Valljunk színt! :)

• Gilith
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #403202 Írta: Gilith
Gilith válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)

cirmoskoktél írta: Aaaannyira furcsa úgy olvasni, hogy mostmár tudom ki-kicsoda, nem csak egy név meg egy kazal betű :lol:
<!-- m --><a class="postlink" href="www.friweb.hu/b2bwide/keptar/albums/uplo...randhol/img_9760.jpg">www.friweb.hu/b2bwide/keptar/alb ... g_9760.jpg itt vagyunk <3 Igazán nagyon jó volt veletek egy rendbe lenni, jövőre is hasonló jót. Nem akarunk majd lenyomni egy rendi találkát, random helyen, ahol öööösszefestenénk egymás arcát? *-*

Ez egy nagyon jól sikerült kép lett rólunk szvsz :)

Hmm... szerintem találkozhatnánk, én benne vagyok :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• cirmoskoktél
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #403186 Írta: cirmoskoktél
cirmoskoktél válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
Aaaannyira furcsa úgy olvasni, hogy mostmár tudom ki-kicsoda, nem csak egy név meg egy kazal betű :lol:
<!-- m --><a class="postlink" href="www.friweb.hu/b2bwide/keptar/albums/uplo...randhol/img_9760.jpg">www.friweb.hu/b2bwide/keptar/alb ... g_9760.jpg itt vagyunk <3 Igazán nagyon jó volt veletek egy rendbe lenni, jövőre is hasonló jót. Nem akarunk majd lenyomni egy rendi találkát, random helyen, ahol öööösszefestenénk egymás arcát? *-*

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hónapja #402390 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
Kevdesek,
A hétévégén vidéken leszek egy lovas fesztiválon, úgyhogy addig nyugodtan és büntetés nélkül használható a fórum! :D (Nem igaz, a többi szervező is látja, és moderál, ha olyan. :P )

Viccet félretéve, bármi kérdés-kérés-óhaj-sóhaj kerül ide, arra legkorábban is vasárnap éjjel tudok válaszolni. Viszont bátran lehet kérdezni a csapatvezetőitektől ám, vagy a táboros főtopicban - nincs olyan, hogy túl triviális kérdés, inkább most kérdezzétek meg, mint hogy később kelljen a köröket futni. ;)

Pusszantás, és pihenjetek, a következő hétvégét már a táborban töltjük! :)

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
13 éve 3 hónapja #402244 Írta: perhilien
perhilien válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)

cirmoskoktél írta:

perhilien írta:

cirmoskoktél írta:

perhilien írta: Igen nekem is eszembe jutott ez az ötletXD írtam is Hananak egy pü-t:)

Sajnos nem alhatunk egy sátorban :( bár nekem annyira nem kár... kaptam faházas helyet :) most jutott eszembe, úgyhogy ne úgy készülj :( a privát üzit nem küldi el, szenved a böngészőm... szokta :S

én is küldtem üzit, hogy én is kaptam faházas helyetXDXD ez nagyon mókásXDXD

asszem baromi jól nyomjuk. még egy házba kerülünk :D :D :D

Hát ezek után meglepődnék ha nem úgy lenne:D:D

• cirmoskoktél
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #402237 Írta: cirmoskoktél

perhilien írta:

cirmoskoktél írta:

perhilien írta: Igen nekem is eszembe jutott ez az ötletXD írtam is Hananak egy pü-t:)

Sajnos nem alhatunk egy sátorban :( bár nekem annyira nem kár... kaptam faházas helyet :) most jutott eszembe, úgyhogy ne úgy készülj :( a privát üzit nem küldi el, szenved a böngészőm... szokta :S

asszem baromi jól nyomjuk. még egy házba kerülünk :D :D :D

Több
13 éve 3 hónapja #402232 Írta: perhilien

cirmoskoktél írta:

• cirmoskoktél
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #402191 Írta: cirmoskoktél

• cirmoskoktél
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #402162 Írta: cirmoskoktél

Lyona írta: Szóval... Mehet az agymunka, és talán nem árulok el nagy titkot, hogy bizony lesz páros munka is - úgyhogy valaki menthetetlenül vele kell majd együtt dolgozzon... :gonosz rendvezetői kacaj: :twisted:

Nem kell ide gonosz kacaj, sminkeltem én már férfiarcot, csak el ne mondjátok neki, hogy fórumon hirdetem ki :D nagy gyakorlatom nincs benne, mert nem engedte sokszor, de szerettem csinálni... ő kevésbé élvezte (a látványt semmiképp, irtózott mindenféle kifestett férfiarctól, csak a szerelem, ugye), de nekem baromi jó volt csinálni :D változatosság női arcok után :D

Több
13 éve 4 hónapja #401408 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
Mit árulhatsz még el arról, hogy mit fogunk csinálni? :mrgreen:

Ok, máskor előbb végigolvasom az összes topikot mielőtt kérdezek.

A bemutatkozáshoz akkor még hozzátennék annyit, hogy én amúgy szinte egyáltalán nem sminkelek, mert egyrészt nem jut rá időm, másrészt meg tutira elkenném napközben, ami meg nem épp szép látvány.

Több
13 éve 4 hónapja #401247 Írta: Lyona
Szia Dávid, szia Miri, szia Gilith! :) (Sziasztok!)

Ó, ezt a Fodor Ákos verset én is nagyon szeretem. :) Aki nem ismerné:
Fodor Ákos: Dráma
- Vallj színt! rivallják.
- Szivárvány... suttogom.

Valamint lányok, tessék hegyezni a sminkes ecseteket - Dávidot nem bántjuk, nem esszük meg, csak összemázoljuk! :lol:
Én személy szerint nagyon örülök neki, hogy végül lett egy fiúnk is a sok lány között! Lehet kezdeni gondolkodni, miben könnyíti/nehezíti ez a dolgunkat, vajon mit és hogyan lehet kihozni egy férfi arcból úgy, hogy igenis merünk színeket és festéket használni. Tünde herceget varázsoljunk belőle vagy vad haradit? Felderítőt, harcost, kegyetlen uralkodót?
Szóval... Mehet az agymunka, és talán nem árulok el nagy titkot, hogy bizony lesz páros munka is - úgyhogy valaki menthetetlenül vele kell majd együtt dolgozzon... :gonosz rendvezetői kacaj: :twisted:

• Gilith
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #400797 Írta: Gilith
Gilith válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
Sziasztok! :)

Én Nagy Andrea vagyok, más néven Gilith, inkább a tábori nevemet használom, az igazit nem kedvelem. Ez lesz a 2. Tolkien táborom. Rendes tagja vagyok az MTT-nek 2010. októbere óta... és talán ennyit rólam :) azért jelentkeztem ide, a Maszkmester rendbe, mert már régóta ki akarom próbálni a "maszkolást" ;)

Üdv!

Több
13 éve 4 hónapja #400403 Írta: Elemmíriel Gilluin
Elemmíriel Gilluin válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
Hajjahó! :)

Szivárvány - ha már színt kell vallani (Fodor Ákos után szabadon).
Miri vagyok (a hoooosszú, és megszólításra némileg alkalmatlan fórumos nincknevem becézete), de ha Dórinak szólítanak sem szaladok el. Jelenleg pattogós kiadásban működöm, mivel vagy két hete most aludtam először ki magam, és így reggelre kelve az is eljutott a tudatomig, hogy tegnap újfent piszok mázlista voltam és sikeresen abszolváltam a második legnehezebb vizsgámat, és már csak egy maraaadt. Tudom, ezek roppant releváns infók ám, de legalább alátámasztják az enyhe grafomániámat.
Ehrm, mit is kell ilyenkor elmondani? 19 éves vagyok, a Bárczira járok (ez volt az első egyetemi évem), és ez lesz a harmadik táborom. Cuéval csak hét napra megyünk, de legjobb tudomásom szerint ez nem érinti a rendi foglalkozást (ugye?), és hozunk sok-sok mesét - esti tábortüzes storytellinghez 8-) :D
Írogatok (mostanság meséket), rajzolok is (mostanság a jegyzetek szélére...), főzni is szeretek, sütni még jobban, no meg enni is, szeretem az erdőket, kíváncsian figyelem az embereket (tündéket, törpöket, hobbitokat :P ), tanulom a világot... Effélék :)
Ami sminket illeti, mérsékelt felhasználó vagyok, vagymiszösz, szóval nem tudok majd túl nagy készletet a köz javára bocsátani. Ellenben több ízben előfordult, hogy a saját arcomat használva vászonnak mindenféle kacskaringós színes dolgokat mázoltam, jobbára szemceruzával. Ó, és a tavalyi KÖMT-ön Lyona szíves engedélyével beletapicskoltam a festékeibe, és aztán odajött valaki, hogy akkor őt, meg aztán még valaki, én pedig azon kaptam magam, hogy lelkesen festegetem a jelentkezőket. Nekik tetszett, ami elkészült, én meg élveztem csinálni, és nagyon kíváncsi lettem rá, hogy miket is lehetne még művelni.
Már csak egy hónap, és találkozunk^^

"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."

/N.B.A./

Több
13 éve 4 hónapja #400311 Írta: Thargatrah
Thargatrah válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
Üdv Mindenkinek!

Dávid vagyok. Bár itt a fórumon Thargatrah néven futok, jobb szeretem, ha Dávidnak szólítanak.
Szeretek liveozni, gondoltam itt és most elsajátítok néhány technikát, amikkel a későbbiekben fel tudom dobni a jelmezeimet.
A koromat nem árulom el, remélem majd a sok smink segíteni fog, hogy letagadhassak néhány évet. :)
Ez lesz az első táborom és csak arra kérlek benneteket, hogy ne egyetek meg :oops: :)

Több
13 éve 4 hónapja #400278 Írta: perhilien
Igen nekem is eszembe jutott ez az ötletXD írtam is Hananak egy pü-t:)

Több
13 éve 4 hónapja #400269 Írta: Lyona
Szia Hana!

Te figy, nem akartok akkor Regivel összeköltözni és csak egy sátrat hozni? :D Valahogy eszembe jutott ez a megoldás. Vagy hozzatok két sátrat, és az egyikben tárolhatjuk a rengeteg sminkcuccot! :D
A magasság miatt nem kell aggódni, én se vagyok egy égimeszelő, rendszeresen meg is kapom, hogy 'Olyan édes vagy!' általában pont akkor, amikor dühös vagyok és hörgök-morgok. Hajh... :lol:

Megtisztelve érzem magam, hogy nem a főző vagy a dalnok rendbe mentél végül! ^^ Szóval juhú-juhú.

Niph, Stara - Sziasztok Ti is, régi motorosok! ;)

Szozsi és Nyüfi, ti szervezők vagytok, úgyhogy nektek toll a fületekbe. :P (és persze tökjó, hogy jöttök! ;) )

• cirmoskoktél
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #400248 Írta: cirmoskoktél
Sziasztok!
Hát, én már nagyon várom, hogy menjek :) ez lesz az első, tartok is tőle, de azért jobban várom azt, hogy menjek :D Civilben Anikónak hívnak, a cirmoskoktél egy nagyon bosszantó választás volt - nem volt semmi más, ami szabad, de egy Hana-ban kiegyezhetünk :) a régi osztálytársaim is így hívnak, a barátaim zöme, igen hamar hallgatok erre. Ha valakinek meg nem esik a szájára, még mindig kitalálhat valami alacsonysággal kapcsolatos jelzőt - az apróságtól elkezdve a törpéig akármit, erre akaratlanul is hallgatok, lévén 17 évesen nem vagyok másfél méter :oops:
Most végeztem el elég sikeresen a 11. osztályt, ennek jutalmaként kapom a tábort, de sajnos még van két évem a gimiből... hát, ez a nulladik hátránya.
Sminkelni nagyon szeretek, bulik előtt én szoktam az egész csajcsapatot. Utána általában nem egyedül mennek haza, úgyhogy sikeresnek érzem magam benne 8-) nagyon maszkos sminkeket nem sűrűn szoktam csinálni, csak otthon, mikor unatkozok. Majd elviszem minden felesleges dolgomat - meg azokat is, amik nem feleslegesek, csak azokat nem fogom otthagyni - de ilyenből nem sok van, egyszerű vagyok, mint a faék :D Unalmamban főzni-sütni szoktam, meg énekelni (hangom nincs, de énekkaros vagyok, és ezért a suli kivisz olaszországba. jó, mi?), meg aludni és olvasni. Amikor meg izgulok, akkor folyton beszélek. Ez most is látszik :D
Sátorba hozzám is jöhet akárki, három fülkés 4-6 személyes, és egyedül vagyok... utálok egyedül aludni :D
puszillak benneteket :)

Több
13 éve 4 hónapja #400207 Írta: perhilien
Igazából szerintem mind a kettőre hallgatok majd, de azt használjátok amelyik kényelmesebb nektek:) Én a koreait jobban szeretem mint a kínait, mert mikor mindig kínai filmet nézek hallgatok elfog a röhögőgörcs, hogy nekik az igen az a haha, de ezt én elfogultan mondom mert Koreát sokkal jobban szeretem mint Kínát:D Oké, hallgatok rád a sátorral kapcsolatban:)

Több
13 éve 4 hónapja #400177 Írta: Lyona
Mindig annyira örülök ha látom, hogy van egy új hozzászólás! :)

No, itt majd mindenki annyi festéket használ, amennyi jól esik, Hong Kongból ugyanis lassan útrakél egy 180 színes sminkpaletta és úgy 40 különböző ecset, csak győzzétek elhasználni, mert én haza nem viszem! ;)

Regi, (hívhatunk így? Vagy inkább perhilien?) tökjó, ne izgulj, én sem tanultam sose hasonlót, csak elkezdtem festegetni. Viszont most akarok elkezdeni kínaiul vagy koreaiul tanulni, még nem döntöttem el.

Szerintem a sátor miatt meg ne aggódj, biztos lesz valaki, ha más nem, a tábor folyamán, aki társul hozzád - mindig vannak szomszédolások, amint kialakul egy-egy barátság! Így ismeretlenül lehet, hogy senki nem jelentkezik, de nézd a jó oldalát: ha a táborban valakivel összebarátkozol, még meghívhatod sátortársnak! ;)
(de csiriplik a madarak, hogy a szervezők is körbekérdeztek ezügyben;))

Írjatok, írjatok bátran, használjátok a fórumot! ;)

Több
13 éve 4 hónapja #400110 Írta: perhilien
Sziasztok:)
Én perhilien lennék, eredeti nevén Regina. 16 éves vagyok és ez lesz az első táborom, és amennyire várom már annyira rettegek is tőle. Hogy én hogy kerültem ide, azt az egyik barátnőmnek köszönhetem, aki amikor elmondtam neki, hogy épp a Tolkien trilógiát olvasom, előszeretettel ajánlotta ezt a tábort, én meg okosan hallgattam rá, és jelentkeztem. Nincs sok tapasztalatom a sminkeléssel kapcsolatban, mert amikor a közelembe kerül, a nővéremmel közös sminkcucc általában mindenféle mintákat festek az arcomra (mivel a nővérem nem engedi, hogy az övére csináljam) és ezzel mindig rengeteg festéket elhasználok, ezért elvan előlem zárva. Most fejeztem be a 9. osztályt, és jövőre ha minden jól megy (úgy értem nincs világ vége, nem gyullad ki a suli) kezdem a 10-t. Van egy kiskutyám Mia, aki imádok:))) Fontos tudni való rólam, hogy imádom Ázsiát, japánul tanulok is. De a koreai-t is megértem valamennyire. Régebben nagy animefan voltam, de mostanában leszoktam róluk, és inkább ázsiai sorozatokat nézek. Jaj még egy info, egyedül leszek egy négy személyes sátorban, nincs kedve valakinek hozzám becsatlakozni? Bárkit szívesen várok:D Nem nagyon szeretnék egyedül sátrazni.

Több
13 éve 4 hónapja #399732 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
Sziasztok!

Nyah szóval, Niff vagyok,de hallgatok a Dia/Dinára is. Sajnos közelebb a 26-hoz, ennek ellenére rendszeresen 18-nak néznek - hozzátenném ezzel együtt néha benne vagyok minden őrültségeben. Hétköznapokon mint védőnő tevékenykedem Keszthely melletti falvakban. Rém hírekkel ellentétben, én csupán a javasolgató típusú és nem emberevő vagyok melóban. :D Régen sokat rajzolgattam, figurákat, alakokat, és mindenféle motívumokat, sokszor könyvek, jegyzetek szélére is. :D Festésben leginkább a tapicskolás amit utoljára csináltam - azt is óvodásokkal, úgy hogy vissza kell rázódnom az ecsetekhez.
Hétköznapokon szeretek olvasni, főzni, mostanában sütögetni is.

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
13 éve 4 hónapja #399727 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
Sziasztok!
Stara vagyok, avagy Csilla, mindegyikre hallgatok. Amúgy jogász vagyok, a Bevándorlási Hivatalnál dolgozom Székesfehérváron. Mindig is szerettem kreatívkodni, és ez a rend nagyon megtetszett. Jó régen nagyon szerettem pl. farsangi arcfestéseket alkotni, ebből kifolyólag ipari mennyiségű sminkes cuccom volt itthon, majd előkerítem őket, mert mostanság ezt nem gyakoroltam, épp ideje újrakezdeni. :)

Több
13 éve 4 hónapja #399585 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
Sziasztok!
Szóval, Lau/Szozsi vagyok, már régóta mtt-s, és szeretek rajzolni, festeni különböző felületekre lásd: fej, és fotózni is, szóval majd szívesen megörökítek néhány rendi remekművet:) Szeretek vegyes eszközökkel dolgozni, és felhasználni nem szokványos dolgokat is.

Igyekszem majd gyűjteni mindenféle inspiráló fotót, ezt-azt az alkotáshoz és remélem lesznek köztetek olyan bátrak, akiknek majd sok izgalmas dolgot ragaszthatok a fejére:)

puszi

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
13 éve 4 hónapja #399562 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
Majd ha lesz energiám, írok magamról részletesebben is, elöljáróban csak annyit rólam, hogy Milendoria/Milc/Mil vagyok, civilben Reni, épp félig végeztem a közgázon turizmus-vendéglátáson (már csak egy szakdoga és egy nyelvvizsga hiányzik).
civilben táncos, társulattal, soksok különórával, szeptembertől pedig Földi Bélás heti 35 órás elitképzéssel. írsztepp-kortárs vonalon mozgunk, én mellette űzöm mindkettőt, épp egy új darabot is csinálunk, szóval nem unatkozom:)
én leszek az egyik nemzetségvezető, de majd úgyis meglássátok :)
izgimizgi lesz ám, én már nagyon várom ;)

és mit keresek itt? mivel táncolok, sokszor megyünk fellépni, ahol sminket kell alkotni a fejekre, és én imádok pepecselni ilyen dolgokkal. remélem itt majd még több trükköt elleshetek Lyonától :)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
13 éve 4 hónapja #399531 Írta: Loth
Loth válaszolt a következő témában: Valljunk színt! :)
sziasztok,

engem bárhogy lehet szólítani: Nyüfi/Loth/Eszter...mindegyikre hallgatok.
Huszonésatöbbi éves végzős bölcsész vagyok, és nagyon szeretek rajzolni, alkotni...aminek következményeit a tábor alatt majd a ti arcotok fogja viselni:P

"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."

Több
13 éve 4 hónapja #399160 Írta: Lyona
És hogy jó példával járjak elöl:
Én (meglepő módon) Lyona vagyok, és nem szeretem, ha a civil nevemen hívnak(ági), viszont szeretek különféle anyagokkal kísérletezgetni, ezt-azt rákenni az arcomra, lássuk, mit lehet belőle kihozni.
Az egész úgy kezdődött, hogy a húgom kapott egy arcfestő palettát, és jött a Halloween. Az én arcom meg kéznél volt (tök praktikus) és elkezdtem vonalakat húzni. A legtöbb alkotásom a mai napig így kezdődik: vonalakat húzok, és lesz belőle valami. :)

Lenyűgöz, mennyire sokszínű egy emberi arc, és néhány egyszerű kellékkel mennyi mindent ki lehet belőle hozni. Szépíteni, elcsúfítani, varázslatossá tenni, idegenné, állatiassá... Bármivé. Egy strassz ide, egy toll oda, egy vastagabb vonal amoda... És máris teljesen más néz vissza a tükörből. Azt hiszem, ezért kezdtem el arcot festeni, kísérletezni. Ez egy jobbára ártalmatlan, szappannal és vízzel eltüntethető szenvedélyem azóta is. :)

Hétköznapibb időkben angolt tanítok és szeretek olvasni, táncolni, főzni (Kotyvaszt! Már megint! :D ), valamint van egy macskám, aki egy nyavajás dög, de imádom. 24 vagyok, de ez nem tart vissza olyasmiktől, mint járdaszegélyen ugrálás, játszótéren hintázás és sikítva nevetés, ha éppen. :)
Mindezek mellett önkéntesként dolgozom a Bátor Tábor Alapítványnál - ez egy nagyon-nagyon jó hely, és büszke vagyok rá, hogy oda (is) tartozom. :)

Több
13 éve 4 hónapja #399159 Írta: Lyona
Valljunk színt! :) téma létrehozva Lyona által
Oké, oké, muszáj volt valami poént benyomni, tényleg. Bocs. :)
Ki kicsoda, miért, hogyan, mit keres itt, miért jött, mit szeretne... Óhajsóhajkívánság! :) Avagy, más néven ismerkedős topic. :)

A maszkmester rend tagjai (avagy ó jajj, velük fogjuk egymás arcát összefesteni):
Upor Ágnes Alma – Lyona
Bagladi Diána – Niph
Bonácz Ágnes – tehdreamer
Csikós-Mátrai Roxána – királylyány
Hradszki Dóra – Elemmíriel Gilluin
Kiss Renáta – Milendoria
Lukács Anikó – cirmoskoktél
Mudra Regina – perhilien
Nagy Andrea – Gilith
Orosz Dávid - Thargatrah
Spiegel Eszter – Loth / Nyüfi
Szalay Zsófia – Laurelen
Szilágyi Melinda – Banshee
Váczi Csilla – Stara

Moderátorok: GandalfLyonaAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.216 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére