Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19749 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
''A Világ Végzetét- mondták - csak az az Egy változtathatja meg, aki teremtette. S ha minden veszélyt és káprázatot elkerülve eljutnátok Amanba, az Áldott Birodalomba, nem sok hasznotok lenne belőle. Mert nem Manwe országa teszi halhatatlanná lakóit, hanem a Halhatatlanok szentelték meg az országot, s ott még hamarabb elsorvadnátok, s ráunnátok a világra, mint a túlságosan erős fénybe került lepkék.''

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19748 Írta: Anonymous
Hogyhogy???!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19747 Írta: Anonymous
A Gy. U. egyébként nincs benne a legnagyobb példányszámban eladott könyvek között!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19746 Írta: Anonymous
Gyönyörű álom. Én miért nem tudok Vele álmodni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19745 Írta: Anonymous
Fereste, erre gondolsz?<br> www.barrowdowns.com/Welcome.asp <br> <br> Legolas nevű teve? Húha... Bár talán jobb, mint ha hősember lenne! :-) ))<br> <br> Beleolvastam az írásaitokba, kár, hogy soha nem jut időm rendesen végig olvasni... :-( (( Sajna egyre kevesebbet netezhetek, ráadásul néhány napja észre vettem, hogy valaki a fórumba szintén Tinúviel néven írogat... Telljesen el lett rontva a napom... Nevet változtatni nem szeretnék (már e-mailem is van :-) nagyon sokan ismernek Tinúvielként... És most mindenki összekever minket... Az újakat pedig nem is ismerem... Váltsak nevet, vagy most már tulajdonképpen telljesen felesleges...? :-( <br> Talán valamikor szombaton jöhetek legközelebb, feltéve, ha nem lesz suli... (Már a harmadik bombariadó 3 hét alatt, és még csak hétfő van... :-I)<br> <br> Tin

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19744 Írta: Anonymous
Szegény Lego-gyerek... Nem tisztelik a becsületét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19743 Írta: Anonymous
Legolast, a húgodat, vagy a tevéjét?<br> Bocs. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19742 Írta: Anonymous
Legolas becsülete hanyatlik, haj... a húgom épp most nevezte el a tétova tevéjét Lelogas-nak... segítsetek megölni!!!:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19741 Írta: Anonymous
Szóval először is egy rossz szót se Orlira, mert szuper! ÉSzAH: én is aláírom a petíciót, örülök, hogy kezdeményeztétek. És vegyétek meg a Storyt, Elijah van benne, plusz egy szmokingos kép, amin Orli is rajta van (szép kis szóismétlés). A BRAVO 3. számában is volt két oldal a GyU-ról megszereztem :) Ja, és, bár ezzel csökkentem nyerési esélyeim :) , az Im-neten lehet majd nyerni GyU-s filmkönyvet és képes útmutatót!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19740 Írta: Anonymous
elnézést, OFF: vki nem tudn megmondani meik az az oldal, ahol meg lehet állapítani a tündenevünket?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19739 Írta: Anonymous
tényleg nagyon szép egyébként orlando, szinte tökéletes az arca (bár ha jobban megnézitek orsövényferdülése van, de nem keressük benne a rosszat , senki sem lehet tökéletes) szóval , én inkább woodista vagyok, de orlando is nagyon szép meg kell vallani.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19738 Írta: Anonymous
Szerintem Legolas gyönyörű. Az az igazság, hogy mindenütt a szépet keressük, ezért cuppantunk rá Legolasra, mert a férfiak legtöbbje NEM szép, azt hiszik, ha szebbek egy fokkal az ördögnél, már el is mennek.<br> Legolas-imádatunk csak a magas igényszintünket jelöli.<br> pussz: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19737 Írta: Anonymous
Köszi Vicnek a nyilas képért. Nekem az a kedvencem.<br> Amit a példányszámról: a kritikusok mindig féltékenyek, mert ők nem tudnak olyan jót írni, ők csak a rosszat veszik észre (egy reménybeli kritikusok kritikusa): pussssz: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19736 Írta: Anonymous
yah, azt nekem is yo volna tudnom ki az a Graham.. :) ))))))<br> egyébként szentem is szép volt Legolas, Orlit már nem nevezném annak, de egy pasi miért ne lehetne szép?<br> bye kósza tündelány!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19735 Írta: Anonymous
Na mára nekem ennyi volt, mennem kell, bocsánat. Ha valaki megírná mailben ki ez a Graham, azt nagyon tudnám szeretni, sziasztok, legyetek jók!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19734 Írta: Anonymous
petíciót én is aláírok, meg még néhányszáz ismerősöm.. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19733 Írta: Anonymous
Asszem kicsit OFF leszek:()<br> <br> Esgalfanawen: ne torodk vele mit mondanak a kritikusok, tudod, tolkienre meg szaz ev mulva is emlekezni fog egy par ember, a kritikusoknak meg meg most sem tudjuk a nevet. Egyebkent meg mindegy kinek tetszik es kinek nem, a _lenyeg_ hogy nekunk igen, es szerencsere abba senki nem szolhat bele, hogy _en_ vagy _te_ mit gondolunk.<br> Amugy en pont azt elveztem a konyvben, hogy nem kellett gondolkodni, oriasi melysegeket fejtegetni, csak - huss - elsodort magaval. Es szerintem igeni sebreszt uj gondolatokat. Az itt levo majd osszes topic a pelda ra!<br> <br> Az OFF-ert bocsi:()<br> <br> ÉSzAH: en is alairnam a tiltakozast:)<br> <br> amugy meg szerintem igenis vannak szep pasik:) Es azt nem mondom, hogy Orlando szep, de a filmbeli Legolas igenis az. Egyszeruen jo ranezni. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19732 Írta: Anonymous
Aha, már majdnem mindent értek:-)<br> a petíciót(nemtomhogy) de majd szeretném aláírni, meg még jónéhányan erről a környékről, szóval ha gondoljátok:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19731 Írta: Anonymous
Megint muszáj lesz elolvasni:-) Nem mintha akkora teher lenne:-)<br> Szóval a nevem direkt kisbetűs, úggyhogy megintcsak:-)<br> De ki az a Graham Norton? Metn a többi infót még tudom hova rakni, de ez úgy elég sejtelmes!Ne hagyj kétségek közt vergődni:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19730 Írta: Anonymous
Apropó, Graham Norton és Orlando: Még mielőtt valaki félre merné érteni!!!<br> Most készitjük a peticiót a Filmcsillag magazin részére, melyben tiltakozásunkat fejezzük ki Orlando Bloom állandó - mellesleg téves - lebuzizása miatt. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19729 Írta: Anonymous
Üdv, kiskósza! (Remélem direkt irod kisbetűvel és nem sértelek meg vele!<br> Összefoglalva??? Hát nem könnyű. A hétvégén kénytelenek voltunk megvédeni magunkat egy kőbunkó-támadással szemben, magas röptébe kezdtünk a tünde képzőművészettel, Valinor mibenlétével, Legolas magánéletével kapcsolatban, elmélkedtünk a Legolasok és Glorfindelek azonosságán és/vagy különbözőségén, Dodie álmodott és verselt nekünk, van nyillal babráló Legolas végre csikmentesen (Pervollal mosva), Graham Nortonnak pedig megvolt Orlando. :-) ))<br> Ha valamit kihagytam, bocsi. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19728 Írta: Anonymous
Áh végre megint rokonlelkek közt!<br> Beillesztősöknek hajrá és csak gyakoroljanak!<br> Vicnek nagy puszi a képekért- meg persze mindenkinek :-) Szóval sziasztok! Nincs időm sajnos elolvasni mit írtatok hétvégén-most legalábbis-de ha történt valami iszonyú fontos bloom vagy Legolas háza táján. Hááát szóval sűrítve szívesen fogadnám:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19727 Írta: Anonymous
Ööö ... Zsóf, próbálgass meg a chat topicban, ott tuti nem rág be senki, akkor sem ha 500x próbálod újra. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19725 Írta: Anonymous
én csak vígan gyakorolok...<br> :-( ((((((((((<br> kezdek KICSIT idegessé válni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19726 Írta: Anonymous
És tartok tőle,nem csak én...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19724 Írta: Anonymous
<a href=http://forum.supergamez.hu/kutya.lap.hu>0000

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19722 Írta: Anonymous
Zsóf, semmi gond, menni fog. Olvasd át még egyszer figyelmesen. Szivesen látjuk a kedvenc képeidet, de mielőtt elkezdesz tucatszám beillesztgetni, kérlek, hogy azt is nézd át, hogy melyek azok, melyek már szerepeltek a közelmúltban.<br> Előre is köszönöm.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19723 Írta: Anonymous
Nekem mindegyik link halott!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19721 Írta: Anonymous
<a href=http://forum.supergamez.hu/kutya.lap.hu>????<>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19720 Írta: Anonymous
télleg ilyen pancser vagyok???<br> az a /a kell???

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.537 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére