- Köszönetek: 0
Andustar - Bemutatkozások
- Patiszon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Ismerd meg magad!
Míriel írta: Jah, Patiszon néni: vennél nekem is egy olyan pólót?
Ilyet még nem pipáltam, "Patiszon néni"
Na, jó, Ezt még elnézem, és veszek egy pólót, de 500 Ft lesz, mert a 299-eseket elvitték...
Pá! Patiszon
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Míriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nos, kezdem a jó hírrel: Végre itt lehetek köztetek! Nagy nehezen bekötötték a lakásunkba az ADSL-t, ami kezdetben nem működött, de a harmadik szerelőnek köszönhetően most már igen. Ami még jobb hír: névnapomra rootert kértem, és aljas módon elosztjuk családtagjaink között a korlátlan, szélessávú netet. Tehát: végre a szobámból netezem!
A bemutatkozásom:
Törzskönyvezve Gelencsér Veraként vagyok (NEM VERONIKA!), 23 éves, egyetemi hallgató (notórius túlfutó) vagyok az ELTE Bölcsész karának magyar szakján, és ott főleg szociolingvisztikával, leíró nyelvészettel foglalkozom. A többi tárggyal pedig nem - ezért is vagyok túlfutó DD
Civilben táncolok, sőt, már tanítottam is MTT-s tagokat, megrögzött koreográfusi ambíciókkal rendelkezem. Meg mellesleg én vagyok a tánctopic topicgazdája
Ír szteppelek, hastáncolok, ír néptáncolok. És ősztől reneszánsz táncot is fogok tanulni.
Nagyon szeretek gyöngyöt fűzni, gyertyát önteni, decoupage-olni, üveget festeni.
Van egy húgom és egy bátyám, nagyon szeretem mindkettőt. A húgommal jobban megértjük egymást, de én kísérletet sem tettem arra, hogy elrángassam ide magammal
Imádom a sci-fi-t, a fantasy-t, a szerepjátékokat (mesélni is szoktam), és a képregényeket - most ne feltétlenül a Bobora, és a Supermanre gondoljatok DD
Hát, azt hiszem, ennyit rólam
Jah, Patiszon néni: vennél nekem is egy olyan pólót?
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Cala
- Nem elérhető
szerintem itt kell vagy (inkább) az Előkészületekben szavazni a címerekről
...
- GalenEszter
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tudom, hogy már az utolsó pillanatok vannak, de én most mutatkoznék be. Galen vagyok (civilben Koós Eszter), 21 éves és nagyon szeretem A Gyűrűk Urát. Amivel bármikor nagyon szívesen foglalkozom, az a zene, tánc, éneklés, stb. Emellett a csillagászat is nagyon érdekel.
Az msn talira el akartam menni, de sajnos nem működött az internetem, mostanra sikerült csak megjavulnia. A beszámolót elolvastam.
A címerrel kapcsolatban nyílt szavazás van?
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Aki szeretne szürke pólót magának, de nincs lehetősége stb-je, hogy megvegye, én megveszem neki!!!
500 Ft-ért a Tescoban 85% pamutból és 15% viszkózból készült pólót vennék. (1ébként ilyenje lesz Ankalimonnak és Anglachelnek is.)
Jelentkezési határidő: Szerda este 8 óra. Ha lehet, ide, a fórumra írjátok, mert itt találom meg. Köszönöm!
Ha vki netán a határidő után kapná meg eme bejegyzést, annak:
Csütörtök du. 4 óráig írjon smst, vagy hívjon a 0620-5259-199 -es számon!
(Toma: íme a számom!)
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Nellas
- Nem elérhető
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Olosta
- Nem elérhető
Eh, mindegy is, most beírom ide (aztán nem visszaélni vele!!!!!)
06-70/3128922
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Toma gazda
- Nem elérhető
ancalima
bandolero
Lebi
galen
Ille
Míriel
Nellas
Nima
Olosta
patiszon
és Sipsaci
telefonszámára minél hamarabb
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Patiszon írta: Ille: Nagyon örülök, hogy egy csapatba kerültünk, Legtündésebb
Én is nagyon örülök.
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
nodlee írta: Na, én meg hiába győzködtem a hülye hugomat, hogy jöjjön táborba. Ő '92-es (: áh, mostmár mind1. csak szerettem volna, ha lesz egynéhány normális barátja (:
Ezt most viccböl írtad ugye? (:
[size=9:2dgm8wb0]Mmint a "normális"-t.[/size]
AURE ENZULUVA!
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Ancalima vagyok (vagy Anc, ha az túl hosszú ) '91 szeptember 26án születtem, tehát valszeg én leszek a legfiatalabb a csapatban. Nem baj, majd igyekszem. Bécsben lakom, ezért nem tudtam eddig elmenni talikra, kivéve a két utóbbi LEPet. MTTből személyesen csak Alyrral meg Estellel találkoztam, nademajd a Táborban bepótlom... Hát, ennyi, azért remélem nem nagy baj, hogy ilyen ifjú vok...
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Ille: Nagyon örülök, hogy egy csapatba kerültünk, Legtündésebb
Rólam még annyit, hogy szeretek itt lenni és szeretem az állatokat, legfőkébb a lovakat. Zenében mindenevő vagyok, azaz egyszer mindent meghallgatok. Kedvenceim: Enya, Blackmore's Night, Blind Guardian, Nightwish, Lord, Edda, After Crying... stb.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Ille / Lórien vagyok. Részletes bemutatkozást nincs időm írni, de röviden ennyit magamról: angol szakon végeztem az egyetemen, és most egy középiskolában tanítok angolt. Remélem, ettől nem ijed meg senki, elég gyermeki lélek vagyok. Aki ismer, tudja. Ez lesz a második MTT-táborom, tavaly Curufin dicső népébe tartoztam, és látom, nem én vagyok ez egyetlen abből a csapatból.
A kreatív tevékenységekben szívesen részt veszek, szeretem a zenét, a kézműves dolgokat, de különösen a színjátszást. Érdekelnek a tünde hagyományok és a kultúra, ezért jelentkeztem ebbe a csapatba, és örülök, hogy ide is kerültem.
Találkozunk a táborban!
- Nimashilin
- Nem elérhető
Nodlee, lekötelezel.
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Cala
- Nem elérhető
rád nodlee hogy ne emlékeznék
csak olyan fura hogy nem is beszélgettünk tavaly.. nem? ehh
BT
...
- brokkoli
- Nem elérhető
Amúgy nodlee vagyok, 17 múltam március elsején. Van két húgom meg egy bátyám, akiket nagyon szeretek (: egészen átlagos és boldog kis családom van (:
A 2003as lepen letten Mtt tag. Voltam a két velemi táborban, meg elég sok Mtts rendezvényen (: Mint olyan sokan közülünk, én is igaz barátokra leltem itt (:
Remélem, hogy a mostani táborban, és ebben a csapatban majd megismerhetek még újabb érdekes embereket és esetlegbarátokat is (:
Legfontosabb tudnivaló rólam az, hogy Bolond vagyok (:
- Cala
- Nem elérhető
SarokTárs? előző táborban nem? bár csak keveset voltam az ágyban nem aludtam valami szokat
(az a baj, hogy rövid a memóriám.. ehh és az arcodra kevésbé emlékszem.. )
...
- Nimashilin
- Nem elérhető
Szép lassan ráeszmélek, hogy van bemutatkozós topic, úgyhogy írok is beléje.
Nima vagyok, 19 éves, /ajajj, 20 után már kezdhetem megrendelni a fejfát... / megyek táborba, immár a másodikba. Mivel a csapatbeosztás idején teljesen netmentes környezetben tartózkodtam, senkivel sem tudtam megbeszélni, hogy melyik csapatba jelentkezik, egyszer csak kaptam a hírt, hogy ide kerültem be, úgyhogy kíváncsian várom a további tagok bemutatkozását, nekem ez az egész egy nagy meglepi-buli.
Ja, hogy ennek igencsak kevés köze van egy bemutatkozáshoz? Ott a profilom, onnan reeengeteg dolgot meg lehet tudni.
Patiszon! Fődi!
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- brokkoli
- Nem elérhető
Anglachel/Gurthang írta: Anglachel 17 Budapest
hmm, ez mintha ismerős lenne valahonnan ((:
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Hát ja.
Tündeimádó lettem...
AURE ENZULUVA!
- Cala
- Nem elérhető
...
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Én Patiszon vagyok, nevemmel ellentétben nem zöld
19 éves, egyetemi hallgató vagyok. Ez lesz az első táborom, de pár ismerőssel azért büszkélkedhetem, kik eme igazán szupi csapatba kerültek
Többet meg élőben vagy esetleg a profil, akit nagyon érdekel
Szép napot/Csillagos éjszakát!
- Cala
- Nem elérhető
jó látni a sok ismerős és ismeretlen nevet, régi jó Fingolfin-eseket is.
nekem ez lesz a második MTT Táborom.
16 éves (lány) vagyok, tanulok, nyitott vagyok mindenre, bolondozásra és bármilyen . igazából bolondos figura vagyok én is (bár most picit.. majd úgyis észre veszitek)
szeretem a zenét, gitározok, szeretek énekelni, és szívesen kreatívkodok is, Középfölde úgy ahogy van érdekel,.. minden.
most nem tudok többet írni, úgyis sokan ismertek, majd táborban jobban megismerjük egymást.. remélem.
...
- Olosta
- Nem elérhető
Szal, Olosta vagyok. [size=9:1t84h7ba]Ma lettem[/size] 20 éves.
Egy hónapja fejeztem be egy két éves, érettségi utáni OKJ-s újságíró képzést, így most van egy ilyen szakmám. Jelenleg a kiskunfélegyházi Kiskun TV-nél dolgozgatok (elvileg csak most nyáron).
Szeptembertől reményeim szerint Pestre kerülök egyetemre, bár ennek nem tudom, mekkora az esélye. Minden esetre a táborban kiderül [size=9:1t84h7ba](26-án, vagy 27-én lesznek meg a ponthatárok, és elvileg kapok majd sms-t). [/size]
Ez lesz a második MTT-s táborom. Tavaly Fingolfin sárga népébe tartoztam, és tök jó volt. Örömmel látom, hogy a negyed csapat megint együt lesz.
Kreatív tevékenységekben nagyon aktív tudok lenni (iparművészet, meg képzőművészet topicokban megtalálható pár munkám).
Tolkientől olvastam szinte mindent, ami magyarul föllelhető. Kedvencem A szilmarilok. Ha Középföldén élhetnék, legszívesebben talán rohani ember lennék, vagy gondori, de inkább rohani. A lényeg, hogy mindenféleképpen ember, és nem tünc. Na szeretem én a tüncöket is (azért jelentkeztem ebbe a csapatba), de az örök élet asszem egy idő után uncsi lenne.
Ha valakit érdekelnek még egyéb apróságok rólam, tekintse meg a profilomat, ill. az oldalamat.
- Toma gazda
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
Köszi!
- Toma gazda
- Nem elérhető
Toma gazda vagyok anyanyelvem magyar 16 éve kezdtem létemet a föld nevű planétán.
egy életvidám bolondos ember vagyok.
egy két J.R.R. Tolkien könyvet is elolvastam
és megtetszett.
durván ennyi kérünk még még sok sok bemutatkozást
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.