- Köszönetek: 0
Bemutatkozás
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Hihetetlenül fáradt vagyok, mégis nagyon boldog, hogy egy ilyen nagyszerű csapat tagja lehettem!
Eldöntöttem: ezen túl mindig Dodie-t (ésGergőtésFiót) szeretném csapatvezetőimnek.
Jó volt veletek, jó volt tündének álcázott hobbitnak lenni
Mostantól beszéljenek a képek:
Az alábbi linkről tudjátok őket letölteni. picit beugratós a nagy villogó zöld "download" felirat, amire NEM szabad kattintani, ellenben a file nevére, ami úgy hangzik, hogy 'MTTtabor 2013' és aláhúzva linkként szerepel az oldalon, arra nagyon is rá kéne kattintani.
Ha valakinek mégis nehézséget okoz, nyekeregjen, és segítek : )
Jövőre, veletek Városlődön! (fúrunk pár kutat és viszünk egy medencét is :XD )
És a link:
www.sendspace.com/file/kkqsjh
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- -Sebitopi-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- tammtammtaramm
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Témaindító
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Szóval a nevem Finc vagy Gabi. Viszem a két kislányomat, akiknek ez szintén nem az első tábora már- Eminek a harmadik! Én 33 éves gyerekpszichológus vagyok, de négy éve csak otthon űzöm a szakmát Nagyobbik lányom Emília 3 és fél éves, a kisebbik pedig Tamara 15 hónapos lesz a táborban. Gyanítom, hogy zömmel őt fogom kergetni (épp most tanul járni), de azért igyekszem aktív lenni, amennyire tudok.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- DóRie
- Nem elérhető
Sil írta: Hű, de sok Dórink van...
Stipistop, én használom ezt a nevet! Bár van az az ár, amiért hajlandó vagyok lemondani róla.
- -Sebitopi-
- Nem elérhető
- tammtammtaramm
- Dodiee
- Témaindító
- Nem elérhető
A másfél órát majd igyekezd úgy beilleszteni a napi rutinba hogy ne ütközzön a tábori programokkal
- -Sebitopi-
- Nem elérhető
- tammtammtaramm
Sebi vagyok, mind átlagembereknek, mind emmtétéseknek. Már harmadszorra írom újra ezt a szar bemutatkozást, mert eddig valahogy, a legvégén, persze teljesen véletlenül, nem csak az én bosszantásomra, mindig TÖRÖLTE AZT AMIT LEÍRTAM! Pedig az első még egész hosszú volt... Tehát 15 éves gimnazista vagyok, az Óbudai Gimnázium emelt matek-angol tagozatán. Imádok mozogni, pörögni, sokat és hangosan beszélni, viszont utálom ha unatkoznak körülöttem. Valamikor, valakitől azt tanultam, hogy az okos ember nem unatkozik.
Amúgy elég furcsa életvitelem van. Minden nap legalább 1.5 órát szigorúan az egyéni edzésemmel töltök, de a nap ezen részén kívül két eset lehetséges; vagy egész nap (és éjszaka) a gépem előtt ülök, vagy pedig valahol messze hazulról szétcsapom magam egy buliban. Tudom a kettő eléggé eltérő, de legalább sosem unatkozom. 15 éves létemre naagyon koraérett vagyok (nem csak én mondom), és nem is viselkedek úgy mint egy átlag 15 éves. Sokan azonban nem képesek ezen túltenni magukat (ami amúgy megbocsátandó bűn), és úgy viselkednek velem mint egy gyerekkel. Na ez az a dolog amit a legeslegjobban utálok. Akik 2009 óta ismernek (azóta vagyok emmtétés), azok tudják, hogy mekkora változáson mentem át. És azt is tudják, hogy már akkor sem olyan voltam, mint a korosztályomon belüliek.
Közérdekű közlemény, hogy most eléggé mozgáskorlátozott vagyok . Ugyanis tiszteletem tettem a VOLT fesztiválon, ahol egy héten át az összes pajtapartynál durvábban buliztunk, mindezt megállás nélkül (na azért napi 2 órát aludtunk), és ez megtette a hatását. A lábamat kétszer műtötték, a bordám megrepedt, és mellhártya gyulladásom van, ezeknek hatására pedig alig tudom mozgatni az egész bal oldalamat, valamint a jobb nagylábujjam. Addigra igyekszem rendbe rakni magam, de nem ígérek semmit...
Ezekkel a vidám szavakkal búcsúzom hát!
:lájk: Sebi :lájk:
- Fio
- Nem elérhető
Szarvas Tünde vagyok, MTT-s köröben csak Fio néven vagyok ismeretes. 25 éves egyetemi hallgató vagyok az ELTE BTK-n, mint ének-zene/filmtudományos delikvens. Diplomámat következő szemeszterben tervezem letenni, és ebből nem engedek.
Diploma letevése után egy cukrász tanfolyam elvégzése lebeg előttem, amiből szintén nem engedek.
Dodie mellett én vagyok a csapatvezető-helyettes, emellett az idei táborban a Zenészek rendjének a vezetője is.
Nekem is kb. ez az ötödik táborom, volt egy nagyobb kihagyásom, de 2010 óta ismét járok ilyen helyekre.
Van két macskám, ezenkívül Kőbányán élek, ráadásul a kedvenc fagyim a MOzart.
Az egyetem mellett más oldalon is foglalkozom a zenével. Például tagja vagyok az Újpesti Operastúdiónak, illetve a Nightquest névre hallgató Hungarian Nightwish Tribute Bandnek is én vagyok az énekesnője.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- DóRie
- Nem elérhető
Dóri vagyok, és teljesen jól érzem magam ezzel a névvel, nyugodtan szólítsatok ti is így (bár ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá, mostanában a Riika-ra is elkezdtem hallgatni). 21 múltam, jelenleg a Corvinuson tanulok, reményeim szerint egyszer majd közgazdász lesz belőlem, vagy valami olyasmi.
Szabadidőmben többnyire élem az átlagos egyetemisták életét, illetve karatézom immár majdnem 4 éve. Ezalatt a sárga övig sikerült eljutnom, de remélem, hogy majd egyszer beléphetek a fekete öves mesterek közé.
Egyébként ez a 4. táborom lesz, és most először kerültem tünde csapatba.
Részemről egyelőre ennyi a bemutatkozósdi, élőben úgyis jobb az. ^^
- Rákos Olivér
- Nem elérhető
Olivér vagyok, 20 éves, ez lesz az 5. táborom ha jól számolom ami király.
Nagyon nem tudok mit írni bemutatkozásnak, szóval majd élőben szívesen bemutatkozom bővebben mindenkinek
S.P.Q.L.
- MorDorka
- Nem elérhető
Dorkának hívnak. Mivel még 16 sem vagyok és ez lesz az első táborom, úgy érzem, egy eléggé zöldfülű szürke tünde leszek.
- Rodarth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Mivel eddig mindenki a nickjével kezdte én most nem azzal fogom. Engem Gergőnek hívnak, a Társaságban is nagyrészt így szólitanak, bár néhány elvetemült, aki a Rodarth-t használja. 26 éves vagyok és idén engem ért a megtiszteltetés, hogy Dodie és Fio mellett a csapat Hőse lehetek (Erről sokat nem szeretnék írni, higgyétek el úgy lesz izgalmasabb, ha a tábor alatt tudtok meg rólam -úgy értem a hősről- mindent. Szóval majd bátran kérdezzetek!).
Civilben a Vidékfejlesztési Minisztériumban dolgozom, Európai Uniót és Magyarországot érintő ügyekkel. A hobbijaim közé tartozik a szerepjáték bármilyen formája, legyen asztali vagy élő, a lovagi kardvívás, a modellezés, a rajz, a foci és a motorozás.
Ha Tolkien világával kapcsolatban lesznek kérdéseitek, ne hozzám gyertek, mert nem vagyok valami nagy lore-huszár, de ha túl komolyra fordul a helyzet, keressetek nyugodtan, mert a dolgok komolyan-nem-vevésében mester vagyok.
Ja, és szerintem én vagyok az egyetlen a Társaságban, aki szerint csak egyvalaki tér vissza és az nem a Király, hanem a Jedi. De 11 napra ezt az eretnek véleményemet természetesen háttérbe szorítom.
- Dreena
- Nem elérhető
Dreena vagyok, a polgári létben meg legtöbbször Dóri. Érd békés városában tengetem napjaim és lassacskán 20 éve boldogítom ezt a világot. Jelenleg a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán képeződöm, biológia szakon, sikeresen túlélve az első évet. Szeretek olvasni, kirándulni, színházba járni, írni, filmet nézni. Ez lesz a második táborom. A tavalyiról nagyon jó emlékeim vannak, úgyhogy már alig várom az ideit. Bár a kerettörténetet még nem látom át teljesen (nem olvastam, és nagy valószínűséggel nem is fogom, A szilmarilokat), de már nekiálltam művelődni a különböző közzétett anyagokból, hozzászólásokból, és egyre inkább kezdek ráhangolódni az egészre.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Hú, jó pár éve eltelt azóta, hogy a fórumra írtam volna.
Nagyon örülök, hogy ebbe a csoportba kerültem és ilyen klassz vezetőket kaptunk! :lájk: Még sosem voltam tünde csapatban, mindig hobbitnak osztottak be (vajon miért?)
Ana vagyok (vagy kriszana), 34 éves és mozgássérültekkel & idős emberekkel foglalkozom Nagy-Britanniában.
2010-ben voltam utoljára Tolkien-táborban (meg 2003-2004-2005-2006-ban).
Nem szerepelek az alapító tagok között, de szinte rögtön utána csatlakoztam a lelkes társasághoz 2002-ben.
Régen kicsit szerveztem is ezt-azt, ma már csak azért járok a rendezvényekre, hogy boldog résztvevője legyek a közösség életének.
Idén a vizuál rendbe sikerült kerülnöm.
Csupa szokványos dolgot tudnék írni magamról: szeretek olvasni, kirándulni, színházba, moziba járni, úszni, tollasozni, kártyázni, edzeni. Szeretek enni, szeretem a kávét, a borsmenta teát és a jó francia borokat. Szeretek új embereket megismerni. Szeretek közösségben és egyedül lenni, szeretek Istennel beszélgetni, szeretek szeretni.
Mégis, amint a legjobban szeretek az az utazás. Mindig boldog mámor jár át, ha újra nyakamba veszem a világot és elindulok felfedezni valamelyik szegletét. Idén már "csak" Salzburgba és Párizsba megyek, jövőre ennél jóval távolabbi terveim vannak.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A táborral kapcsolatban: kifejezetten szeretek zászlót és pólót festeni, kreatívkodni, ezenkívül rejtvényeket fejteni (pl titkosírásokat). Énekelni, táncolni, színészkedni meg hasonlókat nem tudok. Igen fejlett kritikai érzékkel rendelkezem, úgyhogy előre is elnézést érte. Amúgy idén a loremaster rendben leszek.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Dodiee
- Témaindító
- Nem elérhető
Ez a topic - címéből sejthetően - arra fog szolgálni hogy pár szóban bemutatkozzunk egymásnak! Meg is nyitom a sort:
Dodie vagyok, a polgári nevem Dorottya, de jobban preferálom a Dodiet 28 éves vagyok, és könyvtárosként dolgozom Szentendrén. Szeretek olvasni, írni, rajzolni, szeretem a kígyókat, írtózom a pókoktól és allergiás vagyok a gombára(ellenben nagyon szeretem!). A táborban én leszek a család, csapat, akármi vezetője, és az énekes rendben Fio "segédje" - ami mókás, mert nem igazán tudok énekelni, de majd tapsolok a hátsó sorban!
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de kérdezzetek bátran
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.