Tábori keretjáték
- Angwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
_Neo írta:
kriszana írta:
Lesz Sammath Naur a kijelölt estéken a tábortűz mellett. Rátok van bízva, hogy mit meséltek az embereknek:-)Angwen írta: Végül is akkor miben maradtunk a Sammath Naurral kapcs? Azon túl van valami határozat, hogy lehetőleg tűzdeljük meg valami HoME-s infoval? (Nem igazán tudom, hogy ezt hogy lehetne megoldani... )
ennek a programja mar kesz, ha minden igaz. legalabbis tudom, hogy mit osztottak ram ß)
Azt én is tudom, csak azt nem, hogy ebbe hogyan szőhetnék bele HoME-t... Na mindegy, majd valahogy lerendezem privátban.
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
kriszana írta:
Lesz Sammath Naur a kijelölt estéken a tábortűz mellett. Rátok van bízva, hogy mit meséltek az embereknek:-)Angwen írta: Végül is akkor miben maradtunk a Sammath Naurral kapcs? Azon túl van valami határozat, hogy lehetőleg tűzdeljük meg valami HoME-s infoval? (Nem igazán tudom, hogy ezt hogy lehetne megoldani... )
ennek a programja mar kesz, ha minden igaz. legalabbis tudom, hogy mit osztottak ram ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
- Köszönetek: 0
Csütörtökön, a rendi megbeszélésen...Angwen írta: Mikor jött ez az ötlet, hogy négy helyett öt rend lesz? Biztos, hogy jó ez így? Csak én nem tudtam róla előre?
a rendi vezetők összeállítják a programokat (ami eredetileg a bölcsek feladata lett volna...)
és akkor döbbentünk rá, hogy a sokkal nagyobb tér kell a verseknek/novelláknak és a éneknek/táncnak/zenének. Nem zsúfolhatjuk egybe e két hatlamas érdeklődésre számot tartó dolgot
"és látá Eru, hogy ez jó" , tehát ez lett
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Angwen
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
A Tábor előtt, még a következő héten ki kell dolgozni a következő dokumentumokat:
A tábori keretjáték alapjairól szóló hagyomány, amelyet a táborozók a tábor kezdetekor kapnak meg, és amiből az alapvető szabályokat megismerhetik. Ez szerintem az előzetes keretjátéki koncepció átdolgozott (kicsit irodalmibb stílusú) feldolgozása, természetesen kihagyva belőle azokat a pontokat, amelyeket csak később ismerhetnek meg a résztvevők. (Ezekből is különösen: a 6 nép erdete, az 5 rend funkciója, a tűz őrzése, az esti bemutatkozások, stb...)
Az éjszakai riadónál megtalált üzenet.
A kőszegi túrán megtalált üzenet.
A király megtalálására vonatkozó üzenet.
A csapatok feladatainak témáját leíró üzenet (amit 2 nappal a bemutató előtt kapnak meg)
Ha még van, amit szerintetek ki kellene dolgozni, akkor írjátok meg. Már le vagyunk maradva. Eredeti szándék szerint ezeket a doksikat már két héttel ezelőtt meg kellett volna csinálni.
A munkamódszerre az lenne az ideális, ha lenne jelentkező, aki az egyes doksikat megcsinálja, aztán körbeküldené, és mindenki megvéleményezné. Ha ez nem megy, akkor személyesen kell találkoznunk, és közösen kiötleni, ami nem túl hatékony...
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Angwen
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
Nem azt írtam, hogy szükséges, Telcontar, hanem azt, hogy néhányan lemegyünk, és aki akar, csatlakozhat.Telcontar írta: Valóban szükséges egy terepszemle Velemben? Mi az, amit nem tudunk? Szerintem mindent tudunk, kivéve ha azóta nagy felújítások történtek a gyermeküdülőben. Persze akinek nagyon kirándulhatnékja van, én leszek az utolsó, aki lebeszéli róla.
Egyébként igen, történtek felújítások is, ezeket is meg kell néznünk.
MINENKINEK: Velembe senkinek sem kell jönnie, nyugi, csak megemlítettem
- Telcontar
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
remélem, készen van a szerinted/számodra végleges szöveg, és átküldöd még ma, mert a leveleket ki kell postázzuk.
Ha nem küldöd át, akkor csinálunk mi egy rövidebb változatot az eredetiből, és az kerül a levélbe.
Amúgy minden szervező emberkének ( bölcsek, csapatvezetők és mindenki, aki olvassa ezt a topikot):
1. remélem, mindannyian beküldtétek a tábori jelentkezéseteket - ez fontos. (Aki eddig még nem tette meg, az tegye meg mielőbb!)
2. nektek nem küldünk levelet, és csekket sem kaptok. A részleteket később. Akit már most iszonyatosan furdal a kiváncsiság, azzal megosztom - SZEMÉLYESEN (nem priviben és nem e-mailen) - hogy miért van ez így.
Jövőhéten tartunk egy megbeszélést. E-mailben kérek időpontokat, hogy ki mikor ér rá. Soroljátok fel az összes számotokra megfelelő időpontot, és megpróbálunk vmit kihozni belőle, hogy minél többen ott tudjanak lenni.
A programot teljesen véglegesíteni kellene
Ezen kívül május utolsó hétvégéjén, vagy június valamelyik első hétvégéjén lemegyünk Velembe - körülnézni.
Természetesen nem kötelező jönni - csak, aki szeretne. és tudom, hogy vizsgaidőszak van, ezért kérlek benneteket, ne kezdjetek érveket felsorakoztatni, hogy ezt miért nem lehet megoldani...köszi
- Felagund
- Nem elérhető
Azért az vicces lenne...
Neeem... Keresgéljenek csak
Annál nagyobb lesz az öröm, amikor megtalálják
Our knees do not bend easily
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Felagund
- Nem elérhető
[size=9:1kk75rtl](ismeretterjeszteni meg kifelé, a népnek kell )[/size]
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Felagund
- Nem elérhető
Akinek meg valami nem tiszta, az olvassa el a Szilmarilokat!
Tolkien-társaság volnánk, vagy mi a fene...
- Angwen
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Felagund
- Nem elérhető
(mondjuk Glaurungot, de azután???)
- Ery
- Nem elérhető
Ez még akár feladvány formájában meg is jelenhet később.
Pl. vaktérkép a kószáknak?
bocsánat előtört a töritanár belőlem...
Καναπή!
- kriszana
- Nem elérhető
Nem akarok kötözködni, de múlt évben is volt hasonló koncepció... és nem jöttünk rá, nem jött rá senki, hogy nem érdemes széthúzni....Felagund írta: Ja!
Pont az a lényeg, hogy rájöjjenek, hogy a széthúzás nem jó, mert abból csak a szívás van
Amúgy Felagund a stílus jó, de igaza van Angwennek: túl sok az idegen név.
- Felagund
- Nem elérhető
Pont az a lényeg, hogy rájöjjenek, hogy a széthúzás nem jó, mert abból csak a szívás van
Mi az, már kritikára reagálni se szabad?
- Angwen
- Nem elérhető
Felagund: már kritizálni sem szabad?
- Felagund
- Nem elérhető
/me meg szigorlatra (nem is egyre, kettőre :eek2:)
- Angwen
- Nem elérhető
1) Kissé túl erősen idézi a lapozgatós szerepjátékok hangvételét. Már csak az hiányzik a végére, hogy amennyiben Hithlum felé indulsz, lapozz a 35. oldalra...
2) Túl sok az idegen név. Ugyebár abból indulunk ki, hogy a táborozók 70 %-a kevesebb, mint 0,9-szer olvasta a Szilmarilokat. Ebben az esetben nem kéne rögtön rájuk zúdítani soronként 3,7 idegen nevet, mert ijedtükben el sem jönnek. Osszuk be, hagyjunk későbbre is...
(Bocsánat, matekérettségire készülök...)
- Felagund
- Nem elérhető
a tabvez@tolkien.hu -ra elküldtem a keretjáték legfrissebb (3.1) verzióját
[SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY VÉGE]
- Felagund
- Nem elérhető
Módosítva
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Felagund
- Nem elérhető
(Úgy gondoltam, hogy ez egyfajta szerepjátékos "előtörténetként" szolgálna, minden mást ott helyben tudnának meg a versenyzők)
[size=9:1ryouqok]Amúgy, köszi! [/size]
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.