Frodó (Elijah Wood)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11756 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Próbáltam őket hívni, de Kari ki van kapcsolva, Szaszi meg nem veszi föl...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11757 Írta: Anonymous
Igen, PJ Bríben egy részeg embert játszik, aki beleböfög a kamerába.<br> A túracipőre most majd odafigyelek...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11755 Írta: Anonymous
Ezt a Gandalf csizmája dolgot még nem is hallottam! És PJ Bríben böfög, vagy mi?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11754 Írta: Anonymous
Én megtudom venni a jegyeket, csak azt még ma megkéne tudnom, hogy hányan leszünk, biztosan, mert nem szorhatjuk el a pénzt plussz jegyre, ha az illető mégsem jön... nem tudjátok elérni őket?<br> Tin: igen sajnos ellopták a napokban:(<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11753 Írta: Anonymous
Na akkor egy másik kérdés: Hogy vesszük meg a jegyeket? merthogy fél órával korábban meg kell venni. Na, és nem tudjuk biztosan, hányan leszünk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11752 Írta: Anonymous
Sesy, ellopták?! Nem Te vagy az első ilyen ismerősöm... :-( Írjatok gyorsan levelet! :-) <br> Ja, és figyeljétek Gandalf csizmályát, PJ-t Bríben és a kocsi szélvédőjét! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11750 Írta: Anonymous
Nyulhopsz: a mobilomat ellopták, a vezetékes telefont meg itt publikba nem szívesen írnám be!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11751 Írta: Anonymous
Ritka véletlen, ha kihagyok egy linket... :-) ))<br> Nyulhopsz, szia! És jó mozizást holnap! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11749 Írta: Anonymous
Rohanok, csak beugrottam egy kérdésre: Sesy, mi a telcsiszámod?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11748 Írta: Anonymous
Szia ismét itt, Tin! :) <br> Hmm, nocsak... szoval szoktad azokat az oldalakat nézni, amiket beszoktam írni?:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11747 Írta: Anonymous
Sziasztok! Ismét köztetek... :-) <br> Látom, Sesy, Neked is megy a link beillesztése! Éljen, nem kell kijelölgetnem! :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11745 Írta: Anonymous
tök jó, hogy itt ilyen sokan szeretitek Elijah-t, a családunkban senki sem szereti rajtam kívül :( (<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11746 Írta: Anonymous
Ezt az oldalt nézzétek meg, nekem nagyon tetszik:)<br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/postava.asp?id=1> nagyon jó képek vannak itt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11743 Írta: Anonymous
Na akik mentek együtt moziba, milyen volt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11744 Írta: Anonymous
Lestat: csak holnap megyünk! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11742 Írta: Anonymous
Itt vagy még, Frouge? Jelentkezett nálad a Szaszi, vagy a Karola?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11741 Írta: Anonymous
Ha véletlenül van itt valaki az jelezze...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11740 Írta: Anonymous
Sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11739 Írta: Anonymous
Dejó...én napok óta nem álmodtam semmi jót...de amúgy eccer álmodtam Legolassal:-)<br> na, az jó volt<br> másnap rögtöon jókedvűen ébredtem:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11738 Írta: Anonymous
Sikerült és nagyon aranyos! A végén még nekem is elijahos álmaim lesznek... (irány a Leolas-topic! :-) ))<br> Jó éjt, legyetek jók és köszi a képet + a mozi-meghívást! :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11737 Írta: Anonymous
Jóéjt Neked is!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11736 Írta: Anonymous
Na bucsuzoul egy kép:<br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=710&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F11%5F23%5F10%5F0%5F14%2Ejpg> ezen nagyon édes képet vág... ha sikerült a beillesztés.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11735 Írta: Anonymous
A képeket vágd ki, a cikket dobd ki! :-) ))<br> Mennem kell, későre jár... :-) Holnap este jövök, vasárnap jó mozizást, addig pedig elijahos jó éjt, ahogy Ti mondanátok :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11734 Írta: Anonymous
A cikkhez aranyos fotók is vannak. Frodó amikor ráesik az ujjára a Gyűrű, amikor tartja a Fullánkot, az a kép mikor a 4 hobbit a Széltetőn van, és három kép a premierről (egyiken Livvel, a másikon Livvel meg Holmmal, a harmadikon meg ha jol látom Billyvel meg Dominiccal).<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11733 Írta: Anonymous
Sesy :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11732 Írta: Anonymous
Itt van a cikk a Story-ból:<br> ''Amikor a zafirkék szemű Elijah Wood meghallotta, hogy kedvenc könyvéből filmet forgatnak, azonnal elrohant egy jelmezkölcsönzőbe, aztán egy barátjával kiment a közeli erdőbe, lerugta a cipőjét, magára öltötte a kikölcsönzött hobbit-jelmezt és félmeztelenül elkezdte játszani barátja videokamerája előtt Frodót, a hős hobbitot.<br> 'Muszáj volt megkapnom ezt a szerepet, egyszerűen tudtam, hogy nekem kell Frodót játszanom. Valami különleges dolgot kellett tennem, hogy felhívjam magamra a rendező figyelmét. Elküldtem neki a kazettát, és imádkoztam.'<br> A rendező Peter Jackson már tul volt néhány válogatáson és pár száz jelentkezőn, de egyik szinészben sem volt meg az a különleges valami, ami a főszereplő figurájához kellett. <br> 'Amint a felvételen megpillantottam Elijah arcát, hangosan felkjiáltottam: Hisz' ez Frodó! A személyes találkozásnál rögötn tudtam, hogy nem tévedtem. Ez a fiu olyan, hogy a szemébe nézel és a szívébe látsz''<br> <br> Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem olvasta a GyU-t, így nem lehet a kedvenc olvasmánya. Csak a Hobbitot olvasta:)<br> Amugy szép cikk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11731 Írta: Anonymous
Jaj... most az előbb benéztem egy HP-s fórumba, ahol volt egy GyU-s topic...<br> hát azt sem tudják kiirta a könyvet... <br> jo, lehet hogy nem olvasták, de ők sem vették észre hogy ez egy trilógia.<br> meg egyikük megkérdezte, hogy hogyan tudta a nauzgul leszurni Frodót, ha fölvette a Gyűrűt, és láthatatlanná vált...<br> :P

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11730 Írta: Anonymous
Tényleg szép... ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11729 Írta: Anonymous
Én a végét szinte mindennap ujra elolvasom. Annyira szép!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11728 Írta: Anonymous
Sesy: köszi :-) )) Nagyon tetszett, már tanulom is a verseket... A végén azért sajnáltam Frodót... És már most hiányzik a könyv! :-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.409 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére