Frodó (Elijah Wood)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15424 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nektek mennyi infótok van erről a filmről?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15422 Írta: Anonymous
Nem, a Black&white

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15423 Írta: Anonymous
nem,Anna,tökéletesen igazad van,én is ezt akartam mondani kb.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15420 Írta: Anonymous
Micsoda???A Radio Flyer?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15421 Írta: Anonymous
(lesz 21én 2kor...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15418 Írta: Anonymous
És igen, nem lesz többet a hónapban.Az HBO bekaphatja.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15419 Írta: Anonymous
Jó, egy kicsit durva volt.Visszaszívom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15417 Írta: Anonymous
Legközelebb 21-én lesz, hajnali két órakor.Köszönjük szépen...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15416 Írta: Anonymous
utálom a rohadt HBOt-műsorpolitikájuk a következő:kiválasztanak 5 szar filmet és utána 1 hónapig csak azt nyomják-ha netán vmi érdekes is van,azt csak egyszer adják le és a lehető leghülyébb időpontban-szar!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15415 Írta: Anonymous
Hajnali négykor...Csesszék meg.De utánanéztem, ez tényleg az a film.Hogy lehet, hogy ezt én eddig nem vettem észre?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15414 Írta: Anonymous
Asszem 4 után kezdődik valamikor.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15413 Írta: Anonymous
hánykor lesz?HBOn?<br> Jaj,láttam a Radio Flyert és abban is olyan édes volt.A Nagy Terv.. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15412 Írta: Anonymous
Basszus, tényleg ma lesz!A fenébe!Ezt nem is vettem észre!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15411 Írta: Anonymous
A fekete-fehér c. filmjét ki ismeri? Érdemes megnézni? Úgy láttam ma éjjel lesz a HBO-n.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15410 Írta: Anonymous
Ha már a könyvnél tartunk.. Jobban tetszett, mint a film.A filmben a könyvbeli leírásokat csak hosszú unalmas képekkel tudtőák megjeleníteni, míg a könyvben én képzeltem el a részeket úgy, ahogy akartam. És a fantáziám kicsikét bővebb annál, mint amit a filomkészítők képesek voltak előállítani. Bár Völgyzugoly azért elég jól sikerült. De hobbit lévén Hobbitfalva tetszik a legjobban. Olyan szívesen élnék ott...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15409 Írta: Anonymous
Azért négynél többet érdemel.Én is olvastam a könyvet, egyébként...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15408 Írta: Anonymous
Őszintén szólva egyetértek azzal,hogy a GYU mint film nem érdemel 13 oscart-ez az én privát véleményem.Aki olvasta a könyvet,az szerintem érti,mire gondolok.<br> Ja és a gála tényleg hosszú volt és unalmas,bele is aludtam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15407 Írta: Anonymous
Voltak jó pillanatai az Oscarnak.Halle Berry tényleg megható volt.De azért egészébe véve baromi hosszú és unalmas volt a gála.Bár ha a GyU nyert volna, biztosan nem így vélekednék...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15406 Írta: Anonymous
Azt hittem,hülyét kapok...De az egész gálán a Hall Berry érzelemkitörése tetszett a legjobban-neki drukkoltam és igazán megérdemelte mert ő megbecsülte és akkor sem magára gondolt,hanem azokra a fekete színésznőkre akik előtte nem kaphatták meg.Ja és az is tök jó volt amikor John Williams levezényelte a leghíresebb filmzenéket.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15405 Írta: Anonymous
Megértelek Tar, ezen akadtam ki én is.Mert ugyan ki a francot érdekel,hogy mit visel Jennifer Connely?Különbenis jó csúnya ruhája volt.De azt az interjút jó lett volna látni.Na mindegy, ez van...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15404 Írta: Anonymous
Üdv!<br> Láttátok Elijaht az oscar gálán?<br> Tudom,ez már biztos kitárgyalt téma,de én csak most jutottam hozzá a nethez 10 nap óta...<br> De a gálán olyan édes volt,csak akkor kaptam dührohamot,amikor az elején 5 percig idegesítő zene ment és semmit nem mutattak,utána meg közölték,hogy időközben interjú hangzott el Elijah Wooddal-azt hittem,a falra ászom,ezt mért nem bírták közvetíteni a rohadékok???????Ezért éjszakáztam???MIÉRT???!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15716 Írta: Anonymous
Szerintem Boromir eszét is csak a Gyűrű vette el, a filmben és a könyvben is megbánta amit tett, és ezért az apró hibájáért elég nagy árat kellett fizetnie. Nekem a végén elég szimpatikus lett. És egyébként is, ha ő nincs, akkor Frodó nem indul el a Gyűrűvel, és nem így alakul a történet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15403 Írta: Anonymous
Vannak még ilyen képek?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15402 Írta: Anonymous
Hú Zsóf!<br> Ez a kép!!! Isteni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15715 Írta: Anonymous
1.Egyetértek azzal, hogy Galadrielnél döbben rá arra, hogy mit is vállalt magára. De szerintem a folyónál még volt választási lehetősége - és a filmben ezt a részt szerintem nagyon jól megcsinálták. És igazából ott a folyónál döntötte el, hogy végigcsinálja az egészet, Galadrielnél kezdett el rájönni arra, hogy egyedül kell majd végigcsinálnia, de a folyónál kellett döntenie. (Arról is, hogy egyáltalán végigcsinálja-e.)<br> 2.Nem gondoljátok, hogy Boromir valójában azért ment vele, hogy elvegye a Gyűrűt? A többiek segítő szándékában nem kételkedem, de Boromir?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15401 Írta: Anonymous
<a href=http://members.ozemail.com.au/~sewall/picsframe.htm>mire gondolhattál?:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15400 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Nem bgeszélgetnétek inkább Elijah-ról? Mégiscsak kellemesebb téma...Azok az isteni kék szemek!!! Hát nincs igazam?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15714 Írta: Anonymous
Nekem is így tűnt...még akkor is,amikor egy rövid időre ő lett a Gyűrűhordozó.Mármint akkor is csak Frodó munkáját akarta befejezni.Legalábbis én így értelmeztem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15399 Írta: Anonymous
amúgy Lij-es jó reggelt mindenkinek!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #15398 Írta: Anonymous
nyugi,naughty,hiszünk(legalábbis én hiszek)neked!ez a barom állat tűnjön innen a ......-ba!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.484 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére