- Köszönetek: 0
Várgesztes
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
És csak az szavazzon, aki szeretne Várgesztesre menni!
Brisa
- Rabyn
- Nem elérhető
Ebben az évben nem tudunk majd buszt bérelni? Bár tavaly nagyon mókás volt a tömeggel utazni.. Előtte egy évvel meg a hazafelé volt mókás.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Telcontar
- Nem elérhető
Viszont a szavazás állása arra utal, hogy kétszer kell mennünk.
Most komolyan, lehet, új szavazás kell majd, ahol csak azok szavazzanak, akiknek tutira csak az egyik időpont a jó.
Vagy mi.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- elodyke
- Nem elérhető
and jú hev máj bó tú
de én akarok havat is meg lőni is akarok meg háromnapig is ottakarok lenni
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Aeglos írta: Gondoljatok vissza arra, hogy tavaly március 15.-én még hógolyóztunk...
Ad1. az egyáltalán nem baj
Ad2. ha most, januárban folyton 3 fokok vannak, valszeg márciusban se lesz hó
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Alcarcalimo írta: Ja!!! És ha van rá igény, számíthattok az íjamra is
You have my bow
Én márciusra szavaztam, nosztalgikus okoból, meg mert 3 nap. de alkalmazkodó természet vagyok, bizonyos mértékig:DDD
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Rayan írta:
telcontar írta: - IDEN KULON LESZNEK A FIUK ES A LANYOK!!!!
- Ez csak vicc volt, be ne doljetek.
Na azé =)
Támogatom a zajszoba ötletét is.
A hagyomány az hagyomány, a hó is március mellett szól.
Micsoda hülye vicceid vannak, Telcontar...
Rayan, én csak akkor szeretek fázni, amikor fával dolgozom... érted:)))
- Rabyn
- Nem elérhető
Drizzt írta: Szvsz pont az volt a jó, hogy hó volt...háde' gondoljatok bele
HóGandalf...hóSzauron...hóHaldir...hóHaleth LOL
Meg hógolyózás meg minden...ezen a télen úccsenagyon volt ilyen.
HóBeren? : )
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Ja!!! És ha van rá igény, számíthattok az íjamra is, a szabadban, ha találunk rá alkalmas helyet, kis íjászatot is rendezhetünk. És a főzésbe is besegítek (Csinczyvel baromi jó páros vagyunk már, ugye Rayan?)
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Drizzt
- Nem elérhető
HóGandalf...hóSzauron...hóHaldir...hóHaleth LOL
Meg hógolyózás meg minden...ezen a télen úccsenagyon volt ilyen.
- Rayan
- Nem elérhető
telcontar írta: - IDEN KULON LESZNEK A FIUK ES A LANYOK!!!!
Na azé =)
Támogatom a zajszoba ötletét is.
A hagyomány az hagyomány, a hó is március mellett szól.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Aeglos
- Nem elérhető
Gondoljatok vissza arra, hogy tavaly március 15.-én még hógolyóztunk...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Lehet, hogy kéne csinálni egy rendes szavazógépet is... (azóta ez megvalósult, köszi Brisa )telcontar írta: Sziasztok!
El kellene donteni akkor, mikor legyen VG. Ket idopont lehetseges.
1.) marcius 12-15 (harom ejszaka)
2.) aprilis 1-3 (ket ejszaka)
A ketto kozott lesz husvet, marc. 28-an. Ez a lefoglalas miatt surgos, ezert mindenkit kerek, hogy ide irja be a szavazatat.
Telcontar: sikerült két olyan időpontot találni, amikor semmi más dolgom nincs, tehát nekem mindkettő megfelel (annyi módostással, hogy 12-én csak délután tudok odaérni)
- Timona
- Nem elérhető
Tehát én április 1- 3.- ra szavazok.
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Namarie
- Nem elérhető
Az első időpont: hogy három éjszaka.Viszont hűvös van még akkor...
Második időpont: jobb az idő. Tehát többet lehet lenni a szabadban.Ezen megfontolásból a másodikra szavaznék.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Telcontar
- Nem elérhető
El kellene donteni akkor, mikor legyen VG. Ket idopont lehetseges.
1.) marcius 12-15 (harom ejszaka)
2.) aprilis 1-3 (ket ejszaka)
A ketto kozott lesz husvet, marc. 28-an. Ez a lefoglalas miatt surgos, ezert mindenkit kerek, hogy ide irja be a szavazatat.
Egyebkent ebben a topikban lehet boven VG-vel kapcsolatban dumalni igy nem szemeteljuk tele a tobbi topikot.
Iden a taborokhoz hasonlo jelentkezesi lap lesz, aminek a linkjet fel fogom tenni ide.
Addig a kovetkezo temakoroket kell majd megvitatni es a nemtetszoket lehurrogni:
- terveim szerint csinalunk egy NAGYON NAGY kajatopikot. A jelentkezesi lapon fel lesz sorolva jopar (hideg vagy forro viz altal megoldhato) elelmiszer, amiket majd be kell jelolgetni, hogy ki mit szeret. A jelentkezes dijaban igy benne lesz mar maga az etkezes is, talan meg olcsobban is, mintha otthonrol hoznatok. Persze nem potol mindent, de kenyer, tej, felvagott, muzli meg hasonlok lesznek es nem nektek kell majd cipelni.
- lesz par szervezett program is, keszuljetek lelekben egy focibajnoksagra harom fos cspaptokkal. Megfelelo THK orulet eseten megfontolom egy birkozobajnoksag meghirdeteset is.
- iden is az eloter, vagy jo ido eseten az udvar lesz dohanyzasra kijelolve, a szobakban szigoruan tilos lesz, meg nyitott ablaknal is.
- nyomatekosan megkerek mindenkit, hogy figyeljunk egymasra es ne hagyjuk, hogy valaki az egeszseges merteknel tobb alkoholt fogyasszon. Ez a mertek persze egyenenkent valtozo. Es persze onmagunkat is figyeljuk.
- ha valaki olyan tipusu jatekot, szorakozasi format szeretne uzni, ami nem tartozik mindenkire, akkor inkabb felrevonulva tegye azt meg. A tolerancia ketiranyu - en nem szabalyozom, ki mit csinalhat, ki pedig nem tolja az arcomba, amirol tudja, hogy nem ram tartozik. Ez vonatkozik mindenre egyebkent.
- lesz a tavalyihoz hasonlo beszelgetosdi, de csak azoknak, akik ebben reszt akarnak venni. Gondoljatok majd vegig, a jelentkezok kozul kik azok, akiket meg nem ismertek annyira, mint szeretnetek es egy kellemes jatek kereteben sort keritunk a megoldasra.
- ha netan lenne olyan elvetemult, aki szindarabot, zenes-tancos-versmondos produkciot vagy barmi effelet szeretne eszkozolni, erre is sort kerithetunk, bar az ezt megelozo farsang lesz igazan erre valo.
- IDEN KULON LESZNEK A FIUK ES A LANYOK!!!!
- A megosztas viszont annyiban elni fog, hogy ahol tavaly a tanc is ment, az lesz a zajszoba, a masik a nyugiszoba, tehat ugy szervezzetek ossze a kiholalszikot, hogy lehetoleg a hapajozosabbak legyenek a tancos szobaban. Egyebkent a kajatopik is ott lesz varhatoan, az erkely elotti reszen.
Elegendo tema Hobbitfalvanak is kitargyalni.
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.