Jókívánságok

Több
17 éve 9 hónapja #321089 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
sok sikert nektek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #321085 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ó, köszönöm szépen! :) a csapat nevében is :)

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #321076 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Nessa írta: Gyönyörűségesen szép hétvégét mindenkinek!

Esetleg kérhetnék egy kis szurkot holnapra? :oops: ritmikus gimnasztika dunántúli döntőre utazunk csapattal,és izgulni fogunk szerintem rendesen... :oops:
(Ott mindenki profi lesz a Szombathelyi csapatokat kivéve)

szurk-szurk-szurk (nekem még maradt múltkorról :D ) :cheers:

Több
17 éve 9 hónapja #321074 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gyönyörűségesen szép hétvégét mindenkinek!

Esetleg kérhetnék egy kis szurkot holnapra? :oops: ritmikus gimnasztika dunántúli döntőre utazunk csapattal,és izgulni fogunk szerintem rendesen... :oops:
(Ott mindenki profi lesz a Szombathelyi csapatokat kivéve)

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 9 hónapja #320983 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben írta:

Remzymama/Tünde írta: Boldog szülinapot :cheers: fqqdk :cheers: , Arden, Finwe :hello: :bounce:

Csatlakozok! Boldogot Nektek! :D :cheers:

Én is minden jót kívánok! Orsie: szívből örülök, hogy boldog voltál, legyél az mindig!! És, természetesen a többiek is!!!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 9 hónapja #320960 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Remzymama/Tünde írta: Boldog szülinapot :cheers: fqqdk :cheers: , Arden, Finwe :hello: :bounce:

Csatlakozok! Boldogot Nektek! :D :cheers:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 9 hónapja #320942 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülinapot :cheers: fqqdk :cheers: , Arden, Finwe :hello: :bounce:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 9 hónapja #320920 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülinapot mindenkinek! (kicsit elmaradva is:D)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 9 hónapja #320892 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
efkú, holnap nem leszek gépnél, szal boldog születésnapot neked is és puszi :) [size=9:3ge0syov](elhúztál, nem tudtam elköszönni tőled) [/size]

"Well, I'm back."

Több
17 éve 9 hónapja #320886 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Mindenkinek (aki megérdemli és aki nem) sok-sok puszi, ölelés, minden szép és jó +gratuláció!!!!

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
17 éve 9 hónapja #320835 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
nagyon köszi
mindenkinek aki sms-t küldött
mindenkinek aki felhívott
mindenkinek akivel ma találkozhattam

ez volt kb életem legjobb szülinapja :D

:mindenkitölelésnagyonboldog:

BSZ Áfi :dance:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
17 éve 9 hónapja #320808 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Születésnapot annak, akinek mostanában volt! (Olyan sokan vagytok, lusta vagyok felsorolni :) )

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 9 hónapja #320791 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ Orsie, Fq, Áfi!

Hanna nem ma ünnepli, de azért aranyosak vagytok! :)

Több
17 éve 9 hónapja #320786 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben írta: Boldog születésnapo Orsie meg Áfi!! :D :cheers:
Hanna, boldog névnapot! :) )

csatlakozooooooooooooooom!!! :D
Boldogot mindenkinek aki úgy érzi hogy megérdemli, vagy épp szüksége van rá, vagy csak úgy miért ne! :twisted:

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 9 hónapja #320785 Írta: Ben
Boldog születésnapo Orsie meg Áfi!! :D :cheers:
Hanna, boldog névnapot! :) )

Több
17 éve 9 hónapja #320762 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Remzymama/Tünde írta:

Ethuil írta: Nah, a szurkotok meghozta nekem Toldi-s elbeszélésem öt oldalban :D Akkor most már csak holnapra kérnék egy kis ungabungát, meg szurkot, angolra :P :wink:

A szülinaposok meg örüljenek velem :D :cheers:

szurkok mennek, de lassan lemeríted a készletet :P :) és éljenek a kosok
(kéne egy statisztika, sztem kos van a legtöbb köztünk) :wink:

sok Halak jegyű is van. Én megcsinálom a statisztikát, de ahhoz majd Ti is kelletek. Azaz: összeáálítok egy listát, és szól, aki nem jó helyen látja magát.

Nagyon sok boldog születésnapot Áfonya, Orsie, Estel!!!

Eruntale: Neked meg nagyon sok boldog névnapot!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 9 hónapja #320759 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Na jó nincs nekem sok időm:

Boldog születést meg napot összes minden Kosok! :cheers: :hello:

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
17 éve 9 hónapja #320756 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Estel Adániel írta: [size=9:1si37jk1]OFF: Részben egyetértek (naná, Idhren is skorpió ;) ), de nekik itt, ebben a topikban majd csak október-november körül örülünk. :) [/size]ON: Én viszont köszönöm az engem illető jókívánságokat, és csatlakoznék hozzájuk utólag (-1 nap): BSZ Allison! valamint előre is (+1 nap): BSZ Orsie!és (+3nap): BSZ fqqdk! kostársak :D

Én is csatlakoznék utólag, de én hozzád :P SZÓval utólag is boldog születésnapot apuciiiiiiiiiiii! : )=

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 9 hónapja #320755 Írta: Tünde
maradjunk a kosoknál :lol:

:bounce: Boldog születésnapot Orsie :cheers: , Áfi!!! :hello:

Több
17 éve 9 hónapja #320749 Írta: Ben
The Scorpions strike back? :mrgreen:

Több
17 éve 9 hónapja #320748 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ethuil írta: OFF: már bocsánat, de Skorpióknak áll a világ :twisted:

majd jövünk Suhival október-november tájt és lesz :invázió: :D a skorpiók mind őrültek, bírom őket. :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 9 hónapja #320746 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Jókívánságok
[size=9:21g2xjpa]OFF: Részben egyetértek (naná, Idhren is skorpió ;) ), de nekik itt, ebben a topikban majd csak október-november körül örülünk. :) [/size]ON: Én viszont köszönöm az engem illető jókívánságokat, és csatlakoznék hozzájuk utólag (-1 nap): BSZ Allison! valamint előre is (+1 nap): BSZ Orsie!és (+3nap): BSZ fqqdk! kostársak :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
17 éve 9 hónapja #320745 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok
OFF: már bocsánat, de Skorpióknak áll a világ :twisted:

Több
17 éve 9 hónapja #320743 Írta: Tünde

Ethuil írta: Nah, a szurkotok meghozta nekem Toldi-s elbeszélésem öt oldalban :D Akkor most már csak holnapra kérnék egy kis ungabungát, meg szurkot, angolra :P :wink:

A szülinaposok meg örüljenek velem :D :cheers:

szurkok mennek, de lassan lemeríted a készletet :P :) és éljenek a kosok
(kéne egy statisztika, sztem kos van a legtöbb köztünk) :wink:

Több
17 éve 9 hónapja #320741 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Orsie / Fraktál írta: BSZ Ally - itt is ;) :hello:
BSZ Estel/HM :cheers:

Kostársak rúlzanak :mrgreen:

csatlakoznék! :D

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 9 hónapja #320729 Írta: Ben
Boldog születésnapot Estel TVT!! ;) :D :cheers:

(Kosok rulzanak biza' 8) :D )

Több
17 éve 9 hónapja #320724 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ Ally - itt is ;) :hello:
BSZ Estel/HM :cheers:

Kostársak rúlzanak :mrgreen:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
17 éve 9 hónapja #320720 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hupsz :oops:
Köszönöm a szurkot, aranyosak vagytok! :)

:egy hatalmas tábla közkincsé tett csoki:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 9 hónapja #320716 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok! :) :oops:

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
17 éve 9 hónapja #320715 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Születésnapot Kolléga/Bátyótársstb. Bob és Bobek... szóval összes!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.434 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére