Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20259 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!<br> Elékezdtem megnézni a honlapod, egyből belefutottam egy nyelvöltögetős Dom képbe-nagyon tetszett:-)<br> Csak kicsik a képek és nem mindig tudom előre mir kattintok. Különben tetszik, elég korrekt, bár még csak tíz perce estem neki...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20258 Írta: Anonymous
ÉSzAH és Vic, kérlek írjatok nekem e-mailt!<br> Vic, te a fanfic-kel kapcsolatban, ÉSzAH te pedig a napló, illetve a fordításaid miatt. Nagyon fontos lenne! Köszi szépen!<br> <br> Aki pedig még nem látta, az Orli oldalamt, annak itt a cím, kérlek nézzétek meg! Köszi, :<br> www.geocities.com/orlandobloomsite

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20257 Írta: Anonymous
<a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/a/n/anke/lotr_legolas_elf.jpg.html>Itt egy festmény Legolasról.

Egyébként puszi mindenkinek, főleg a 'triumvirátusnak'. Kár, hogy olyan messze ültünk egymástól pénteken. De azért az aláírásnál jó szorosan voltunk. :) Remélem sikeres lesz a petíció! Éljen Legolas!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20256 Írta: Anonymous
Gyorsan nézzétek meg ezt:<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/video/video.html>
video felvételek!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20255 Írta: Anonymous
Ez a lórieni rész forgatása előtt/közben készült<br> <a href=http://orlandobloomonline.net/lorienbts.jpg>
klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20254 Írta: Anonymous
Hát, igen, Anna... és abban a Midsommer Murdersben még csak 20 éves a lelkem... *sóhaj*<br> <br> Nos, akkor megpróbálok válaszolni néhány dologra, ami felmerült.<br> <br> Gandalf: nem tudom, hogy a világvége után mi történhet a tündékkel, de ahogy az Ardán létrehozhattak egy Középföldét, nem tartom valószínűtlennek, hogy - ha az ember tönkrecseszte végleg ezt a bolygót és kipusztult itt minden élet - akkor Ilúvatar és a valák egy új Középföldét hozhatnak létre bárhol máshol, ahol újra lehet kezdeni mindent. De mi abban már nehezen vehetünk részt :( <br> <br> Örülök, hogy tetszettek ezek a rajzok, nekem is nagyon-nagyon. Ki is printeltem mindet, tök jó lett a minősége, bár pritelés után a legjobban az Aragorn/Legolasos kép mutat (bár nekem nem az a kedvenc:)<br> <br> Kyra: a petíciót a Filmcsillag nevű újságnak írtuk, de már el lett küldve, úgyhogy tárgytalan. :) <br> <br> Fereste: nem tudom fejből, hogy hányan írtátok alá, mert nincs itt nálam a másolat, de ha érdekel, meg tudom számolni.<br> A triumvirátust már mi is kielemeztük a csajokkal, és az addig ok., hogy férfiszövetséget jelent a szó eredeti értelmében, de már annyira belevésődött a köztudatba, hogy mit jelent, hogy szerintünk teljesen mindegy, nők vagy férfiak tartoznak-e bele abba a csoportba :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20253 Írta: Anonymous
Csak még ezt:<br> <a href=http://www.orlandobloomonline.net/midsomer7.jpg>
egy isten, hát nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20252 Írta: Anonymous
<a href=http://www.orlandobloomonline.net/main.htm>
itt van a többi

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20251 Írta: Anonymous
Minden egyes nap elcsodálkozom azon, hogy hogy léteznek ilyen isteni pasik a világban:<br> <a href=http://www.orlandobloomonline.net/obsit.jpg>
most ezt nézzétek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20250 Írta: Anonymous
Vic: télleg naon yok a képek, ehhez képest azok a visszataszító manga Legolasok semmik:)))<br> <br> egyébként elgondolkodtam azon, hogy a triumvirátus kifejezés helyes-e tirátok. eddigi történelem tanulmányaim alapján azt gondoltam, helytelen, hiszen a triumvirátus (magyar és töri tanárom szerint) három FÉRFI szövetségét jelenti. de amien hülye vagyok, képes voltam megnézni ezt néhány könyvben.. a tankönyveimen kívül 3 könyv is ezt a változatot említette meg, de végül a 4. könyvben rátalálam arra a jelentésére, hogy: három személyből álló vezetőtestület. magyarul itt már nem köti ki, hogy azok a személyek férfiak legyenek, s ennek értelmében helyes a triumvirátos kifejezés rátok.<br> elnézést, hogy ienekkel offolom szét a topicot, de ez most naon érdekelt engem, szóval muszáj volt leírnom.. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20249 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> Eszmeletlen jok a kepek. Nagyn profik. Foleg a festett.<br> <br> Laego<br> U.i.: En meg elszurtam a verset, dehat annyira ihletben voltam hogy mar a sajat gonodlataim jottek :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20248 Írta: Anonymous
off:<br> Vic: naon köszi, hogy fáradozol vele, sok puszi érte!:)))<br> <br> szeretném megkérdezni, most így összesen hányan írták alá a petíciót?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20247 Írta: Anonymous
Laegolas, ó az a gyönyörű vers :) )<br> <br> Vic: sajnálom, hogy nem találkoztunk :( <br> <br> Hűűűűhaaaaaaaa !!! Ilyen gyönyörű fan-rajzokat még sosem láttam!!! El is mentettem valamennyit :) )))<br> Köszi Vic!! :) ))) A fan ficitont még ma elolvasom!<br> Bocs az OFF-ért.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20246 Írta: Anonymous
tényleg nagyon jók a képek!köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20245 Írta: Anonymous
Vic, köszönjük, nagyon jók!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20244 Írta: Anonymous
sziasztok!lehet(biztos),hogy idegesíteni fog titeket,amit kérdezek:milyen petício???egy pár napja nem voltam már itt.légyszi válaszoljatok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20243 Írta: Anonymous
Most pedig következzék tőlem is néhány Legolas rajz, ezeket mind rajongók készítették - szájakat lehet tátani, mert ami most jön, az tényleg nem semmi!!!!<br> <br> <a href=http://www-personal.umich.edu/~lizcheng/legolas/images/legolas.jpg> Legolas fan art 1. - csak lányoknak, de komolyan!

Legolas fan art 2. - szerintem ez a legjobb!!!

Legolas fan art 3. - Legolas félmeztelenül!
Legolas fan art 4. - ua., mint az előző, de fekete-fehér

Legolas fan art 5. - ez egy Legolas/Aragorn ábrázolás

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20241 Írta: Anonymous
A tenger, A tenger var! A siralyhad vijjog<br> Tombol a szel ma, feher habokat vet a szirtfok.<br> Nyugatra, Nyugatra! A nap is oda bolong,<br> Hallod-e hangunkat feher hajo, mondd?<br> Embereim szava szol, kik elottem jarnak,<br> Mar jovok, en sem bujok, bar itt ovnak az agak.<br> Eg veled otthon! Orak s evek mulnak romolva,<br> Vigyen a szelek szarnyan a magany jelkepe: vitorla.<br> Vegso part! Hullamaid itt meg fajnak a szivnek,<br> Elveszitett sziget, edesen arad rolad az enek.<br> De var Eressea, Tundehon! Ott nem lel soha szem rank!<br> Osz sincs, nyar lobog egyre, orokre mienk ez a szent lang!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20242 Írta: Anonymous
Bocs a hibas kozpontozasert, fejbol mondtam :) <br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20240 Írta: Anonymous
Zöldlombfi Legolas,sokáig élhettél<br> Fa tövén örömben.De a tengertől félj!<br> Ha a partról sirályrikoltozást hallasz,<br> vadonán nyugvó szív többé nem maradhatsz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20239 Írta: Anonymous
Sajnos nem tudtam mar tegnap este elmenni alairni a peticiot, keson vegeztem edzesen.<br> Azert remelem lesztek elegen hozza es tortenik valami ennek hatasara.<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20238 Írta: Anonymous
/off/ Nocsak, Orli most már a csíkos ingeimet is leutánozza? ;-) ) Ilyen volt rajtam a találkozón is... /on/<br> <br> Morgoth a Gonosz csíráját sajnos nem csak az emberek szívébe ültette el, hanem a tündékébe is. <br> A tündék valóban másként élik meg az időt. Ha egyáltalán megélik... de az is lehet, hogy csak a változásokat látják meg. Mindenesetre nem igazi halhatatlanság az, ami a világ kereteihez köti a lelküket. Mi lesz, ha eljő a Világ Vége? Akkor Ilúvatar kegyelméből el tudnak-e szakadni Arda köreiből? Lesz-e számukra 8is ''új ég, új föld és új Jeruzsálem'' (képletesen értve)?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20237 Írta: Anonymous
Nos, lett egy újabb kedvenc Orli képem. Teljesen új, más amerikai fórumokon is azon megy jelenleg a vita, hogy látta-e már valaki. Sajnos nagyon kicsi, ha megtalálták ők is a nagyobbat, majd beteszem ide azt is. (De ezt Ti is megtehetitek, ha megtaláltátok :) )<br> <br> <br> A kép egyébként az Orlando Bloom Paradise honlapjáról lett leszedve :) )<br> <a href=http://orlando.yourbestshots.com/site-images/potm.jpg> Orlando egy nagyon diszréten csíkos ingben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20236 Írta: Anonymous
SOK OFF: <br> Dae-elena: az én engedélyem megvan a dologhoz, a többieket nem tudom :) )) De majd én is szeretném ám látni a végeredményt. :) <br> A fanfic megy: Nory és Rayan :) <br> Fereste: a kazit megkaptam, küldöm, ha átvettem :) Sajnálom, hogy nem találkoztunk végül :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20235 Írta: Anonymous
<B>Kedves Mindenki! </B><br> <br> A ''Legolas-Triumvirátus'' vagy a ''Nagy Nővérek'' vagy egyszerűen csak ÉSzAH, Morgana és Vic EZÚTON SZERETNÉ MEGKÖSZÖNNI MINDENKINEK, AKI ALÁÍRTA A PETÍCIÓT (sok-sok puszi érte), ÉS ANNAK IS KÜLÖN KÖSZÖNET JÁR, AKI UGYAN NEM TUDTA ALÁÍRNI, MERT VALAMI MIATT AKADÁLYOZTATVA VOLT, DE EGYETÉRTETT A BENNE LEÍRTAKKAL. <br> <br> A PETÍCIÓT MA FELADTAM A POSTÁRA, MI TÉNYLEG MEGTETTÜK AZT, AMIT LEHETETT. AZTÁN MAJD MEGLÁTJUK!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20234 Írta: Anonymous
Jó reggelt!<br> A petíció aláírása után mára teljesen átrágtam magam az egész anyagon. Jobban nem is lehetett volna ezt megírni. De tényleg! Remélem következménye is lesz, és a sok munka eredménye nem a szemetesben végzi:-/<br> Azt is jó lenne tudni, végül hányan írták alá.Fél hatkor még csak pár név ált a papír alján. Remélem ez késobb gyarapodott.<br> Vic: Kérlek küldd el nekem is a fan fictiont.Köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20233 Írta: Anonymous
Hát Sziasztok! Remélem sikeres volt a petíció-akció, sajnos tegnap nem jártam Bp.-en... :( De köszönjük, hogy megcsináltátok!!!:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20232 Írta: Anonymous
Erről már régebben is volt szó, hogy valószínűleg egészen más a tér-idő érzékelésük, mint a miénk, nemcsak a környezetükhöz, a természethez állanak hozzá egészen másként, mint mi, emberek, hanem a világ változásait is egészen másként élik meg. Kötve hiszem, hogy unnák, ez olyan profán szó is, kétlem, hogy akár a fogalmát is ismernék olyan lények, akik évtizedeket tudnak eltölteni egy erdőben, csak sétálgatba, gyönyörködve, ÉREZVE az erdőt. Viszont párezer év múlva valóban belefáradhatnak, hiszen a gonosz csírái, miket annak idején Morgoth elültettett az emberek szívében még sokáig újra és újra kihajtanak, munkálkodnak és ez ellen harcolni valóban a tündék lényét felőrlő lehet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20231 Írta: Anonymous
Böszi, a próbálkozásaidat én töröltem. Azt mondom, hogy amikor sikerült beilleszetned a képet a CHAT topicban, akkor gyere át ide, és mutasd meg nekünk! Várni fogjuk!<br> <br> Egyébként Celeborn valóban tovább maradt Középföldén, mint Galadriel, de szerintem ennek az ő 'kapcsolatukra' nem volt különösebb hatása, hiszen a végtelenhez számíva mit nekik az a néhány év, míg Celeborn elbúcsúzik Középföldétől, ahol született? (Nem szabad elfelejteni, hogy Galadriel a tengeren túlról jött, s bár neki is fájó volt az elválás, egészen mást élhetett meg, mint Celeborn!)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20230 Írta: Anonymous
Más: Ha legközelebb feltétlenül ilyen képeket akartok közölni a fórumon (V. és D.), akkor azt kérlek Benneteket, hogy a megfelelő topicba rakjátok, az előbb említettet pl. az Aragornosba... Ez ugyanis itt Legolas és atündék topicja!<br> <br> Üdv,<br> Morgana

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.850 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére