Frodó (Elijah Wood)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11248 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
LG: Igen, én is hallottam ilyeneket... :o (<br> Petyus: mért, nem az? Most őszintén. Tényleg nagyon jó filmes szempontból, sőt, fantasztikus, de én eleve azt az ötletet utálom, hogy filmre vitték azt, amit egyszerűen NEM LEHET normálisan megfilmesíteni. És itt a reklámkampány, a sok mozirajongó, és PJ elégedetten hátradőlhet, hiszen dől a pénz. Ugyanakkor TOLKIENRA és az ő világára senki nem kíváncsi. (Illetve nagyon kevesen, tisztelet a kivételnek.)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11242 Írta: Anonymous
Lord Gary: szörnyű, el kell ájulni. Figyelj, te olvastad mondjuk a Rózsa nevét? <br> <br> A másik véglet: én amikor moziban voltam, kb. 60-65 éves vidéki nénik jöttek nézni a filmet, kezükben a könyvvel. És nagyon tetszett nekik! Ilyen is van!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11243 Írta: Anonymous
Gary: tejóég... tőlem meg megkérdezte valaki, hogy ugye már a könyv összes része be van fejezve...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11244 Írta: Anonymous
de ez várható volt, mivel megfilmesítették. de a könyv attól még nem veszített értékéből, a film jó volt, de az egy film volt. a tolkien ''generáció'', akik a könyvet szerették, nem fognak megváltozni, és talán egy-két gyerek úgy nő föl, hogy mivel játszott vele, elolvassa. aztán a gyerekével is elolvastatja, az pedig az ő gyerekével, az meg az övével, és így MR. Tolkien halhatatlan lesz(már így is az... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11245 Írta: Anonymous
az hogy mit veszünk meg a gyerekünknek mit nem, és mekkora mennyiségben, az nagyban befolyásolja a gyerek természetét. én úgy gondolom, hogy ami mindent megpróbálok majd megadni a gyerekemnek megfelelő keretek között. sajnos muszáj, hogy néha bugyuta dolgokat vegyünk nekik, mert éppen akkor ez a menő, és hát nekem is rosszul esett mikor 3 évesen görkoris barbie helyett kaptam egy ronda motoros barbit... mégis én próbálok majd értelmes dolgokat venni a gyerekemnek, és főleg nem olyanokat, ami engem Bmira zavar, vagy ellenkezik a nézeteimmel. és hát persze az ár sem egy utolsó szempont...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11246 Írta: Anonymous
Na én megyek.<br> Jó éjt, hétvégét, napot, reggelt stb.-t :-) <br> Sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11240 Írta: Anonymous
Lestat: Sajnos.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11241 Írta: Anonymous
Petyus: az teljesen más! az nem rombolja szerencsétlen könyv színvonalát! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11238 Írta: Anonymous
Lalaith: Egy haverom szintén látta a filmet. Mikor Gollamről beszélgettünk, meséltem neki arról, hogy majd megmenti Középföldét, erre ő: Honnan tudod?<br> Én: Talán olvastam a könyvet<br> Ő: Miért, van könyvben is?<br> Azt hittem ott ájulok el.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11239 Írta: Anonymous
Két év sem kell ahoz, hogy ki menjen a divatból.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11236 Írta: Anonymous
Én biztosan nem veszek GyU-s legót a gyerekemnek... és szerintem mire nekem gyerekem lesz, már nem is azt fog kérni :P

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11237 Írta: Anonymous
Sesy, de magadnak veszel Gyu képeskönyvet? :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11233 Írta: Anonymous
Ja, ennyi erővel minden azért van, hogy valaki gazdagodjon belőle. De ha a gyereknek örömet okoz? <br> <br> Ha nekem olyan gyönyörű gyerekem lesz, mint a hobbitgyerekek a Megyében, tuti megveszek neki mindent amit akar! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11234 Írta: Anonymous
Lalaith: ebben (is) egyetértünk

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11235 Írta: Anonymous
Lalaith: popcornmozi? :( (((((((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11230 Írta: Anonymous
Lestat: Ja. :) <br> Ez is csak arra megy ki, hogy valaki NAGYON gazdag legyen.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11231 Írta: Anonymous
Fereste, ez engem már most idegesít, nem kell ahhoz gyereket szülnöm! :o ))<br> De tényleg, pont ez az: képes vagyok néhány tipikus mozinézőt, aki hirtelen elkezdett lelkesedni - de CSAK a filmért -, mointha valami ''betolakodó'' lenne. Féltve őriztem eddig a saját kis Középföldémet, és tiszta jó volt, hogy kb. 3 ember volt a környezetemben, aki ismerte a GYU-t, és el tudtunk beszélgetni róla. Most pedig mindenki a PJ féle popcornmozit isteníti, és közben az eredetire alig, vagy egyeltalán nem kíváncsi.<br> Szóltam. Uff.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11232 Írta: Anonymous
Nem tudja vki a legosok weblapjának címét, a magyarnak...?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11227 Írta: Anonymous
Fereste: Ja.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11228 Írta: Anonymous
És ennyi pénzt kérnek érte!:(((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11229 Írta: Anonymous
én láttam a GyU-s lego figurákat, és azt hittem leszédülök a székről! még jó, hogy ezt nem hirdetik a játékboltok kirakatában, mint az idióta HP legót! azt hittem,erre a szintre nem engedik meg hogy lesüllyedjen... de ugyebár a pénz...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11225 Írta: Anonymous
Szia Lestat!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11226 Írta: Anonymous
nem azt mondtam, hogy olvassa el 6 évesen... meg se értené! csak nagyon rosszul esne, hogy ezt csinálják Tolkien GYUjából..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11219 Írta: Anonymous
azért az más. a Gy.U. bonyolultabb. persze elolvashatja, játszhat a játékkal, de alényegét nem fogja érteni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11220 Írta: Anonymous
igen, de ha utána a gyerek majd később a kezébe veszi a könyvet, akkor az fog neki beugrani, hogy ezzel játszott kis korában...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11221 Írta: Anonymous
az ember mindent elront.. mindent tönkretesz...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11222 Írta: Anonymous
Ferest: Boromirra zavarna? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11223 Írta: Anonymous
Megjöttem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11224 Írta: Anonymous
Sesy, végre egy korrekt vélemény :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #11217 Írta: Anonymous
ebben igazatok van. az viszont engem Bmira zavarna, és bosszantana, hogy míg én éltem Tolkkien világában, addigra a gyerekem idióta figurácskákkal játszik, és nevetségesé teszik vele a művet...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.310 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére