Frodó (Elijah Wood)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8306 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Vic: Ugye milyen jól játszott?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8307 Írta: Anonymous
hi mindenkinek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8304 Írta: Anonymous
Budai Olórin: Viktória, de a Vikit jobban csípem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8305 Írta: Anonymous
Dalamar: Először lefikázod a könyvet, aztán meg mentegetőzöl, hogy 'jaj, hát én csak a hibáit mondom'. Kedves. Mondd, te hibátlan vagy?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8301 Írta: Anonymous
Vic: persze de valaminek csak kell nevezni a stílust!<br> <br> Egyébként +igaz hogy alapmű, de én ezt is leírtam és aztis hogy ezért tisztelem is TOLKIENT, de nyilván ezeket mások nem is látták csak a kritikámat

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8302 Írta: Anonymous
Imádom Elijah Woodot :) Ez eddig is így volt, de ez után a film után... hát, nem tudom, még mindig nem vagyok eszemnél :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8303 Írta: Anonymous
Szia Vic! Hogy úgy van amit mondasz! :) <br> <br> Egyébként ÉVICa, Viktor vagy Viktória? :) <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8300 Írta: Anonymous
szia Vic.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8298 Írta: Anonymous
Mit is???<br> Én azért jöttem ide elárulom, hogy megtudjam miért is szeretik annyira a GYU-t és annyit közöltem hogy nem számítom annyira annak a véleményét aki most olvasta mert az nyilván nem igazi fantasy rajongó!<br> <br> Egyébként már ne is haragudjatok, tom hogy én is elvakult vagyok néhány témában de az hogy nem tűritek hogy valaki hibát talál a kedvencetekben csak az elvakultság jele!<br> <br> Mellesleg Aragorn: Ízlés kérdése hogy mennyire teccik a könyv! Ha te 1-esre értékelnéd is a DL-t az sem háborítana fel mert csak annyit mutatna hogy más az ízlésed!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8299 Írta: Anonymous
Dalamar: A GyU alapmű, mindenki felhasználta már a benne leírtakat, a Csillagok háborújától Harry Potterig. Írhatsz róla bármilyen véleményt, de attól még a Könyvek Könyve marad!<br> Egyébként maga Peter Jackson is óvakodott a Fantasy szótól, ő inkább, idézem: 'történelmi filmet akartam csinálni'.<br> Egyébként pedig sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8297 Írta: Anonymous
Tudod dalamar, a stílusod nem ezt mutatta, de ne zavarjon...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8296 Írta: Anonymous
azt gondolsz amit akarsz, de ha már ez a véleményed, azt ne egy GyU fórumon közöld a GyU rajongókkal. és nem muszáj kiabálni, amugy is látjuk, mit irsz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8295 Írta: Anonymous
De ,csak itt ez nem ajánlatos.<br> Persze lehet hibákat keresni,de minek?<br> Erős közepes?,<br> NA NE MÁR!!!!<br> Ezen röhögnöm kell!:-)))<br> De szerintem ezzel sem vagyok egyedül!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8294 Írta: Anonymous
Inquisitor: Érdekes, Ne haragudjatok, ezek zserint én hibáztam!!<br> <br> Nem azt írtam hogy a TOLKIEN SZAR MEG HOGY NEM FANTASY SŐT NEM IS FIKÁZTAM!!<br> ARRA AKARTAM RÁVILÁGÍTANI amelyet a legtöbb tolkienes gondol!!<br> <br> Nem a GYU az egyetlen igazi fantasy mint ahogyan azt a fanatikusok is állítják! Mellesleg Budai mondta nekem éppen hogy A TOLKIEN NEM FANTASY-t írt és azzal meg őt piszkáltam hogy annak írtam :) )<br> <br> Szóval nekem mind1 ti hova soroljátok, ÉN ANNYIT ÍRTAM HOGY SZÁMOMRA ERŐS KÖZEPES A KÖNYV ÉS AJÁNLOTTAM A TÖBBIEKNEK ÖSSZEHASONLÍTÁSKÉPPEN A DRAGONLANCE-t Hát már ez is hiba???<br> <br> Nem gondolhatom azt hogy számomra a GYU nem a csúcsok csúcsa???<br> <br> NA NE MÁR!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8293 Írta: Anonymous
De jóó neked!<br> Én még nemláttam. :-( ((((((<br> Csak hétfőn tudom megnézni. :-( <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8292 Írta: Anonymous
ma is megszenvedtem, míg szereztem jegyet, akkora volt a sor, hogy nemigaz :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8291 Írta: Anonymous
Ilyenkor bánom,hogy nem Pesten élek:-)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8289 Írta: Anonymous
itt mindenkinek megvan, sürgősen megyek, és megszerzem valakitől...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8290 Írta: Anonymous
a zene az nagyon jó:))) holnap megnézem megint a filmet, és már megint a hatása alatt leszek :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8288 Írta: Anonymous
Sesy::-)<br> Ugye milyen jóó?<br> Kiheverted már a filmet?:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8287 Írta: Anonymous
én is hallgatom :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8286 Írta: Anonymous
nekem már az összes ismerősöm átmásolta magának, szóval hallgatom :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8284 Írta: Anonymous
Most hallgatom Enyat!:-)<br> Feláll a ször a hátamon,annyira jóó!:-)Annyira ellett találva a zene!<br> Celine Dion elbújhat!<br> Oscart neki!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8285 Írta: Anonymous
én halgatnám, de nincs nit :( (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8283 Írta: Anonymous
nézem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8282 Írta: Anonymous
nézd csak meg a legújabb topicot...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8281 Írta: Anonymous
elment dalamar beszólásaitól a jókedvem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8280 Írta: Anonymous
Kedves (?) Dalamar!<br> <br> Most nagyon beletapostál a lelkembe ezekkel a hozzászólásokkal!<br> <br> Olvastál TE már Fantasy-kat amik a GY.U. elötti időkből való?<br> És szerinted semmi köze a GY.U.-nak a Fantasy-hoz?<br> Hol a görcsben lenne a Dragon Lance ha annó nem lett volna a GY.U.?<br> Basszus nem gyanus, hogy a GY.U. volt a D&D alapja, amiből többek között a Dragon Lance is kivirágzott?<br> Annak idején nem tudtam GY.U.-t szerezni, mert a FELNŐTT SZÉPIRODALOM-ba volt besorolva és nem adták oda 14 éven aluliaknak!!!!!<br> Ráadásul az elmúlt 15 évben azzal töltöttem az időm egy részét, hogy a könyvben lévő utalásoknak legaláb az 1%-át megértsem, és ehez igen sokat kellett olvasgatnom.<br> De szerinted egyszerűen van megírva, hogy a gyerekek is megértsék? Egy csomó felnőt SEM érti!<br> <br> Na mára kidühöngtem magamat! :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8279 Írta: Anonymous
univerzális varázskosz-eltávolító (ez megmaradt bennem a hpből...)<br> :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #8278 Írta: Anonymous
jaj az a rész annyira siralmas volt... Gandi pörgött a padlón...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.242 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére