KÉPEK

Több
18 éve 10 hónapja #283716 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: KÉPEK

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #283434 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: KÉPEK

Rion Pendragon írta:

Missy írta: Feanor: www.deviantart.com/view/19279564/

Egész jól el lett találva szerintem. :o

Van 1 Maedhrosos is ,de ha kíváncsiak vagytok rá, küldjetek 1 privit és adom a címet. :oops: :lol:

cicanadrág? :D

:lol: :lol: :lol:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #283432 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: KÉPEK

Van 1 Maedhrosos is ,de ha kíváncsiak vagytok rá, küldjetek 1 privit és adom a címet. :oops: :lol:

cicanadrág? :D

Több
18 éve 10 hónapja #283356 Írta: Noredhel
Egyébként: hogy lehet az oldalra képet feltölteni?

Toujours pur

Több
18 éve 10 hónapja #283349 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: KÉPEK
Tudom, hogy nem ez a legdurvább, de nem szeretném, ha moderálva lenne, jobb a privi.

OFF:*Én .. hogy lehetett Feanor ilyen a saját fiával? esküszöm, szerintem mind a 7 fiú rettegett tőle.. Nerdanelnek meg 1 kicsit erélyesebbnek kellett volna lennie -szerintem.*

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 10 hónapja #283332 Írta: Noredhel

Sil írta:

Theala Vandron írta: Volt ehhez a történethez néhány jobb illusztráció is, ha megtalálom, berakom. De a DeviantART keresője nem akar működni... És most már tiszta ideg vagyok tőle... :x

Pl Jenny Dolfen is illusztrálta ezt a ficet... :wink: (eredetileg azért is olvastam el...)
www.deviantart.com/deviation/5178683/

Én is...
Szegéy kis vöröském. Hülye Feanor... :evil:
(Meg van benne PiciMaglor, irtó aranyos...)

Egyébként: én reggeltem a devarton, de az istennek se hajlandó képet feltölteni... nem ért hozzá vki? Nekem nem rakja fel, pedig mind JPEG.

Missy: az a Maedhros nem is olyan durva... a lényeg takarásban van... *kaján vigyor*
Ha pucér Nienort lehet, akkor ez még úgyis visszafogott...

Toujours pur

Több
18 éve 10 hónapja #283324 Írta: Glorlyg

Több
18 éve 10 hónapja #283317 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK

Theala Vandron írta: Volt ehhez a történethez néhány jobb illusztráció is, ha megtalálom, berakom. De a DeviantART keresője nem akar működni... És most már tiszta ideg vagyok tőle... :x

Pl Jenny Dolfen is illusztrálta ezt a ficet... :wink: (eredetileg azért is olvastam el...)
www.deviantart.com/deviation/5178683/

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 10 hónapja #283281 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: KÉPEK

Sil írta:

Serrana/Taurin írta:

Na igen, nem könnyű hét gyerekkel! (szegény embert...izé tündét még az ág is húzza)

Neeem, ott írja a kép alatt, hogy ez a The Gift c. fic után "játszódik". Abban a ficben a kis Maedhros csinál neki egy üvegmadarat ajándékba, Feanor meg jól lehúzza, hogy mennyire nem tökéletes. (Bár nem egészen értem a képet, mert Feanor visszaadja az ajándékot, és a végén Maedhros össze is töri...)

Volt ehhez a történethez néhány jobb illusztráció is, ha megtalálom, berakom. De a DeviantART keresője nem akar működni... És most már tiszta ideg vagyok tőle... :x

<:3)~ <:3)~

Több
18 éve 11 hónapja #283230 Írta: Sil

Serrana/Taurin írta:

Na igen, nem könnyű hét gyerekkel! (szegény embert...izé tündét még az ág is húzza)

Neeem, ott írja a kép alatt, hogy ez a The Gift c. fic után "játszódik". Abban a ficben a kis Maedhros csinál neki egy üvegmadarat ajándékba, Feanor meg jól lehúzza, hogy mennyire nem tökéletes. (Bár nem egészen értem a képet, mert Feanor visszaadja az ajándékot, és a végén Maedhros össze is töri...)

Tears unnumbered

Több
18 éve 11 hónapja #283226 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: KÉPEK

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
18 éve 11 hónapja #283219 Írta: Niphredil Eleanor

Lugdús írta: Hát nem tudom...
Ennek a rajznak inkább meg sem kellett volna születnie.

Na, azért ne legyünk ennyire kritikusak :roll: ... habár, télleg nem egy könnyen felismerhető rajz. (Nekem személy szerint biztosan nem sikerült volna magamtól rájönnöm, hogy kit ábrázol :lol: ) És ami azt illeti, valóban lehetne jobb is, de... :roll:

Több
18 éve 11 hónapja #283192 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: KÉPEK

Annedun írta:

Niphredil Eleanor írta: :lol: Hát, nem tudom, de szerintem ha annyira fázna, nem mosolyogna ilyen vidáman!

Vagy ez az a tipikus "arcára fagyott a mosoly" szituáció? :D

ez a tipikus japán rajz:D:D:D

Hát nem tudom...
Ennek a rajznak inkább meg sem kellett volna születnie.

Több
18 éve 11 hónapja #283181 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: KÉPEK

Niphredil Eleanor írta: :lol: Hát, nem tudom, de szerintem ha annyira fázna, nem mosolyogna ilyen vidáman!

ez a tipikus japán rajz:D:D:D

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 11 hónapja #283132 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: KÉPEK
Gondolom mert tünde.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 11 hónapja #283119 Írta: Niphredil Eleanor
:lol: Hát, nem tudom, de szerintem ha annyira fázna, nem mosolyogna ilyen vidáman!

Több
18 éve 11 hónapja #283117 Írta: Missy
Fázik szegénykém. :D

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
18 éve 11 hónapja #283114 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: KÉPEK

Phaedra/Namarie írta: www.elfemagie.com/communaute/guilde/images/glor.jpg

Öööö.. Hmm... Lehet, hogy földhözragadt vagyok... De...
Miért kék a feje?! 8O

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
18 éve 11 hónapja #283112 Írta: Csagatar
Csagatar válaszolt a következő témában: KÉPEK
hát valóban nem egy rossz kép, csak az tűnt fel rajta, hogy a megjelenitett öltözék és főleg a bútorzat -legjobb esetben is - a XX. század elejét idézi... ennél azért lehetne egy kicsit fantáziadúsabb!

erinqua telmalya Ambaresse, torninya: ammára handelyanen silie!

Több
18 éve 11 hónapja #283042 Írta: Missy
Feanor: www.deviantart.com/view/19279564/

Több
18 éve 11 hónapja #283028 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

Noredhel (Voronwë) írta: Új Jenny:

Ecthelion és Glorfindel

*nyüszít* Mért nem Gondolinban éltem?

Szerintem örülj neki - nem lett volna kellemes, ha nem éled túl Gondolin bukását. :?

Mi a véleményed, Ery?

Glorfindel:
www.hdr-fanfiction.de/fanart/silke_glor_sm.jpg
www.elfemagie.com/communaute/gui ... s/glor.jpg

Gondolin bukása

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
Több
18 éve 11 hónapja #282842 Írta: Niphredil Eleanor
Fúúúúú! Szerintem (is) FANTASZTIKUSAN JÓÓÓÓK!!! :D :D
Sárkány-mániás vagyok (A Gyűrűrk Ura-mániám meg a Ló-mániám mellett :wink: :tongue: ), úgyhogy nekem különösen tetszenek!!!
Na, Glorlyg, ezzel most feldobtad a napom, köszi!! :)

Több
18 éve 11 hónapja #282837 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: KÉPEK
Nekem ezek kissé Salvatore-s behatásnak tűnnek. Vagyis: írtó jók :)

Thereon, a vándorló varázsló

Több
18 éve 11 hónapja #282795 Írta: Glorlyg
Glorlyg válaszolt a következő témában: KÉPEK

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
18 éve 11 hónapja #282788 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: KÉPEK
De mongyuk az is lehet h elment egy Nazgúl a Megyét keresni az északi törp részekre. Javítsatok ki ha tévedek de Szauron a Nazgúljaival kerestette fel a Megyét.

Több
18 éve 11 hónapja #282787 Írta: Glorlyg
Glorlyg válaszolt a következő témában: KÉPEK
Na hogy a sárkány vigye!

www.millan.net/anims/giffar/dragon.gif

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
18 éve 11 hónapja #282784 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: KÉPEK
Nem is biztos, h nazgúl. Nem csak a nazgúlok járnak fekete lovon, fekete ruciban.
És ha nazgúl, akkor meg lehet h vmi olyan időpontban készült róla a kép, ami nem szerepel a könyvben... Vagyis nincs benne a könyvben...
De ha nem nazgúl: nem feltétlenül a GyUban kell keresni a történetet...
Mondjuk, mivel a " From Hobbiton to Mordor / Horseman in the Night" helyen lehet találni, valszeg GyUs.
Innentől kezdve a "nincs benne a könyven" válasz a legmegfelelőbb szvsz.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 11 hónapja #282783 Írta: Sil

Lugdús írta: Öööö... van itt egy kép csak nem tudok rájönni h mikor volt ez a jelenet a könyvben, help please!

www.john-howe.com/portfolio/gall ... age_id=961

Hmm, azt írja, ezt ehhez a kártyához csinálta, szóval ha figyelembe vesszük az idézetet a kártyán, akkor ez egy törp erődítmény lehet...

Tears unnumbered

Több
18 éve 11 hónapja #282778 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: KÉPEK

Lugdús írta: Öööö... van itt egy kép csak nem tudok rájönni h mikor volt ez a jelenet a könyvben, help please!

www.john-howe.com/portfolio/gall ... age_id=961

Szerintem akkor amikor egy Lovas elmegy a törpökhöz és segítségüket kéri, hogy azt a Gyűrűt, a legkisebbet mind közül, megtalálhassa.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.106 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére