Legolas (Orlando Bloom)
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Húúúú, ez király, szerintem is nagyon jól áll neki - angyaliNimrodel Melian írta: www.theorlandobloomfiles.com/pictures/de...ers/ashley04feb8.jpg
Háttrékép... jól állnak neki a szárnyak...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Jajj... hát... inkább nem mondok semmit...büzsü2003 írta: Még a régi Bond témához a kép....
KÉP
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 04feb8.jpg
Háttrékép... jól állnak neki a szárnyak...
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... il18_1.jpg
Céép nagy kép
www.phoenixfyre.net/EilsWalls/wp ... launt4.jpg
Érdekes... de nekem tetszik
www.cinematrix.hu/konzervveg.php ... 6634#f6634
Már megjelent a Need Kelly DVD-n! :bounce:
simba.intercom.hu/extrak/trailers/troy-hi.avi
És a Trója feliratos elözetesét láttátok már?
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
KÉP
- nydrian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Sil írta: A képeknek csak a linkjét tesszük be, mert a nagy képek lassítanák, illetve széthúznák a fórumot. Emotikonokat viszont szabad használni külső oldalakról is. (Ha az a gondod, hogy a linkre kattintva sem látod a képet, akkor arra általában a "jobb egérgomb - cél mentése más néven" módszer a megoldás.)
Hmmm, kááár. Szeretetm, ha sok szép kép van a fórumon. Na mindegy, szerencsére jó a társaság, és kárpótol.
"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A képeknek csak a linkjét tesszük be, mert a nagy képek lassítanák, illetve széthúznák a fórumot. Emotikonokat viszont szabad használni külső oldalakról is. (Ha az a gondod, hogy a linkre kattintva sem látod a képet, akkor arra általában a "jobb egérgomb - cél mentése más néven" módszer a megoldás.)wmolni írta: Bocs, ha tudnom kéne, de nem szeretm a hosszú "hogyan kezeljük a fórumot" bevezetőket. Szóval; nem látok képeket, miért?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- nydrian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ezt a hírt már én is hallottam/olvastam valahol. Nekem úgy rémlik, hogy valamilyen interjúban hangzott el, amit aztán feltettek a Netre. Szvsz szörnyű hiba lett volna, egy ilyetén párosítás (nameg Liw T és Orli?? Na neeee ). Persze szerintem is csak viccelt Orli, de mint minden ártatlan tréfát, a média ezt is felfújta. Jellemző.
Szia ruffian! Örülök, hogy itt is látlak
Bocs, ha tudnom kéne, de nem szeretm a hosszú "hogyan kezeljük a fórumot" bevezetőket. Szóval; nem látok képeket, miért?
"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"
- Sil
- Nem elérhető
www.imdb.com/name/nm0089217/Meleth_lin írta: Ja, és lehetek olyan gonosz, hogy most egy teljes listát kérjek Orli összes filmjéről?
Tears unnumbered
- Coralie
- Nem elérhető
Én is olvastam már ezt... Valamelyik IM-szerű szennylapban (vagy lehet, hogy pont abban... Az egyik osztálytársam mindig elhozza nekem, ha valami Gyűrűk Urát talál). Szóval a valóságalapja eléggé megkérdőjelezhető. Ha mondott is ilyen, valószínűleg csak egy poénnak szánta. Szerintem mondjuk jól néznek ki Livvel, de egy Legolas-Arwen párosítás már szentségtörés lett volna.Namarie/Alatariel írta:
Barahir írta: Orlando elárulta, hogy többször is megpróbálta rávenni PJ-t, hogy írjon egy kis szerelmi történetet Legolas és Arwen között, de PJ nem hagyta magát rábeszélni!
És ez hol volt leírva? Melyik lap, év, hónap, cikk címe stb. Szvsz irtózatos kacsa, vagy ha igaz is, max. ökörködött.
www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... bbfa6de9ae
És egy cikk... Aminek tartalmát igazán örömmel olvasom. (Nem az eleje a lényeg a cikknek... de ez fel fog tünni.)
Nimrodel
- Meleth_lin
- Nem elérhető
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Barahir írta: Orlando elárulta, hogy többször is megpróbálta rávenni PJ-t, hogy írjon egy kis szerelmi történetet Legolas és Arwen között, de PJ nem hagyta magát rábeszélni!
Ez valami DVD extrán is rajta volt asszem(de nem biztos, csak úgy rémlik), és ezt csak hülyéskedésből csinálta Orli, nem gondolta komolyan...
Eldafinde: Hát, az egyik jelenettel kezdődött, hogy valaki behúzott egyet Orlinak, aztán azt mondták, hogy A Gűrűk Ura Legolasa most főszerepet játszik egy filmben, meg elmondták, hogy tejesfiú, aztán boxolni kezd, aztán Orli beszélt egy kis ideig, de ott az igazat megvallva nem a szövegre figyeltem.........
- Eleniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Ónen i- Estel Edain, Ú- chebin estei anim
- Ellana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ezt díjazom PJ-nek!! Ennyire azért már tényleg durva lett volna belenyúlni a történetbe. Mert Aragorn és Arwen szerelme nagyon sok dologra van kihatással, és akkor sok minden mást is meg kellett volna változtatni. Bár elhiszem, hogy Orlandonak tetszett Liv, de ezért nem áldozhatják fel a filmet...
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Mira
- Nem elérhető
Most írok először fórumra! És hát mikor megláttalak titeket tudtam, hogy itt a helyem! Sziasztok Mira
Hali, Mira!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Még szerencse... :dead:
Our knees do not bend easily
- Namarie
- Nem elérhető
És ez hol volt leírva? Melyik lap, év, hónap, cikk címe stb. Szvsz irtózatos kacsa, vagy ha igaz is, max. ökörködött.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Barahir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Eldafinde
- Nem elérhető
Meleth_lin írta: Láttátok? Láttátok? LÁTTÁTOK? Most volt az előbb az Activban egy rövid riport vagy mi a Calcium Kid-ről... nézem a TV-t, és egyszercsak ott van, el se hittem...de ha mutatnak róla, akkor az azt jelenti, hogy itt is fogják játszani, ugye? Jajj de jó kedvem lett hirtelen...
Sajna nem, sajna nem, SAJNA NEM! Miről volt benne szó? Uhh, minek is kérdezem, úgyis valami félreinformálás...
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Kösz, Sil, gondoltam, hogy te írod le...
- ruffian
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photoforum/data/51 ... dprem8.jpg
www.warofthering.net/photoforum/data/51 ... gokarl.bmp
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Sil
- Nem elérhető
Ned Kelly (2003)
Troy (2004) - május 13-án lesz a hazai premierje
Calcium Kid, The (2004) - ez is már kész van, ápr. 30-án mutatják be Angliában
Haven (2004) - az utómunkálatoknál tartanak
Kingdom of Heaven (2005) - ezt most forgatják
Elizabethtown (2005) - az előkészületei folynak
Pirates of the Caribbean 2 (2006) - erről még csak annyit tudni, hogy lesz...
Tears unnumbered
- ruffian
- Nem elérhető
Adrael írta: Hé, hát nem odaírtam, hogy botrányos???
Az én drága kicsikémet bántalmazzák. Asszem, megkéselem Viggót.
Ugyan, néha Orlando még durvábban csinál ilyeneket Viggoval!
Még kis videót is láttam róla, szegény Viggo úgy kapta el a fejét előle
Nem is beszélve Domról, aki kényes helyek felé nyúlkál - már a képek tanúsága szerint.
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Meleth_lin
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Hát, osztozok, Suhifarokkal (mármint as véleményével )Suhifarok írta:
Ezzel meg a Viggo-rajongó társnőidet sokkolod! Szal csak óvatosan!!!!Adrael írta: Asszem, megkéselem Viggót.
- pem
- Nem elérhető
Az xpresstől kapott mélem szerint a Ned Kelly hazai DVD megjelenése 04.20.
:hello:
és én pont most vagyok leégve...
- Böszi
- Nem elérhető
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Suhifarok
- Nem elérhető
Adrael írta: Asszem, megkéselem Viggót.
Ezzel meg a Viggo-rajongó társnőidet sokkolod! Szal csak óvatosan!!!!
- Coralie
- Nem elérhető
Engem az ilyen képek már nem tudnak zavarni. :shake: (Ennek ellenére, ha szavazást tartanánk készítőjének felakasztásáról, asszem és is pozitívan szavaznék. ) De nem szegény Viggo-t kell bántani!Adrael írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...ze=big&cat=all&page=
Szörnyű... Grrr, egyenesen tévképzetek elültetésére alkalmas kép. Tiszta botrány. :rmad2:
www.theobfiles.com/pictures/maga ... 04may1.jpg Egy újság címlapján
www.theobfiles.com/pictures/maga ... april1.jpg Meg ez is, de itt... nem néz ki olyan jól...
És vannak, akik 13 nap múlva már Calcium Kid-et néznek! :bawling: (A Trójáról nem is beszélve... 27, azoknak a mázlistáknak, akik angolnak születtek.)
Nimrodel
- Adrael
- Nem elérhető
Az én drága kicsikémet bántalmazzák. Asszem, megkéselem Viggót.
- Artemisz
- Nem elérhető
Oáááááj....Adrael írta: www.warofthering.net/photoforum/ ... =all&page=
Mindjárt elhányom magam.. :dead: :quasi: :crap:
Paparazzik SUX!!
Adrael, ilyenekkel ne sokkold már szegény ártatlan rajongótársnőidet!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.