Legolas (Orlando Bloom)
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
dorwinion írta: Attila!
Mielőtt leírsz valamit, nézz már utána, hogy van-e újabb rémhír a témában.
Kis segítség itt .
[size=9:2edix4mz](Egyébként pletyiznek egy Roman Polanski filmről, de még az imdb-n nincs megerősítve...) klikk [/size]
Nem olvastam végig az egész oldalt amit belinkeltál de mire akarsz ki kilyukadni?
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 0
Mielőtt leírsz valamit, nézz már utána, hogy van-e újabb rémhír a témában.
Kis segítség itt .
[size=9:336ueb7h](Egyébként pletyiznek egy Roman Polanski filmről, de még az imdb-n nincs megerősítve...) klikk [/size]
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila
- Nem elérhető
Ben írta:
OFF Szegény tibetiek... ONAttila írta: és állítólag elmegy Tibetbe szerzetesnek.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Ben
- Nem elérhető
OFF Szegény tibetiek... ONAttila írta: és állítólag elmegy Tibetbe szerzetesnek.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Attila
- Nem elérhető
dorwinion írta: A negyedik részről annyit lehet tudni, hogy lesz, de nem 2009 előtt. Ráadásul még a hivatalos bejelentés sem történt meg, szvsz bármi lehet.
Még régebben olvastam egy interjút Gore Verbinskivel, ő azt nyilatkozta, hogy nem zárkózik el az 5-6 résztől sem. Johnny Depp meg bólogatott erre, dehát ilyenkor ezt kötelező mondani. A tervek szerint a 4-ik részben csak Johnny Depp és Geoffrey Rush marad a régi gárdából, Orlando Bloom és Keira Knightley nem akar szerepelni benne. Amit jól tesznek. Szerintem...
(... bár tudjuk, hogy van az a pénz...)
Én erről úgy hallottam, hogy Orlando Bloom most kicsit megunta a filmezést és kicsit pihizni akar és ezért áttért a buddhizmus vallására és állítólag elmegy Tibetbe szerzetesnek. Bár nem tom, hogy ennek mennyi a valóságalapja
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Phaedra/Namarie írta: Akkor miért KIRÁLYT emlegetnek a filmben?
(Ööö... lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem azért, mert a ruhák
alapján úgy saccolom, Erzsébet uralkodása után játszódik, akkor meg nyugodtan lehetett király.)
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- dorwinion
- Nem elérhető
Még régebben olvastam egy interjút Gore Verbinskivel, ő azt nyilatkozta, hogy nem zárkózik el az 5-6 résztől sem. Johnny Depp meg bólogatott erre, dehát ilyenkor ezt kötelező mondani. A tervek szerint a 4-ik részben csak Johnny Depp és Geoffrey Rush marad a régi gárdából, Orlando Bloom és Keira Knightley nem akar szerepelni benne. Amit jól tesznek. Szerintem...
(... bár tudjuk, hogy van az a pénz...)
- Nesi
- Nem elérhető
A negyedik részről annyit olvastam valamikor, valahol, egyszer régen, hogy erőltetik, hogy legyen.. Bár Keira nem nagyon akarja. Többet nem tudok...
- Namarie
- Nem elérhető
Mit lehet tudni a negyedik részről?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- loreley
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- loreley
- Nem elérhető
- loreley
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Amúgy ezért kérdeztem, mert úgy emlékeztem, hogy a KI-társaságot I. Erzsébet alapította, és ő tette legálissá a kalózkodást.
OFFka
Mert ő egy roppant praktikus és rugalmas gondolkodásmóddal megáldott hölgy volt.
- Namarie
- Nem elérhető
Liliom írta: Én rákerestem a neten a Kelet-indiai Társaságra, mert emlékszem, hogy említették a filmben.
"A Brit Kelet-indiai Társaság (angolul British East India Company, vagy másik gyakran emlegetett nevén John Company) részvénytársaság volt, amelynek I. Erzsébet angol királynő 1600. december 31-én királyi adománylevélben kereskedelmi előjogokat biztosított Indiában. Az adománylevél 21 éves monopólumot adott a cégnek (akkori nevén Honourable East India Company, a "Tisztelt Kelet-Indiai Társaság) a Kelet-Indiákon (így nevezték akkor az angolok Indiát).
Kereskedőcégből a Társaság igazi hatalommá, India valódi urává vált, megszerezve az ehhez szükséges kormányzati és katonai előjogokat is. A Társaságot 1858-ban oszlatták fel."
Ezt a szöveget a wikipédiából másoltam be, szóval elvileg Erzsébet királynő.
apróbetűs off: Attila vegyél vissza
Akkor miért KIRÁLYT emlegetnek a filmben? Amúgy ezért kérdeztem, mert úgy emlékeztem, hogy a KI-társaságot I. Erzsébet alapította, és ő tette legálissá a kalózkodást.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Liliom
- Nem elérhető
"A Brit Kelet-indiai Társaság (angolul British East India Company, vagy másik gyakran emlegetett nevén John Company) részvénytársaság volt, amelynek I. Erzsébet angol királynő 1600. december 31-én királyi adománylevélben kereskedelmi előjogokat biztosított Indiában. Az adománylevél 21 éves monopólumot adott a cégnek (akkori nevén Honourable East India Company, a "Tisztelt Kelet-Indiai Társaság) a Kelet-Indiákon (így nevezték akkor az angolok Indiát).
Kereskedőcégből a Társaság igazi hatalommá, India valódi urává vált, megszerezve az ehhez szükséges kormányzati és katonai előjogokat is. A Társaságot 1858-ban oszlatták fel."
Ezt a szöveget a wikipédiából másoltam be, szóval elvileg Erzsébet királynő.
apróbetűs off: Attila vegyél vissza
...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Attila
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Ami a POTC-illeti senki nem mondta azt, hogy az nem trilógia. Én azt mondtam, hogy nincsen annyira elhalmozva trilógia szempontból egymásba kapcsolódó szálakkal mint azok a filmek amiket említettem +a Shrek is!
- Ben
- Nem elérhető
Max. a film, de én azt semmiképp sem venném kiindulási alapnak. A mű az három kötetből áll, de valójában hat könyvből áll, hadd ne fejtsem ki, melyek ezek, egyrészt szerintem evidens, másrészt pedig már erősen OFFolódunk.Nóli i linantea írta: Ha jól tudom éppenhogy a GyU nem nevezhető Trilógiának, bááár ebben így nem vok biztos.
(Egyébként a 'trilógia' definíciója alapján a PotC igenis az, ti. a három film feltételezem, önmagában is megállja a helyét (kalandfilmként, mint lentebb említésre került), ugyanakkor bizonyos tekintetben egymással szervesen összefüggenek, ld. szereplők, stb. Na jó, mondjuk pont én beszélek, akinek már az első film se tetszett... )
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Mellesleg nem attól trilógia egy trilógia amit te írsz. Ha jól tudom éppenhogy a GyU nem nevezhető Trilógiának, bááár ebben így nem vok biztos.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Attila
- Nem elérhető
- Ilweran
- Nem elérhető
cortez71 írta:
Már az első rész sem volt sanszos arra, hogy filmtörténeti remekmű legyen... Emberek, kalandfilm, mégis mit vártok el tőle? Épp itt a baj, hogy túl sokat A második rész után én azt mondtam, hogy egyenként fojtom meg a film készítőit, ergo semmit sem vártam a harmadik részre. Nem is csalódtam, nagyon élvezetes kis filmecske volt (megjegyzem, azért a minőségre filmek terén is adok, csupán annyi, hogy minden filmtől azt várom, amit a kategóriájától várni kell, így legalább lehet élvezni a filmet)Felagund írta: Szóval könnyű esti olvasmányként elmegy, de nálam nem kerül be a nagy filmtörténeti klasszikusok közé...
Félig-meddig igazat adok neked, DE!
Számomra az első rész épp azért volt maradandó élmény (ha nem is filmtörténeti klasszikus... ) mert iszonyú rég láttam ilyen jól megcsinált, ötletes, szellemes kalandfilmet, ami felvállalta, hogy az egyetlen célja a minőségi szórakoztatás. Az elsőt szvsz senki nem a briliáns forgatókönyvért ( ) szerette, hanem a gondtalan kalózmókáért, a szereplőkért, a poénokért, azért, hogy semmit nem kellett komolyan venni. Na most, a másodikat és a harmadikat szvsz ott szúrták el, hogy elkezdték komolyan venni magukat. Igen, tettek bele csomó fölösleges drámát, túl sokat szöszöltek szegény szerelmesek megpróbáltatásaival, belevontak egy olyan relatíve komoly szálat, mint a Kelet-Indiai Társaság és Beckett, és elveszett az a gyermeteg kalandfilmes hangulat, amit én az elsőben annyira szerettem. Ettől még nem lett rossz film egyik sem, a maga kategóriáján belül nagyon kellemes és szórakoztató alkotások, de én jobban örültem volna, ha ott folytatják, ahol az elsőt abbahagyták. Dráma nélkül.
Persze mindez tök szubjektív vélemény...
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- cortez71
- Nem elérhető
Már az első rész sem volt sanszos arra, hogy filmtörténeti remekmű legyen... Emberek, kalandfilm, mégis mit vártok el tőle? Épp itt a baj, hogy túl sokat A második rész után én azt mondtam, hogy egyenként fojtom meg a film készítőit, ergo semmit sem vártam a harmadik részre. Nem is csalódtam, nagyon élvezetes kis filmecske volt (megjegyzem, azért a minőségre filmek terén is adok, csupán annyi, hogy minden filmtől azt várom, amit a kategóriájától várni kell, így legalább lehet élvezni a filmet)Felagund írta: Szóval könnyű esti olvasmányként elmegy, de nálam nem kerül be a nagy filmtörténeti klasszikusok közé...
- Attila
- Nem elérhető
VÁRJ!!! .......Leesett!
Nos igen a 3. részbe is van ilyen.
- Namarie
- Nem elérhető
Attila írta: Nos ahogy észrevettem ti nem nagyon rajongtok a második részért saját véleményetek ide vagy oda nekem mind a 3 rész nagyon tetszett . Sőt a kettő a kedvencem bár mondjuk azért a három se utolsó. Na mindegy.
Phaedra! Ne haragudj de nem tudlak követni. Kifejeznéd ezt számomra érthetőbben? Kössz! Bocs de most egyszerűen nem tudtam felfogni.
Ami a negyedik részt illeti. Lesz. Lesz. Lesz! Keira nélkül mivel ő azt nyilatkozta, hogy, idézem "Nagyon tetszett nekem ez az egész filmezés. Jó volt együtt játszani Johnyval meg Orlandoval is de a negyedik részbe nem szeretnék szerepelni, mert az utóbbi években amikor a filmtrilógiát készíatettük nem volt időm semmire. Szóval lesz negyedik rész de nélkülem"
Hát nem tom elég fura. Johny azt mondta, hogy neki nagyon tetszett és élvezte a forgatást és szívesen részt venne a negyedik részben. Orlando meg azt, hogy ... ugyan azt mondta!
Na szóval úgy tűnik lesz 4. rész! JEEE!!!
Mit nem tudsz átfogni? Hogy miért kalandfilmbe oltott lélejktani dráma?
- Attila
- Nem elérhető
Phaedra! Ne haragudj de nem tudlak követni. Kifejeznéd ezt számomra érthetőbben? Kössz! Bocs de most egyszerűen nem tudtam felfogni.
Ami a negyedik részt illeti. Lesz. Lesz. Lesz! Keira nélkül mivel ő azt nyilatkozta, hogy, idézem "Nagyon tetszett nekem ez az egész filmezés. Jó volt együtt játszani Johnyval meg Orlandoval is de a negyedik részbe nem szeretnék szerepelni, mert az utóbbi években amikor a filmtrilógiát készíatettük nem volt időm semmire. Szóval lesz negyedik rész de nélkülem"
Hát nem tom elég fura. Johny azt mondta, hogy neki nagyon tetszett és élvezte a forgatást és szívesen részt venne a negyedik részben. Orlando meg azt, hogy ... ugyan azt mondta!
Na szóval úgy tűnik lesz 4. rész! JEEE!!!
- Namarie
- Nem elérhető
Tudom, hogy idejétmúlt, de az szinte egy kalandfilmbe oltott mélylélektani dráma. A harmadikban van ilyen szál?
lesz negyedik rész?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.