Jókívánságok

Több
17 éve 8 hónapja #324639 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
(ugyan már egyszer írtam, de azért:...)... sok boldogságot! ;-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 8 hónapja #324622 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Silcucc írta: Brisa, Svin, én is gratulálok, bár kissé megkésve... Ne haragudjatok érte... :oops:

Csatlakozom! Sok boldogságot! :D

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 8 hónapja #324607 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Brisa, Svin, én is gratulálok, bár kissé megkésve... Ne haragudjatok érte... :oops:

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
17 éve 8 hónapja #324554 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszi Gandalf! És köszi Sil! :D

Ja és azt nem is meséltem, h ma jöttünk meg a visegrádi Thermal Hotelből, ahol is láttunk egy lányt, aki MTT-s pólóban volt!!!

Nem is ismer rá magára valaki egészen véletlenül?

Brisa

Több
17 éve 8 hónapja #324533 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Brisa írta: Be kell valljam, egy pillanatra elszomorodtam, amikor Anán és Brandirékon meg Pókékon kívül nem láttam mást a bandából. Feltűnő volt számomra a hiányotok. :D De persze annál nagyobb volt a meglepetés, amikor hosszú sorban megjelentetek végül.

:lol: Nem MTT-sek lettünk volna, ha nem az utolsó (egyesek az utolsó utáni... :roll: ) pillanatban estünk volna be. :oops:

A berakott kép linkként is: img3.tar.hu/brisa/size2/29722905.jpg

Sil képei pedig belinkelve az Élménybeszámolók-topicban vannak! :wink:

Több
17 éve 8 hónapja #324532 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat. A személyes részvételt pedig különösen. Be kell valljam, egy pillanatra elszomorodtam, amikor Anán és Brandirékon meg Pókékon kívül nem láttam mást a bandából. Feltűnő volt számomra a hiányotok. :D De persze annál nagyobb volt a meglepetés, amikor hosszú sorban megjelentetek végül. Köszönöm!

Az MTT-s kép. Igazából Anával, Pókkal, Finnel és Brandirral lenne teljes a kép.

A "hivatalos" képek még nincsenek meg, de Ana természetesen fotózott, úgyhogy a templomi szertatás előtti, alatti és utáni képket itt meg tudjátok nézni: kep.tar.hu/kriszana/50467898

[size=9:35w5wv1e]U.i.: Remélem a kép nem lassítja nagyon a fórumot...[/size]

Brisa

Több
17 éve 8 hónapja #324499 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Newra írta:

Snuffles írta: nagyon boldog születésnapot Artemisz :)

Csatlakozom!

Brisa és Svindler: sok boldogságot!

Nagyon sok boldogságot, reményt és örömöt!

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 8 hónapja #324489 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Snuffles írta: nagyon boldog születésnapot Artemisz :)

Csatlakozom!

Brisa és Svindler: sok boldogságot!

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 8 hónapja #324371 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
ha van nekünk olyan Péterünk, aki ma ünnepel, annak

Nagyon boldog névnapot Péterek :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 8 hónapja #324349 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Acho írta: Panni: max egy részt! ebben biztos vagyok! ;-)
grat mindkettőtöknek! az eredménytől függetlenül úgyis jól sikerült!)

:lol: akkora mázli nincs a világon :D legalábbis nekem nem... én a kettőben bízom...

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 8 hónapja #324340 Írta: Acho
Panni: max egy részt! ebben biztos vagyok! ;-)
grat mindkettőtöknek! az eredménytől függetlenül úgyis jól sikerült!)

Több
17 éve 8 hónapja #324320 Írta: Panni

Nóli i linantea írta: Köszönöm szépen mindnekinek a sok szurkot :) 30 nap múlva tudom meg az eredményt, de úgy gondolom sikerült :)

Mindnekinek kívánok sok szépet és jót :)

én is köszönöm a szurkot, bár nekem júniusban tuti menni kell megint (kicsit megszivattak minket...), már csak az a kérdés, hogy az egészet újra ismétlem, vagy csak 1 vagy 2 részvizsgám lesz :roll:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 8 hónapja #324304 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm szépen mindnekinek a sok szurkot :) 30 nap múlva tudom meg az eredményt, de úgy gondolom sikerült :)

Mindnekinek kívánok sok szépet és jót :)

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 8 hónapja #324303 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Timona írta: Sok Boldogságot Brisa és Svindler!
Sajnálom, hogy nem lehettem ott az esküvőn :'(

:hello: :hello: :hello: Én is csatlakozom!! Sok Boldogságot és Szerencsét !!!

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 8 hónapja #324288 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Sok Boldogságot Brisa és Svindler!
Sajnálom, hogy nem lehettem ott az esküvőn :'(

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
17 éve 8 hónapja #324262 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Phaedra/Namarie írta: Kedves Brisa és Svin: Istentől áldott, nagyon hosszú, boldog, békés, szeretetben, örömökben teli házasságot kívánok Nektek!! Szívemből kívánom, hogy legytek nagyon boldogok!!!!

Gratulálok az MTT első házaspárjának, és köszönet a Professzornak érte!!!

Csatlakozom!!!!!!!!!! :hello:

És nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat élőben, telefonon és itt is. Szeretlek Titeket! *szipp*
:oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 8 hónapja #324208 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Phaedra/Namarie írta: Kedves Brisa és Svin: Istentől áldott, nagyon hosszú, boldog, békés, szeretetben, örömökben teli házasságot kívánok Nektek!! Szívemből kívánom, hogy legytek nagyon boldogok!!!!

Morgana, Artemisz, Loth, Aranil, Rohin: nektek meg nagyon- nagyon sok boldog születésnapot, erőben, egészségben, boldogságban!!

énisénisénis csatlakozom

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
17 éve 8 hónapja #324169 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kedves Brisa és Svin: Istentől áldott, nagyon hosszú, boldog, békés, szeretetben, örömökben teli házasságot kívánok Nektek!! Szívemből kívánom, hogy legytek nagyon boldogok!!!!

Morgana, Artemisz, Loth, Aranil, Rohin: nektek meg nagyon- nagyon sok boldog születésnapot, erőben, egészségben, boldogságban!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 8 hónapja #324165 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Brisa&Svin: sok-sok boldogságot!!!!!!

Artemisz: Boldog szülinapot! :D

akinek kell: szurk!! :D :wink: :roll:

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 8 hónapja #324154 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon sok boldog születésnapot Artemisz!! Istenéltessen sokáig! ;) :bounce: :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 8 hónapja #324153 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
nagyon boldog születésnapot Artemisz :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 8 hónapja #324148 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Remzymama/Tünde írta: Nóli :bounce: :hello: x 1000

És még: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 8 hónapja #324147 Írta: Tünde
Artemisznek nagyon boldog születésnapot kívááááááááááááánok !!!!!

Brisa és Svin nagyon nagyon boldog házaséletet nektek!!!
:hello:

Több
17 éve 8 hónapja #324095 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ Morgana, Aranil, Loth, Rohin!

Soksok boldogságot az ifjú párnak itt is!

És szurk-szurk!

Több
17 éve 8 hónapja #324094 Írta: Tünde
Nóli :bounce: :hello: x 1000

Több
17 éve 8 hónapja #324032 Írta: Acho
Brisának és Svinnek nagyon sok boldogságot, Nólinak, Panninak és Ranának meg rengeteg sok szurk, unga és bunga és mindenféle egyéb földi jó! szorítok Értetek! ;-) Eru legyen veletek!

Több
17 éve 8 hónapja - 17 éve 8 hónapja #324016 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot Márk!

Boldog Születésnapot Fio, Morgana, Rohin, Aranill!

Sok-sok szurk Nólinak, Panninak és Ranának holnapra! Mennek az ungák és bungák! :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 8 hónapja #324015 Írta: Panni

Nóli i linantea írta: Kaphatok kis (sok) szurkot holnapra? Esetleg némi ungát is meg bungát?
Múlt nyelvvizsggámkor nem kértem és 1,1%-kal lecsúsztam az írásbelinél a "sikerült" határról... Most nem akarok kockáztatni... :?

Akkor holnapra:

Hatalmas nagy ungabunga holnapra Nólinak, Ranának [size=9:3rob4wpw](meg magamnak)[/size] és minden szerencsétlen sorstársnak aki holnap nyelvvizsgázik!
Előre is nagyon sok boldogságot Brisának és Svinnek!
:hello:

Több
17 éve 8 hónapja #324011 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kaphatok kis (sok) szurkot holnapra? Esetleg némi ungát is meg bungát?
Múlt nyelvvizsggámkor nem kértem és 1,1%-kal lecsúsztam az írásbelinél a "sikerült" határról... Most nem akarok kockáztatni... :?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 8 hónapja #324002 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Boldog szülinapot Fijóóóó, Rohin, Aranill, Morgana és Loth!!!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.481 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére