Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22635 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Minek a rendezője?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22634 Írta: Anonymous
Ki is lett a rendező...?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22633 Írta: Anonymous
Hát nem. Én mondjuk tök csalódott vagyok. ÉS csak PJ-t sajnálom, de nagyon. :(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22632 Írta: Anonymous
Akkor már a Pearl Harbor Faith Hill-el és azzal a marhayo számmal, de ez?!<br> Csdak azért nyert, mert a csávót már 16-szor jelölték és most kapott először Oscart. de ez még nem indok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22631 Írta: Anonymous
:( ((((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22630 Írta: Anonymous
Betétdal a Szörny RT:-(((((((((((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22629 Írta: Anonymous
Oh... és többi kategória? Akinek nincs HBO-jas, nem tud meg sdemmi érdemlegeset. :( Legjobb betétdal?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22628 Írta: Anonymous
Nem jut most eszembe, mintha az Irisből vki, vagy nem is tudom...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22626 Írta: Anonymous
Oké, bocsi, kicsit durva lett, amit írtam, nem úgy gondoltam.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22627 Írta: Anonymous
Tényleg, a legjobb ffi mellékszereplő ki lett?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22625 Írta: Anonymous
1:nem ő nyert, ne őt hibáztasd!<br> 2: a film joggal vetélkedhet a GYU-val az Oscarért, bár két külön műfaj!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22623 Írta: Anonymous
Szemétség, szerintem ha most nem kapott a következő két rész sem fog (éljen a pesszimizmus), tuti, hogy az ilyen Russel-féle marhák filmjei a menők... hogy mi a jó abban a pasiban... :P
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22624 Írta: Anonymous
Azért mi szeretjük a filmet! :) És PJ-t is. És McKellent is, az tök jó, ha vállalja a másságát.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22622 Írta: Anonymous
Amen!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22621 Írta: Anonymous
Én azt mondom,CSAK 4? De ha belegondoltok még van 2 rész és nem adhatnak már az első rész után rögtön 13 Oscart(de jó is lenne...)Meg gondolom a kritikusok közül senki sem olyan GYU fanatikus mint mi, és nekün ugyis ez az évezred filmje ugyhogy a többi az már nem számít.Oscarok nélkül is a legjobb film a GYU!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22620 Írta: Anonymous
Egyetértek. Off: Buffy:akkor jösz a talira és Boreger is, ugye?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22619 Írta: Anonymous
Grincs: ''A díjkiosztón a legviccesebb az volt amikor Gandalf megjelent a pasijával azért ezt nem kellet volna...''<br> Mért, ha téged ilyen neves dolgora jelölnének, nem vinnéd magaddal a szerettedet? ...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22618 Írta: Anonymous
Kedves Old Hawk!!<br> Fel kell hogy világosítsalak hogy kedves Gandalf barátunk egy picit homokos és ez halál komoly. Ott tapizták egymást a pasijával a díjkiosztón. Először én sem akartam hinni a szememnek de a képek magukért beszéltek!!<br> Na egyenlőre ennyit. Ja még az hogy szerintem a harmadik rész után fogja megkapni a nagyobb díjakat. Legalábbis remélem.Mert megérdemelné!!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22617 Írta: Anonymous
Ja.A M.R.-t nem is jelölték a legjobb zenére pedig a M.R.-ben jó a zene és elég sok az ének.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22615 Írta: Anonymous
Ez igaz.Meg Tolkien regényét nem fogjuk lenézni mert a belőle készült film csak 4 Oscart nyert..<br> Attól még a film is és a könyv is ugyanolyan jó marad....<br> Örökké...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22616 Írta: Anonymous
Az hogy kinek és hány oszkárt adnak ki az nem csak a nyertest hanem magát az oszkárt is minósíti.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22614 Írta: Anonymous
Meg különben is kit érdekel. Mintha bármit változott volna a film attól, hogy kapott egy bizonyos számú Oscart-- mintha _rosszabb_ lenne attól, hogy _nem_ kapott többet.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22613 Írta: Anonymous
nem tudom hogy mért kevés az a négy Oscar....Mindenk áradozott hogy a Harry Potter igy meg ugy aztán meg egyet sem nyertek, meg ott van a Pearl Harbor is....<br> Csak egyet nyertek....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22612 Írta: Anonymous
Persze, nem tudtátok?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22611 Írta: Anonymous
Old Hawk-nak:<br> Sir Ian Mccellen bizony bizony a képek szerint a aját neméhez vonzódik!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22610 Írta: Anonymous
Egyébiránt az Oscarról, meg a Gyűrűk Uráról.<br> <br> Én szívem szerint nagyon örülök, hogy ezt a 4 díjat megkapta. Én ennyit sem vártam. De nem azért mert rossz a film, a rendezés, a smink (s' mink is... :-) )stb., hanem mert nem tudom mi a mozgatórugója az egésznek. Valami amerikai gondolatvilág vagy szempontrendszer, amit mi soha nem fogunk megérteni, mert nem ott élünk ls nem ezzel foglalkozunk főállásban.<br> <br> Nekem továbbra is egy nagyszerű könyv és film a GYU és ha kérdeznek, akkor úgy kell lelőni, mert legszivesebben órákig áradoznék róla (párszor már előfordult). Most már azt is hozzá fogom tenni, hogy: Ja és kapott 4 oscart.<br> <br> Uff, én beszéltem. Hawk
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22609 Írta: Anonymous
Grincs irta: A díjkiosztón a legviccesebb az volt amikor Gandalf megjelent a pasijával azért ezt nem kellet volna...<br> <br> Ezt most nem értem, de lehet, hogy én vagyok alultájékozott. Tehát, vagy Grincs nem tudja ki Gandalf és összekeverte valakivel, vagy Gandalf a saját neméhez vonzódik, tehát... szóval értitek. Sürgősen kérek egy megerősítést, vagy cáfolatot.<br> <br> Üdv: Hawk<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22608 Írta: Anonymous
A GY.U. is!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22607 Írta: Anonymous
Penngaladiel<br> Félre ne érts. Nem vagyok GYU rajongó. Szerintem nagyobb kategóriában nem versenyképes film. Technikaiban igen és elég szórakoztató.<br> Én a filmeket szeretem, köztük a GYU-t. Viszont azt bizton állíthatom, hogy a Csodálatos elme egy nagy rakás trágya. Tudom, hogy szubjektív, de szakmailag elfogadhatatlan. Ez az Oscar is kifacsart amcsi elvekről szólt.<br> Ha a Csodálatos elmét és a GYU-t összerakom, akkor egyértelműen a GYU viszi a pálmát.<br> Bár szívem szerint én a Moulin Rouge-nak adtam volna a legjobb film kategóriában. Mert a Moulin Rouge! az FILM!!!!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22606 Írta: Anonymous
A havrommal mi végignéztük a díjkiosztót. Elég nagy szemétség volt. Persze mit is várhat az ember az amcsiktól!!Mindíg mindenhol magukat sztárolják!!A gyürűk ura legenda immáron 50 éve a többi amerikai szart pár éven belül el fogja mindenki felejteni. A díjkiosztón a legviccesebb az volt amikor Gandalf megjelent a pasijával azért ezt nem kellet volna...<br>
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.611 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére