Éomer (Karl Urban)

Több
21 éve 6 hónapja #116629 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ti milyennek képzelitek el Éomer kedvesét?
Mert hát ugye megházasodott... De Tolkien nem ír túl sokat a hercegnőről, aki elvett. Szerintetek milyen lehet az a nő, akit egy olyan harcos, mint a rohani Éomer, megszeret?

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #116292 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Eomer
www.angelfire.com/realm2/evergre ... page5.html

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #116289 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Húú, nagyon jók a képek!
+néztük a Szellemhajót, és oltári RULZ volt benne Karl :arrow: nagyot alakított a drága!! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #116181 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Festménynek szép, látványnak szép, de városnak nem város... :(

Több
21 éve 7 hónapja #116074 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ezek a képek tényleg nagyon hasonlítanak. De nem is messziről volt baj Edorassal.

Több
21 éve 7 hónapja #115974 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ezek az utóbbi képek remekek!
Luinefaciel, az az Éomeres egyszerüen csodás! :eomer1:
Sorel: szerintem Alan Lee rajzai legalább olyan szépek, mint John Howe-éi, és azt hiszem, mindkettejük nagy befolyással volt arra, hogy nézzen ki Edoras.
www.aumania.it/fa/lee/087.jpg :arrow: Allan Lee
www.aumania.it/fa/howe/015.jpg :arrow: John Howe
Ezeken a képeken sem valami nagy...

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 7 hónapja #115828 Írta: Ilmen
Ilmen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Fantasztikus a kép! Írtó jó! :D :D

Ú i vethed nâ i onnad.

Több
21 éve 7 hónapja #115791 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Egy szép képecske Éomérről: 8)

www.squidge.org/~praxisters/pictures/eomer_2.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #115775 Írta: Augustíne
Örülök! Csak szegénykét már előre sajnálom, ha látom :arrow: farkasok, stb... :roll: :wink:

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 4 hónapja #115772 Írta: Agoura
Aug,itt 1 rohani,pontosabban Háma,csakhogy örülj :lol:

katt ide

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #115770 Írta: Augustíne
Ago: húú, de jók! Nagyon bírom a rohani embereket - főleg Éomert... :wink:

(a 4. a "legjobb"!! :twisted: :D )

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 4 hónapja #115752 Írta: Agoura
Eomer kardja
itt
Rohani emberek és jelmezek 8)

1
2
3
4
5
6
7
8

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #115722 Írta: Augustíne
Én a trailert a Mammutban a Solaris előtt láttam... + a Dodiee-ékkal a Mekdönciben! :wink: :arrow: csak 1 pillanatra látható benne Karl. :?

Ago: :(

Több
21 éve 7 hónapja #115706 Írta: Agoura
A Szellemhajó előzetese 8)

195.228.254.112/mozi/trailer/000 ... ip_tlr.mov

A moziba nem tudok elmenni :(

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #115654 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Agoura írta: Főleg a 2.
Az 1.-n meg úgy nez ki,mint vmi ókori gladiátor.

Sz'tem mint a pókember...(mókás!!! :lol: )

Niphredil :ama nép téllen nem vitte túlzásba magát :!: :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 7 hónapja #115566 Írta: Augustíne
Sziasztok! Nem tudom, ki látta a Szellemhajót, de aki még nem, az ne hagyja ki a közös nyálcsorgatást Karl-on péntek este a Westendben (továbi infók a Talis topicban)!!! :D

Amúgy jók a képek!!

Több
21 éve 7 hónapja #115399 Írta: Agoura
Főleg a 2.
Az 1.-n meg úgy nez ki,mint vmi ókori gladiátor.

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #115394 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 7 hónapja #115392 Írta: Agoura

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #115294 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Lehet, hogy szentségtörő leszek, de amikor nézegettem az egy kötetes GYU könyvet, amelyet A. Lee illusztrált, egyáltalán nem voltam lenyűgözve a képektől. J. Howe képeitől annál inkább!!!

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 2 hónapja #115197 Írta: Agoura
A kinézetről:azért van aki megkérdezi,hogy hol látható Meduseld a filmben :roll:
Ezek Rohan zászlói?

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #115060 Írta: Gandalf
Ez a "csináljon jobbat" duma elég gyenge...
Tudod jól, hogy csinálnék, ha lenne rá módom!
Más festők is vannak, nem csak Alan Lee...

Én is csak 1x láttam. És nem a részletekre, hanem a hangulatra figyeltem. Amivel azért néha gondok voltak...

Több
21 éve 7 hónapja #115016 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Én is, mint előttem már egy páran erre a nemtetszikEdoras-dologra csak azt tudom mondani, hogy aki elégedetlen, csináljon jobbat! Nekem sem tetszett 100%-ig, de távol álljon tőlem, hogy Mr Leet lehordjam. Próbálok arra gondolni, hogy minden más díszlet állati szép volt, és teljesen megfelelt az elképzeléseimnek... :D

Több
21 éve 7 hónapja #114979 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Nemtuom,nekem semmi problematikám nem támadt a filmbeli Edorassal...(bár én nem néztem meg annyiszor a filmet...nem koncentráltam a részletekre... :roll: lekötöttek a színészek...)
De az bictos,hogy másképp képzeltem el!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 7 hónapja #114973 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Agoura írta: Eomer megházasodott?(nem emlékszem rá :oops: :oops: )

Jaja, felesége Lothíriel (Imrahil lánya) volt, fiuk pedig Elfwine.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 7 hónapja #114967 Írta: Agoura
Eomer megházasodott?(nem emlékszem rá :oops: :oops: )

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #114872 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Gandalf írta: Tehát Alan Lee a hibás ezért is, akárcsak Lothlórien díszleteiért... :? Kár voltz ennyire ragaszkodni az ő képi világához...

Ha bűnbakot keresünk, akkor igen, Alan Lee a "hibás" ezért.
Valamiből ki kellett indulniuk...
Másrészről pedig mindenkinek nem lehet megfelelni :P

Egen, Theoden unokaöccse volt Eomer (Eomer anyja és Theoden testvérek voltak...jól mondtad)
Az aranycsarnok meg - azt hiszem - egyértelmű.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #114870 Írta: Agoura

Gandalf írta: Tehát Alan Lee a hibás ezért is, akárcsak Lothlórien díszleteiért... :? Kár voltz ennyire ragaszkodni az ő képi világához...

Talán néhányan pont ennek örülnek(bár ezt kétlem),és ha PJ eltér,akkor ők lennének kibukva(így viszont mi vagyunk kiborulva :evil: )

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #114817 Írta: Gandalf
Tehát Alan Lee a hibás ezért is, akárcsak Lothlórien díszleteiért... :? Kár voltz ennyire ragaszkodni az ő képi világához...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.638 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére