Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20019 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Akkor nézzük meg így:<br> <a href=http://www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=646520&uid=490184> klikk a honlapra és bal oldalon a második képről beszélek (a fekete-fehér Orli kép alatt van egy beszkennelt magazinoldal)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20018 Írta: Anonymous
Csak nálam van gond:((<br> Nincs alapértelmezett levelezőprogram, vagy valami ilyesmi a gond...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20017 Írta: Anonymous
Dínchamion: csak Neked új :) ))) Sajna nem frissítették egy hónapja, pedig úgy örülnék neki. <br> <br> Az Orli és Liv kép tényleg nem jön össze? Mert nekem igen.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20016 Írta: Anonymous
Újra működik a legolasgreenleaf.com!!!! Vagy ez csak nekem új?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20015 Írta: Anonymous
Vic:Orli és Liv nekem nem működik<br> De ki ez a csaj?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20014 Írta: Anonymous
Elküldenétek nekem is a petíció szövegét? Aláírni ugyan bajosan fogom tudni (lévén vasárnap megyek haza), de azért szívesen olvasnám...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20013 Írta: Anonymous
Lányok, azon a tegnapi szófás képen (Empire magazin mostani száma) Orli nem is egyedül ül... :) <br> <a href=http://www.tbns.net/carenza/wmpiresofa.jpg> klikk ide a teljes képért
Az újság elején egyébként Russell Crowe van - alul pedig Orli/Ian/Billy ölelik egymást (ápr. szám)

És amint a képaláírásból kiderül, Orli csak az Empire filmmagazint olvassa.. ezt örömmel hallom... én is szeretem azt a lapot, csak nagyon ritkán tudom megvenni :) )))

Orli idézet az Empire díjkiosztóról:
'I think my mum will have [my award] in pride of place somewhere beside my grandmother on the mantelpiece.' <br> Orlando Bloom <br> <br> Ez a Liv sem semmi :) )... Új-Zéland, 2 évvel ezelőtt, makeup szoba: Orli/Liv irtó kicsi kép (Vic: nálunk ilyen magazinok miért nem jelennek meg?)<br> <a href=http://pic4.picturetrail.com/VOL50/490184/646520/7637053.ptp> Orli és Liv

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20012 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Nos, a 100x100 nekem is új volt, alaposan ki is akadtam rajta. Ez már valóban egy őrület, remélem, hogy hamarosan lecsillapodik, mert kezdek komolyan aggódni....<br> <br> Én is találtam egy újságot ('Now' Magazine) amiben két oldal Orli van. Jónéhány Orlandós honlap leközölte (azért pikáns, mert a második oldalán a theonering.net honlapja is látszik, valamint a szövege a neten fellelhető cikkekből lett összerakosgatva), úgyhogy itt van Nektek is:<br> <br> <a href=http://orlandomultimedia.net/news2002/march/img0203_08.jpg> oldal 1.

oldal 2.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20011 Írta: Anonymous
Clovia:<br> <br> Érdekes, engem sem vonz Orli pillantása és haja :) )<br> <br> De hát hadd rajongjanak a rajongók! A filmbeli Legolas megformálása Orli által és a könyvbeli Legolas entitás két dolog.<br> <br> Ez egy filmes interpretáció, és még mindig jobb, mintha Spielberg rendezte volna...<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20010 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Sajnos nem tudok elmenni a találkozóra, de remélem mindenrol beszámoltok.<br> Ez az Orlando-s orület engem is nagyon zavar. Valahogy Legolas tisztasága koszolódik be vele, ha értitek mire gondolok. Miért kell mindig a külsot figyelni, a belso tulajdonságokkal mi lesz?? :( (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20009 Írta: Anonymous
Legolasos jó reggelt mindenkinek!!<br> meghaltam a 100xszép láttán.na minden jót,majd jövök délután.<br> puszi mindenkinek!<br> <br> üdv,<br> Kyra

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20008 Írta: Anonymous
Namári

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20007 Írta: Anonymous
Jóvan na!<br> Mentem...mindekinek jó éjszakát!<br> Az éj leple fedje sötét leketek homályát!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20006 Írta: Anonymous
Rayan: nem én kezdtem offtopicolni! Lestat kezdte kétes értelmű megjegyzésével! :-) <br> De vissza Legohoz!<br> Rékasi Karcsi szerintem is jó magyar hang volt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20005 Írta: Anonymous
Skacok, de légyszi!! Ez itten Legolas-fórum! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20004 Írta: Anonymous
Viva la a mi mágusunk! Viva a nagy Gandalf!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20003 Írta: Anonymous
Már válaszoltam RU Fórumán!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20001 Írta: Anonymous
Ööööö... izé, Lestat, most veszem észre, hogy egy kicsikét félreérthetően fogalmazol... még valaki rosszat gondol rólam! ;-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20002 Írta: Anonymous
Mármint még ma?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20000 Írta: Anonymous
Dehonnem! Egy mágus mindíg időben érkezik, hisz tudod! ;-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #19999 Írta: Anonymous
Ah, akkor ne is várjalak?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #19998 Írta: Anonymous
Lestat: Jóvanna, nem lehetek egyszerre sok helyen! :-D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #19997 Írta: Anonymous
Gandi:szép dolog engem búcsú nélkül itthagyni a szőnyegen?!;-D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #19996 Írta: Anonymous
Szívesen, Gandalf ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #19995 Írta: Anonymous
Rayan: Ezer köszönet a Vz-s képekért! S a National G.-s linkért is! ;-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #19994 Írta: Anonymous
Ez tényleg nagyon idegesítő :( Miért kell Orlandót úgy beállítani, mint valami szexszimbólumot?? Nem tetszik, hogy az újságok ennyire kisajátítják. Ő csak a miénk, és kész :) )))<br> De komolyan, mióta egy csodálatosat alakított Legolas szerepében, másról sem hallani, hogy Orli így meg úgy, a legszexibb, legédesebb pasi a világon...Csak sajnos a lapok nem érzik annak a jelentőségét, hogy Orlando is ember, nem valami tárgy, akit fetisiszták milliói imádhatnak...Mert én nem csak a külsejét szeretem (persze az is nagyban közrejátszik :) )), hanem a kedvességét, a nyíltságát, amikor olyan helyesen zavarba jön, meg a visszafogottságát, a közvetlenségét, az intelligenciáját és nem utolsó sorban a humorát, mert remek humora van :) És biztosan így van ezzel minden igazi Orlando-rajongó is. Úgyhogy Fereste: ebben teljesen igazad van :) )<br> <br> Death: semmi sem lehetetlen ;) <br> A szinkronhanggal viszont vitatkoznék. Imádtam Rékasi Károlyt Legolasként hallgatni, jobb magyar hangot szerintem elképzelni sem lehet :) Rékasinak igaz, kicsit érces a hangja, de olyan tökéletesen szinkronizált, hogy a filmben ezt nem is lehet hallani. Tényleg csodálatosan lágy és könnyű hangot varázsolt Legolasnak. Persze Orli hangját semmi sem múlhatja fölül.<br> <br> :D D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #19993 Írta: Anonymous
Rayan: azon a kardos képen szerintem a Fullánk van :) ) vagyis egy tünde-kard

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #19992 Írta: Anonymous
Any: igen, a 6. oldalon A hónap sráca címen.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #19991 Írta: Anonymous
Basszus.. az IM az egyetlen tiniújság, amit elviselek, de ha Orly benne van a 100xszépben akkor azt muszáj lesz megvennem... Pedig annak a stílusától rosszul vagyok...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #19990 Írta: Anonymous
A képek csúcsok!Nagyoooon!Pénteken nem érek rá mert moziba megyek (nem nehéz kitalálni hogy mit fogok megnézni!!!),pedig szívesen megismerkednék Veletek!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.503 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére