Tábori program - 2005

Több
19 éve 6 hónapja #261535 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005

TATABÁNYA-BP. (2005.07.27.)
20:59 21:58 Budapest-Keleti pu. 0:59 64 km 930 Ft 620 Ft - 1.
21:05 22:08 Budapest-Déli pu. 1:03 64 km 620 Ft - 2.
22:10 23:05 Budapest-Kelenföld 0:55 60 km 512 Ft - 2.

Ulmót így hazáig kéne vinni, mivel olyan későn már nincs vonat. vagy a hantaléról el kell jönnie, hogy elérje az utolsó vonatot. de az meg csak Kelenföldig megy.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261530 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005
Ha a rangot a csapvezeknek kell adni, akkor az azt feltételezi, hogy:
1. Minden csapattag egész nap szem előtt van.
2. Minden este kvázi "osztályozó értekezletet" tartunk.

Inkább nem támogatom csupán technikai volta miatt.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261523 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005
Cserkésztáborban immáron hatodik éve semmilyen nagy sértődés nincs abból, hogy ki húzhatja fel meg le a zászlót, tudják, hogy akik csinálják, azok megérdemlik. (És előbb-utóbb mindenkire rákerül a sor ;) )

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261522 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005

Felagund írta:

Angwen írta: Én nem támogatom a címeket. Eszméletlenül fílingesen hangzanak, elismerem, és tényleg menő lenne, ha mindenki hozzácsaphatná a nevéhez valamelyik hangzatos megnevezést, de egyszerűen elkerülhetetlenül önkényes vagy annak érzett döntésekhez vezetne, kb. azért, amit Brandir leírt. Az "oszd meg és uralkodj" praktikus elv, de ebben az esetben nem érezném adekvátnak.
Én, agybeteg bölcs-ész szóltam.

Értem, de amúgy szvsz az alacsonyabb rangokat akár marékszámra is lehetne osztogatni, hadd örüljön a nép, csak amagasabbak, nos, azért meg kell dolgozni :D

Ez semmit nem változtat azon, hogy egyesek zokon vennék. Tudod, a legtöbb ember nem jeleskedik saját munkája objektív megítélésében. Tudod, hogy nem vagyok az ilyen ügyekben békepárti, de szvsz ez akkor is felesleges konfliktusforrás. Ha nem válik be, akkor elsiklanak fölötte a népek, ha beválik, és fontosnak érzik, akkor csak széthúzást szül.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261521 Írta: Felagund

Angwen írta: Én nem támogatom a címeket. Eszméletlenül fílingesen hangzanak, elismerem, és tényleg menő lenne, ha mindenki hozzácsaphatná a nevéhez valamelyik hangzatos megnevezést, de egyszerűen elkerülhetetlenül önkényes vagy annak érzett döntésekhez vezetne, kb. azért, amit Brandir leírt. Az "oszd meg és uralkodj" praktikus elv, de ebben az esetben nem érezném adekvátnak.

Értem, de amúgy szvsz az alacsonyabb rangokat akár marékszámra is lehetne osztogatni, hadd örüljön a nép, csak amagasabbak, nos, azért meg kell dolgozni :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261520 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005
Én nem támogatom a címeket. Eszméletlenül fílingesen hangzanak, elismerem, és tényleg menő lenne, ha mindenki hozzácsaphatná a nevéhez valamelyik hangzatos megnevezést, de egyszerűen elkerülhetetlenül önkényes vagy annak érzett döntésekhez vezetne, kb. azért, amit Brandir leírt. Az "oszd meg és uralkodj" praktikus elv, de ebben az esetben nem érezném adekvátnak.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261516 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005
szerintem nem kivételezés, mármint ha valaki tényleg sokat dolgozik vagy valami különösen jót tesz, attól nem irigylik. természetesen nem szükségszerű ilyen kitüntetést adni, csak ha úgy alakul hgoy valaki tényleg megérdemli.

ana, köszi a kontaktot!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261513 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005
Julcsi!
A tábvezek nem mennek a tömeggel.
A csapatvezetők ott lesznek az emberekkel + Gandalf volt tavaly az "utaztató", gondoltam, hogy meg lehet őt idén is kérni.
(Tolkien-tábor hirdetőoszlop :mrgreen: )

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261496 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005

Laurelen írta: segítséget kérnék:
alcart nem nagyon tudom elérni és meg kéne győzni h mindenképp jöjjön dúnföldinek.

06-30/916-3233
alcacalimo@chello.hu
rcage@freemail.hu

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261487 Írta: Felagund

Brandir írta:

Ery írta: Már látom az ellenvetéseket...
Számolgatni fogják, hogy melyik csapatban, hány ranggal rendelkező személy van...

Nem, ezzel nem ez a problémám ;) hanem a kivitelezés.
Ki fogja adományozni a rangokat és címeket?
Aldarion? Mi alapján?
A tábvezek? Nem biztos, hogy rálátásuk van a száz ember munkájának minőségére.
A csapvezek? Magam (meg a tanács) résziről biztosan nem fogok a csapattagok között különbséget tenni. Morálisan nem látom ennek szükségét, sőt bomlasztó hatása lenne. Nem ellenzem a rangok adását, csak nekem ne kelljen adni!
A tündék? Ők legfeljebb tiszteletbeli tündetoszokat adhatnának. Ha ilyen címeket adományoznak az szerintem is zsír.

A csapvezek illetve a tündék, tábvezek javasolhatnának, az alapján, hogy valaki mennyit segített a társainak, illetve egyéb fontos (és némi lemondást igénylő!) feladatot hajtott végre.
A lebonyolítás persze úgy lesz, hogy Aldarion a következő napi levelében "érdemei elismeréseképpen" adományoza neki a rangot.

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261432 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005

Számolgatni fogják, hogy melyik csapatban, hány ranggal rendelkező személy van...

Nem, ezzel nem ez a problémám ;) hanem a kivitelezés.
Ki fogja adományozni a rangokat és címeket?
Aldarion? Mi alapján?
A tábvezek? Nem biztos, hogy rálátásuk van a száz ember munkájának minőségére.
A csapvezek? Magam (meg a tanács) résziről biztosan nem fogok a csapattagok között különbséget tenni. Morálisan nem látom ennek szükségét, sőt bomlasztó hatása lenne. Nem ellenzem a rangok adását, csak nekem ne kelljen adni!
A tündék? Ők legfeljebb tiszteletbeli tündetoszokat adhatnának. Ha ilyen címeket adományoznak az szerintem is zsír.

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261424 Írta: Laurelen
a rangosdi szerintem is zsír, ha meg számolni akarják akkor számolják...

biztosított felügyelet az egyértelműen a csapvezek de ha belefér nekik tényleg leugorhatnának a 0. napra :)

segítséget kérnék:
alcart nem nagyon tudom elérni és meg kéne győzni h mindenképp jöjjön dúnföldinek.

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261418 Írta: Ery
Beszéltem Tomával. Örömmel vállalja az ötödik hadoszlop szerepét a Dúnföldiek támadásakor.
Részleteket még nem mondtam neki.

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261366 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005
Húúú, milyen szép hosszút szóltam az előbb! :mrgreen:

Felagund, rangosdi nekem tetszik.

Aeglos, szerintem is a csapattal kéne a csapvezeknek lejönni. Most egy buta kérdés jön: mi ketten a tömeggel jövünk? Csak mert ha nem (ahogy eddig szó volt róla), akkor nem értem a levélnek azt a cikkelyét, ami azt írja, hogy a közös utazásra megjelölt időpontokon a táborozóknak felügyeletet biztosítunk.

Ha csak most merül föl a kósza ötlet, hogy vajon a csapvezek ne jöjjenek-e a táborozókkal, akkor hogyan is gondoltuk azt a felügyeletet??

Na szóval én azt hittem, evidens, h a csapvezek később jönnek. (vagy felmennek 0. napról, ahogy tetszik.) Mindenképpen így kell lennie, különben nem ígérhettük volna meg a felügyeletet.

Vagy most én értek valamit félre? :oops:

Julcs

argh
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 6 hónapja #261364 Írta: Julcsi_
Sziasztok népek!

Utólag is nagyon köszönöm a tegnap estét mindenkinek, szerintem ritka jól ment minden, és alapvetően mindent meg tudtunk beszélni. Naszal:

Tegnapi jegyzőkönyv
(többé-kevésbé)

Csapatbeosztás
- A kérdőívet Brandir és Ankalimon intézik, a napokban fel is fog kerülni. Kitöltésének határideje jún. 24. péntek.
- Mivel az első levélben az volt, hogy a kérdőív leendő URL címe fent lesz a nyilvános tábortopikban, ha elkészültetek, írjátok ki oda kérlek! (Esetleg a főoldalra is ki lehetne rakni az infot, sőt, ha gondoljátok, írok egy köre-mailt a jelentkezetteknek.)
- Kérdőív tartalma az öt csapat arculatának bemutatása, lehetőség három preferált csapat megjelölésére. A három között sorrend nincs. Ezen kívül a kitöltő hét embert jelölhet meg, akivel szeretne egy csapatban lenni.
- A csapatbeosztást magát az öt csapvez egy külön ülésen csinálja majd meg, a kérdőív kiértékelése után, végül ezt közöljük a táborozókkal a második levélben.

Csapattopik és –találkozó
- Csapattopik lesz, a lehető leghamarabb kell megnyitni.
- Csapattalálkozó lehet spontán vagy központilag szervezve, a hozzáállás a csapatvezetőre van bízva.

Pénzügyek
- Jelentkezés-lemondást már nem tudunk elfogadni, csak az első részlet kifizetésével. Ezt a nyilvános topikba is kiteszem.
- Ktgvetést hétvégén megcsináljuk Sopronban, ekkor véglegesítjük a tünde-csapat kellékek költségarányát.
- Kelléklistát folyamatosan lehet leadni, júl. 10-ig azonban mindenképpen legyen meg, mert akkor megyünk vásárolni.

Nyersanyag-rendszer
- Egyszerűsített formában lesz, a csapatok közti versenyzést és összehasonlítást a lehető legjobban kizárva.
- Menete:
:arrow: Az öt csapat öt különböző – háborúhoz felhasználható – nyersanyagot gyűjt, ezek: fa, fém, ló, állatbőr és olaj.
:arrow: A tündék előre meghatározzák mind az öt féle ny.a-ból azt a mennyiséget, ami 100%-ékos napi teljesítmény után jár(na) az egyes csapatnak. Ez a mennyiség a csapatok előtt titkos.
:arrow: A csapatok napi munkáját a tündék minden nap bizonyos %-nyi ny.a. kiutalásával értékelik, így a csapat magát tudja mérni (tegnap több fát kaptunk, mint ma… stb.), ám a többi csapathoz képest nincs összehasonlítási alapja.
- Adózás:
:arrow: 3. nap egy előre be nem jelentett „letelepedési dézsma” lesz, az eddig készített kreatív tárgyak, kellékek stb. jelentős részét a két tábvez begyűjti, mint númenori helytartók. (Alapja: a tábor elején nyomatékosítani kell, hogy az elkészült kreatív cuccokat ne vigyék el a szobákba, hanem hagyják egy közös helyen, mert az – úgymond – a keretjátékhoz még kelleni fog…)
:arrow: 5. nap egy nagy ny.a-adó.
:arrow: 8. nap a számháborúhoz értelemszerűen többé-kevésbé elhasználják a maradék nyersanyagokat, s mikor Ancalime új adót kér, már quasi nem lesz miből adni. --> függetlenedés kérdése…

Tündék
- Megegyeztünk, hogy Eglar marad a pozíciójában, Angwennek azonban nincs tünde jogköre! :mrgreen:
- Első este tündék kivonulva az erdőbe, késő éjjel, egy óriási tűznél fogunk rájuk találni. Másnap szavazás, hogy szabadon járhatnak-e a táborban, utána, hogy velünk maradjanak-e.
- Kérdés: Miért szavazná meg a nép, hogy kellenek neki a tündék?

Aldarion
- Remélhetőleg Ulmo
- Vész esetén Shaman

Jelmezek
- tündék készítenek valami egyentündés szép ruhát, csapvezeknek fölösleges
- levélbe beleírjuk, hogy a táborozók is készítsenek otthon, ha van kedvük, és hozzanak el minden felesleges ruhát, anyagot, kelléket, stb. --> „szersátor”, avagy majd felhasználjuk a táborban úgyis.
- nem csapatPÓLÓ lesz, hanem bármilyen felsőruházat, ezt majd a topikban kell egyeztetni

Dúnföldiek
- 28-án (7. nap) késő este jönnek le (utolsó busz)
- aznap úgyis lovagi torna van, jó kis lefáradás estére…
- este Aldarion siratása és valami megemlékezés-cucc a váron kívül, tehát csak a két tábvez marad a várban (őrséget a csapvez informálisan visszavonhatja „na, gyere ki most te is, úgyis kinn van mindenki…”)
- csapatfeladat lehetne: minden csap. írjon gyászbeszédet Aldarionnak (érdemeit felemlegetni stb.) – itt fel lehet olvasni
- dúnföldiek „beosonnak” a várba, ellopnak pár zászlót és a dézsmába beszedett tárgyakat (megkötözik a tábvezeket? :biggrin2:)
- odakinn sok gyertya ég, álmos hangulat stb., mikor a dúnföldiek ordítva kirohannak és támadnak (Brandir kínai tűzgolyóival :mrgreen: ), nagy kavarodás, csapvezek kiabálnak, hogy vissza a várba… (Hihihi :lol: )
- dúnföldiek köv. nap estéig maradnak, enni-inni-wcre-zuhanyozni a várba járnak (szállásnak fizetni!), sátort a vár tövében verik fel.

Egyéb
- a kreatív sarok vezetője Esgal lesz (Vewy is?)
- raktár a tünde-tábvez szobában lesz, aminek a kulcsát naponta váltva őrizzük.
- raktáros funkció Aeglos, Lau és Nólindir, kell egy füzet, amibe mindig felírjuk, ki mit vitt ki.
- a táborban két számítógép lesz, egy a „népnek” valami nyilvános helyen, másik a t-t szobában, csak nekünk.
- az előadások, ébresztés stb. csapatprogramok sorrendjét előre meg kell csinálni (algoritmus…), második nap a reggeli lecseszős népgyűlésen húzzák majd ki a csapatok a saját sorrendjüket

No ennyi, uff. Szóljatok hozzá, ha van még kiegészítés vagy kérdés.

Én, Sárga Görény szóltam…

[size=9:wkapcas0]Ja és: 4 óra alatt megrakott buzinagy tűz, avagy hová is tűnt a hetedik tünde? :mrgreen: [/size]

argh
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261337 Írta: Aeglos
Figyelem!

Mindenkinél, akinél felbontott, és már feldolgozott tábori levél van, juttassa el hozzám. (például Sopronba is elhozhatja)
Fontos!

Ma megyek az újakért...

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261336 Írta: Aeglos
Szerintem az ötlet nem rossz!
Finomítani kell rajta, ennyi.
Megbeszélni közösen a szabályokat.
És akkor nem lesz para...

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261317 Írta: Ery

[size=9:gk3rko6r]Kitört a Világháború![/size]

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261313 Írta: Felagund

Úgymint?

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261312 Írta: Ery
Már látom az ellenvetéseket...

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261287 Írta: Felagund
Csak egy ötlet, ami már korábban eszembe jutott, de most dolgoztam ki részletesebben:
Mi lenne, ha a kifejezetten jól teljesítő emberkéket (akik akár jól dolgoztak, akár sokat segítettek, egyszóval jók voltak) Aldarion megajándékozná valamilyen ranggal.
Ilyenekre gondoltam:

1) Rochben (lovag)
2) Arphen (nemes)
3) Randir/Rannis (kalandozó/nő)

Ezzel el lehetne azt érni, hogy a jó emberkéket követendő példaként állítjuk a többiek elé, ráadásul ő se fogja azt látni, hogy a munkája teljesen reménytelen :D
(Aztán mondjuk meg lehet fejelni ezt pl azzal, hogy helytartóválasztáson mondjuk Arphen rang alatt nem lehet indulni, de ez már ízlés szerint ;) )

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261282 Írta: Aeglos
Még valami. Lista összesítése nem lesz meg ma reggelre, mert meg kell keresnem Battit a levelekért. De vagy ma este, vagy Sopronig már meglesz! (szurkolok, hogy igazam legyen...)

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #261281 Írta: Aeglos
Tegnap Angwennel beszélgetve merült föl az, hogy a csapatvezetők csak a tábor első napján tudnának lejönni a csapatukkal, előbb nem, amikor az előkészületek lennének. Ha van csapatvezető, akinek igénye, hogy idén jelen legyen a nulladik napon, az jelezze, mert idén könnyen megoldható: hétköznap viszonylag gyakran indulnak vonatok Tatabányáról Budapestre, és fél óra, amíg felér a fővárosba. Ez tiszta luxus, hogy Pest ilyen közel van emberek, használjátok ki. :mrgreen: Nem akarok lemondani rólatok a nulladik napon... Aki nem akar, az nem jön.

Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #261088 Írta: Laurelen
játszóruha :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #261078 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Tábori program - 2005

Aeglos, még vmi.

"dramaturgiai" szempontból annak vajmi kevés értelme van, hogy a tündék kivonulnak 1. nap, és estefelé megtalálják őket. szvsz a kutyának se fogunk hiányozni első pillantásra a 100 ember között. tisztelet a kivételeknek ;) meg mindenki úgyis a csapatokkal lesz elfoglalva.

szvsz sokkal több értelme van annak, ha a tündék formálisan mutatkoznak be az esti népgyűlésen, vagy akár a délutáni eligazításon, és az lesz a meglepetés, amikor nem sötétedés&vacsora előtt, hanem tényleg ÉJJEL, a lakoma után visszuk ki a népet össztünc-hantaléra. így az időrend:

lecuccolás végétől (kb. 15.30) - 19.00 : csapatidő
19.00 - eligazító népgyűlés tündéstül
19.30 - 21.30 nagy lakoma tündéstül (vacsora), (hagyni kell a népet bulizni, ha van idő)
majd kb. 22.00/30 körül jön az össztünc-hantale (=nyitótűz).
minikirándulás és meglepetés így is van.
a tündéktől attól függetlenül kapnak levelet a csapatok.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #261051 Írta: Aeglos

Felagund írta:

Aeglos írta: :hein:

mivan?
most tényleg ki akart 100 db ruhát kiszabni?
mindenki magának csinálja meg a sajtáját.

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy nekiállok tünde-göncöt varrni magamnak!? 8O

Felagund ezt nem hallotta senki... :wink:
[size=9:2a2an0sa]
Kötetlen hangulatú "megkötözzük Felagundot" beszélgetést a Beszélgetős topikban lehet folytatni. :twisted: [/size]

Szerdán mindenképpen meg kell beszélni:
:arrow: csapattopikok:
-legyen vagy ne
-milyen célra
-mikor nyissuk
-régieket mikor töröljük
:arrow: Nyersanyagrendszer, és szivassuk meg a táborozókat 2005-ös levédett tünde agyszülemény. :mrgreen:
-melyik legyen benne
-mi Ankalimon javaslata, amit Cueddo emleget (ezt most kéne)
-keretjáték szálai, és a "függőség szál" megbeszélése, ismertetése és pontos kidolgozása
:arrow: Keretmeseruha
-legyen-e
-ha lesz kiknek (tündék/csapatvezetők/mindenki)
-ha igen, milyen
-ki varrja meg, mikor
:arrow: Tájékoztatás
-mikor tudják meg a táborozók, hogy ki melyik csapatba került
(-megtudjál-e a tábor kezdete előtt)
-csapatszínek mik legyenek?
-csapatpóló
:arrow: Pénzkérdések

Kérem, hogy ehhez az anyaghoz mindenki adja hozzá, hogy mit szeretne még megbeszélni. Ne csak a tündék, a csapatvezetők is. Egészítsétek ki.
Megvitatni szerda este fogjuk, nem most, ezért ne is kezdjen el erről senki se vitatkozni...

Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #261008 Írta: Felagund

Ery írta:

Felagund írta:

mivan?

Arról nem is beszélve, hogy ez egy nagyon jó indok arra, hogy még a tábor előtt a csapatok összejöjjenek, hogy ezt megszervezzék. Mert, hogy ott a helyszínen kivitelezhetetlen, az fix!

Ery: kötve hiszem, hogy a csapatodból MINDENKIT egy helyre tudnál gyűjteni, pláne úgy, hogy ha jól tudom a tábor kezdete előtt kb 2 héttel tudják meg az emberkék, hogy milyen csapatba kerülnek...
Annak meg semmi értelme, hogy a csapatod egy töredéke (logikusan javarészt pestiek) összejön és valalmi jelmezt csinál magának, mert akkor mi lesz a többiekkel? :?

Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #261007 Írta: Ery

Felagund írta:

mivan?

Arról nem is beszélve, hogy ez egy nagyon jó indok arra, hogy még a tábor előtt a csapatok összejöjjenek, hogy ezt megszervezzék. Mert, hogy ott a helyszínen kivitelezhetetlen, az fix!

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #260999 Írta: Felagund

mivan?

Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #260974 Írta: Julcsi_
Helóheló, nem itthonról netezek (mer ott nincs), szal csak gyorsan: mindenről beszélünk majd szerdán, ami legfontosabb próbálunk mindent VÉGLEGESÍTENI, ezért is kérlek, EL NE FELEJTSÉTEK!!!

Csapatpóló, keletlakók meg minden majd ott helyben, ja és nyersangyagokat még mindig nem látom át tökéletesen, szal még arról is meg kell győznötök, ha tényleg szeretnétek ezzel operálni... (Bocs Felagund :wink: )

Kérlek Titeket, Ana és Ankalimon, hogy lehetőleg szerda előtt nyilvánítsatok itt véleményt a vitás kérdésekben (pl. nyersanyag cucc stb.), hogy a szavazatotok (ha szavaznánk) érvényesnek számítson majd.

Köszi és puszi :)

Julcs

otthoni számom, ahol elérhettek: 454-15-96

argh
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.388 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére