Jókívánságok

Több
20 éve 4 hete #221758 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Alyr Arkhon írta: Hugomnak is kivették, túl lehet élni.
Műtét után pár órán át nem beszámítható az ember az altató maitt. ;)

Tudtommal, nem altatják, csak érzéstelenítik vagy mi a szösz.

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hete #221752 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Felagund írta: Nyugi, Finc, nem lesz semmi baj!

És utána annyi fagyit ehetsz, amennyit akarsz!!! :lol:

Még többet is! :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hete #221750 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nyugi, Finc, nem lesz semmi baj!

És utána annyi fagyit ehetsz, amennyit akarsz!!! :lol:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 4 hete #221749 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hugomnak is kivették, túl lehet élni.
Műtét után pár órán át nem beszámítható az ember az altató maitt. ;)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 4 hete #221748 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Sok-sok kitartó pozitív energiát, Finc! [size=9:7qu5ip3j](Nekem is kivették 6 éve, nem kellemes, de nem veszélyes.)[/size]

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
20 éve 4 hete #221722 Írta: Kincső

Brisa írta: Fin, majd én is kérek a fagyiból, jó? :D Gyógyulj meg!

Nahát micsoda önzés :P
Szerencsére nekem csak az orrmandulámat vették ki még anno 7-8 éve, az is elég pocsék volt (főleg a legelső éjszaka) és a torokmandula durvább eset... :roll: Mindazonáltal abszolút túlélhető, és azóta alig voltam komolyabban megfázva [size=9:178v65p2](előtte pedig a 40°C-os láz középfülgyulladással volt jellemző...)[/size] tehát megéri! :wink:
:arrow: Pozitív energiák, Finc! :wink:

Több
20 éve 4 hete #221700 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Fin, majd én is kérek a fagyiból, jó? :D Gyógyulj meg!

Brisa

Több
20 éve 4 hete #221695 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ulmo írta: Finc: szorítunk neked! :bounce:

Csatlakozom.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 4 hete #221687 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Rayan írta: :protonok:
:kézrátétel:

Protonok ? 8O Mármint valami sugárzás formájában ? :)
Kézrátétel...ööö az jó...is tud lenni ;)
Amúgy persze, hogy én is szurkolok Fincnek...tényleg marha sokfelé kell mostanában szurkolni...bár én csak a hazai meccsekre szoktam kimenni :) .
Nah de komolyan...legyen minden rendben és kész, hallod Finc ?

Több
20 éve 4 hete #221678 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Finc!!! A mandulának akkor van helye a torkodban (pontosabban a gyomrodban) ha azt a fáról szeded le... Nagy Nolda energiák úton vannak szerdára!!! Tessék hamar felépülni!!!

Több
20 éve 4 hete #221676 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Módosított nanoszondák úton! Hajrá Finc! Együtérzek veled!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 4 hete #221675 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Finc: szorítunk neked! :bounce:

Több
20 éve 4 hete #221655 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Jókívánságok
FINC tessék meggyógyulni :) minél hamarabb. szóval felépülni madj utána meg minden..
szóval ilyen elődféle összevissza reiki energiák mennek.. :)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 4 hete #221651 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Az utóbbi időben annyi, műtéti beavatkozáson átesett ember felé közvetítettem együttérzést, hogy az valami döbbenet. Létezik, hogy az ember összes barátja, ismerőse egyszerre lesz ambulanciai eset :eek4: :o h: :eek2: ?

:együttérzés:
:protonok:
:kézrátétel:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 4 hete #221649 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ha valakinek van felesleges gyógyító energiája, vagy hasonló okossága, az gondoljon Finduilasra azaz Finc-re azaz Gabira azaz nővéremre (rokoni szálak télleg! ez nem olyan apu-tesó-lányom marhahág) szerda délelőtt, mert bizony kikapják a torkából az orvosok a manduláit. Előreláthatólag...
Én egy cseppet féltem, ezért engem is megnyugtat, ha sok ember aggódik mellettem :D
Előre is köszi mindenkinek!
Peet

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
20 éve 4 hete #221537 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Felagund írta: Ti ott a közgázon ennyi matekot se tanulzok?
Az, hogy Angwen nem tudja, még elmegy, mert bölcsész szegény :twisted:
XX=egy 10 és 99 közötti ismeretlen (Én amúgy beírtam a pontos korodat, de az Erkölcsrendészet úgy döntött, hogy ez olyan sokkoló információ, ami nem hozható a védtelen emberek tudtára... Ez van... :twisted: :biggrin2:

Öhm... Én még a jó öreg gimnáziumi matekórán úgy tanultam a tanító nénitől, hogy amennyiben az ismeretlen (mondjuk x) számjegyet, és nem számot jelöl, azt illik jelezni valamiképp, mondjuk egy vonallal a számjegyek fölött. Másrészt mivel kétszer írtad ugyanazt a jelet, ugyanannak a számjegynek kéne lennie a kettőnek, nem?

Húha, kívánnom kéne valami jót, mert ez így már nagyon off. Legyen mondjuk: boldog matekozást, Felagund!!! :D

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 1 hónapja #221368 Írta: Felagund

(Estel Adániel) írta: [size=9:1w89ixko]Kösz. Nem tudom, ki hogy van vele, de én már kezdem elfelejteni, hogy mi lesz hétvégén (szombaton, október 9.-én).[/size]

Pedig Ankalimon annyi helyre beírta... ;) :P

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #221367 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Jókívánságok
[size=9:1fw7jqw8]Kösz. :P
Nem tudom, ki hogy van vele, de én már kezdem elfelejteni, hogy mi lesz hétvégén (szombaton, október 9.-én). :look:[/size]

Valin Estare Trythyn és KT-k! :cheers: :hello:
Eru éltessen titeket sokáig! ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 1 hónapja #221345 Írta: Felagund

(Estel Adániel) írta:

Felagund írta: [size=9:2tpsi5yx]Ez tök gáz... Egyik OFF a másik után... :? [/size]

Ja... :P
Könyörgöm, valaki fogja már rám itt is, hogy én kezdtem! :rmad2:

[size=9:2tpsi5yx]Estel kezdte :P [/size]

Több
20 éve 1 hónapja #221344 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare, Curufinc-Koppány vezér!!!!! :hello: :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 1 hónapja #221338 Írta: Estel Adániel

Felagund írta: [size=9:2svn97ux]Ez tök gáz... Egyik OFF a másik után... :? [/size]

Ja... :P
Könyörgöm, valaki fogja már rám itt is, hogy én kezdtem! :rmad2:

Több
20 éve 1 hónapja #221334 Írta: Felagund

(Estel Adániel) írta: Felagund, megjegyzem, te se vagy jobb... :twisted: XX egyrészt a 20-as szám római számokkal, másrészt ha 'X" ismeretlen decimális számjegyet akar jelenteni, akkor XX egy 11-gyel osztható kétjegyű számot jelöl tízes számrendszerben... ;)

Neeem...
Az XX így együtt ;)

[size=9:3l4vlt3w]Ez tök gáz... Egyik OFF a másik után... :? [/size]

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #221332 Írta: Estel Adániel
Felagund, megjegyzem, te se vagy jobb... :twisted: XX egyrészt a 20-as szám római számokkal, másrészt ha 'X" ismeretlen decimális számjegyet akar jelenteni, akkor XX egy 11-gyel osztható kétjegyű számot jelöl - legalábbis a tízes számrendszerben... ;)
[size=9:2kpci249](Na jó, nem biztos, hogy decimálisra gondoltál... akkor megoldandó egyenlet: (n+1)x=19 ha n-es számrendszer...) :roll: [/size]

Több
20 éve 1 hónapja #221322 Írta: Felagund

Nólindir írta: És most néhány kiegészítés következik: :mrgreen:

Felagund írta: VALIN NOSTARE NÓLINDIR!!! :cheers: :dance: :hello:

Nem gondoltuk volna, hogy ezt is megérjük, hogy már XX évet *cenzúrázva az Erkölcsrendészet által* lehúztál ebben a világban! :twisted:

Látod, ez csak is azért történhetett, mert valóban nem húztam még le ennyit... Öregítesz vazze! :lol:

:roll:

Ti ott a közgázon ennyi matekot se tanulzok?
Az, hogy Angwen nem tudja, még elmegy, mert bölcsész szegény :twisted:
XX=egy 10 és 99 közötti ismeretlen (Én amúgy beírtam a pontos korodat, de az Erkölcsrendészet úgy döntött, hogy ez olyan sokkoló információ, ami nem hozható a védtelen emberek tudtára... Ez van... :twisted: :biggrin2:

Több
20 éve 1 hónapja #221304 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Utólagosan is Eru éltessen sokáig Dr. TG! :hello: :mrgreen:

Több
20 éve 1 hónapja #221303 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BéEsz, Nólinc! :twisted: :mrgreen: :up:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 1 hónapja #221298 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BÉESZ JULCSI!!!!!!!!!!! :mrgreen: :cheers: :hello: :itscool: :smokin: :evil3: :pimp:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
20 éve 1 hónapja #221292 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hú, mindenkinek nagyon köszönöm a beírásokat, meg az egész napi sms-szőnyegbombázást, nagyon-nagyon jól estek. Azt hiszem, ebben az esetben talán indokolt (és nem tűnik elítélendően nyálasnak) a kijelentés: Szeretlek Benneteket, és igazán örülök, hogy Vagytok nekem...

És most néhány kiegészítés következik: :mrgreen:

Felagund írta: VALIN NOSTARE NÓLINDIR!!! :cheers: :dance: :hello:

Nem gondoltuk volna, hogy ezt is megérjük, hogy már XX évet *cenzúrázva az Erkölcsrendészet által* lehúztál ebben a világban! :twisted:

Látod, ez csak is azért történhetett, mert valóban nem húztam még le ennyit... Öregítesz vazze! :lol:

Angwen írta: Boldog születésnapot, Julcs! (De kár, hogy nincs neted, és ezeket mind nem fogod látni... :( :cry: )

Hm, találékony Tünc mi mindent megold, látod... :mrgreen:

argh

Több
20 éve 1 hónapja #221280 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BOLDOG SZÜLINAPOT JULCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és teljen boldogságban sok ilyen szép napod

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 1 hónapja #221279 Írta: Kincső
Boldog Szülinapot NólindirTünc! :wink: :cheers:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.368 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére