Irány a vadon!

Több
12 éve 3 hónapja #406451 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Akkor legyen inkább cickány, az is ragadozó.

darthpit: A Tündisznóra emlékszem, de nekem az nem tetszett.

A kutya is jó, a kutyákat szeretem. Szvsz ha kissé műveletlenebb népek vagyunk is, Beren és Lúthien regéjének valamilyen változatát szerintem ismerjük. (akár át is írhatjuk kicsit egy sajátos bakacsinerdei folklór szerinti verzióra)

Vagy legyen egy medve, amint fejszével a kezében a kutyáját sétáltatja az erdőben. :D

Viktor: Eddigi tapasztalatok szerint (bár nyilván van kivétel) ha valakit megszokunk a társaságban egy névvel, az úgy is marad... Ha már Viktor lettél, az is maradsz :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 hónapja #406443 Írta: Viktor
Viktor válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok!

A "jobb későn, mint soha" elvet követve szeretném tovább vinni az előttem szólok jó szokását, és írok pár sort én is magamról :)

Romász Viktor István a polgári nevem, a Viktor nevet használom civilben. A fórumot végigolvasva mások is küzdenek névválasztási problémákkal... Én is szívesen fogadok bármilyen jó tanácsot ezzel kapcsolatban :P

Gazdinfót tanultam a Corvinuson, az utóbbi másfél évben pedig az egyik kereskedelmi banknál dolgoztam gyakornokként. Szeretek technikai dolgokkal foglalkozni, minden érdekel, ami kütyü és lehet bőszen nyomogatni xD Nem mondanám magam szabályos hexaédernek, de ettől még könnyen szót értek bárkivel, legyen ő építő/építész, elméleti atomfizikus vagy akár bölcsész.

Az MTT-vel páromon keresztül kerültem kapcsolatba, a nálam "veteránabb" tagok Milendoriaként ismerhetik, ő a táncos rend egyik idei vezetője. Voltam már LEP-en, szülinapon, farsangra én is viktoriánus gúnyába bújtam egy hegesztőszemüveggel megspékelve. Moziztam, söröztem, whiskyztem a bandával, így már elég sok emberrel sikerült találkoznom xD Ez lesz az első táborom, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen is lesz ez az egész móka :) Alapvetően inkább a sci-fi áll közelebb a szívemhez, de a fantasy-tól sem zárkóztam el soha.

Úgy gondolom én is a kalandorok között fogom legjobban megtalálni a helyemet, de a harcosok is vonzanak.

Most egyelőre ennyit írásban, találkozunk szombaton!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 hónapja #406431 Írta: Csaszi
Csaszi válaszolt a következő témában: Irány a vadon!

Adanedhel írta: Legyen oposszum! :D

akkor már inkább wombat vagy lamantin :D

Több
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #406430 Írta: Cinnia
Cinnia válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Ha már állatokban gondolkodunk, akkor esetleg szóba jöhet még a nyúl. Gyors, ügyes, agilis, és a Gyalog Galopp óta tudjuk, hogy nem is mindig olyan békés, mint amilyennek látszik. :D

Komolyra fordítva a szót, nekem tetszik a farkas/medve elképzelés is, de az egyszerűbb levél, kard, balta, fa szimbolika alapján is el lehet indulni. Rajzolgatás közben nekem leginkább a baltával keresztezett kard tetszett meg fenyőággal keretezve, de eszembe jutott egy némileg morbidabb ötlet; fatönkbe állított véres balta, mellette elguruló orkfej. :D
Utolsó szerkesztés: 12 éve 3 hónapja által.

Több
12 éve 3 hónapja #406428 Írta: Adanedhel
Adanedhel válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Nekem is a kutya jutott eszembe, vagy ha farkas, akkor lehetne egy leszúrt példány. De akár lehetne sas is, nagy távolságokat tesz meg, mindent lát stb.
Legyen oposszum! :D

Több
12 éve 3 hónapja #406425 Írta: Csaszi
Csaszi válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
lehet, hogy a farkasoknak rossz hírük van, de én ettől függetlenül még rájuk szavaznék:) nagyon tekintélyt parancsoló állat, vad harcos és igazi csapatjátékos faj :evil: :) szerintem kitűnően szimbolizálná a rendünket! ;) ;)

Több
12 éve 3 hónapja #406424 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Nos ismét elérhető vagyok. A Stromboli gyönyörű éjjel, elhihetitek! :) Rövid bemutatkozás: Az első film és az első tábor óta jelen vagyok az MTT-ben. Egyébként geofizikus, aki inkább/félig számítástechnikával foglalkozik. Kósza lelkű, fantázia rajongó. Ezen kívül érdekelnek még a vulkánok, meg más geo- dolgok, valamint a történelem egyes fejezetei pl. II: Világháború. Ha Sci-fi, akkor meg Stanislaw Lem, A. C. Clarke

A farkasoknak valahogy tényleg rossz hírük van. A váltott farkasok miatt, no meg Carcharoth miatt. Közönséges farkasok meg a hosszú télen látogatták meg a megyét, és a hobbitok küzdöttek velük. Aragorn ősét is farkasok tépték szét. Kár hogy nem jut eszembe pozitív említés, pedig harcra készülőknek egy egyre sötétedő erdőben jó választás. Az összetartó, összedolgozó harcos falka mentalitás jelképe. Igazi csapat...
Az erdő lakó falusiak viszont tarthattak kutyákat, falut és házat őrizni. Erdőbe magukkal vinni vadászni, akár csapatban is, vagy hogy őrizzék őket favágás közben, idejében figyelmeztetve a veszélyre. Messze innen térben és időben az öreg Zsizsik gazda is "vadkanfogó" kutyákat tartott a Keleti fertályban, merthogy közel a határ, közel a folyó, és a veszély sincs messze. Azt viszont nem hiszem, hogy a favágók jártasak lennének az Ó-idők meséiben, és ismernék Huant.
A medvék veszélyesek és pozitívak Tolkiennál, de magányos harcosok, mint Beorn. Aki viszont rokonságával elég közel él, és legendáját nyilván mi is ismerjük, hallottunk pusmogni róla. (Ha medve, akkor bogyók és méz, gyűjtögetés, lekvár. Harcban fog és karom. Nyakláncban ékszerben is.)
Vadkan is szóba jöhet mint erdei állat. Szintén magányos küzdő. (Makk és sörte. Harcban agyar.)

Több
12 éve 3 hónapja #406408 Írta: darthpit
darthpit válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Így farkas/medve témában

Nemtudom ki emlékszik innen a Szanticska2 bakacsintündék Tündisznójára* (csapatpólón volt)
Az ilyen 'tribal' stílusú vadkan volt, sablont csináltunk belőle és azzal festettük föl.
Gondoltam a farkast/medvét is meg lehetne csinálni így, ha gondoljuk, kerestem is rá pár példát

Medve:
akamar.deviantart.com/art/Tatto- ... ibal&qo=99

thisiscray.deviantart.com/art/Tr ... bal&qo=945

keyjester.deviantart.com/art/OD- ... bal&qo=330

arixona.deviantart.com/art/triba ... ibal&qo=16

Látom a farkas az kevésbé lesz valószínű, de ahhoz is itt van egy:
timteam88.deviantart.com/art/Tri ... bal&qo=718

*Szárnyat I. Géza malacra!

Ha meg két ketresztberakott fejsze kalóz módra, akkor a koponya helyett lehet mondjuk egy farönk

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!

• Alaver
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja #406407 Írta: Alaver
Alaver válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Zászlóra: egy kard, aminek a pengéjét "körbenövi" valami futónövény (harcos/kaladozó+erdőjáró) + 3 csillag (a 3 rend/rend vezetői)? Persze kopizásnak lehet akkor már a tavalyi Gondor Fehér Fája 3 csillaggal és közepén kard. Vagy egy fejsze ami éppen kivágja. (nah, joke) :D

Több
12 éve 3 hónapja #406402 Írta: Alyr Arkhon

Adanedhel írta: Két fejsze keresztbe és még valami eléjük mint a kalózoknál a csontok és a koponya? :D

Jaj ne!

Bocsánat, de a kalóz+MTT tábor kombótól feláll a hajam. (sajnálom, ez van, ha súlyosbodik, kezeltetem :D )

A jelvény szerintem: legyen egyszerű, amit le tudunk rajzolni, fejezze ki a rend sokféle jellegét, és nézzen ki nagyon vagányul, hogy mindenki irigykedjen és a kreatívkodó rend kénytelen legyen tanulmányokat írni a tökéletességéről. :D

Farkas: szerintem a tolkieni mitológiában a farkasok negatív szereplők. De medve lehet, az még úgyse volt soha tudtommal.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
12 éve 3 hónapja #406400 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Laci: szívesen! :)

Alaver írta: Boti - Az Aranysólyom Lovagrenden én is gondolkodtam (ismerősön keresztül), érdekel majd a véleményed!

Majd mondom, ha járni fogok, és lesz! :D De amúgy így előzetesen szerintem jó! Csak mindig lusta vagyok elmenni, vagy vmi mást tervezek be az edzések időpontjára! Pedig már jó régen mondtam, nekik, hogy fogok járni, még Múzeumok Éjszakáján, amikor láttam a bemutatójukat az esztergomi várban. És igazából nem csak vívás, hanem minden van, amit gyalog űznek. Mert a vezetőjük szavaival élve a ló elöl harap, hátul rúg, középen meg kényelmetlen! De tábor után már tényleg szeretnék járni! :D

Zászló/jelvény: Szerintem legyen pl: egy medve, vagy egy farkas! Persze nem egyszerűek, nekem sincs elég kézügyességem az ilyesmihez; meg nem is kapcsolódik nagyon a favágáshoz, csak annyiban, hogy erdei állatok. De akkor is menők!

Csapatindulónak meg átírhatnánk kicsit ezt .

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

• Pillangó
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja #406311 Írta: Pillangó
Pillangó válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok!

No lassan belecsöppenek én is a fórumos létbe, a nevem Pillangó. A polgárira nevemet nem használom, egyébként nekem ez még csak a második táborom lesz, és első évfordulóját ünneplem annak, hogy mtt-s lettem :)
Egyiptológiát és elméleti nyelvészetet tanulok az eltén, ezzel egyetemben szoktam néha énekelni (mtt kórus love), túrázni (kószakommandó love), olvasni, zenét hallgatni, fülzsírból kisplasztikát készíteni meg zoknit hegeszteni a pincében.
Részemről ugyan nem vagyok "kemény, megtermett, szőrös, kérészéletű kalandozó", de minden porcikám ebbe a rendbe vágyott, és szerintem nagyon jól fogjuk magunkat érezni. :)

Búcsúzóul csak annyit, hogy... fogalmam sincs. Pá! ;)

Több
12 éve 3 hónapja #406310 Írta: Adanedhel
Két fejsze keresztbe és még valami eléjük mint a kalózoknál a csontok és a koponya? :D

Több
12 éve 3 hónapja #406308 Írta: Alyr Arkhon

Faun írta: Levél/tőr nagyon szép, de nem tüncikés kicsit? Ilyenek volnánk mi? Nem kemény, megtermett, szőrös, kérészéletű kalandozók? Én még gondolkodnék... :)

Az igazság, hogy nekünk, mint e csodálatos kis település lakóinak, eredendő mesterségünk lényegében favágás. Még a lányoké is :) és ugyan a viszontagságos idők arra késztethetnek, hogy bővítsük tudásunk tárházát egzotikusabb tudományokkal, azért ne feledkezzünk meg származásunkról...

Én is gondolkodom, és hamarosan lesznek még infók, amiből tudunk táplálkozni!

Márk

Szenet égetni nem szoktunk?

Lehet, hogy tüncikés, felőlem lehet fejsze/levél páros is. :D (vagy bármi más, általában nincsen túl nagy fantáziám az effélére)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

• Faun
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja #406307 Írta: Faun
Faun válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Levél/tőr nagyon szép, de nem tüncikés kicsit? Ilyenek volnánk mi? Nem kemény, megtermett, szőrös, kérészéletű kalandozók? Én még gondolkodnék... :)

Az igazság, hogy nekünk, mint e csodálatos kis település lakóinak, eredendő mesterségünk lényegében favágás. Még a lányoké is :) és ugyan a viszontagságos idők arra késztethetnek, hogy bővítsük tudásunk tárházát egzotikusabb tudományokkal, azért ne feledkezzünk meg származásunkról...

Én is gondolkodom, és hamarosan lesznek még infók, amiből tudunk táplálkozni!

Márk

Több
12 éve 3 hónapja #406305 Írta: Adanedhel
Mindig vannak kivételek :D
Alew amúgy egyetért velem, vele már beszélgettem, ő se szereti a többi építészt általában :D

Ez a leveles tőrös ötlet tetszik!

Több
12 éve 3 hónapja #406300 Írta: Alyr Arkhon

Adanedhel írta:

Alyr Arkhon írta:

Adanedhel írta: Üdv! Engem Adanedhelnek, vagy Mikinek hívnak.
19 éves, építőmérnök tanuló vagyok. (Építő, nem építész!) :twisted:

Mi a különbség?

Az építész kitalál egy épületet, az építőmérnök pedig kiszámol hozzá mindent és felépíti. Az építészek általában beképzelt, lusta tökfejek, míg az építőmérnököket szeretjük, ők jó fejek 8-)

Erről majd beszélgess el Grt-vel vagy Alewwel. :D

Patiszon:
Egy fekete póló? És a többit hagyjam otthon? :D

Alaver/Imi:
Nem muszáj ragaszkodni a nickéven szólításhoz, azt használd amelyik jobban fekszik.
Patiszont pl max. kínzás hatására tudnám Patríciának szólítani, de van akit meg polgári névvel szoktunk meg.
(részemről a nickév amolyan X-menes "A nevem John Smith" "És mi az igazi neved?" dolog. (na aki nem látta az X-men filmeket az ebből egy kukkot sem értett.)

Amúgy jó, hogy írtad a sci-fit, én simán kihagytam, pedig a Kiberiádán meg a Galaktikán nőttem fel.

Zászló/jelvény: Csak annyit kérnék, hogy ne cifrázzuk túl, egyszerű, határozott, amit még az én kézügyességemmel is le lehet rajzolni körberöhögés veszélye nélkül.
Pl. mit szólnátok egy olyanhoz, hogy egy tőrforma, de a penge függőlegesen kettéoszlik, az egyik fele rendes él, a másik meg egy levél. (fú, ez még rímelt is, akár csapatinduló is lehet belőle, (bár a magam részéről utálom a csapatindulókat, de nem zárkózom el attól, hogy mások énekeljék))
Az egyetlen hátránya, hogy szerintem ezt a dolgot nem én találtma ki, hanem láttam valahol.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

• Alaver
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja #406295 Írta: Alaver
Alaver válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok!

Jánoki Imre vagyok, Iminek szólítanak általában, de mondjuk, hogy táborban legyek Alaver. :) 20 évesen Pázmány molekuláris bionika szakra járok szeptembertől (egy félévet letoltam BME gépészen, de nem tetszett, átjelentkeztem).
2007-ben voltam először MTT rendezvényen, LEP-en, az internet és nővérem vezette ösvényen jutottam el ide. Következőnek idén LEP-en voltam (szintén net), azóta viszont igyekszem a legtöbb eseményen ott lenni.
Szeretek olvasni, biciklizni, gépezni, kirándulni, filmezni, sportolni, énekelni (MTT Kórus FTW), utazni vagy "csak" a barátokkal sörözni, beszélgetni, hülyéskedni. Nagy kedvencem a fantasy és emellett a sci-fi. Számos hobbim közül kiemelném a cserkészetet - amit komolyabb szinten űzök -, hisz ez eléggé közel áll a csapathoz. :) Szeretek "kreatívkodni" csapatban, ötletelgetni.
Leginkább mindig-vidám, hangoskodó, barátságos embernek ismerem magam, ami a tábor elején kevésbé fog látszani, nem oldódom mindig olyan könnyen (kivéve savban/lúgban).

Így is hosszú lett, úgyhogy karakterlap vége. :)

U.i.:
icke - Ha a profilképed tényleg Hellsing, akkor big lájk! :)
Boti - Az Aranysólyom Lovagrenden én is gondolkodtam (ismerősön keresztül), érdekel majd a véleményed!

Több
12 éve 3 hónapja #406278 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Irány a vadon!

darthpit írta: darthpit (kiejtve is kis d-vel van)

Ezen most jót mosolyogtam :)

darthpit írta: A hagyományt fenntartva most is fölajánlom, hogy legyártok valami mütyűrt, köpenycsat, medál, orr-korona, csak ki kell találni, mi legyen az

Én nagyon örülnék, ha kitalálnánk ilyet, és nagyon megköszönném, ha legyártanád nekünk. Mit szeretnétek?

Zászló és póló: szerintem ugyanaz a minta mehet mindkettőre, a mintát meg kitaláljuk addig itt, vagy a helyszínen.

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
12 éve 3 hónapja #406275 Írta: Lagassy
Lagassy válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Grondornak
Kössz a nevet lehet hogy ez lesz
De egyébként a teljes nevem Farkas László András ;)

Több
12 éve 3 hónapja #406273 Írta: Adanedhel

Alyr Arkhon írta:

Mi a különbség?

Az építész kitalál egy épületet, az építőmérnök pedig kiszámol hozzá mindent és felépíti. Az építészek általában beképzelt, lusta tökfejek, míg az építőmérnököket szeretjük, ők jó fejek 8-)

Grondir írta:

Patiszon írta: A táborba hozzatok egy sötét színű (fekete/sötét zöld/sötétkék) pólót, amit ha szeretnétek, befesthettek.

És mit lehet majd ráfesteni? Lesz egyéb "egyen holmink", stb?
Zászlónk milyen lesz? :)

Zászlónak szerintem legyen rajta mindhárom tevékenység valamiféle jelképe "egybemosva" :D

Több
12 éve 3 hónapja #406270 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Ne lógjak már ki a sorból :]=
A nick-em itt van balra, és én is a veterán táborozók sorát gyarapítom; 2004-ben voltam először, és ez a hetedik táborom lesz. Általában a harcos rendek környékén szoktam kódorogni, szerintem ez most se nagyon lesz másképp, bár a csapatunk kalandor része is érdekel.
Régóta érdekel a lovagi vívás, egy évig műveltem is, aztán a munka miatt abba kellett hagynom - azóta az ilyesféle helyeken élem ki a hadonászhatnékomat :]=
Továbbiakat szerintem majd személyesen, úgy mindenkinek egyszerűbb.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
12 éve 3 hónapja #406266 Írta: darthpit
darthpit válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Na lassan már nekem is illene itt megnyilvánulni, úgyhogy:

Kovács Zsolt vagyok, igazi nevemen darthpit (kiejtve is kis d-vel van), ez lesz a negyedik táborom.
2009 óta jelenek meg MTT rendezvényeken, az utóbbi évben kisebbeken is.
Főbb tudnivaló rólam, hogy drótozok, kis medáloktól és egyéb mütyűröktől egészen a páncélig vagy épp kalapig ami eszembe jut. Akik ismernek már, azok tudják miről van szó, akik még nem, de láthattak korábbi táborokban azoknak: igen, én vagyok az, aki drótból és lyukakbók készült páncélban rohangált fel alá, akiknek meg még nem volt szerencséjük hozzám, szerintem ezek alapján fel fognak ismerni amint találkozunk.
Érdemes még tudni rólam, hogy a humorom fájhat, és tudok nagyon bonyolultan fogalmazni.

Apropó drót:
amióta drótozok, a táboros népemnek mindig hajlítottam valamit. (a 2010-es elftársaknak egy egyszerű köpenyösszetűző csipeszt, legutóbb pedig az azóta elhíresült fülhegyezőt és a csapatzászlót díszítő láncszemeket)
A hagyományt fenntartva most is fölajánlom, hogy legyártok valami mütyűrt, köpenycsat, medál, orr-korona, csak ki kell találni, mi legyen az

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!

Több
12 éve 3 hónapja #406265 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Irány a vadon!

Patiszon írta: A táborba hozzatok egy sötét színű (fekete/sötét zöld/sötétkék) pólót, amit ha szeretnétek, befesthettek.

És mit lehet majd ráfesteni? Lesz egyéb "egyen holmink", stb?
Zászlónk milyen lesz? :)

Laci írta: Amikor beregisztráltam akkor nem voltam találékony és csak Lacinak regisztráltam én már gondolkozom de megkérlek titeket is hogy segítsetek egy jó frappáns nevet találni.

Mit szólnál ahhoz, hogy Dirion? Ez az András megfelelője sindarin nyelven elvileg. Esetleg elé teheted, hogy Turaglar. (Ez a László szintén sindarinul, de ezzel a névvel önmagában már van felhasználó itt.) Vagy a Garaf (Farkas) névvel is kombinálhatod. Ha egyiket sem találod elég frappánsnak, akkor is van még lehetőség bőven! ;)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
12 éve 3 hónapja #406261 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Hahó!

Egy fontos dolgot szeretnék megosztani veletek:
A táborba hozzatok egy sötét színű (fekete/sötét zöld/sötétkék) pólót, amit ha szeretnétek, befesthettek.
Már csak alig 10 nap és kezdődik a tábor! :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
12 éve 3 hónapja #406260 Írta: Alyr Arkhon

Mi a különbség?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
12 éve 3 hónapja #406238 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok!

Nem akarok kimaradni a sorból, ha már erre jártam véletlenül. Sebestyén Csaba vagyok, sebcsaba néven közismert, MTT-ben viszont a Szürke névre is hallgatok, de ha lehet ezt inkább mellőzzük. Az eddigi összes MTT táborban ott voltam, úgyhogy a veterán kategóriában indulok. Voltam csapatvezető, az erdőjáró rend vezetője is, meg még sok minden. Valószínűleg a kirándulók között leszek majd, de a kalandorság is nagyon vonzó.

Civilben programozó vagyok, kocka, de nagyon. Jelenleg éppen munkanélküli, és ezt az állapotot kihasználva nyár eleje óta megyek amerre látok, stoppolom-gyalogolom-biciklizem-buszozom körbe az országot és középeurópát. A többit majd szóban ;]

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
12 éve 3 hónapja #406219 Írta: Cinnia
Cinnia válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok! :)
Hát akkor már én is beállok a sorba, és bemutatkozom. Cinnia vagyok, szólítsatok is így, és ha már ilyen fura névvel áldott meg a sors (no meg a szüleim), fórumos névnek is ezt választottam. (Aki lecintiáz, halál fia! :twisted: )
20 éves vagyok és az ELTE bölcsészkarán tanulok anglisztika szakon. Ez lesz a második táborom, az emtétébe Ankalimon, illetve Bogi által csöppentem bele az eltés Tolkien kurzus elvégzése után. Nagyon szeretek olvasni és énekelni (tavaly a dalnok rendben tevékenykedtem), de imádok mozogni, mászni, ugrálni, kirándulni, őrültködni is. =)
Már nagyon várom a tábort, és külön örülök, hogy lesz lehetőség mindegyik foglalkozást kipróbálni, mert ugyan leginkább engem is Márk kalandor rendje érdekel, szívesen belekóstolnék a másik kettőbe is. :)

Több
12 éve 3 hónapja #406202 Írta: Adanedhel
Üdv! Engem Adanedhelnek, vagy Mikinek hívnak.
Mivel imádok mászni, kalandozni, kutatni, hülyülni, ezért Márknál lennék sokat, de ha tetszik a másik két rend, akkor azokba is belekóstolok :D
Ha már mindenki harcművészetekkel kérkedik, akkor én is: capoeirázok kb egy éve. Azt is imádom! :D
Aztán lássuk csak... Ez lesz a 4. MTT-s táborom. Idén eljön velem az unokahúgom is, velünk lesz egy csoportban (Hantos Lili). Majd ha felregisztrál fórumra, majd valakit megkérek hogy láthassa ezt a topicot... ^^

Több
12 éve 3 hónapja #406198 Írta: Alyr Arkhon
Akkor bemutatkozósdi, ha már elkezdtétek:
Alyr vagyok, és szólítsatok ezért Alyrnak. (van polgári nevem is, de azt MTT környezetben hanyagolom)

Az eltén végeztem történelem meg levéltár szakon, perpill levéltárosként dolgozom Vácon.
Ebből könnyen kitalálható, hogy szeretem a történelmet (főleg a lovagkort).
2002 óta vagyok MTT-s, 2004 óta járok MTT táborba, úgyhogy elég régi tagnak számítok azt hiszem.

Hobbim a harcművészet, amit aktívan 5 éve csinálok, (3 év Shendao kung fu, és most 2 év Hung Gar Kungfu) meg az írás, főként novellákat írok, elvétve meg is jelennek, meg néha írok MTT-sekről is, csak a móka kedvéért.
Persze olvasni is szoktam, főként fantasyt, de bármi mást is.

Szeretek kirándulni is, úgyhogy ez a rend(csapat) így külön jó nekem.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfPatiszonAlewRodarth
Oldalmegjelenítési idő: 0.219 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére