- Köszönetek: 0
Bëor - Tábori előkészületek
- Arwena
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
szal ha ez nem csak nekem probléma és a csapat nagy része sehol nem talál akkor talán szólni kéne h nem lehet kapni.... meg azért ezer fölött nem szerentnék rá költeni amikor rengeteg féle színűt lhet kapni 4-500 forintért de barna nincs. Ery: te hol találtál?
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Arwena üzeni, hogy vagy 3 piacot megnézett és egy helyen sem látott barna pólót
szal ha vki lát akkor mindenképp szóljon itt a topikban, ha nem akkor vagy maradnk Ithil módszerénél vagy szólunk a tábvezeknek h ez mégsem lesz így jó
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
[size=9:hu5q67v1]Javaslat:
legyen 2 pólófestő tali, az elsőn megfestünk egy fehéret barnára...
nem kell komolyan venni ez csak vicc volt.. [/size]
- Utahu Shiree
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
beruházás alatt nem horribilis összeget értettem.
Nekem emlék lesz, amit megörzök (és egy jó emlék sokat megér)
Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Utahu Shiree írta: amúgfy lehet, hogy nem ártana beruházni.Ugyanis az olcsó pólóknak általában semmi tartása nincs, is nyúlik.Egy idő után olyan alaktalan lesz (már elnézést a magyartalan kifejezésért), hogy rossz ránézni.Nem tudom, hogy te milyet találtál, de ha ennyeit jársz utána, akkor biztos JÓ!
A barnán belül milyen lesz?(Árnyalat)
Csak mert tök jó lenne, ha egyforma lenne! (tudom, hogy mindenki ezt mondta)
Szerintem ilyen egy alkalomra nem érdemes nagyon beruházni...
Nekem nincs kedvem barna pólóban járkálni amikor nem muszáj...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Utahu Shiree
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
A barnán belül milyen lesz?(Árnyalat)
Csak mert tök jó lenne, ha egyforma lenne! (tudom, hogy mindenki ezt mondta)
Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ery írta:
Alyr Arkhon írta: Én pl sehol sem olvastam abban a könyvben, hogy Morgoth erődjeit színes pólós illetők rohanták volna meg...
Már ha egyáltalán azt fogják megrohanni... Végülis a tüncök közelebb vannak... meg egyébként is mi közünk ahhoz, hogy elvesztették a drágalátos villanykörtéiket...
Ery: Végülis ágyútölteléknek... Majd szerzünk nekik cserébe siratóéneket...
Méghogy Melkor erődjét! Inkább a helyi megszálló erők ellen könyvelhetünk el sikereket.
Amúgy a tipp nem rossz!
Helyi megszálló erők? Végülis... Melkor leginkább a tüncökre van kiakadva és viszont. Ha ügyesen lavírozunk, csak nyerhetünk ebből a harcból, bárki győz is...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Én pl sehol sem olvastam abban a könyvben, hogy Morgoth erődjeit színes pólós illetők rohanták volna meg...
Már ha egyáltalán azt fogják megrohanni... Végülis a tüncök közelebb vannak... meg egyébként is mi közünk ahhoz, hogy elvesztették a drágalátos villanykörtéiket...
Méghogy Melkor erődjét! Inkább a helyi megszálló erők ellen könyvelhetünk el sikereket.
Amúgy a tipp nem rossz!
Καναπή!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Áfonya írta:
Alyr Arkhon írta: Dehát... az a legbiztosabb ha átírjuk a Szilmarilokat, úgy nem kell elolvasni...
Nem is rossz ötlet...
Én pl sehol sem olvastam abban a könyvben, hogy Morgoth erődjeit színes pólós illetők rohanták volna meg...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Áfonya
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Dehát... az a legbiztosabb ha átírjuk a Szilmarilokat, úgy nem kell elolvasni...
Nem is rossz ötlet...
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Áfonya írta: Beor maga behódolhatott a tündéknek, de mi nem fogunk, az tuti! Le a tüncökkel! :evil3:
Itt kialakuló belső ellentéteket érzek...
Végülis a 'Le a halhatatlan tüncökkel!" jelszót már egy Númenor nevű helyen is behozták/be fogják hozni...
Dehát... az a legbiztosabb ha átírjuk a Szilmarilokat, úgy nem kell elolvasni...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
Áfonya írta: Beor maga behódolhatott a tündéknek, de mi nem fogunk, az tuti! Le a tüncökkel! :evil3:
Nagyon igaz! A Tüncök tehetnek arról ami itt történt!
(Kértem kriszanáéktól egy Kreatív szekciót)
Καναπή!
- Áfonya
- Nem elérhető
Előadás: kitelik tőlünk egy komoly? Figyelmeztetek mindenkit, hogy tavaly a dúnadánokkal a komolyság egy szikrájáig sem jutottunk el... De minden ötletet szívesen fogadok.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Ery
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Drizzt írta: Lassan meg kéne szárítanom a hajam
Oké, akkor majd utána olvasok...te meg úgy is tudor vagy...Ithil meg remélem segít najd Meg persze a többiek...Alyr...Ery...én...komoly ?
Majd megpróbálunk komolyak lenni...
Muszáj tudni mit csinált a népünk?
Nehéz lesz, de megpróbálkozunk vele!
Alyr: Muszáj lesz...
Καναπή!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Drizzt írta: Lassan meg kéne szárítanom a hajam
Oké, akkor majd utána olvasok...te meg úgy is tudor vagy...Ithil meg remélem segít najd Meg persze a többiek...Alyr...Ery...én...komoly ?
Majd megpróbálunk komolyak lenni...
Muszáj tudni mit csinált a népünk?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Drizzt
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Drizzt
- Nem elérhető
Kreatív szekció a pólókra...zászló meg címertervezés ?
Azt a pohárnoki cuccot is elkezdhetjük tervezni...bár egyenlőre nekem nincs sok ötletem...
Ery...az az esti szép előadás valami mini színdarab legyen ? Monjuk' valami humoros ? Esetleg énekkel ? Nemtom...vannak köztünk zenészek ?
Morgana írta: Sziasztok!
Örülünk, hogy így belelkesült mindenki!!
Jó Titeket ilyennek látni - reméljük, a táborban csak még jobb lesz.
Láttuk, hogy elkezdtetek már szervezkedni, így hát úgy gondoltuk, elhintünk pár morzsát a tábori csapatfeladatokat illetően. Ezeket jórészt tudjátok már, de talán nem árt a frissítés.
Először is: jó nyomon járnak azok, akik csapatzászlót, címert tervezgetnek - csak így tovább!
Másodjára: már most elkezdhettek gondolkodni azon, hogy miként látjátok majd el a Pohárnoki Teendőket, mikor is egy ebédet segítetek felszolgálni valamilyen kis hangulatkeltő műsorral (hogy ez pontosan mi lesz, az Rátok van bízva)!
Harmadjára: Azt is tudjátok már, hogy egy este egy szép előadás keretében kell fellépnetek a többiek előtt. Az előadás pontos támáját majd később tudjátok meg, de addig sem árt, ha utánajártok Népetek történetének, szokásainak stb. (Ajánluk minimum a Szilmarilok el- illetve újraolvasását! [size=9:eobaw5ne]naaa, legalább a megfeleő passzusokat!...[/size])
A viszontlátásig sok sikert és jó szórakozást!
Vigyázzatok Magatokra és minden jót!
kriszana és Morgana
- Drizzt
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Drizzt
- Nem elérhető
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Drizzt
- Nem elérhető
- Ryana
- Nem elérhető
Kard rendje is jó, csak ugye térdcucc száksz...
- Drizzt
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.