamat idén a szakács rendben fogom kiélni. :) Bármilyen mókában benne vagyok, szeretek egy közösség munkájában aktívan részt venni.

Több
13 éve 4 hónapja #400166 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok! (:
Virág vagyok, ez a polgári nevem is és csak erre hallgatok (; 21 éves egyetemista. Egy éve Pesten lakom a párommal, de hivatalosan még gödöllői vagyok. Az ELTE-re járok csecsemő és kisgyermeknevelő szakra. Imádom a gyerkőcöket, ezért idén a babarendet fogom vezetni (: Van egy hugim, Orsi, aki szintén a mi csapatunkba került, aminek én nagyon örülök!!! (:
Általában mosolygós lány vagyok, aki ha meglát egy kicsit, megszűnik körülötte a világ, és nem hallja, amit mondanak neki...(ez már többször előfordult, úgyhogy előre is bocsi :D ) Szeretek még táncolni, olvasni, beszélgetni...
Az mtt-be 2005-ben kerültem be, azóta járok táborokba és egyéb rendezvényekre. Nagyon sokat köszönhetek a társaságnak, többek között barátokat, élményeket, azt, hogy már elmondhatom magamról, nyitott ember vagyok, és a páromat is (igaz nem közvetlenül, de ha az mtt nincs, talán sose találkozunk!)
Ha valami problématok van, vagy csak beszélgetni szeretnétek, hozzám is nyugodtan odajöhettek bármikor, megpróbálok segíteni! ;)
Nagyon várom már a tábort, és hogy találkozzunk!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Több
13 éve 4 hónapja #400115 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok!

Elrenor vagyok, Anglachel csatoljt fájla, legalábbis az egyik :) Én leszek idén a szakács rend egyik vezetője. Egyébként ez a.. hmm, azt hiszem hogy a negyedik táborom, 2007 óta járok egy év kihagyással.
Egyébként cukrász volnék és Nagykovácsiban élek családommal.
Ja és vegás vagyok :)

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."

Több
13 éve 4 hónapja #400068 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Sziasztok!
Celebrom (Doncsecz Zoltán, vagy Zotya) vagyok!
Nekem is ez a 9. táborom, de kb 4 éve aktívan szervezgetek az MTT-ben. 2 éve végeztem a BME-n és jelenleg gépészmérnökként tengetem napjaim. Általában jó humorú, türelmes embernek ismernek. Tolkien-ben viszonylag jártas vagyok. A táborban még íjaszat kapcsán találkozhattok velem. A gyengém az éneklés és a vega koszt :) .
Én vagyok főszervezői szinten a közösségért illetve közösségvezetésért felelős szervező. Ez azt jelenti, hogy minden csapatban bent vagyok , és minden vezető mellett ott állok. Ezt fizikaileg nehéz lesz megvalósítani a táborban, de dolgozom a feladaton:). Bármi kérdésetek , kérésetek, problémátok van, forduljatok ugyanolyan bizalommal hozzám, mint a csapatvezetőitekhez vagy bármely más szervezőhöz. Ha nem is tud mindenki segíteni, de az adott problémáért felelős emberhez tud irányítani. Ha magán jellegű a dolog, akkor pedig a csapatvezetőiteket és/vagy a főszervezőket keressétek (pl engem). Nagy segítségemre van még Ringbearer (Várszegi Éva), de majd ő is jelentkezik.
Velünk többször fogtok találkozni népi-, családi vagy rendi alkalmakon.
A nép-, család- és rendvezetőkkel már hónapok óta készülünk a táborra, készülünk rátok, hogy minél jobban érezzétek magatokat a táborban és egy nagyonjó közösség részesei lehessetek.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #399897 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Akkor énis beköszönnék!

Anglachel vagyok, ez már a nyolcadik táborom lesz, de idén vagyok először szervező is. 23 éves történelemtanárpalánta vagyok, ha Eru is megsegít jövőre végzem és elkezdhetek tanítani (:
Jön a két kislányom is, Julianna (3) és Vilma (1), alias Giliana és Míriel, akik a babarendet fogják boldogítani, és a feleségem, Elrenor, aki a főző rendet fogja vezetni. Érkezik velem a gitárom is, akit Bélának hívnak, és már egy híjján annyi tábort megjárt, mint én. Alapjáraton vidám vagyok és kedves :D , aranyos és szerény nem 8-) Szeretek tolkiennel kapcsolatban okoskodni, ha ilyet tennék a fejem hátulján van egy "ON/OFF" feliratú gomb, azt kell megnyomni :ugeek:

Amitől kiver a frász: a kiskanalak. Irtózom a kiskanalaktól. De csak ha hozzám érnek. A másik ilyen a facebook :D

AURE ENZULUVA!
Utolsó szerkesztés: 13 éve 4 hónapja által.

Több
13 éve 4 hónapja #399829 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Mivel reményeim szerint a héten már mindenki fogja látni a topicokat, ezért gondoltam én is bemutatkozom.
Az MTT-ben Rabynnak hívnak, ez azért jó, mert Annából sok van, Rabynból viszont egy, így ha elkiáltod a nevem a táborban, akkor tuti csak én fogok rá odafigyelni. :)
25 éves leszek, idén végeztem a tanítóképzőn, jelenleg keresem azt az osztályt, amelyik rám vár, hogy tanítsam.
Hozzám csatolt toldalék Szeder a fekete kicsi kutya, életem párja pedig Alyr, aki a Dol Amrothi csapatnál van, illetve az Ithilien lovagjai rend vezetője.
Alapjáraton vidám vagyok. :) Meg kedves meg aranyos meg szerény.
Én leszek a nemzetségfőtök, Dodien és Anglachelen kívül hozzám lehet fordulni mindenféle óhaj-sóhaj panasszal.
Amire hárklis vagyok az a kajám, mivel lisztérzékeny vagyok és nem akármit ehetek meg (sajnos), illetve az alvás. Ha alszom akkor nem szeretek arra kelni, hogy "De hova tettem a tollamat nem láttad?:D"

Nyugodtan lehet tőlem kérdezni és ha élőszóban nem értenétek, amit mondok (ami előfordulhat, tekintve, hogy borzasztóan képes vagyok hadarni) akkor szóljatok és elmondom újra!:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
13 éve 4 hónapja #399413 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Ismerkedés
Nyitom akkor a sort :) Én Dodie vagyok(szigorúan egy o és egy e, ne zavarjon meg titeket a fórumos két e, régi baleset, így maradtam), annó kis, lila-kék visító énem a Dorottya nevet kapta, amit Dórinak becéznék, de szélesebb család Dórának hív, egyes helyeken Insh a nickem és a közeli szeretteim Docsinak szólítanak. Tehát van nevem bőven :) 26 éves vagyok és könyvtárosként dolgozom Szentendrén. Nem gondolnátok, de néha igencsak próbára teszik az idegeimet az olvasók, cserébe a viccesebb eseteket facebookon osztom meg ismerőseimmel. Családommal lakom, van egy jófej, aranyos barátom és két cuki fekete keverék kutyám. A táborban én leszek az egyik családvezetőtök. Keretjátékos cuccokat majd a másik topicba írok, ide egyenlőre legyen elég ennyi :)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
13 éve 4 hónapja #399027 Írta: Rabyn
Ismerkedés téma létrehozva Rabyn által
Itt lehet ismerkedni, beszélgetni egymással.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.199 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére