- Köszönetek: 0
- Forum
- Tábori Archívum
- MTT Nyári Tábor 2013 - Nan Thurin
- Nyughatatlanok (Nargothrond)
- A HATALMAS CSAPATTALÁLKOZÓ!
A HATALMAS CSAPATTALÁLKOZÓ!
- Crisold
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Éogil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Schreiner János
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 9
- Nincs
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nincs
- Angwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én kézzel írok, mint az állatok. Ellenben az október 19. jól hangzik! Többiek?Orowan/Gery írta: Viki állítólag már itthon lesz az okt. 19-i hétvégén Skócia misztikus, ellenben rohadt módon hideg és gyönyörű tájairól, úgyhogy akár ezt figyelembe véve is szervezhetjük, hacsak az egész bagázs nem pont azon a hétvégén tartja az esküvőjét/gyerekszülését/bármicvóját/hörcsöge szülinapját. Szervezzük meg hamarost, és akkor mindenki beírhatja, avagy pölö az én esetemben bepötyögheti a naptárába.
Gery
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Orowan/Gery
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Gery
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- Schreiner János
- Nem elérhető
Nekem is inkább a hétvége, még konkrétabban a szombat lehet alkalmas.Angwen írta:
Schreiner János írta: Ezzel a "második" csapattalival mi lesz? Ha jöttök a táboros találkozóra, ott egyeztethetnénk!
Feltétlen! Hősötök el van havazva mindenféle kiábrándítóan mundán tennivalóval, de ne hagyjátok annyiban!
Viszont nekem főleg a hétvégék fognak játszani, azon belül is lehet, hogy csak az októberiek. Ahhoz mit szóltok?
- Angwen
- Nem elérhető
Schreiner János írta: Ezzel a "második" csapattalival mi lesz? Ha jöttök a táboros találkozóra, ott egyeztethetnénk!
Feltétlen! Hősötök el van havazva mindenféle kiábrándítóan mundán tennivalóval, de ne hagyjátok annyiban!
Viszont nekem főleg a hétvégék fognak játszani, azon belül is lehet, hogy csak az októberiek. Ahhoz mit szóltok?
- Schreiner János
- Nem elérhető
Ezzel a "második" csapattalival mi lesz? Ha jöttök a táboros találkozóra, ott egyeztethetnénk!Orowan/Gery írta: Én benne vagyok! Ellenben megszavaztunk végül egy csütörtököt itteni helyszínnel (legalábbis nem érkezett másik javaslat), úgyhogy legyen úgy. Aug 22. Rákosborzasztó grillparty, jövő héten pedig ellepjük Angwen lakosztályát
Hamarosan facebook-event is lesz, meg részletek. Nektarin elftársak!
Gery
- Orowan/Gery
- Témaindító
- Nem elérhető
Ellenben nem a létszám teszi a jó társaságot
Mielőbbi részleteket az Angwen-féle "úgyis meghalunk" házibuliról! Ugye csinálsz curry-s kukoricalevest, ugye ugye? (Lilinél nem leszek népszerű ezzel a kéréssel, mivel Marokkóban két héten át mást sem evett, csak curryt)
Gery
(Robert Byrne)
- Angwen
- Nem elérhető
- Schreiner János
- Nem elérhető
A részleteket legyetek szívesek itt is közölni!Orowan/Gery írta: Én benne vagyok! Ellenben megszavaztunk végül egy csütörtököt itteni helyszínnel (legalábbis nem érkezett másik javaslat), úgyhogy legyen úgy. Aug 22. Rákosborzasztó grillparty, jövő héten pedig ellepjük Angwen lakosztályát
Gery
- Orowan/Gery
- Témaindító
- Nem elérhető
Gery
(Robert Byrne)
- Schreiner János
- Nem elérhető
Támogatom az ötletet és felvetőjét is! Lehet, hogy egy későbbi időpontot könnyebben tudunk előre tervezni, és mindenki szabaddá tudja tenni.Angwen írta: Jaj-jaj-jaj, később nem lesz? Ez a hét halál! (Ha valakinek van kapacitása, legyen olyan kedves és drukkoljon nekem a közművekkel szemben!) Cserébe később majd lehet nálam is, és főzök valami finomat!
Angwen! Druukolok neked, és ÚLAVEMME!
- Angwen
- Nem elérhető
- Orowan/Gery
- Témaindító
- Nem elérhető
(Robert Byrne)
- Orowan/Gery
- Témaindító
- Nem elérhető
Izé.
János (nagyon helyesen) eszembe juttatta, hogy (a kis sárga labdák után szabadon) röpködtek felelőtlen ígéretek és utalgatások bizonyos találkozó utáni igényekre. Nos, részemről is, ezért írok
Időpont (még) nincs, helyszínnek fel tudom ajánlani szerény hajlékomat, amelyben egyedül fogok lakni a jövő héten. Rákoshalálf... akarom mondani Rákosborzasztón van, viszonylag bazi messze mindentől, de van nagy kert, hiperaktív mindenkit imádó Zsömlekutya, van hinta (!), grillsütő, pingpongasztal, néhány feláldozható üvegváza és fehér fal (csak vicceltem, Mandosnál is rosszabb, humortalanabb, érdektelenebb és dühösebb személynek felel, aki feldúl bármit [igen, egy cseppet felbőszült fater, aki a táborban még békésen osztogatta a lángosokat.]), és bőven hely itt aludni vágyók számára. További felajánlások jöhetnek helyszínre, esetleg valami központibb placc, ha és amennyiben.
Kiküldem ímélben mindenkinek (kivéve Balázst, akinek az e-mail címe NINCS meg sehol), de itt van a doodle link is: doodle.com/zt8i6am5qhh34hb5
Adios!
Gery
(Robert Byrne)
- Forum
- Tábori Archívum
- MTT Nyári Tábor 2013 - Nan Thurin
- Nyughatatlanok (Nargothrond)
- A HATALMAS CSAPATTALÁLKOZÓ!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.