Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 12 órája #16179 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ÉSzAH,<br> (bár tudnám, ez a betűszó mit jelent...)<br> <br> A varjak dúnföldi crebain-ok. A filből totűl kimaradt, de van egy Radagast nevű mágus, akit Szarumán megtévesztett, és Radagast sok állattal, madárral áll kapcsolatban. Sajnos, Szarumán ezt arra használja fel, hogy neki kémkedjenek.<br> <br> Legolas -- lévén tünde -- iszonyú éles szemű, ő szúrja ki a varjakat is.<br> <br> Egy későbbi részben (2. film talán mutatja), Aragorn pl. meglát a távolban egy lovascsapatot, saccolgatja, hány lovas lehet. Erre Legolas:<br> -- Pontosan százöt.<br> Aragorn: -- Ugyancsak éles a tünde-szem!<br> Legolas: -- Ugyan már! Alig vannak 15 mérföldnyire!<br> <br> :) <br> <br> Olórin<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 13 órája #16178 Írta: Anonymous
Oké, jól van, jól van nem írok többé Lego-t. Ígérem ez az utolsó. :-) Hát tudjátok, ez nem igaz veletek! De igazatok van, a Legolas tényleg olyan szép név, hogy nem szép dolog bármi módon megerőszakolni. Mármint a nevet. :-) Kár, hogy valószínűleg kis országunkban nem engednék anyakönyvezni. <br> Szerintem a természet-szeretet a filmben egyetlen egy helyen jön ki, és ott is nehezen vehető észre. Mielőtt megérkeznek Szarumán kém-varjai (vagy mik azok) és mindenki ül valahol, valamivel piszmog, kivéve Legolast, aki áll egy szikla tetjén és a tájat csodálja. Ott nagyon tünde a srác. Ööö ... mármint ha le lehet srácozni egy 2931 éves matuzsálemet. :-) <br> Egyébként ti Legolasba vagy Orlando Bloomba habarodtatok bele? Mert nem egészen mindegy! :-) <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 14 órája #16177 Írta: Anonymous
Legolina: ha belehabarodtál Legolasba, akkor itt jó helyen jársz:)) Mi is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16176 Írta: Anonymous
ne sírj Legolina,<br> <br> én nem áradozom Orlando Bloom szépségéről, mert kissé furán nézne rám a környezetem :) <br> <br> De férfiszemmel nézve is jó arc, és fenemód jól mozog.<br> <br> Olórin<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16174 Írta: Anonymous
Teljesen belehabarodtam Legolasba!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16175 Írta: Anonymous
Jaj!Az a férfi olyan gyönyörű!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16173 Írta: Anonymous
BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :-) ))<br> (Amikor reggel felébredtem, rögtön eszembe jutott :-) <br> <br> Vic: azt a részt muszály volt kihagyniuk, mert a filben úgy tűnt, hogy Lórienben csak néhány nmapot voltak és elég hülyén jött volna ki, ha elkezd mesélni az időről. Amikor Gandalf megjegyezte, hogy tudja, hogy Gollam követi őket és nem tudja, hogy szökött meg, esetleg a tündék nem vigyáztak rá eléggé... Nos, azt hittem, legalább akkor elmeséli, hogy nem az ő hibájuk volt.<br> A nazgúlt meg jó lett volna lelőni, de a filmben szó sem volt a Lidércekről, csak amíg lovon voltak.<br> Egyébként én is arra gondoltam, hogy a köv. részben már nem lehet olyan kevés szerepe, hiszen nem beszélhet csak Aragorn és Gimli... Remélem ott a barátságuk is jobban ki fog jönni... És nagyon remélem, hogy legalább azt a részt nem szedik majd ki, amikor a csatában Legolas és Gimli versenyeznek! :-) <br> Legolasnak tényleg olyan jó szövegei vannak... Minden elismerésem Tolkiené... Annyira lünönböző stílusokban tud írni, hogy szinte hihetetlen, hogy ő találja ki mindet...!<br> Ja, és a Lego nevet tényleg mellőzzétek... Nekem is mindig a kis, építgetős játék jut róla az eszembe, és mivel Legolas az egyik kedvencem, veszem a fáradtságot, és leírom végig a nevét. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16172 Írta: Anonymous
Legolas természetszeretetét is egy kicsit jobban ki lehetett volna domborítani, csak hogy valamit hozzászóljak a a topichoz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16171 Írta: Anonymous
Látjátok?! Legolas gyönyörű és okos, de a filmben néha idegesítően málészájú. Pedig milyen bölcs, milyen bölcs!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16170 Írta: Anonymous
Nekem most el kell mennem, mert begőzölök, annyira lassú a net. És végül olyanokat fogok leírni, ami nem méltó egy Legolast dicsőítő topichoz...<br> Sziasztok, és legyetek jók!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16169 Írta: Anonymous
Ezt most találtam a szárnyas nazgul előtt vagy után, már nem tudom: Legolas mondja a többieknek, miután Samu megjegyezte, hogy milyen lassúnak tűnt az idő Lothlórienben:<br> 'Nem, az idő sehol nem áll meg örökre, csak épp, hogy semmi és sehol nem változik, nem nő azonos módon. <br> A tündék világa is halad, csak épp, hogy a mozgása egyszerre gyors is, lassú is. <br> Gyors, mert amíg ők maguk alig változnak, minden más elszáll mellettük: ép ez a bánatuk. <br> És lassú, mert ők nem számlálják az elfutó éveket, a magukét sem. <br> A múló évszakok egy hosszú-hosszú folyó örökké ismétlődő vízfodrai.'<br> Ilyen szépeket is csak Legolas tud mondani :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16167 Írta: Anonymous
Boromir eszméletlen jól ki van dolgozva, úgyhogy az ő rajongói ne szóljanak egy szót sem. Az jutott eszembe, hogy a második részben Aragorn, Gimli és LEGOLAS (nem Lego - az egy játék... grrr.) :) egy csomó ideig egyedül vannak, talán akkor adnak kifutási lehetőséget a tündének.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16168 Írta: Anonymous
Igen sztem ez lesz, de sztem Trufáékkal jobban fognak foglalkozni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16166 Írta: Anonymous
Én csak azt sajnálom, hogy nem lőtte le a szárnyas nazgult. Pedig az nem lett volna semmi... az éjszaka közepén.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16165 Írta: Anonymous
Hát igen, én is egy kicsit kevéskének éreztem Legolas szerepét, de ezzel szerintem minden rajongója így van. Aztán meg lássuk be, hogy a könyvben sem ő viszi a prímet a párbeszédekben. A Gollam-szökése sztorit én is hiányoltam, illetve azt furcsálltam, hogy pont ő forrant fel először a tanácsban. Lórienben is túl kurta volt a szerepe. De ezek nüanszok. Akinél nem Lego a no.1. az észre sem veszi. A Boromir-rajongók biztosan az ő szerepét tartják kevésnek. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16164 Írta: Anonymous
Az egész GYU rulez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16163 Írta: Anonymous
Komoly??? Ma van a szulinapja??? Uristen! Boldog szulinapot Orlando Bloom!! Mar a konyvbe is Legolas volt a legjobb, de a filmbe meg foleg!!! Tundek rulez, de foleg Legolas!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16162 Írta: Anonymous
Boldog szülinapot Orlando!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16161 Írta: Anonymous
Boldog Születésnapot Orlando Bloom!<br> Szép Legolasunk!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16160 Írta: Anonymous
BSZNK!<br> (bOLDOG szÜLINAPOT kÍVÁNOK!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16159 Írta: Anonymous
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, ORLANDO BLOOM!!! :) )))<br> A mi drága Legolasunk 1977. január 13-án született. Most bizonyára van mit ünnepelnie...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #16158 Írta: Anonymous
Gyu-rol akartam én is álmodni, de nem jött össze:(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #16157 Írta: Anonymous
Ja-ja, nagyon lerövidült...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #16156 Írta: Anonymous
De egy kicsit az elhozom a Napot részt bele tették, vagyis látszott, hogy könnyedén járkál a havon.Kár, hogy azt a rész megpiszkálták... :( ((((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #16155 Írta: Anonymous
:-) )))<br> A hivatalos weboldalon szoktak beszélni a szereplők...? Vagy csak én hallottam egyszer félre...? :-) <br> <br> De legalább ha már szöveggel nem tudta érzékeltetni a karakterét, minden egyébbel ezt tette: a mozgása, ügyessége...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #16154 Írta: Anonymous
Én is álmodtam Legolasról,de nagyon rövid volt, mert az ébresztőóra fölkeltett. Borzasztó dühös voltam...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #16153 Írta: Anonymous
Mint írtam volt, nagyon zavart, hogy nem adtak neki elég kifutási lehetőséget, amikor nem csak ügyességét brillíroztathatta, hanem bölcsességét is.<br> :( <br> <br> Az álom? Egyértelműen Legolas alakjában gyökerezik a forrása.<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #16152 Írta: Anonymous
Ez az egy kárpótolt! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #16151 Írta: Anonymous
De a csatajelenetekben hihetetlenül jó volt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #16150 Írta: Anonymous
Igen! És még azt a két helyet is kihagyták, ahol lett volna rendes szövege (Gollam szökése, elhozom a Napot)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.606 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére