Frodó (Elijah Wood)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12448 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A Faculityben (IS!) nagyon teccett!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12446 Írta: Anonymous
Az a drága kócos kis hobbit-haj sajnos csak paróka, pedig szerintem baromi jól áll Neki! :) <br> mindenkinek civilben tetszik jobban? Csak én vagyok a kivétel?:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12445 Írta: Anonymous
Mondjuk civilben sokkal jobb... szerencsére az csak paróka:)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12444 Írta: Anonymous
na de fanatikus... ki nem?:) (jo tudom, hogy vannak akik nem, de azok most ne szoljanak ebbe bele, mert igy hangzott jól:)<br> Szép a szeme, szép a szája, szép a haja, szép az arca... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12443 Írta: Anonymous
jííí asszem mégis igazi a szeme:-)<br> semmi kéccség!!!<br> Ééééés OLYAN édi!!!<br> még mindig

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12442 Írta: Anonymous
Csak annyi áll a versben, hogy mások aszondják, hogy kontaktlencse. Én a szemét, nameg az egész fejét imááááááádom!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12441 Írta: Anonymous
Kösz boreger!<br> Legalább tudom, hogy tényleg van ilyen film! :) <br> DE azért utánanézek abban a kölcsönzőben is, ahová mi járunk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12440 Írta: Anonymous
boreger: hálám üldözni fog! csak vigyázz, nehogy utol érjen!:) tényleg nagyon köszi! :) )<br> Asszem most rá is keresek erre a filmre... csak hogy tudjam egyáltalán mi ez:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12439 Írta: Anonymous
ööö... a Városliget sarkánál, VII.ker., Dózsa György út ja nem ,ööö... István út. A 74-es troli ott áll meg előtte. 'Wideo Brothers' a neve és a Warner Bros.-<br> ra hajaz a dekoráció. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12438 Írta: Anonymous
boreger: kell!! persze hogy kell! bár asszem abban csak mellékszereplő... de ez nem számít! nagyon hálás lennék ha megkeresnéd! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12437 Írta: Anonymous
A Kötöznivaló bolondok-at láttam videótékában pesten :) ) ha kell a cím, megkeresem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12436 Írta: Anonymous
De a Deep Impectben is tuti ilyen volt! Csodaszép!!! :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12435 Írta: Anonymous
Csak ne legyen neki jó...<br> Ez van...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12433 Írta: Anonymous
Hmmm... a az itteni videotékékból indulok ki, még lazán leadhatták...<br> Az itteni nénike 2001-ben nem tudta, mi az Álmosvölgy Legendája, pedig Oscar díjas...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12434 Írta: Anonymous
Ja, ilyen a szeme... csak mindenkibe belekötnek. Ez buzi, ez iszik, ez csalja a feleségét... stb... akkor is, ha nem is igaz.<br> :P

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12432 Írta: Anonymous
Sajnos nem láttam:( De van egy olyan érzésem, hogy azt a filmet nem adták Magyarországon... legalábbis videótékákban még nem láttam... :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12431 Írta: Anonymous
Már a Jófiú c. filmben is ilyen szeme volt...<br> Akkor mért lenne lencse?<br> fanatikus: Jó!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12430 Írta: Anonymous
Szerintem se kontaklencse...<br> Amúgy ti láttátok már a Kötöznivaló bolondok c. filmjét? Ezt azért kérdem, mert eddig nem hallottam róla, hogy ebben is játszik, de a www.vox.hu-n azt írták..Aki már látta, lécci szóljon!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12429 Írta: Anonymous
Szerintem nem kontaktlencse, akárki akármit mond! Miért kell rögtön megvádolni valakit, csak azért, mert gyönyörű a szeme?:)<br> fanatikus: ez nagyon jó lett! :) )<br> <br> Off: bocsi! csak itt frissítettem, és nem láttam, hogy tul léptük!<br> <br> Mikor lesz az Oscar? Szerintetek Elijah ott lesz?:) (mert akkor éjszaka is fönn maradok megnézni... persze a GyU miatt is:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12428 Írta: Anonymous
Off: Na jó mindegy túlélem:(((<br> Végül is én bénáskodtam el.<br> Tegnap nem tudtam itt lenni 9-ig.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12426 Írta: Anonymous
ÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!<br> Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12427 Írta: Anonymous
Bocsi,Sesy, de ezt muszáj volt.<br> Mit tettetek velem???????????????????<br> :( (((((((((((((((((((((((((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12425 Írta: Anonymous
fanatikus:láttad E.W.más filmjeit is?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12424 Írta: Anonymous
Szerintem tuti nem kontaktlencse, hogy az utolsó mondatra reagáljak.Persze van egy-két jelenet, amikor muszáj volt lencsét használni

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12423 Írta: Anonymous
E gyszer láttam a moziban,<br> L Eestem a székről azon nyomban,<br> I gen, asszem belezúgtam...<br> J obb pasit még nem láttam!<br> A szeme egyszerűen gyönyörű<br> H ogy lehet vki ilyen cuki fejű?!<br> <br> W alahogy nem tudok betelni vele<br> O lyan a szeme, mint a Föld ege<br> O lyan könnyű elmerülni benne<br> D e mások szerint csak kontaktlencse :-) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12422 Írta: Anonymous
Na, itt már jó régen nem járt senki.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12421 Írta: Anonymous
Hát, azt hiszem azt fogom csinálni... már így is kivülről tudom (kisebb kihagyásokkal, hibákkal) azt a párbeszédet, ami Frodó drága és Galadriel között folyik le, a Tükörnél... de hát ez van... majd lehet töltögetni trailereket... de a 2. részben keveset szerepel Frodó:(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12420 Írta: Anonymous
Igeeen!!!<br> De az úgy nem jóóó hogy vagy majdnem 1ÉV(!!!) vam hátra a következő részig!!!És addig mi lesz???Nézzem meg még 50szer az 1. részt???jaaaj:-(<br> Vagy az elvonási tünetek....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12419 Írta: Anonymous
Amiben most reménykedek, az az, hogy az Ash Wednesday-t adják MO-n... ha már a mésikat nem, ezen hadd élvezkedjem:) Igaz, most 3 évig elvagyunk látva GyU-val, nem igaz? Éljenek a hegyes fülek és a bodros haj... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #12418 Írta: Anonymous
nem láttam:-(<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.238 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére