A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 9 hónapja #164901 Írta: ZSO
ZSO válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

ha jól tévedek, Osgiliath már HK. 2475-ben, Boromir Helytartó idején elesett, vele együtt Ithiliát is elvesztették > miért van mégis Osgiliathban állandó gondori helyőrség?!

Még a fiatal Denethor korában foglalták vissza, majd Boromír tartotta meg a nyugati partot, azóta van ott helyőrség - ezt a toronyőr meséli P-nek amikor az körülnéz a városban.

Egyébként a film jó - bár T-nek lenne kifogása.

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164898 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Eglarcarien írta: Hát... én múlt pénteken néztem meg a filmet. Hmmm. Vegyes érzéseim vannak. Nagyon jó volt, látványos, stb., de elég kevés helyen volt "tolkienos" érzésem. Ez a kritika közvetlenül utána született, hirtelen felindulásból, most berakom.

:arrow: Aragorn-Arwen hollywoodi típusú csókjelenete pár perccel a koronázás után sztem kissé túlzás (> ha szolídabban oldják meg, az sokkal jobban illett volna a tolkieni alaphoz)
:arrow: Gandalf túl khm...drasztikus megoldásokat alkalmazott Denethorral szemben (pl. mikor hozták Faramir testét, Denethor + őrjöngeni kezdett> Gandalf 3 ütéssel "kifektette"; valamire való toronyőrök sztem régen a kardjukhoz kaptak volna, ha valaki kezet mer emelni a Helytartóra. A másik, h Gandalf a könyvben nem ez a típus, és igenis megad legalább annyi tiszteletet, ami Denethor megmaradt emberi méltóságának és nemes származásának+rangjának kijár. ) Mondjuk a is igaz, hogy ebből a Denethorból vhogy hiányzott az a nemesség és nagyság, ami a könyvbélit minden hibája ellenére oly tiszteletre méltóvá teszi.
:arrow: hiányzott Aragorn homlokáról az Észak Csillaga
:arrow: Mordorban l7ett volna sötétebb is

Néhány "apróság", ami szemet szúrt (vagy csak én emlékszem rosszul?): :twisted:

:arrow: Arwen és Elrond nem kettesben voltak Völgyzugolyban
:arrow: Völgyzugolyból eredetileg, ha jól rémlik, egy lélek se be, se ki, nemhogy Elrond Dúnhargban...
(...és "Hol vannak a Dúnadánok, Elessar, Elessar..."? Halbaradékra kívácsi lettem volna. ;))
:arrow: Arwen csak Aragorn halála után vesztette el az Elsőszülöttek Ajándékát
:arrow: ha jól tévedek, Osgiliath már HK. 2475-ben, Boromir Helytartó idején elesett, vele együtt Ithiliát is elvesztették > miért van mégis Osgiliathban állandó gondori helyőrség?!
:arrow: a temetkezési hely a Rath Dînenen van, és nem a Fellegvár palotarészében
:arrow: Denethor bentégett a Rath Dînen csarnokában, és nem leugrott a Fellegvár legmagasabb tornyából (ráadásul nem azért égett meg, mert bár már meggondolta magát az öngyilkossággal kapcsolatban, "véletlenül" kigyulladt a ruhája, hanem mert SZÁNDÉKOSAN ottmaradt a lángok közt, fekve a ravatalon)
:arrow: Cormallen és a Fellegvár azon része, ahol a Fa van, na + a Pelennor három KÜLÖNBÖZŐ hely

Üdv a klubban, Eglar ;)

(és nagyon sajnálom, hogy nem tudtál eljönni a LEP-re :cry: )

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164897 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Akkor megsem kaprazott a szemem, mikor Andyt lattam:)
A lepegetos parhuzam szerintem is megall, az en egyik ismerosom is ezt mondta, miutan latta a filmet.

Fear from the best and hope for the worst
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164896 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hát... én múlt pénteken néztem meg a filmet. Hmmm. Vegyes érzéseim vannak. Nagyon jó volt, látványos, stb., de elég kevés helyen volt "tolkienos" érzésem. Ez a kritika közvetlenül utána született, hirtelen felindulásból, most berakom.

:arrow: Aragorn-Arwen hollywoodi típusú csókjelenete pár perccel a koronázás után sztem kissé túlzás (> ha szolídabban oldják meg, az sokkal jobban illett volna a tolkieni alaphoz)
:arrow: Gandalf túl khm...drasztikus megoldásokat alkalmazott Denethorral szemben (pl. mikor hozták Faramir testét, Denethor + őrjöngeni kezdett> Gandalf 3 ütéssel "kifektette"; valamire való toronyőrök sztem régen a kardjukhoz kaptak volna, ha valaki kezet mer emelni a Helytartóra. A másik, h Gandalf a könyvben nem ez a típus, és igenis megad legalább annyi tiszteletet, ami Denethor megmaradt emberi méltóságának és nemes származásának+rangjának kijár. ) Mondjuk a is igaz, hogy ebből a Denethorból vhogy hiányzott az a nemesség és nagyság, ami a könyvbélit minden hibája ellenére oly tiszteletre méltóvá teszi.
:arrow: hiányzott Aragorn homlokáról az Észak Csillaga
:arrow: Mordorban l7ett volna sötétebb is

Néhány "apróság", ami szemet szúrt (vagy csak én emlékszem rosszul?): :twisted:

:arrow: Arwen és Elrond nem kettesben voltak Völgyzugolyban
:arrow: Völgyzugolyból eredetileg, ha jól rémlik, egy lélek se be, se ki, nemhogy Elrond Dúnhargban...
(...és "Hol vannak a Dúnadánok, Elessar, Elessar..."? Halbaradékra kívácsi lettem volna. ;))
:arrow: Arwen csak Aragorn halála után vesztette el az Elsőszülöttek Ajándékát
:arrow: ha jól tévedek, Osgiliath már HK. 2475-ben, Boromir Helytartó idején elesett, vele együtt Ithiliát is elvesztették > miért van mégis Osgiliathban állandó gondori helyőrség?!
:arrow: a temetkezési hely a Rath Dînenen van, és nem a Fellegvár palotarészében
:arrow: Denethor bentégett a Rath Dînen csarnokában, és nem leugrott a Fellegvár legmagasabb tornyából (ráadásul nem azért égett meg, mert bár már meggondolta magát az öngyilkossággal kapcsolatban, "véletlenül" kigyulladt a ruhája, hanem mert SZÁNDÉKOSAN ottmaradt a lángok közt, fekve a ravatalon)
:arrow: Cormallen és a Fellegvár azon része, ahol a Fa van, na + a Pelennor három KÜLÖNBÖZŐ hely

PJ mentségére legyen mondva, olyan filmet kellett csinálnia, amit azok is értenek és élveznek, akiknek szinte semmilyen ismeretük nincs Tolkien világáról. Az ő igényeiket is ki kell elégíteni... :-/

Hogy vmi jót is mondjak:

:arrow: az mondjuk nem volt semmi, mikor Aragorn elkezdte az "Et Earello..."-t recitálni! ;P
:arrow: Arwen látomása Eldarionról aranyos ;)
:arrow: Frodó+Gollam a Végzet-katlan szélén küzdenek egymással a Gyűrűért > na ezt nagyon jól megoldották, akárcsak Cirith Ungolt (csak előtte az a "Samu hazamegy" - dolog volt számomra zavaró)
:arrow: Éowyn+Trufa+Nazg^ulkirály - jól sikerült jelenet (csak hát ugye a következmény nem egészen így volt, t.i. nem úszták meg ilyen "könnyen")
:arrow: a filmzene egyes részei nagyon tetszettek, főleg a morannoni csata - Frodó+Samu+Gollam az Orodruinon rész aláfestőzenéje, ali várom a CD megjelenését :) (még jobban a kottákat ;) )
:arrow: a Grond nagyon jól meg volt tervezve; a Nazg^ulúr sisakjának dizánja is kedvemre való volt, a gondori sereg páncélzata nemkülönben
:arrow: Denethor-Faramir viszonyát sikerült találóan ábrázolni

Ennyi elsőre, ezt legalább még 1X meg kell néznem...(ha időm lesz) ;)

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164892 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Azt már megírtam, hogy szerintem a film óriási, fantasztikus, egetrengető, megrázó stb..... sokáig írhatnám még a dicsérő szavakat!
Most kiemelek pár dolgot, ami még a többinél is jobban tetszett:
- a jelzőtüzes rész mennyei!!!
- nagyon jó a párhuzam az elején Gollam: lassan elfelejtettük a nap sugarát, a fák susogását, a szél puhaságát.... és Frodó a Végzet hegyén: nem marad meg bennem az étel íze.....
- Frodó monológja a végén óriási! szvsz nagyon kellett oda....
Amikor azt mondja: a szíved mélyén kezded megérteni, hogy nincs visszaút, az nagyon jól rímel a második részben Galadriel szövegére: Frodó kezdi megérteni, a küldetés az életébe kerül.......
- amikor hajóra szállnak, Galadriel kislányos mosolya nagyon kedves, engem szíven talált, mert a GYU-ból tudhatjuk, ő mindig a tenger után vágyakozott... most végre elhajózhatott, mert Középföldének már nincs szüksége rá
- a koronázáson Aragorn miután ráteszik a fejére a koronát, még kisfiúsan néz Gandalfra, sóhajt egyet, nagy levegő, majd úgy fordul meg, mint egy igazi király! ez nagyon aranyos
Hát most ennyi jutott eszembe, egészében döbbenetes a film, még mindig a hatása alatt vagyok.

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164881 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Eldafinde: Elolvastam azt a cikknek nem nevezhető ganéjt...

Egy THK-s kivégzőosztag áll rendelkezésedre (asszem nem sok embert kell kérleli, hogy jöjjön...) :fight:

:mad2:

ÁÁÁÁÁ!!!!!
Hogy lehetnek ENNYIRE barom emberek kis Hazánkban?????

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164877 Írta: SJ
SJ válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Saint: Andy Serkis játszotta azt a hobbitot, aki a kocsmába a tököt becipeli, és még később, a háttérben is ennek örvend. Vasárnap megnéztem még egyszer a haverommal, és érdekes, neki is a birodalmi lépegetők jutottak eszébe az olifánokról, meg hogy Luke is egymaga intézett el egyet...
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164867 Írta: Ardeth
Ardeth válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hogy lehet valaki ennyire korlátolt?Ez nem egyszerűen a magyar újságírás.Ez ennyire idióta,p***.Az ilyen minek ír?Ez nem kritika.
Ez merő pocskondiázás,a kritika nem erről szól.

"A halál csupán a kezdet."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164866 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Gandalf:

Lehet. hogy valamit elnéztem, de tegnap még azt mondtad, hogy:
"Hja, kérem, gondoljatok bele, Gorni mien rég nem volt már akkor nővel... s Arwinak is pasihiánya lehetett... csoda, hogy nem lettek ott helyben egymáséi, látjátok, micsoda önuralom? "

Most mi ez a 180 fokos fordulat????

Nem volt érezhető az irónia és a gúny a soraimból? :wink: :twisted:
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164865 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Még, hogy unalmas a 3. film! - legalábbis az alábbi cikk szerint.
Szvsz csak egy valamit lehet elmondani a filmről, hogy rövid volt.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164857 Írta: Ardeth
Ardeth válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Az ilyenek korán halnak.Mert nem használják a fejüket.Aki ilyen cikket ír az egy nagy s*****,f*****,g*******,p*******.Lehet nem egy filmet néztünk?Aliga!
:rmad2:
Adjuk az orkoknak ,vagy trollok játszanak vele úgy,mint börtönben a "növérkék".
Szeretem az embereket..........de tényleg.

"A halál csupán a kezdet."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164856 Írta: Saint
csatlakozom Ulmohoz es Dun, a danhoz. lehet, ha maskor, mas lelkiallapotban lattam volna en is jobban elerzekenyulok. Persze nem vitatom, hogy nagyon meghato volt!

Az ilyen "kritikakkal" szerintem sem kell foglalkozni. Ilyen a magyar ujsagiras nagy atlagban. Termeszetes, hogy nem lehet mindenki rajongo, de az a minimum mielott cikket ir az ember, hogy nagyon alaposan felkeszuljon a temaban...

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164850 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Úristen ez a cikk...Most így fő a fejem :rmad2: Persze tudom hogy nem kéne idegesítenem magam, de nem tudom egyes emberek hogy kerülhetnek oda, hogy ilyen cikkeket csak úgy megírjanak...Ami a leginkább bosszantó az az, amit Ulmo is írt, hogy ennek az égvilágon fogalma sem volt arról, mire ül be! Viszont akkor meg legyen szíves átadni valaki másnak a helyet, hogy egy normális cikket olvashassunk!! :evil:
Oké, lenyugodtam...

Ami a sírást illeti, hát szerintem sem kötelező, mert mindenki másképp éli meg, én nagyon érzékeny vagyok, ezért csak úgy záporoztak a könnyeim, de nem mindenki egyforma. :)

Nem tudtok olyan oldalt, ahol sok képet lehetne találni a filmből? Úgy értem olyanokat amiket nem láttunk már szászszor... :roll: Köszi!

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164849 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Ne haragudj, de ezt én kikérem magamnak! Voltak jelenetek, ahol elérzékenyültem, de nem sírtam el magam. Főleg nem az utolsó negyed órában. Akkor most szégyenkeznem kellene? Milyen alapon?

Csatlakozom.

Készen álltam az elérzékenyülésre, könnybe is lábadt a szemem, de nem záporoztak a könnyeim. El voltam varázsolva a végére, szomorkás-ünnepélyes hangulatban gyengült a térdem, ez legyen elég egy - akárhogy is - egy filmnek.
Ki hogy éli meg, kinek milyen szentimentális hajlamai vannak...

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164848 Írta: Dún, a dán
Eldafinde:

Hihetetlen, hogy kik juthatnak ilyen pozícióba, hogy hallathassák a hangjukat..

Ki ez, hogy egy professzor életművéből, huszonx éven át csiszolgatott életművéből készült hihetetlen sikeres (itt elsősorban művészileg sikeres!) adaptációját, 2400 ember több, mint egy évnyi munkáját kicsinyelje? Nagyon szomorú.

Mindazonáltal lássuk be, hogy ez a mi kis gyülekezetünk kevés kivétellel elfogult rajongókból áll, ezért ilyen bosszantó nekünk ez az iromány.

Akárhogy is, ez a bélsár alak nem érdemli meg, hogy felbosszantsuk magunkat miatta. Nem ér annyit, hogy ne tudj rendesen vizsgára készülni..

szvsz

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164845 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

roland.illes írta: 1. aki nem sír legalább 15-16 alkalommal, pláne a végén egyfolytában (akár férfi, akár nő), az szégyellje magát.

Ne haragudj, de ezt én kikérem magamnak! Voltak jelenetek, ahol elérzékenyültem, de nem sírtam el magam. Főleg nem az utolsó negyed órában. Akkor most szégyenkeznem kellene? Milyen alapon?

Eldafinde: eolvastam a cikket, amit betettél, elkezdtem írni rá a választ, és megértettem, hogy ez az ember szimplán beült a moziba úgy, hogy fogalma nem volt az egésznek a hátteréről, a könyvet is maximum kirakatban látta. De azért írt egy kritikát. Nem tudom, ér-e annyit az egész, hogy válaszojunk rá, vagy egyáltalán háborogjunk miatta. Magyar újságírás 2004.

Teron: nem tudom, mit gondolt az angol nyelvű cikk írója, de a Gy.U.-ba rasszizmust és napi politikát keverni egyszerűen ostobaság. Talán fel kéne hívni a figyelmét, hogy pl Harad DÉLEN van, ahol forrón süt a nap, ezért hasonlít a haradiak öltözete az arabokéra. És nem azért, mert Tolkien, vagy PJ és társai idegengyűlölők.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164838 Írta: Saint
En is eszrevettem PJ kislanyat!:) Es a vegen, mikor soroztek a hobbitok, a hatterben tenyleg Andy volt hobbitnak oltozve vagy csak a szemem kaprazott?

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164837 Írta: Saint
Eldafinde: akkor anyukaddal orom lehetett nezni:) En tobbek kozott olyanokkal voltam, akik ugyan szeretik a filmet, de a konyvhoz mondjuk mar kozuk sincs. hat ok utana eleg sok furcsasagot mondtak! Nem is voltam benne biztos, hogy ugyanazt a filmet lattuk :lol: ! (ez persze nem a film hibaja)

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164836 Írta: roland.illes
roland.illes válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Érdeklődéssel olvasgatom a hozzászólásokat.

Két dolgot fűznék hozzájuk.

1. aki nem sír legalább 15-16 alkalommal, pláne a végén egyfolytában (akár férfi, akár nő), az szégyellje magát.

2. remélhetőleg a film leforgatásával elérték azt, hogy minél többen olvassák el a könyvet.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164834 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Eldafinde:

<flame>
AAAARRRGGHGHHGHGH!!! Ez a hétmérföldes idióta! Ennek nem nazgúllehellet kell, hanem egy Andrúil a torkába és orkok harapják el a kezeit, amivel a számítógépet nyomkodja otthon!! Pusztuljon az ilyen dilettáns vadbarom...
</flame>

Argh2:
Na jólvan, ha eddig csak háttérben ajánlottam, akkor most előtérben teszem!
NESZE ez még durvább cikk!! Olvassátok el, aki tud angolul!

paris.indymedia.org/article.php3 ... icle=13086

Ennek még a boszorkányúr buzogánya a fejébe is kevés... Wroáá!!

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164831 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Biztos ti is olvastatok mindenféle kritikát, akár neten, akár újságban: Mindegyik hihetetlenül pozitív volt-asszem ez jelent valamit.

Hát ez felháborító!!!! A Vas Népe c. napilapban olvastam! Ez egy **** ez a kritikusnak nem nevezhető, jöttment senki!!!!! Kozma Gábor. Hogy a Nazg

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164830 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Saint írta: Kicsit fura volt az is, ahogy Faramir es Eowyn ott mosolyognak egymas mellett a koronazason. Aki nem olvasta akonyvet az nagyon nem erti az egeszet szvsz.

Aki nem érti, annak baj van az antennáival, meg a felfogóképességével! Anyu egyszerre kapcsolt.

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #164827 Írta: Dún, a dán
Sokan kattognak a jelzőtüzekre a felhők felett, de én nem tartom annyira lehetetlennek..

Az, hogy sorban mutatták felgyulladni őket, nem azt jelenti, vagy nem biztos, hogy azt jelenti, hogy mindig az általunk sorban látott előző máglya felgyulladása késztette a sorban következő őreit, hogy gyújtsák meg a sajátjukat. (Remélem, érthető, igen késő van..)

Azt próbálom kihámozni, hogy lehetett egy másik vagy harmadik máglya is a felhők felett.. Kicsit sántít, tudom, de nem lehetetlen. :lol:

A felhők is eloszolhatnak egy perc alatt :roll:

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164821 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Panda írta: Jó tudni, hogy a férfiak/fiúk/pasik/... is könnyeztek... Nem érzem magam olyan loosernek.

Ezt most nem neked mondom :) de miért általános nézet az, hogy ha valaki meghatódik, vagy akár sír, az valamiért ciki lenne? Akár nőről legyen szó, akár férfiról? :)
Csak elmélkedem :)

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164811 Írta: Teron
JA Denethor:
AZ kifogásolható Denethorban, hogy túl disznómód evett, és a halála sem volt "nemes". A könyvben Denethor őrült, de nemes, egy helytartó, itt meg azért nem egészen ilyen volt, főleg, ahogy evett...

Teron

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164810 Írta: Teron
A banyapók az SZVSZ kinézetre egy szokványos CG pók volt, de szerintem a hihetetlenül megdobta az a mozgása. Annyira jól sikerül, főleg, ahogy lopakodik, zseniális.
Magam is foglalkoztam CG-vel, és pont a mozgás megtervezése ami hihetetlen nehéz. Mert a modellt azt meg lehet még valahogy csinálni (pókot a 3d scannerbe) de ez a pók mozgás ez már teljesen találgatás alapú (mert motion capture-t nem lehet egy pókra aggatni ráadásul megmondani neki, hogy akkor ezt mozogja legyen szives)... Ez a pókos jelenet hihetetlen technikai bravúr!! De komolyan.

Olyan hihetetlenül élethű volt, hogy először sokkolva nézte, hogy te jó ég, ha minden szörny ilyen élethű lenne mindehol..
Itthon esett le, hogy micsoda nehéz megcsinálni ezt...

Teron

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164799 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Különben sokan mondták, hogy nem tetszett Sauron szeme... nekem kiváltképp tetszett ahogy nézett... ahogy körbe-körbe járt, ahogy forgott... nagyon jól jelenítették meg, hogy Sauron már mindenhol az ellenséget kutatja...
A másik Banyapók... szerintem nagyon gusztustalan lett és félelmetes... és persze óriási... na és a mozgása, a kinézete... az egész ahogy volt szuper lett szerintem... főleg az tetszett ahogy Frodo fölött mászott a sziklán...meg mikor visszahúzódott a barlangba miután Samuval "verekedett" és megszúrta Fullánk...

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164798 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
A Faramír-Denethor beszélgetésről Én a vélemények, kritikák topicba írtam, hogy mikor elsőre láttam a filmet az hatott meg először, nagyon szép volt...

Szerintem ezt a fiatalságot kompenzálta az igazán tehetséges színészi játékával és úgy gondolom ennél sokkal több minden és több féle képpen jelent meg az arcán...

Különben nekem az nagyon tetszett még Faramírral kapcsolatban mikor kinyítja a szemét a máglya mellett... ahogyan kinyitja és néz... (közben Denethor is rájön, hogy hibát követett el)...

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164797 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Az nagy jelenet volt. Ahogy lassan megfordult Faramir és elindult kifelé :bawling:
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164795 Írta: Teron
Ne érts félre, nem azt mondtam, hogy nem tetszett a beszélgetés, hanem nem hatott meg annyira. Nekem az egész film tetszett, egyedül az Atwen csókjelent volt olyan, ami megütötte azt a határt, hogy már nagyon be tetsszen, de a többi alapvetően nagyon jó volt.

Frodó: túl kisfiús karakter, neki öregebbnek kellett volna lennie és kövérebbnek, valamint szerintem a színész nem volt rossz, bár én pont azt vettem észre, hogy két vagy áhrom arckifejezést tud vágni aztán azt váltogatja. Azokat jól teszi, de azért kevés.
Szerintem Aragorn, Gandalf nagyon jól játszott, meg akármennyire keveset szerepelt, de Faramir fantasztikus volt...

Tényleg, arra senki nem szól semmit, amikor Faramir hazatér és Denethortól megkrédezi, hogy azt akartad volna, hogy ő marad életben helyettem, és Denethor rávágja, hogy igen? Jaj, na az nekem eléggé betett, nagyon mély hatású volt ahogy kimondta Denethor a szavait...

Teron

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.072 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére