THK

Több
21 éve 1 hónapja #150193 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: THK
Na jo.
Nem tudom Galadh meg tudja-e vedeni magat, vegulis engem ez most ugye nem kell hogy erdekeljen.
Csak olyan ari, meg pici, meg fragile, meg ilyesmi es telleg nem akarom nagyon bantani. :roll: :D
Felagundot viszont nem ismerem annyira, ugyhogy mindenfele lelki fajdalom nelkul betorom az orrat ha kell :mrgreen:
Na jo azert mertekkel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
De ha nagyon akarod Galadh, teged is szivesen kezelesbe veszlek miutan Felagunddal vegeztem :twisted:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #150190 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: THK
ÁMEN!

Angwen jól beszélt...

Ami azt illeti az eddigi összes tagot én avattam be, és ha jól emléxem max 1 fiú van köztük ;)

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #150187 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: THK
Ezt a mégiscsak lányozást most hagyjuk abba rövidúton, jó?! Ilyen hozzáállással nem lehet semmit csinálni. Maradjunk abban, hogy a lányok éppúgy nem nyafognak, ha ütést kapnak, cserébe a srácok nem zárják ki őket a buliból. Félreértés ne essék, ha pl. társastáncolni akarnánk, nagyon helyénvalónak érezném a fiúk udvariaskodási rohamait, de harcolni így NEM LEHET!
(Bocsánat, nem akartam a kelleténél agresszívabb lenni, de lehet, hogy így sikerült. A többit megbeszéljük a harctéren! :D )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
21 éve 1 hónapja #150183 Írta: Felagund

Alyr Arkhon írta:
Én is pacifista leszek, nemtom kivel álljak ki, mert a józan eszem óv Felagundtól, Galadh viszont mégiscsak lány...
Majd meglátjuk...

Ott van még Estel is... ;)

Több
21 éve 1 hónapja #150152 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: (Aeglos: konzervatív nem= pacifista :roll:

Jóvanna, újítani csak szabad :D

Több
21 éve 1 hónapja #150149 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: THK

Beleg Cúthalion írta: En Felgunddal harcolnek ha lehet, felek Galadh hogy osszetornelek :) Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni :D Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben :)

A Kill Bill-t egyebkent en is kihagynam.
Eleg gagyinak tunt bemutato alapjan. Marmint olyan muanyagnak.
Ha mar film akkor mar inkabb Az Egyetlen Jet Li-vel :D

Szoval, Felagundot kerem szepen.
Koszi! :)

Beleg

Az Egyetlen egyetlen hibája, hogy Jet Li folyton magával verekszik...
:D

Én is pacifista leszek, nemtom kivel álljak ki, mert a józan eszem óv Felagundtól, Galadh viszont mégiscsak lány...
Majd meglátjuk...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #150139 Írta: Beleg Cúthalion
Ertem :D
Akkor sem akarlak bantani :mrgreen:

Galadh írta:

Beleg Cúthalion írta: felek Galadh hogy osszetornelek :) Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni :D Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben

Beleg, lassú és fájdalmas halálod lesz.
szóltam.

Több
21 éve 1 hónapja #150132 Írta: Felagund
Akkor ez azt jelenti, hogy átveszed??? :mrgreen:

Több
21 éve 1 hónapja #150122 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: THK

Beleg Cúthalion írta: felek Galadh hogy osszetornelek :) Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni :D Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben

Beleg, lassú és fájdalmas halálod lesz.
szóltam.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 1 hónapja #150115 Írta: Felagund

Galadh írta: HHHHÉ!!! Felagund drága, mint főfő alapítótag, én mérnem vook topicgazda ? :evil:

Na most akkor kéretik egy lista a THK-sokról, és azokról, akik szeretnének THK-sok lenni, meg mondják meg azt is, h Felával v velem akarnak verekedni. (Aeglos marad konzervatív alapító tag :) )

pussz, Gal

Lehetsz Te is, szólj Svinnek :D
(Milyen kedves vagyok ma :twisted: )

Háát, úgy látom Silmeniellel ketten maradtunk a Kill Billre... :? (Édeskettes :mrgreen: )

Valami más ötlet???

(Aeglos: konzervatív nem= pacifista :roll: )

Ja, és a lista (bár az első hozzászólásban ott van, de most bővítve)

Alapító tagok
Aeglos
Galadh
Felagund
Ery

Rendes tagok
    Angwen
    Ryana
    Silmeniel
    Estel

Jelentkezett harcosok (nov. 5-ig)
    Beleg
    Eleniel
    Artemisz
    Alyr Arkhon
    Arden
    Sissy
    Carnimírie
    Mau Rauser
    (Lestat)

Visítson, aki jelentkezett, és nincs fent!!!

[size=9:ov2n6vaa](Amúgy én is tudom, hogy a Kill Bill filmnek nem a legjobb, de a harcjelenetek igenis JÓK! És szerintem szépen van fényképezve...)[/size]

Több
21 éve 1 hónapja #150114 Írta: Beleg Cúthalion
En Felgunddal harcolnek ha lehet, felek Galadh hogy osszetornelek :) Komolyan, nem tudod milyen tudok lenni :D Persze vigyazok, de egy pici lanyt nem lenne szivem lekezelni, hacsak nincs bicska vagy felautomata UZI a kezeben :)

A Kill Bill-t egyebkent en is kihagynam.
Eleg gagyinak tunt bemutato alapjan. Marmint olyan muanyagnak.
Ha mar film akkor mar inkabb Az Egyetlen Jet Li-vel :D

Szoval, Felagundot kerem szepen.
Koszi! :)

Beleg

Több
21 éve 1 hónapja #150111 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: THK
Hahó! :)

Úgy lehet jelentkezni, hogy a beléptető harcot jelképesen Aeglosszal vívom le? Töürténetesen én is a pacifista-konzervatív irányzatot óhajtanám képviselni (hagyom imádkozni az áldozatot, mielőtt kinyírom... :twisted: )

Ja és abcug Kill Bill :)

Több
21 éve 1 hónapja #150081 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: THK
Na halihó!! :)

Én is bejelentkezek... :) Bevallom, én engedményekkel lettem a bulin THK-tag, de ebből is látszik, vigyázni kell velem, mert én fél kézzel is kiálltam a próbát... :twisted: :twisted: :twisted:
Felagund: én benne vagyok KillBill-ben... :) Szólj, mikor és hol! :)
[size=9:2ivgq75y]Ps.:már sokkal jobban vagyok... ;) [/size]

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
21 éve 1 hónapja #150079 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: THK
HHHHÉ!!! Felagund drága, mint főfő alapítótag, én mérnem vook topicgazda ? :evil:

Na most akkor kéretik egy lista a THK-sokról, és azokról, akik szeretnének THK-sok lenni, meg mondják meg azt is, h Felával v velem akarnak verekedni. (Aeglos marad konzervatív alapító tag :) )

pussz, Gal

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 1 hónapja #150000 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: THK
Namarie ötletét erősen támogatom Eurynome-mal együtt :evil3:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
21 éve 1 hónapja #149980 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta:

Arden Borough írta: szerintem én is jelentkeznék...

"Ez most miért jóóóóó???"
-Győr, 2003.10.23.-
:mrgreen:

De örülünk, hogy látunk... ;)

meggondoltam magam! :)
az oktatást én is szeretném mert hát még elég kiforratlan a stílusom...

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hónapja #149979 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: THK
Szeretnék én is jelentkezni a THK-ba. A klubalapítást nem tartom rossz ötletnek, és nem csak kényelem okán, de lehetne akár Szgeden is, egy talival egybekötve.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 1 hónapja #149977 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: THK
Hmmm, érdekel kis ötlet ez a klubb. ha lehet most kihagynám, de ha esetleg valami gyűlés lenne Szegeden, akkor felkérném valamelyik tagot, hogy e-mailben értesítsen, mert egy jó kis bunyút nem tudnék visszautasítani a közelben :eek4: :blackeye:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
21 éve 1 hónapja #149972 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: THK
Én is jelentkeznék a THK-ba,ha lehet :lol:

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #149954 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: Kéne egyszer egy alapító ülés...

Mondjuk megnézhetnénk a Kill Billt, és utána (KORHATÁROS, valamint erős gyomor szükségeltetik!!!). Csak mert az ilyen filmektől "ihletett" :D állapotba szoktam kerülni

Ötletek?
(A holra és a mikorra)

Emberek!
Azt hiszem itt le kéne állni... :roll:
A Kill Bill nem THK-s műfaj.

Nem csak szerintem...
Egyéb ötlet? :D
(A konzervatív oldal szólott 8) )

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 1 hónapja #149944 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: Vagy JÓL el kell dugni MINDEN vágásra használható tárgyat... :mrgreen:

(Beleértve a saját bicskámat, amit - jó cserkészként - mindig magammal hordok... [size=9:jq18tqx8]Na, ez bajos lesz[/size] :mrgreen: )

Én is hordok magammal bicskát... (jó mágusként... :D )

A harcművészeti filmek engem is megihletnek (persze csak ha jó a koreográfia... pl egy Jean-Claude van Damme-on röhögni szoktam)
de azt azért ne felejtsük, hogy egyrészt azt az átlagember nem tudja megcsinálni (most nem csak a Mátrixra gondolok... :D ) és hogy szándékosan a látványos elemekre mennek, +annyi verés után egy átlag ellenfél rég kifeküdne (a főhősről nem is beszélve)...
(Steven Seagal szokta a filmjeiben a verekedést sérülés nélkül megúszni, de vegyük hozzá, hogy egy 6. danos aikidos nem átlagember+ez csak film)

Akik félnek, vagy túl gyengének érzik magukat azoknak ajánlom az árnyékboxot.
(én is szívesen tanulnék sokmindent, mert az én hm oktatásomra a laza szó túlontúl gyakori alkalmat sejtet... :D )
(viszont tudok 2 vágást a bokkennel és tudom pörgetni is, azt bárkinek szívesen megtanítom :D )

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #149932 Írta: Angwen
Ami engem illet, részemről szívesebben bevállalnám a film utáni küzdelmet Felagunddal, mint a filmet magát. Engem a kaszabolós-kétszázliterművéres produkciók inkább elrettentenek, mint megihletnek... Egyszóval vállaljátok a garanciát, hogy egy magamfajta szépléleknek nem lesznek rémálmai utána? Attól még, hogy szeretem a küzdelmet, nem vagyok egy mészáros-lelkialkat...
A tanítsuk egymást program szerintem helytálló, sőt, szükséges: biztos vagyok benne, hogy sokaknak van mit mutatniuk. De még nagyobb súlyt fektetnék a gyakorlásra.

Több
21 éve 1 hónapja #149879 Írta: Felagund
Vagy JÓL el kell dugni MINDEN vágásra használható tárgyat... :mrgreen:

(Beleértve a saját bicskámat, amit - jó cserkészként - mindig magammal hordok... [size=9:37wlujdn]Na, ez bajos lesz[/size] :mrgreen: )

Több
21 éve 1 hónapja #149877 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: THK
Na, akkor most már tudjátok, hogy Kill Bill nézés után NEM szabad Felagunddal harcolni... :twisted: Kell legalább fél napot várni, mire kikerül a film hatása alól. :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #149874 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: THK
A jelentkezésem még áll...
Annak ellenére, hogy láttam azt a bizonyos full-contactot. :lol:

Ötlet. Látom vannak köztünk oly elvetemült egyének, akik harcművészetet tanulnak/tanultak. Ők esetleg taníthatnának harci fogásokat a többieknek... karddal, puszta kézzel, fogpiszkálóval, vagy amivel épp gusztusa van... :lol:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #149831 Írta: Felagund
Kéne egyszer egy alapító ülés...

Mondjuk megnézhetnénk a Kill Billt, és utána (KORHATÁROS, valamint erős gyomor szükségeltetik!!!). Csak mert az ilyen filmektől "ihletett" :D állapotba szoktam kerülni

Ötletek?
(A holra és a mikorra)

Több
21 éve 1 hónapja #149827 Írta: Angwen

Felagund írta:

Aeglos írta: Az alapítótagok majd írnak egyet pergamenre, lúdtollal, fekete téntával... :mrgreen:

Az elhullott harcosok vérével :mrgreen:

Saját vagy ellenséges? :P

Igen, Felagund lefektette az irányvonalat, mely szerint nem egymás meggyilkolászása a célunk, amivel gondolom mindenki egyetért--én ezt próbáltam egy kicsit konkretizálni néhány alapvető szabályjavaslattal.
Ami a kontrollt illeti, tudom, hogy nem megy mindenkinek könnyen (nekem is vannak vele nehézségeim), de ahhoz azért remélem mindenkinek elég jó a mozgáskoordinációja, hogy a fejet el tudja kerülni... :) Szerintem az egyik célunk épp a kontroll fejlesztése kéne, hogy legyen, ez eléggé elsődleges dolog, ha harcról van szó. De mondjuk csökkentené a balesetveszélyt, ha a kezdőbbek nem rögtön a full contacttal kezdenék...
Ami a valódi, vérre menő harcot illeti, szerintem ez a klubb nem alkalmas rá, hogy erre rendesen felkészítsen--erre öt évnyi edzés napi rendszerességgel sem biztos, hogy elég lenne--, de némi segítséget talán adhat. Nagyon sokan foglalkoztak/foglalkoznak közülünk valamilyen típusú harccal, tehát szerintem rengeteget tudnánk tanulni egymástól.

Több
21 éve 1 hónapja #149807 Írta: Beleg Cúthalion
Igen, ezek telleg jo alapszabalyok. Csak ugye kerdes hogy mi van akkor ha valaki nem tudja meg ugy kontrollalni a dolgokat.
En eleg sokszor foldharcolok es van egy srac aki olyannyira kezdo hogy csak poenbol szoktam vele neha foldharcolni. Nem is csinal semmi harcmuveszetet a gyerek.
Bakker vigyaznom kell vele rendesen mert nem tudja hol a hatar. Pl nem is meri a lekopogast meg ilyesmi.
Szoval nehezebb azokkal akiknek nincs benne gyakorlata.
Marmint nehezebb elkerulni a komoly seruleseket.
Amugy meg egy harcot sem lehet kek-zold foltok, zuzodasok nelkul meguszni.
Aki megis remenykedik ebben az vesziteni fog.
Ami most itt nem baj de az eletben pl. fatalis lehet.

Angwen írta: A ki-mit-bír-ki kérdést szerintem leegyszerűsítené, ha mégiscsak megállapodnánk néhány alapvető szabályban, például hogy a fejet és a test egyéb "kényes részeit" kihagyjuk a buliból, vagy teszem azt földharc, kartörések meg hasonlók esetén lekopogásra abba kell hagyni. Ha ezeket tényleg betartjuk, a komolyabb sérülések esélye alaposan lecsökken. Egyébként azon a véleményen vagyok (és saját tapasztalatból beszélek), hogy egy-két kék-zöld foltba, húzódásba, horzsolásba még senki nem halt bele, és ezeket nem is lehet 100%-ig elkerülni semmiféle harcban, tehát szerintem az ilyesmivel mindenkinek számolnia kell.

Több
21 éve 1 hónapja #149801 Írta: Felagund

Aeglos írta: Az alapítótagok majd írnak egyet pergamenre, lúdtollal, fekete téntával... :mrgreen:

Az elhullott harcosok vérével :mrgreen:

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 2 hete #149800 Írta: Felagund

Arden Borough írta: szerintem én is jelentkeznék...

Arden 2003. okt 23-án, Győrben írta: "Ez most miért jóóóóó???"

:mrgreen:

De örülünk, hogy látunk... ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.726 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére