Andustar - Bemutatkozások

Több
19 éve 6 hónapja #263463 Írta: Endelír
Endelír válaszolt a következő témában: Andustar - Bemutatkozások
Mély üdvözletem mindenkinek!

Először is egy bejelentést kell tennem: az új nevem Endelír (ez sokkal jobban illeszkedik Tolkien világába), de a már meglévő nevemet nem merem átírni, nehogy ebből bajok legyenek. Nagyon szeretem Tolkien írásait, olvastam a Gyűrűk Urát, a Babót, és végre a Szilmarilokat is, amit már nagyon régóta el szerettem volna olvasni, csak nem lehetett seholsem föllelni, olyan sikeres volt. Szeretem a tünde hagyományokat (azért jöttem ebbe a csapatba). Nekem ez lesz az első MTT Táborom, úgyhogy már repesve várom! A Fórumon eddig nem tudtam sokat hozzászólni, mert nekünk nincs otthon internetünk, és emiatt csak nagy ritkán jutottam hozzá.

Kellemes készülődést a Nagy MTT Táborra! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263440 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Andustar - Bemutatkozások
Üdvözletem!

Nellas vagyok Doriathból. 17 és fél éve születtem (kb.), most leszek negyedikes.

Ez lesz a harmadik MTT-s táborom, az előbbiekben egyszer törp, legutóbb pedig Fingolfin egyik hű alattvalója voltam. Azért ebbe a csapatba jelentkeztem, mert mindig is a legmélyebbre szerettem volna ásni Középfölde múltjában. Az eddigi táborokban is rendszeres látogatója-hallgatója voltam a különböző tudományos előadásoknak, szabadidőm jó részét is ennek a területnek szentelem. A mitológia és a történelem mellett mindennemű kreatív tevékenységben szívesen részt veszek.Szeretném már most felajánlani zászlókészítői szolgálataimat, de erről majd később (ha egyáltalán kell zászló :roll: ).

Sokatokat már ismerlek, de akit még nem, azt is remélem minél hamarabb lesz alkalmam megismerni. Már alig várom a tábort, addig is itt ez a topic, remélem jó hangulat uralkodik majd itt!

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263298 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Andustar - Bemutatkozások
Üdv nemes númenoriak!

Mivel én holnap hajnalban megyek nyári egyetemen pellengérezni tovább elmémet különböző népek utazásairól (egyszerűen: közlekedési rendszerekről), ezért gyors kezdem a bemutatkozást!

21 éves vagyok, idegenforgalmi közgázos hallgató Veszprémben (most fejeztem be a 2. évemet)
Tavaly Thingol népének tagja voltam Velemben és nagyon-nagyon jól éreztem magam (hogy úgy mondam, ez egy olyan élmény, amiről még az unokáimnak is mesélni fogok...).
Nagyon megragadtak Ankalimon előadásai, ezért döntöttem úgy, hogy idén kissé mélyebben belemegyek Középfölde hagyományaiba.
Amúgy tavaly még az Ékkővek csoportnak is tagja voltam és sokat hímeztem, idén is szívesen kipróbálnék pár kézműves foglalkozást. (közben megtanultam gyöngyöt szőni is).
Szívesen kirándulnék is, mert Várgesztes és környéke számomra teljesen ismeretlen.
Ó, és a nevem! Csele; kettős erdetű, egyrészt Fekete István rajongó vagyok és ott a kisrókát hívják Cselének, másrészt van egy ilyen nevű patak és az én igazi nevem jelentése is patak (Réka)

Nem utolsó sorban a második estén lesz egy kis táncos mulatság (ez úgye már publikus? Már a Nagy Tábori topicban is volt..), aminek a szervezésében részt veszek.

Ahogy elnézem néhányotokat már ismerem és a többiekkel is alig várom a találkozást!
Remélem leszek még mostanában gépközelben, nem szeretnék lemaradni a csapatalaktásról, de majd Mariborban kiderül.
Addig is mindenkinek minden jót!!!

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263259 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Andustar - Bemutatkozások
Hát.... öööö..... izé..... asszem Ulmo után én leszek itt az első megszólaló. :D (Bocsi, hogy beelőzöm a csapvezt.)

Asszem, mivel látom ezt a topicot, meg tok bele írni is, valszeg ebbe a csapatocskába kerültem. (Remélem, hogy ez irányú megfigyeléseim helyesek.) :D

Bízom benne, hogy hamar írnak további csapattagok is, hogy minél előbb megtudhassuk, hogy mégis kik alkotják Andustar népét! :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #263254 Írta: Ulmo
Andustar - Bemutatkozások téma létrehozva Ulmo által
Itt mutatkozhatnank be a csapat tagjai.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.135 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére