- Köszönetek: 0
LEP 206 - Szervezés
- Ery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Drót fejdísz 1 db
Fekete póló sijjakal és fémkarikákkal 1 db
Fekete vászonnadrág madzagos 1 db
gumikés 1db
ing 6db
- vörös
- lilás
- barna-drap kockás
- kék-barna kockás
- olajzöld? enyhén katonai beütéssel
- fehér magyaros
Még a novemberi könyvtári programról maradt
két pár női cipő
- fehér
- fekete
Mindezeken kívül a Táborból maradt pár póló és alsónemű
Kérem a T tulajdonosokat, hogy a szokot módon jelentkezzenek elhagyott értékeikért.
A gazdátlan darabok március 31 után a kukába kerülnek.
Ha valaki elveszített valamit de nem találja a listában, azt szivesen látom rendcsináláskor. Hátha akkor ráakad!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Pontos időpontot, médiumot, műsort, résztvevőket szeretnék.
Emlékeim szerint volt egy Para rádió (mikor? mien műsor? Csak Panda?)
Egy Cool TV (Remzy_mama, Rabyn meg ien arcok, igaz? bővebben?)
HírTV (ez 9-én reggel volt)
HELP!
- Gumipók
- Nem elérhető
Köszi
- Laurelen
- Nem elérhető
Ezúton szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, aki szem vagy fültanúja volt a kiborulásomnak. Szörnyen viselkedtem, és most rémesen érzem magam és nagyon szégyellek amit akkor mondtam vagy csináltam. Addigra már fizikailag és idegileg is nagyon kimerült voltam, ne haragudjatok. A jövőben igyekszem minimalizálni az ilyen kirohanásokat.
Nagyon köszönöm a kedves szavakat, öleléseket akkor, és máskor.
És köszönöm a rengeteg munkát és fáradságot, amit a lepre áldoztatok.
Laurelen
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Timona
- Nem elérhető
Brisa írta: Pók üzenete:
holnap (hétfőn) 17 órától a Millenáris Fogadójában (jobbra az első épület, a LEP helyszíne előtt van) a LEP szervezőinek és vendégeinek, előadóinak afterparty szerveztetik.
Hozzatok egy kis nasit magatokkal!
Együtt bulizhatunk Ted Nasmith-vel!
Gyertek!
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Ery
- Nem elérhető
Kérlek mihamarabb jelezzétek, hogy a LEP-re mire lesz szükség a raktárból!
Καναπή!
- Ery
- Nem elérhető
Ezúton keresek olyan lelkes, a Társaságért tenni kész személyeket, akik a LEP gördülékeny lebonyolítása érdekében a Társaság rendelkezésére bocsájtanák saját vagy családi gépjárművüket - megfelelő sofőrrel - szállítások lebonyolítása céljából.
A jelentkezők ezt priviben nekem, vagy az ery@tolkien.hu -s email címre tegyék.
Köszönettel.
LEP Szervezőség
Logisztikai megbízottja
Καναπή!
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Gandalf írta: Sürgősen szükségem lenne a részletes, órákra lebontott programtáblázatra
Nekem is! Az emberek beosztásához...
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Gandalf
- Nem elérhető
Pók a szerdai helyszíni főpróbákra hoz plakátokat és szórólapokat, lehet értük jönni és utána terjeszteni! Eddig sajnos elég passzív ezügyben a társaság, ideje lenne aktivizálni akit csak lehet!
- Brisa
- Nem elérhető
a nyomtatni- és fénymásolnivalókat mikorra kell összegyűjteni? (Sikerült megállapodni a nyomdával?)
lehetséges volna-e, hogy az én blokkom az 50 ezren felül kapjon még némi pénzt? Ugyanis - ha minden igaz - Felagund tudna szerezni lándzsa helyeket 1500 Ft/darabjáért. Eddig ezzel nem számoltunk, és ez ha 6 db-ot rendelünk, plusz nyelek meg minden (egyenruha), az 15 000 Ft-ba is belekerül.
Brisa
- Gumipók
- Nem elérhető
Mindenképpen szerepeljenek benne a technikai berendezések és tartozékaik, asztalok, székek száma, és minden egyéb amit szeretnénk ha a millenáris biztosítana. Köszi
- Rayan
- Nem elérhető
Aki főszervező ill. jönni szeretne színpadképhez, dekoráláshoz, kommunikációhoz, egyébhez megtekinteni a helyszínt, minden valószínűség szerint MA 4-kor megyünk Millibe, eső-hó-cunami esetén holnap v. holnapután.
Póknak telefonáljatok, bővebb infót tőle lehet kapni.
Ez nagyjából pontos informéjsön, elhangzott a múlt keddi LEP-találkozón. Posztolni csak most sikerült, lévén tegnap este szerveződött le.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Drizzt
- Nem elérhető
Gandalf írta: Mikor lesz pontosan a héten Millenáris-helyszínbejárás?
Tudtommal ma is lesz, délután négykor.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Ma este kint lesz.Brisa írta: A TolkienHU főoldalára nem kénne kitenni a LEP-es cuccot?
Ha Ulmo nem ér rá, még Ankalimont is meg lehet kérni. Sőt ha Pók szépen néz Svinre...
Nem akartam szétverni a főoldal szerkezetét, ezért az aktuális megoldást láttam a legkivitelezhetőbbnek. Remélem, jó lesz így is.
- Gandalf
- Nem elérhető
Ma este kint lesz.Brisa írta: A TolkienHU főoldalára nem kénne kitenni a LEP-es cuccot?
Ha Ulmo nem ér rá, még Ankalimont is meg lehet kérni. Sőt ha Pók szépen néz Svinre...
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Gandalf
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Amúgy a neten több helyen is fel lehet adni ilyesmit -ingyen- érdemes lenne szerintem...
Fodor Ákos
- Laurelen
- Nem elérhető
szvsz Írzenei koncert helyett vagy mellé be lehetne írni hogy Bran koncert, de ez tényleg csak apróság.Ulmo írta: Tiszteletem kedves szervezők!
Ezúton kérnék meg mindenkit, ha a webes dolgokkal kapcsolatban bármilyen kérés, probléma lenne, kérnék egy telefonos figyelmeztetést, mert a mailemet mostanában ritkábban nézem.
A LEP weboldala elérhető a www.tolkien.hu/szuletesnap címen.
Szolgálati közlemény vége.
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Ezúton kérnék meg mindenkit, ha a webes dolgokkal kapcsolatban bármilyen kérés, probléma lenne, kérnék egy telefonos figyelmeztetést, mert a mailemet mostanában ritkábban nézem.
A LEP weboldala elérhető a www.tolkien.hu/szuletesnap címen.
Szolgálati közlemény vége.
- Ery
- Nem elérhető
Ezúton keresek olyan lelkes, a Társaságért tenni kész személyeket, akik a LEP gördülékeny lebonyolítása érdekében a Társaság rendelkezésére bocsájtanák saját vagy családi gépjárművüket - megfelelő sofőrrel - szállítások lebonyolítása céljából.
A jelentkezők ezt priviben nekem, vagy az ery@tolkien.hu -s email címre tegyék.
Köszönettel.
LEP Szervezőség
Logisztikai megbízottja
Καναπή!
- Drizzt
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Késni fogok, de megyek.Pók írta: Kedden szeretnék tartani egy össznépi LEP megbeszélést. 5-től 8-ig a CD fűben ahol két asztalt is lefoglaltatok erre az időre...legalábbis megpróbálom. Sajnos a Batyit nem kaphattuk meg.
Szeretettel várok minden lelkes segítőt aki részt szeretne venni az előkészületekben, vagy a rendezvény napján segítene.
üdv mindenkinek,
Pók
Fodor Ákos
- Gumipók
- Nem elérhető
Mi csak ankalimonnal rávettük, hogy a hiányzó humoros blokk helyett adjuk elő a táboros orrostaros árnyjátékot meg a tábor trailer alapján csináljunk 2darab trailert valamilyen ötletre.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Dekoráció-megálmodás: Igenigen, támogatva, minél hamarabb!
Árnyjáték: Nem tok róla semmit.
LEP Honlap: Már csak a szponzorok kellenek hozzá és beindulhat! Én a magam részével kész vagyok.
Egyéb: A héten összeállítottam egy gy oldalas sajtóanyagot, amely a könyves vonulatot emeli ki, mert Szélesi kérte tőlem. Már elküldtem neki.
Panda volt rádióban, majd ha lesz ideje, beszámol a vele készített interjúról. Más jelentenivalóm nincsen.
- Rayan
- Nem elérhető
Szeretettel várok minden lelkes segítőt aki részt szeretne venni az előkészületekben, vagy a rendezvény napján segítene.
üdv mindenkinek,
Pók"
Akinek dekorációra van elképzelése, konkrét ötlete, hozza, már azon kívül, hogy valahova felaggatjuk az mtt százegy zászlóját; szal biztos lesz olyan nap, mikor kimegyünk a Millenárisra, és ott megálmodjuk a kész dekorációt, és akkor kellenek nagyon az ötletek.
Illetve kérdezném, hogy hogyan is lesz az a bizonyos Orrostar-árnyjáték előadva? Meg a trailer, meg hogy egyáltalán tudnak-e erről az emberek...
Üdv,
Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Gandalf
- Nem elérhető
Valaki világosítson fel, miért nem hallottam még erről. Kösz.Kincső (Thilanna) írta:
Brandir mondta tegnap, hogy kedden mindenféle LEPes segítőnek megbeszélés leszen. Anyu/Rózsától meg úgy tudom, h. Pók most szervezi a helyet hozzá.Gandalf írta:
Hogy MI lesz kedden??? 8OKincső (Thilanna) írta: Csak azért gondoltunk a hétfőre, merthogy nemártana még egy próba szerda előtt; a kedd pedig kiesik össznépi LEPmegbeszélés miatt.
- Gandalf
- Nem elérhető
Cueddo írta:
Kedves Segítőkész Népek!
ezek a kellékek, amikre szükség volna az Aldarion&Erendishez. aki tud, kérem, segítsen!
KELLÉKEK
- dobozok, ládák (térelemek?)
zöld faág
- elszáradt faág
- ékköves dobozka
- gyémánt
- fejpánt, amire a gyémánt ráapplikálható
- nyaklánc, -"-
- boroskancsó Veanturnak, fakupa, pohár, stb.
- Aldarionnak (II/5.) kaja, tálca, fakupa
- tüzifa Ancaliméhez
- Zamínnak seprû, vödör, felmosórongy
- koszorúk, virágfüzérek a szolgálóknak, legényeknek (II/15.)
- Gil-galad levele viasszal lepecsételve
- olvasnivaló Ancalimének (tekercs!)
- pénzeszsák Ancalimének, tele érmékkel (II/18.)
- facsemete (I/16.)
- Panda
- Nem elérhető
Este 7- től az oktogoni amerikai gyorsétteremben, a nagyobbikban.
Gyertek, mert kelletek! Mindenki.
by Gumipók
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.