Forostar - Beszélgetések
- Eglarcarien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Leguanember írta: Nagy erőkkel lábadozom, az energiám kis részét pedig esőidézésre (szigorúan meghatározott helyen és időben) áldozom, hogy szeptember 4-én Veletek tarthassak. Ha esetleg sikerrel járnék, előre is elnézést kérek a kellemetlenségekért!
Hódolattal, Calenfaer/Ádám
Na, kösz. És én még téged akartalak megkérni, hogy némi napsütésért esedezve tartsuk meg a Vardakyermét a vezetéseddel, mint tettük két évvel ezelőtt...
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Leguanember
- Nem elérhető
Egyhónapos gyógyító továbbképzésemről hazatérve nagyon örültem a kis értesítő levélkének, hogy újdonsült tagja vagyok e(gy) topiknak. Aminek nem örültem, hogy hazahoztam valami csúnya ragaszkodó bacillust(most bukom le, hogy csak játszom itt a tündét), és beteg lettem. Nagy erőkkel lábadozom, az energiám kis részét pedig esőidézésre (szigorúan meghatározott helyen és időben) áldozom, hogy szeptember 4-én Veletek tarthassak. Ha esetleg sikerrel járnék, előre is elnézést kérek a kellemetlenségekért!
Hódolattal, Calenfaer/Ádám
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
- Panda
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
3 csomag kenyér (szeletelt, piritósnak való)
Sajtkrém 2 csomag
Paprika 3 kg
Paradicsom 3 kg
Ezekből Mi a kenyeret és a sajtkrémet bevállaljuk, de zöldséget hozzon valaki.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: hali,
nos mivel én 13:00-kor végzek az írásbeli nyelvvizsgán szombaton aznap a 14:50-es vonattal tudnék menni, ami 17:20-ra ér le. ha és amennyiben lesztek még akkor, és maradtok vasárnapig, akkor lemegyek. és szeretném kérdezni h. akad-e valaki sátrában hely szombat éjjelre mert akkor nem viszek sátrat.
köszi: Kincső
Kincső nem biztos h leszünk annyian h kéne egyáltalán sátor ha meg igen, itt három is van
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
-Elbódít?
- Ery
- Nem elérhető
Serrana írta: Tehát: vasárnapi tábori talira valszeg megyek ; előtte lévő csapat talira valszeg nem megyek :bawling: . Ja samúgy van olyan pesti illetőségű egyén aki csak a vasárnapi talira megy és tömeg közlekedve? Igencsak fontos lenne drága világra hozóm nyugalmi fokának szempontjából ugyanis ez határozza meg hogy abból az első valszegből mi lesz ( biztos hogy igen/biztos hogy nem)
Mi elviekben tömegközlekedünk, tehát összehangolhatjuk indulásunkat.
Más:
Aki a vasárnapi talira jön, az nyilatkozzék mihamarabb mit hoz.
Köpenyt és szalagot viszont mindneki hozzon!
Καναπή!
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
-Elbódít?
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Meleth_lin
- Nem elérhető
- Pippin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Valszeg kölcsönkérjük a kereszttesóm sátrát.
[size=9:3d9cuf0j]Ez így tök értelmesen néz ki, hogy Kincső meg én egymástól külön és minden egyeztetés nélkül nyilatkozunk, főképp ebben a sátras ügyben.[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
nos mivel én 13:00-kor végzek az írásbeli nyelvvizsgán szombaton aznap a 14:50-es vonattal tudnék menni, ami 17:20-ra ér le. ha és amennyiben lesztek még akkor, és maradtok vasárnapig, akkor lemegyek. és szeretném kérdezni h. akad-e valaki sátrában hely szombat éjjelre mert akkor nem viszek sátrat.
köszi: Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Panda
- Nem elérhető
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Panda
- Nem elérhető
- Aeglos
- Témaindító
- Nem elérhető
Forostar: szendvics, édes keksz
Beszéljétek meg, ki mit hozzon, ne legyen túl sok ugyan olyan.
:cheers:
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
-Elbódít?
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Esgal írta: Sajna, ha ez lesz, Ery és rosszmagam nem tudunk rajta részt venni. 27-én esküvőre megyünk.
De ha mondjuk csütörtökön kezdődne, akkor ott tudnátok lenni csütörtökön és pénteken ...
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.