Jókívánságok

Több
17 éve 6 hónapja #331500 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Drága-drága mötötö (avagy emtété)! Boldog születésnapot! :)

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #331495 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Melyanna írta:

Estel Adániel írta: B5SZ, MTT!:cheers:
:agree: :down: :itscool: :disagree: :up:

:bounce: Éjjjenéjjjenéjjjen soká az MTT!!! :bounce:

Üdv a dicső MTTnek!

Thereon, a vándorló varázsló

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #331493 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Phaedra/Namarie írta: Magyar Tolkien Társaság: tiszta szívből gratulálok ehhez a dátumhoz, és az eddig elért MINDEN eredményhez!!!!!!! Köszönet mindnekinek, aki dolgozott, annak, aki tag, aki szimpatizál, a családoknak, akik elfogadják ezt a nem hétköznapi érdeklődést, és nem utolsósorban a Professzornak!!!!

Kedves MTT: a születésnap alkalmából kívánok hosszú, boldog, ereményes életet, teljes mértékű elfogadottságot, és minden égi földi-jót a társaságnak, a tagoknak, és azok minden szerettének, valamint minden, irodalmat, gondolkodást, és Tolkient szerető embernek!

ez szívhez/ből szóló! bár kívántam minden jót és boldogot, de ehhez csatlakoznék! Nem tudtam volna ilyen szépen leírni!

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 6 hónapja #331472 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Phaedra/Namarie írta: Kedves MTT: a születésnap alkalmából kívánok hosszú, boldog, ereményes életet...

/OFF
Kicsit elírtad, de istenbizony azt olvastam, hogy erényes életet...
Itt...? :tongue:
/ON

*bocs* :heu:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 6 hónapja #331468 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Magyar Tolkien Társaság: tiszta szívből gratulálok ehhez a dátumhoz, és az eddig elért MINDEN eredményhez!!!!!!! Köszönet mindnekinek, aki dolgozott, annak, aki tag, aki szimpatizál, a családoknak, akik elfogadják ezt a nem hétköznapi érdeklődést, és nem utolsósorban a Professzornak!!!!

Kedves MTT: a születésnap alkalmából kívánok hosszú, boldog, ereményes életet, teljes mértékű elfogadottságot, és minden égi földi-jót a társaságnak, a tagoknak, és azok minden szerettének, valamint minden, irodalmat, gondolkodást, és Tolkient szerető embernek!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 6 hónapja #331464 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
:lol: boldogat az MTTnek, éljen sokáig, még vagy 100x eddig :cheers:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 6 hónapja #331440 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Bóóóóldog szülnapot kedves eMTéTé! :bounce: :hello: :bounce: :hello:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 6 hónapja #331432 Írta: Altaris
Boldog születésnapot MTT!!! :) :bounce: :cheers:

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 6 hónapja #331430 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Utólag is BSZ Pók! És az MTTnek is! sokáig-sokáig maradjon fenn!:-)

Több
17 éve 6 hónapja #331424 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Jókívánságok

:bounce: Éjjjenéjjjenéjjjen soká az MTT!!! :bounce:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 6 hónapja #331422 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok
dettó :)
:hello:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 6 hónapja #331417 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Jókívánságok

igenigenigen, én is csatolkozom :hello: :cheers:

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
17 éve 6 hónapja #331416 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Jaja :D

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 6 hónapja #331415 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Esteeel... :D :D

De jogos, bódog 5zületésnapot MTT! :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 6 hónapja #331407 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Jókívánságok
B5SZ, MTT!:cheers:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
17 éve 6 hónapja #331367 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Galadriel14 írta: Erenya: ma olvastam egy írásod (novella) és gratula hozzá.. Tetszik nagyon!!!

:oops:

privi ment

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 6 hónapja #331356 Írta: Altaris
Erenya: ma olvastam egy írásod (novella) és gratula hozzá.. Tetszik nagyon!!!

Több
17 éve 6 hónapja #331297 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Pókszülnapot Nyócszemű Dalnokmesterünk!!! :hello:
(upppsz, elszóltam magam) :twisted: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 6 hónapja #331275 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Jókívánságok
bééesz PÓÓK!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 6 hónapja #331274 Írta: Altaris

Nóli i linantea írta: Nem lesz gáz Galadriel14! Ha még olvashatod is, akkor mi baj történhet?

akármi :) ... [size=9:10rq5fkw]volt már olyan amikor hirdettem sulis programokat és félremondtam vmit.. onnantól kb egy hétig mindeki (olyan is akit nem ismertem, mondta h jé ez mondta azt a múltkor h... :( )[/size] és köszi :)

Boldog szülinapot gumipók!!!!! :cheers: *wááá... este arra ébredtem h egy nagy barna pók mászik a karomon.. :s... wáá :x :evil: *

Több
17 éve 6 hónapja #331273 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Pók: Eru éltessen sokáig, a füled meg érjen mind a nyolc bokádig :)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 6 hónapja #331270 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSz Gumipók! :)
Eru áldjon meg! (ez most jókívánság akart ám lenni :twisted: :wink: )

Több
17 éve 6 hónapja #331266 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ranamarth (Endóriel) írta: Ja...boldog szülinapot Pók!Asszem tegnap kaptam egy kell előrejelzést szülinapod alkalmából,mikor egy megelehtősen nagy "társad" mászott le a fejemről... :roll:

Ezt el tudom képzelni:

Az alábbi sorok Ranamarth feltételezett gondolatait idézik miközben egy pók mászik éppen a fején:
- Milyen szép napunk van... Bár lehet, hogy esni fog... Kéne valamit ennem... Jé egy pók mászik a fejemen... vajon ő mit eszik?...a fejemen biztos nem tatál semmi ehetőt... jut eszembe mi lehet vajon Gumipókkal?...mostanában lehet a szülinapja... Jobb lesz utánanézni a jókívánságok topicban nehogy elfelejtsem....ÚRISTEN!!!! EGY PÓK MÁSZIK A FEJEMEN!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

::::)

Több
17 éve 6 hónapja #331255 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ja...boldog szülinapot Pók!Asszem tegnap kaptam egy kell előrejelzést szülinapod alkalmából,mikor egy megelehtősen nagy "társad" mászott le a fejemről... :roll:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
17 éve 6 hónapja #331253 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Nóli i linantea írta: Boldog szülnapot Pók! :hello:

Csaatlakozom! :cheers: :dance:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 6 hónapja #331252 Írta: Gumipók
HÜLYE!

Az én vagyok...izé....nagyon köszönöm meg ilyenek ::::)

Több
17 éve 6 hónapja #331251 Írta: Gumipók
Boldog Szülinapot Pók!!!!!

Több
17 éve 6 hónapja #331237 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Póknapot Pók!

"A mosoly a leger

Több
17 éve 6 hónapja #331213 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ PÓK!!! :D

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 6 hónapja #331212 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülnapot Pók! :hello:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.461 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére