Farsang

Több
21 éve 10 hónapja #106737 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Farsang

Brisa írta: Min drága, mi lenne ha az egész fényképcsomagot átadnám neked? Ugyanis nincs időm szkennelgetni.

Brisa (szívem), csak nyugodtan. Feltéve, ha 100-nál kevesebb. Ha több, akkor elég nekem a fele is :evil3:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106710 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Farsang

Augustíne írta: :arrow: "Sztyupid, fet hobbit!" (Ugye, Dodiee?) :D

Erre csak annyit mondanék: Sztyupid tól elf!!!

Sil írta: :arrow: McDonalds: "Miért, lövöldözni szabad?" :eek4: :evil3:

Jaj istenem, azon behaltam:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106706 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Farsang

Kincső írta: Kincses: Te ki voltál? Mert nem sikerült beazonosítsalak... :roll: :wink:

Fekete ruhában voltam, borostyán levelek voltak a karomon.

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106701 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Farsang
Kincses: Te ki voltál? Mert nem sikerült beazonosítsalak... :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106699 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Farsang
Csak röviden: minden szuper volt, nagyon jól éreztem magam! :dance: :sungl:
Köcc Telcontarnak a konferálást, Angie-nek és Vewynek a Király (:tongue:) jelmezötletet és a közreműködést (:wink:), no meg a cuccokat mindenkinek, akitől lejmoltam... :mrgreen: Pussz nektek! 8)

U.i.: A hajamból még ma is jött ki fekete lé a hajmosásnál... :eek4:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106695 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Farsang
:lol: Ezek után már nem sokat lehet említeni. Örültem, hogy ott lehettem. Azt viszont sajnálom, hogy korábban haza kellett mennem, mert a szüleim értem jöttek. A műsor nagyon jó volt, és Tel műsorvezetése sem volt semmi. :P

Telcontar:"Én csak azt sajnáltam, hogy a banda nagyobb részének lábába nem állt bele a boogie-görcs... tanulság: aki táncos murit akar, hozzon magának még partnereket."

És egyetértek azzal, hogy többen is lehettünk volna.

Kincses

ui: gratulálok mindenkinek, aki részt vett a szervezésben és a műsorokban

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106634 Írta: Kincső

Telcontar írta: A fellépokrol annyit,: büszke vagyok arra, hogy a társaság, amelyhez tartozom, hobbiból ilyen színvonalat képes produkálni.

Csatlakozom! :!: :wink:

Brisa írta: Jó volt a kvíz is. És Virág még attól félt, hogy túl erős csapat leszünk (Ancalimon, Virág, Svin és én)...

Hát hozzánk képest... :roll: :look: :confused2: :wink: És igenis Virág nagyon jól elmutogatta Bugát, főleg, hogy azzal kezdte, hogy "én ezt nem tudom elmutogatni"! :) :wink: Hogy a feketekardról ne beszéljünk... :wink: se arról, mikor Te mutogattál. :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106618 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Farsang
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, köszönet Brisának és Virágnak (és az alszervezoknek) az odaadó, energiát és egyebeket nem kímélo szervezésért, valamint a Tolkien Társaság vezetoségének, hogy biztosították az anyagi hátteret.
A fellépokrol annyit,: büszke vagyok arra, hogy a társaság, amelyhez tartozom, hobbiból ilyen színvonalat képes produkálni. Az Operabál elmehet ahova akar. :) Gondolom, eddig sem volt és ezután sem lesz dilemma, melyiket válasszuk jövore. :)
Ezzel együtt kérek mindenkit, hogy az esetleges negatívumokról is írjon, mert csak a kritika segíthet abban, hogy jövore még jobb lehessen a bál.
Persze inkább privátban, ugyebár, hadd fényezzük magunkat egymás elött. :D
A portás bácsi szerint nagyon kulturált, tisztességes, aranyos társaság vagyunk, akikkel csak egyetlen gond van: hogy otthagytunk jópár MTT-s pólót... Valakinek érte kéne menni.
Tehát ha a jövoben a helyet igénybe akarjuk venni, bármikor rendelkezésünkre áll.
Én csak azt sajnáltam, hogy a banda nagyobb részének lábába nem állt bele a boogie-görcs... tanulság: aki táncos murit akar, hozzon magának még partnereket.
Tanulságos: veletek alkohol nélkül is lehet teljes értéku bulit csapni. Ez jó. Nagyon jó.
Nyáron rendezhetünk hasonlót szabadtéren, tábortuzzel, sátorral. :) Bár lehet, oda nem szmokingban megyek...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106611 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Farsang
Valaki elvállalná, hogy ír egy részletes beszámolót a farsangról és elküldi Ancalimonnak?

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106605 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Farsang
hogy miért kell nekem vidékinek lenni?????? :cry: :cry: :cry:

mindig nyálcsorgatva és irigykedve olvasom ezeket a hozzászolásokat........

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106595 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Farsang
Na, akkor belevágok én is:
:arrow: A 11 SMS-chates tündebarim leredukálódott 2-re. :bawling: De Morwen és Éowyn azóta is áradoznak róla. :wink:
:arrow: Tel konferálása. :wink: (És a tündebarik SMS-e a chates Telcontarnak: "Van itt is egy Telcontar, pont olyan lökött, mint te!" :wink: )
:arrow: Amikor Darky összetévesztette velem Morwent. :D 8O
:arrow: Áfi igazán ARAGORN volt. :up: Meg a többi jelmez is. :wink: Hobbitok is rúlzanak.
:arrow: Még mindig nem kaptam vissza a Gy.U-mat Ancalimontól. :bawling: (A LEP óta.)
:arrow: Loreena McKennit CD-k. :up:
:arrow: Rengeteget fényképeztem megint. :wink: (Jó, csak fél tekercset...)
:arrow: DJ Minerva. :cheers: :up: Meg amikor meghallottam a Cross Bornst a másik teremből. :wink: :oops:
:arrow: McDonalds: "Miért, lövöldözni szabad?" :eek4: :evil3:
:arrow: Várakozás az első metróra (fél 5!). :?
:arrow: Miért is nem vagyok pesti? :bawling:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106578 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Farsang
Nagyon jól esik a lelkendezéseiteket olvasni. Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat.

Mert én is. :wink: Svinnel nagyon jó volt keringőzni. Jókat bénáztunk és nevettünk együtt. Főleg a verseny ideje alatt. :mrgreen: Ennek ellenére harmadikok lettünk. :wink: [size=9:teplubc3](Köszönöm, Kedves. :*)[/size]

Jó volt a kvíz is. És Virág még attól félt, hogy túl erős csapat leszünk (Ancalimon, Virág, Svin és én)... :evil3:

Telcontar, csúcs voltál.

Énekkarosok: szuper-zseniálisak voltatok. Az In Dreams jobb a ti előadásotokban, mint eredetiben.

Min drága, mi lenne ha az egész fényképcsomagot átadnám neked? Ugyanis nincs időm szkennelgetni.

Léli: Ne nekem add, különben csak áprilisban lesznek beszkennelve. Azok is, amik most vannak nálam. Hacsak Min vagy valaki más át nem vállalja őket. (Sil képeit is.)

Nálam egy Vegyes I. feliratú kazi, és egy Halász Jutkás CD van. A gazdájuk jelentkezhet nálam.

A kaja - szokás szerint - megint sok volt. :roll:

És ezúton szeretném bejelenteni, hogy jó ideig nem vállalok el semmit, nem szervezek semmit, nem megyek talikra stb. Ugyanis nagyon-nagyon gázos állapotban van a szakdolgozatom... :?

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106563 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Farsang
Fúú, de jó vót a szombat este.
Hát a Pistám úgy irigyelte, hogy még az asszonykáját is leszóta!
:bandit:

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106562 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Farsang
Gyerekek! OLTÁRI GORNI VOLT A FARSANG!!!!
A képeket minél előbb tegyétek fel (már előre rettegek, h melyiken nézek ki a leghülyébben... :evil: )!
Aki nem volt ott, annak csak azt üzenem, hogy sajnálhatja, h kimaradt ebből a buliból! /Igaz én is elég korán elmentem... :( /

Ami RULZ volt:
:arrow: A fellépők (Kriszana & Rayan, paródiák / :arrow: Athelas :D /, stb.) :arrow: Akit nem emeltem ki külön az ne sértődjön +, mindenki naon yoo volt! :wink:
:arrow: Jelmezbemutató /"Nem akarok kimenni! Nem akarok kimenni!"/ :?
:arrow: Dodiee répája!
:arrow: Áfiék jelmeze!!!! 8O :D
:arrow: Kaják, hobbitok és 1ebek
:arrow: "Sztyupid, fet hobbit!" (Ugye, Dodiee?) :D
:arrow: ELROND (Ugye Rayan?) :D
:arrow: Gríma (Ugye, Gollam?) :D
:arrow: Piciszívem & Haldír képei *lefolytam a székről + nazgulsikoly*
:arrow: Activity (Pl.: Gollam) :wink:
:arrow: Éneklés ("Hey-ho!") :arrow: Köszi Galad!
:arrow: Elanor, és a szilveszteri video ("Legsi is the best!" + Ulmo!) :D
:arrow: És természetesen BOZ!!!

Na, több nem jut eszembe.
Örülök, h ott lehettem, és h néhány új embert személyesen is megismerhettem, köszönök mindent a szervezőknek, és mindenkienk, aki ott volt!!! (Rabyn: Máskor is gyere! :) )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106540 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Farsang
Hmmm...

Már megit mirol maradtam le... :cry:

Ezúttal is sajnálatomat fejezem ki hogy a kardom nem függhetett Áfi oldalán... (legalábbis o kérte...)
Nem rajtam múlt...

Alyr

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106531 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Farsang
Aki elhagyta a fényképezőgépét az a 0630-538-62-11es számon hívjon fel és visszaadom!!!
Ugyanitt átvehető egy STABILO 2b-s ceruza félig összerágva, 1 db gemkapocs, 3 lábköröm a (keringőtanulásból leesve), illentve tőlem 1db mosoly minden megjelentnek.

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106525 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Farsang
Hi emberek
látom, jól szórakoztatok. Anyám az utsó pillanatban kavart be, nem tudtam elmenni :bawling: ,pedig még nazgúljelmezem is volt az alkalomra...de így alakult.De örülök, hogy ti jól éreztétek magatokat.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106499 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Farsang
Akárhogyan is vakarom a fejem, nem fér az eszembe, hogyan lépett Gumipók a táncparkettre?

...hümm humm....bum burárum....

Huhú :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106496 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Farsang
Szeretném én is megemlíteni, hogy nagyszeruen éreztem magam!!! :D :D :D
Áfi-Angie-Vewy jelemeze nagyon-nagyon tuti jó volt...s persze a többiek is! Mogy a tied különösen tetszett! :wink: és Galad haja khirály volt!!
A keringo nagyon tetszett - köszönet érte Gumipóknak és egy darab balrognak... :pussz: Annak is örültem, hogy a végén volt egy kis ír tánc is... Loth: nagyon örülök, hogy megismerhettelek Titeket!
A cica-röptérol annyit: hogy fiúk, mégegy ilyen orv jellegu támadás, és... :twisted:

Összegezve: KHIRÁLY volt!!!

ui: egy rendes Riverdance CD keresi rendetlen gazdáját...tehát, aki otthagyta, nálam jeletkezhet érte!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106475 Írta: Kincső
Sziasztok!
Na végre én is géphez jutottam. :) [size=9:it0t3ufr](Hála a hiányzó számtech-tanárnak.)[/size]
Nagyon jó volt a buli! :dance:
:arrow: még 1/2 7 - 7-kor sem maradtunk le semmi lényegesröl :hello:
:arrow: Tünde-, hobbit- és Éowyn-invázió :D
:arrow: activity+kvízjáték :itscool: És éljen a Legifjabb Csapat (azaz mi a kb. 14-15 év átlagéletkorunkkal), hogy szerzett 1 egész pontot :) (Olyan pechünk volt, hogy az Earendiles kérdést mi 3-an tudtuk, Peredhil meg pont nem... :? De nem baj! :wink: ) :roll: :look: Tanulság: Estel minden kvízjátékon nyer (Köhegyen is) :arrow: aki nyerni akar, az vele legyen. :) :wink:
:arrow: a müsor szupi volt :arrow: gratula minden fellépönek :itscool:
:arrow: Telcontar szövegelése :itscool: "Köszönöm a tapsot... bár lehet, hogy nem érdemlem meg..." :D :nono: "Ezen a nyelven még soha senki nem szólalt meg ebben a teremben..." :) Gratula! :wink:
:arrow: "Fekete vagyok, vért iszom" *bamba tekintetek* "Nincs tipp?" "(Svin:) Megvan! Mormegil fekete kardja!" "(többiek:) ja tényleg..." /Beleg nem találja ki a saját kardját... :) Hogy az összes színdarabosról ne beszéljünk... :oops: elvileg mi már kívülröl tudjuk az egész Túrin-históriát... :roll: :) /
:arrow: kár hogy az eredményhirdetés után el kellett mennünk... de sajnos másnap hatkor keltünk, hogy 3/4 10-re leérjünk Füzesabonyba /ahol mellesleg elvesztettem a partimat egy erösebb ellen/.

Na, ennyi elég lesz :look: Szió:
Kincsö

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106464 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Farsang
:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Banyek, alig tudtam ott lenni valamennyit.
Ez a nyomorult felveteli papir leadas teljesen bekavart nekem, meg 7 orakor is azzal kuszkodtem ferjurammal egyutt. :evil: :evil: :evil:

Igy epp beestem a jatek kezdetere. Aztan mikor vege lett kivancsisagbol felhivtam a magyar sinbohoc valallatot es behanytak nekem hogy az utso vonatom 22.20-kor megy :evil: :evil: :evil:
Ugyhogy jatek utan rohantunk haza parommal :(

Bocs gyerekek hogy nem volt Legolas vers, de nem tudta megmondani senki mikor lesznek a versesek, es igy utolag latva eselyem nem volt hogy odaerjek. No mindegy, majd maskor.
Csak sajnalom hogy gyakorlatilag masfel oranal tobbet nem tudtam ott tolteni :evil: :evil:

No, hat ez van ezt kell szeretni.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106448 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Farsang
Szerintem is királyság volt! Bár az, hogy az éjszaka kellős közepén ért véget a buli, nagyon rossz húzás volt :shake: Köszi, Virág, hogy hazavittél! :D Nélküled még mindig Pesten kódorognék... :mrgreen:

Telco, Te alapból mondasz ilyeneket, vagy valaki megírta előre a szöveged? :twisted: :D Amúgy kösz, hogy lovaggá ütöttél :mrgreen:

Jelmezek rulz!

Kaja rulz! :)

Bárkirályok és királynők rulz! :D

Léli: én is szkennelhetek, ha gondolod, ne add az összes képet szerencsétlen Brisának... :roll: :D

Kár, hogy a tánc/buli része a dolognak kicsit vérszegény volt... (Bezzeg amikor ÉN ültem oda a géphez, és belöktem a Shreket... ;) :lol: )

Más most nem jut eszembe :D Egyszóval: khirály, sőt, ÁSZ volt! :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106429 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Farsang
ja, a keringőről elfelejtettem mondani, hogy legközelebb igenis táncolni fogok :dance:
csak kár, hogy most begörcsölt a lábam :bawling: :bawling:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106426 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Farsang
Tudom, h. nemsokára zárolják a topicot, de m,uszáj elmondanom: ANNYIRA, DE ANNYIRA JÓ volt!!!!
:arrow: Énekesek, egyszeruen mesésé, csak így tovább, hírességeket akarok! ( majd1 összepisiltem magam a gyönyöruségtol!)
:arrow: Táncosok, nagyon jÓ!!!
:arrow: Keringosok: hú, ezt nem lehet szavakba önteni! :lol:
Szóval, minden nagyon jó volt!!!!!!!!

Remélem, jövore is lesz!

Iru.

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106421 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Farsang
Na, ahogy látom jó buli volt.... kár érte hogy nem voltam ott. Képeket akarok!!!!!!!!!!! :) :) Nekem a betegnek. :) :wink:

És beszámoló lesz??? :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106415 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Farsang
Panni: ne mondd, hogy elromlott...csk kimerült az elem..anynira nem szörnyű a helyzet...
a buli echtecool volt, és nagyön köszi, hogy ott lehettem..nem állok neki leltározni, mert úgyis mindent összekevernék (aki nem tudná: ha jól érzem magam, általában a zegy kusza folt a fejemben)
minden nagyon tetszett, legközelebb is lehet rám számítani:))) :evil3:
ezt vehetitek fenyegetésnek is:)) :evil3:
amúgy most épp olyan vagyok, mint egy háromnapos vizihulla, de ez oylan jó érzés ilyenkor:)))
:dead:
ja, aki nem tudná, én voltam a "kölök" :) ))
a pizsamás hobbit:)))
Panics amúgy midnent leírt, amit én is el akartam mondani, meg a többiek mondandójában is benne vannak a gondolataim:))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106414 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Farsang
Na, én is leírnám a dolgokat:
Nagyon nagyon nagyon nagyon jól éreztem magam!!
:arrow: Tel, a konferálásod haláli volt!!
:arrow: Énnekar rulzz, minden énekes rulzz, záncosok rulzzzzz!!!A paródiát nem dícsérem, mert abban benne voltam(de a próbák..azok HALÁLIAK VOLTAK!! *Galadriel hanyatt esik Frodó lábában, Samu meg nem bírja befogni a lepcsest..*)
:arrow: A kaja szuper volt, csak Aput(gyk: Pippin Took, vagyis galad) nem lehetett elrángatni az aszatltól:))
:arrow: GOMBA RULZZ!! jó hogy gondortatok a hobbitokra is:))
:arrow: "Hey! Ho!" éneklés rulzz, igyekszem megtanulni a szöveget(köszi érte galadnak a gyorstalpalóért!!)
:arrow: Játékok: az a sok félrevezető "segítség" :)
:arrow: Ír tánctanítás rulzz!!! éneklés szintúgy!!!
:arrow: Jelmezek: mit is mondhatnék?? volt amiken hanyattestem, olyan szenzációsak voltak!!
:arrow: Ancalimon guggolása :twisted:
:arrow: Gyűrű vers mordori nyelven:Hát sötétben már nem is megy? :twisted:
:arrow: karaoke zenék nagyon jóóók:))
:arrow: kardozások: Teltől félek:))

Mi hajlanig maradtunk, bár akkor már elég álmosak voltunk:)
:arrow: Séta tök rossz irányba, követjük Telt akár a sírba is!! :wink:
:arrow: McDonalds: "Itt nem szabad fényképezni!" persze, mert eladjuk a képeket a Burgerkingnek...
:arrow: Séta tovább a nyugatihoz, majd mindenki haza:))

Folytatás mikor?? :wink:

Répa legyen veletek!!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106411 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Farsang
Miért nem szoltál hogy nincsen filmed?? volt nálam egy tekercs (36os) mert ott romlott el a nyűves fényképezőgép..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106402 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Farsang
Üdv!

Mit is mondhatnék... Nagyon jó volt minden!

Kicsit ugyan meglepődtünk, amikor 17:00-kor még mindig csak 6-an voltunk a teremben... :P
Deaztán minden beindult. Megérkeztek a rendezők, meg a nem rendezők...

:arrow: Telcontar: Gratula az egész levezetéséhez :itscool: (mondhatni Aragorn vagy, de ezt már [size=9:3eaci4gp](a nevedből)[/size] tudni...)
:arrow: Az előadások gyönyörűek voltak (nem sorolok föl senkit, mert tuti kihagynék pár embert...).
:arrow: a jelmezek páratlanul szépek lettek. Ügyesek vagytok mind :up:
:arrow: a tánc 3 győztespárja :deal:
:arrow: A Gyűrű vers mordori nyelven haláli volt.... (remélem a tündék nem szenvedtek tőle nagyon) :cross:
:arrow: Ancalimon és a többi fénykép-áldozatom: ugye nem gondoltátok komolyan azokat a fenyegetéseket? Tudjátok, hogy ez a feladata... egy paparazzinak... Ugye? :blackeye: :crap:
:arrow: a küldönböző párbajok... :fight:
:arrow: miért kellett olyan korán kifogynia a filmemnek? :( (ja, és erről vajon miért csak órákkal később tájékoztattalak titeket... :twisted: )
:arrow: Brisa: számíts rá, hogy a legközelebbi találkozásunkkkor újabb adag képet adok scennelésre (aki nem tudná, most kb. 80-90 kép van nála, és most 2 tekercsnyi filmet fényképeztem...) :evil3:
:arrow: tánctanítás... a férfiak gyorsan kidőlnek :biggrin2:
:arrow: az éneklés nagyon jó volt... kárhogy csak 1 számot ismertem azok közül :confused2:
:arrow: Ancalimon: megint köszi, hogy hazavittél :bill1:

Nem tudok több dolgot írni, mert olyan sokminden volt, hogy nem tudom őket megfogalmazni sem...

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #106347 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Farsang
kössz-))
Én azért még megfogo kérdezni ki kicosda volt-) mer pl Loth tégedet se tudlak beazonositani)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.208 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére