Jókívánságok

Több
16 éve 4 hónapja #363093 Írta: Gandalf

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 4 hónapja #363089 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ery írta: Köszönöm szépen a jókívánságokat és a drukkolást.

Nemhivatalos de megbízható forrásból úgy értesültem, hogy nem fogom megúszni a doktori iskolát, úgyhogy minden jel szerint felvettek.

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 4 hónapja #363086 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm szépen a jókívánságokat és a drukkolást.

Nemhivatalos de megbízható forrásból úgy értesültem, hogy nem fogom megúszni a doktori iskolát, úgyhogy minden jel szerint felvettek.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 4 hónapja #363083 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Mindenkinek sok sikert, boldog név-szülinapot. Gratula az elért sikerekhez!!! :cheers::bounce::dance:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 4 hónapja #363077 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Felagund írta: Update (akit érdekel):

Végülis négyest kaptam, ennyi lesz a diplomám is.

Fura érzés hivatalosan felnőttnek nyílváníttatni... :roll:

Remélem, hogy mint PhD hallgató, nem fogsz élettan vagy ilyesmi gyakorlatvezető lenni. :D
Sokkoló lenne, hogy bemegyek a terembe, tanár: Felagund! 8O

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
16 éve 4 hónapja #363059 Írta: Gandalf

Több
16 éve 4 hónapja #363047 Írta: Tünde
Remzynek és Ladisnak, no meg minden Lászlónak boldog névnapooooooooooooooooooooooooooot!!! :cheers:

Több
16 éve 4 hónapja #362951 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratulálok mindenkinek, akinek van mihez, és nagyon köszönöm a szurkolást, egészen biztosan csak nektek köszönhető, hogy még könyvtári menedzsmentből is négyest kaptam (másodszorra), sajtótöriből meg pár órás készüléssel ötöst :D

Több
16 éve 4 hónapja #362932 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratuláláció minden érettnek és diplomásnak!! :D :bounce:

Több
16 éve 4 hónapja #362895 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Snuffles írta: Gratulálok, Felagund :) (A szakon belül mire orientálódtál, ha szabad tudni?)

Nagyon köszönöm mindnkinek.

Idegtudomány, amúgy :D (drága Well barátom nyomdokaiba lépve :D )

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 4 hónapja #362893 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratulálok, Felagund :) (A szakon belül mire orientálódtál, ha szabad tudni?)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 4 hónapja #362838 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Felagund írta: Update (akit érdekel):

Gratulálok, és nagyon sok szerencsét és boldogságot az életben!!!! :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 4 hónapja #362780 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
keshunak, Metaflorának és Hannának is viel Glück! ;-)

A Hupikék Törpikék meg éljenek még sokáig! :)

Több
16 éve 4 hónapja #362737 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Heh, köszi mindenki. Rám fog férni. XD

Gratulálok, Felagund. :D

Sok sikert, Hanna!

És BSZ Hupikék Törpikék, hehe...

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 4 hónapja #362729 Írta: Tünde

Gandalf írta: Kérünk holnapra Hannának is nagy-nagy szurkot az újkor-szigorlatához!

unga :bounce: és bunga :hello:

Több
16 éve 4 hónapja #362726 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gandalf: beszerkesztettem az előzőbe. Jó lesz? (Legyen jó, és hasson!)

Amiről mintha elfeledkeztünk volna: BSZ Hupikék Törpikék!

Több
16 éve 4 hónapja #362725 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kérünk holnapra Hannának is nagy-nagy szurkot az újkor-szigorlatához!

Több
16 éve 4 hónapja - 16 éve 4 hónapja #362724 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Jókívánságok
GRATULA, FELAGUND!
Akkor most itt a nagy feladat, megtanulni újra gyermeknek lenni... ;)

Hanna, Metaflora, Kar'sa, és aki még érintett:
||: unga-bunga, unga-bunga, szurk-szurk! :||

[size=9:26gtytac]Remélem minden értintett érti a zenei jelölést...[/size]

Több
16 éve 4 hónapja #362718 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Felagund: Grat! :hello:

[size=9:1m2roqcx]Milyen jó,hogy ettől nekem nem kell félnem, tekintve, hogy esélytelen, hogy meglegyen a pénzügyszigorlatom=P[/size]

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
16 éve 4 hónapja #362717 Írta: Acho
Jó repülést, mogy, jóelőre is! ;-) És mindenkinek,akinek még van vizsgája, sok sikert! (pl.: Kar'sának csütörtökre... ;-) )

Több
16 éve 4 hónapja #362712 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Felagund:Ki mondta hogy ettől felnőtt leszel? :D De ettől függetlenül gratula! :cheers:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 4 hónapja #362709 Írta: Gandalf

Több
16 éve 4 hónapja #362707 Írta: Acho
Gratula, Felagund! ;-)

Több
16 éve 4 hónapja #362705 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagy Gratu felagund! :hello: :hello: :hello:
Üdvözöllek ebben a kemény felnőtt világban! :D :D :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
16 éve 4 hónapja #362701 Írta: Felagund
Update (akit érdekel):

Több
16 éve 4 hónapja #362687 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
grat, Fela! :dance: :hello: :bounce:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 4 hónapja #362678 Írta: Tünde

Felagund írta: :öntömjén ON:

A mai napon leállamvizsgáztam.

Ezt is megértem.

Hiphiphurrá, halleluja, hozsánna, ámen

:öntömjén OFF:

Megölelném az egész világot :D :D

gratulaaaaaaa :cheers: :hello: :bounce: :itscool: :agree:

Több
16 éve 4 hónapja #362676 Írta: Felagund
:öntömjén ON:

A mai napon leállamvizsgáztam.

Ezt is megértem.

Hiphiphurrá, halleluja, hozsánna, ámen

:öntömjén OFF:

Megölelném az egész világot :D :D

Több
16 éve 4 hónapja #362627 Írta: Tünde

Metaflora írta: Itt mindenki olyan profi szurkolásból, úgyhogy kérek én is egy kicsit a következő három napra, kicsit összetorlódtak a vizsgáim. :roll:

ungák :bounce: és bungák neked :hello:

Több
16 éve 4 hónapja #362624 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Itt mindenki olyan profi szurkolásból, úgyhogy kérek én is egy kicsit a következő három napra, kicsit összetorlódtak a vizsgáim. :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.295 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére