- Köszönetek: 0
Ôszi Találkozó 2005
- Estelio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én mennék Karcagra, lévén én miklósi vok.Nimrocco mirimafea írta: Nos.Én Karcagot,mint szülővárosomat megpályázhatom,csak az a baj,h senki sem fog ide jönni!!!Mert ugyan mit lehet egy sík terepen csinálni...egy kisvárosban.. És a palacsinta Alföldet személyes sértésnek veszem Bocsánat,de erre nagyon érzékeny vagyok...
De ennyi erővel akár Szolnokon is lehetne.
- Lora
- Nem elérhető
hogyha ez lenne a helyszín szállással kapcsolatban inkább Újhelyt ajánlanám, valamelyik koliban tuti lehet szállást kapni
meg szóval ha ezek érdekelnek meg részletek patakkal v újhellyel kapcs, kérdezzetek
---
de szervezést nem tudok vállalni ^^""
Gyöngycem (voltam valaha)
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Melian
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Javaslat a színhelyre: Eger vagy Gyöngyös. Mindkettő gyönyörű város, Gyöngyös környékén meg nagy túrákat lehet temnni a Mátrába. Ősszel csodálatos.
Ha valaki Gyöngyöst elvállalná, szívesen segítek, mert gyöngyösi vagyok...
De sajnos az egész megszervezését nem tudom elvállalni.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
én is - mint tős-gyökeres debreceniNimrocco mirimafea írta: És a palacsinta Alföldet személyes sértésnek veszem Bocsánat,de erre nagyon érzékeny vagyok...
kikérem magamnak!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Kincső
- Nem elérhető
Nimrocco pályázzátok meg pl. Debrecennel, ne mindig csak a sültgalambot várjátok
[size=9:2bkq8ykl](/me gondolkozik pályázaton, csak tulképp semmilyen városban nem tud szállást, tudom ott az oldal amit Aeg belinkelt; viszont vannak szép helyek ahol jártam... csak társulni kéne vkivel )[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Brisa írta: Gyerekek, tessék pályázni. Ne csak szövegeljetek itten. Eddig egy árva pályázat nem érkezett be, pedig közel már a határidő. Szóval hajrá!
Szövegelni sokkal könnyebb.
Egyébként tény, hogy Patakpn nem tudok szállást, ott a környéken S. Újhelyen voltam már a szlovák tannyelvű kollégiumban. (vagy milyenaz)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Aeglos írta: Alyr, Neked is teljesen igazat adok!
A Zemplén nekem is nagy kedvencem!
Sárospatak?
Sárospatak jó hely.
Volt idő amikor minden évben megjártam kollégiumikönyvtárastul, ottanimúzeumostul, várastul mindenestül.
A Pataki vár egyébként is rulz.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Aeglos
- Nem elérhető
A Zemplén nekem is nagy kedvencem!
Sárospatak?
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nimrocco mirimafea írta:
Aeglos írta: Ajánlom a pályázók figyelmébe Gyulát. Fürdőváros, folyó partján, várral, múzeumokkal...
www.gyula.hu/index.php
Ezen az oldalon különböző fürdővárosok vannak összehasonlítva:
www.fn.hu/index.php?id=210
Diákszállások:
www.diakszallas.hu/
Hm?
Jó ötlet.Ideje lenne megismerni az ország KELETI felét is (Szegeden kívül)
"Mit nekem, te palacsinta Alföld
Laposságod porfelhőbe' úszva
Nem csodállak és nem is szeretlek"
/Ignácz Rózsa: Papírmalom/
Azaz: Van szép Zemplén, meg Mátra és Bükk.
Menjünk valahova oda.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Aeglos írta: Ajánlom a pályázók figyelmébe Gyulát. Fürdőváros, folyó partján, várral, múzeumokkal...
www.gyula.hu/index.php
Diákszállások:
www.diakszallas.hu/
Hm?
Jó ötlet.Ideje lenne megismerni az ország KELETI felét is (Szegeden kívül)
- Aeglos
- Nem elérhető
www.gyula.hu/index.php
Diákszállások:
www.diakszallas.hu/
Hm?
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Laurelen
- Témaindító
- Nem elérhető
A Magyar Tolkien Társaság Elnöksége pályázatot hirdet az "Őszi Találkozó" megszervezésére. A pályázatot a vezetoseg@tolkien.hu címre várjuk 2005. szeptember 10. éjfélig.
Tudnivalók :
A Találkozó ideje 2005. október.
Az Őszi Találkozó egy 2-3 napos, ottalvós, szervezett-programos cool-turális és a közösségnek szóló hétvége Magyarországon.
E 2-3 nap alatt szeretnénk ha bemutatkozna egy város, egy falu, megismerhetnénk a helyi kulturális, történelmi és gasztronómiai értékeket és jól éreznénk magunkat együtt.
A szervezőknek gondoskodniuk kell a szállásról és a szervezett programokról (például kiállítások, fürdők, színház stb. )
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.