Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

Több
18 éve 10 hónapja #287397 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka
gonoszkodjunk odavissza...

tojáspöri rulz :)
de együnk inkább húst

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287385 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

Aeglos írta:

Artemisz (Erenya) írta:

telcontar írta: A böjt csak a keresztényeknél van...

Ezért is ajánlkoztam főzni... gondoltam, a közjó szolgálatában ledolgozom a böjti húsevés bűnét :P

hús helyett a gyömbérről mondj le... :mrgreen:

Te meg gonoszkodás helyett inkább a II. félév anyagával törődj :twisted:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287384 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka
Én a svédasztalos megoldásra szavazok, ki tudja milyen időnk lesz, bográcsolás neccesebb.

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287382 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka
Sajnos úgy néz i hogy a menü napi 2415 Ft, amit én túl soknak találok, ezért inkább privát főzőcskézést kezdeményezek.
Ha meg tudom oldani a szállítást, akkor az ezt igénylőknek a tavalyi gesztsihez hasonló svédasztalt biztosítok, ha nem, akkor két alkalommal bográcsozást. Egy-két nap és erre is fény derül.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287358 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka
gondolod te :twisted:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287336 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka
csináálunk megint tojáspörit. Abban nemvan hus

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287293 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

Artemisz (Erenya) írta:

Ezért is ajánlkoztam főzni... gondoltam, a közjó szolgálatában ledolgozom a böjti húsevés bűnét :P

hús helyett a gyömbérről mondj le... :mrgreen:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287289 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

telcontar írta: A böjt csak a keresztényeknél van... Természetesen akinek fontos, az ellátja önmagát.
Izraelitákat megnyugtatandó, kóservágású disznót kerítek. :)

Böjt ide vagy oda, Én disznópörköltet akarok. :) Ha kell, segítek is.

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287288 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

telcontar írta: A böjt csak a keresztényeknél van... Természetesen akinek fontos, az ellátja önmagát.

vegetáriánus menü van, keresztény nincs? :twisted:

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287283 Írta: Artemisz

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287278 Írta: Telcontar
A böjt csak a keresztényeknél van... Természetesen akinek fontos, az ellátja önmagát.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287235 Írta: Artemisz

Alison West írta:

telcontar írta: Mondjuk egy sovány gombás disznópörit kenyérrel. Egy adag kb 400 Ft-ból kijön.

Az aztán a fogyimenü 8) :P

Ráadásul böjt van!!!! :P

Ajánlkozom kuktának! :hello: ;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #287230 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

Alison West írta:

telcontar írta: Mondjuk egy sovány gombás disznópörit kenyérrel. Egy adag kb 400 Ft-ból kijön.

Ha lemegyek én is szívesen bográcsolok. Pöriben verhetetlen vagyok :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287155 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287148 Írta: Telcontar
FONTOS!!!

Most derült ki, hogy az 1300 Ft-os menü gyermekmenü, jelenleg épp várom a konkrét ajánlatot. Lehet, hogy valamivel drágább lesz. Mivel még nem kezdődött el a fizetés (én legalábbis senkinek nem küldtem erről levelet), ezért egy-két napot várjunk ennek az eldöntésével.

Ha nem tudunk végül is normális árban és minőségben megegyezni, akkor igény szerint főzök valamit bográcsban (a múltkorinál fogyókúrásabbat, ha ez az igény). Mondjuk egy sovány gombás disznópörit kenyérrel. Egy adag kb 400 Ft-ból kijön.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287144 Írta: Telcontar
Nos:
látogatni lehet, aki lejön és este hazamegy, azt akár váratlanul is szeretettel látjuk. Aki ott marad éjszakára, annak ki kell fizetnie a díjat, függetlenül attól, használ-e ágyat (illetve jut-e egyáltalán neki) vagy sem.

Remzy_mama/Tünde írta:

telcontar írta: Látogatni lehet, ottalvás nélkül, váratlanul ottmaradók befizetik a késői jelentkezés nem mtt-s díját, 1600 Ft-ot. Fizetni személyesen lehet, esetleg átutalással is, az erről szóló részletek még pár napig nem kerülnek ki ide, de aki jönni akar, az kezdjen spórolni.

Ez is még mindig érvényben van? Ha mondjuk szombat délután mégis lemennék, maradnék? Lehetséges?

Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 10 hónapja #287140 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

Ami a horkolást illeti: legyen külön szobájuk?

Nos, tudom, hogy nem csupán rólam lenne szó, de meg lehet nyugodni: én nem megyek. :P ;)
Mindazonáltal, tény, hogy nagyon zavaró tud lenni sokak számára! :!: Ezért tényleg jó lenne rá megoldást találni. Ne utána legyen miatta szomorúság, fáradtság...vagy akármi! Például aludhatnának azokkal egy szobában, akiket nem zavar.
De nem akarom mesterségesen felfújni a dolgot, vagy bárkit megbántani! :(
Köszi!:)
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287136 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

telcontar írta: Házirend:
1.) Eső, sár esetén a házban csak válócipőben szabad közlekedni, erre fel kell készülnötök.
2.) Szelektív hulladékgyűjtés folyik, ha gondatlanul összedobáljuk a dolgokat, pótdíjat fizettetnek, ezért erre figyeljetek oda.
3.) Ha nem lesz más rajtunk kívül, akkor a hangerő nem probléma, egyéb esetben éjfél után már nem düböröghet a zene és a folyosókon üvöltözés is kerülendő.
4.) Alkoholfogyasztás, dohányzás nem tiltott, de nem is támogatott, ezért kizárólag kulturált mértékben, az arra kijelölt helyen úgy, hogy ezzel ne zavarj másokat. Aki megfeledkezik magáról, az hosszabb időre kizárja magát a további rendezvényekről.
5.) Horkolás: legyen külön szobájuk? 

Telcontar

Kedves Telcontar...
Elmondanád nekem, milyen az a VÁLÓcipő? :mrgreen: És ha én még nem vagyok házas?!...Vagy esetleg az vagyok, de boldog házasságban élek? Mindenképp be kell szereznem előre egy válócipőt, vagy van alternatív lehetőség is? :twisted: :oops: :lol:

Egyébként:
ha valamiben kell, én szívesen részt veszek, segítek, de sajna csak olyanra vagyok hitelesítve, ami a távolból is végezhető... Értsd tanulás + Pécs együtt messze vannak Pesttől.
Kártyát, mozit viszek szívesen. Ne legyen kockapóker is? Ha minden igaz, tudok vinni pár adag kockát...
És legyen Karaokee!!! *szépennéz* :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287124 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

telcontar írta: Látogatni lehet, ottalvás nélkül, váratlanul ottmaradók befizetik a késői jelentkezés nem mtt-s díját, 1600 Ft-ot. Fizetni személyesen lehet, esetleg átutalással is, az erről szóló részletek még pár napig nem kerülnek ki ide, de aki jönni akar, az kezdjen spórolni.

Ez is még mindig érvényben van? Ha mondjuk szombat délután mégis lemennék, maradnék? Lehetséges?

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287119 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka

telcontar írta: Lehet teljes ellátást kérni 1300 Ft-ért naponta, egy szentendrei étterem hozza az ételt.

A jelentkezésben a vegetáriusok jelezzék ezirányú óhajukat!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #287081 Írta: Telcontar
Még 21 hely maradt

Adelard
Alison
Ankalimon
Artemisz
Előd
Éowyn
Estel
Finwe
Fiona
Idhren
Kincső
Kriszana
Leguán
Melian
Minerva
Mirilnen
Mirrand
Rabyn
Rayan
Shaman
Silcucc
Telcontar
Toma
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #287068 Írta: Telcontar
Kicsit összébb foglalva mindez:

Tavaszi találkozó 2006, Csobánka

Minden társaságbéli és nem társaságbéli érdeklődőt szívesen látunk egy hatalmas kétnapos bulira, amely a korábbi várgesztesi találkozók szellemét követi, ezúttal egy új és remélhetőleg nem kevésbé izgalmas helyen.

Sokféle tartalmas szórakoztató programban lehet részetek péntektől vasárnapig, közösségi programok, játékok, kirándulások, zenés bulik, hatalmas beszélgetések és gitározós éneklések keretében.

Jelentkezés: előzetesen e-mailben Telcontarnál a tkrieger@infinitumx.hu címen, kérlek írd meg a polgári neved, melyik éjszakára jössz (péntek, szombat vagy mindkettő), van-e érvényes (nem felfüggesztett) MTT tagságod, és hozol magaddal ételt, vagy befizetsz az 1300 forintos teljes panzióra (írd meg, ha vegetáriánus vagy), amelyet egy szentendrei étterem biztosít nekünk. Diákigazolvány nem kell. Ezután kapsz egy levelet, amelyben szerepelni fog, hogy mennyit is kell fizetned. Ha 2005. december 31. után lettél MTT tag, vagy ezután rendezted a tartozásodat, akkor ezt igazolnod kell, másképpen nem tudjuk elfogadni. Ennek legvégső határideje március 10, azaz ez a hét. A jelentkezésed akkor válik érvényessé, ha befizeted a teljes részvételi díjat az MTT tábori alszámlájára, amelynek számlaszáma 11709002-29902286. Ne feledd el a nevedet feltüntetni a közlemény rovatban! Ennek határideje 2006 március 24, ezután már kizárólag készpénzes fizetést tudunk elfogadni, de csak azoktól, akik ezt előre jelzik. A helyszínen induláskor már nem tudunk újabb résztvevőkkel mit kezdeni, mert előre kell megrendelni mindent. Ne feledd, hogy márc. 20 előtt befizetve olcsóbb a díj!

A részvétel díja egy éjszakára MTT tagoknak 1200, érvényes tagsággal nem rendelkezőknek 1600 Ft, amelyből a március 20. előtt befizetők 200 Ft kedvezményt kapnak, így 1000, illetve 1400 Ft-ot kell fizetniük. Az étkezés díja 1300 Ft, az ágynemű egyszeri 500 Ft.

A szállásról:
Csobánka külterületén, Pomáztól nem messze, kellemes környezetben található a cserkészház. A szobák tízágyasak, tágasak. A közösségi terem egy kb. 80 főt befogadó terem fotelekkel. Minden szobában van elektromos csatlakozó. A konyha/étkező a földszinten van, a közösségi az emeleten. Valószínűleg rajtunk kívül nem lesz más, de ha igen, a felső szint a miénk. Az emeleten 44 ágy van és egy üres szoba, mely matraccal vagy pótággyal berendezhető, a többi szoba a földszinten van.
A tisztálkodást két hét zuhanyzós, melegvizes fürdőszoba biztosítja.
Az ágyakhoz párnát adnak, de ágynemű összesen csak kilenc készlet van, ezért hálózsákot hozzon mindenki, aki tud.

Utazás:
Pénteken 17.25-kor indul a busz az Árpád hídi buszpályaudvarról (a metrómegállónál), ezért 17.00-kor mindenki legyen ott. Visszafelé vasárnap délután 16.30-kor indulunk. Egyénileg a pomázi HÉV megállóból kell busszal jönni Csobánka elágazásig, vagy még egy megállót befelé Csobánkára.

Ellátásról:
Lekváros és zsíros kenyeret korlátozott mennyiségben, teát és főzőkonyhát biztosítunk, a konyha fölszerelt, gázzsámoly, két nagy lábos van benne tea/forraltbor készitésére, elegendő tányér, pohár, evőeszköz. Hűtőszekrény is van. Lehet teljes ellátást kérni 1300 Ft-ért naponta, egy szentendrei étterem hozza az ételt. Ha lesz tábortűz, ott sütögetni is lehet, ha nem lesz ehhez elég jó az idő, akkor saját edényeitekben főzőcskézhettek.

Házirend:
1.) Eső, sár esetén a házban csak válócipőben szabad közlekedni, erre fel kell készülnötök.
2.) Szelektív hulladékgyűjtés folyik, ha gondatlanul összedobáljuk a dolgokat, pótdíjat fizettetnek, ezért erre figyeljetek oda.
3.) Ha nem lesz más rajtunk kívül, akkor a hangerő nem probléma, egyéb esetben éjfél után már nem düböröghet a zene és a folyosókon üvöltözés is kerülendő.
4.) Alkoholfogyasztás, dohányzás nem tiltott, de nem is támogatott, ezért kizárólag kulturált mértékben, az arra kijelölt helyen úgy, hogy ezzel ne zavarj másokat. Aki megfeledkezik magáról, az hosszabb időre kizárja magát a további rendezvényekről.
5.) Horkolás: legyen külön szobájuk? 

Programok:
- Kirándulások Nagy-Kevélyre és a Holdvilág-árokba (a Kevély-nyereg az országos Kék túra állomása), az Egri Csillagok és Eragon c. filmek díszletéül szolgáló mesterséges várromhoz és a kísértetházba.
- Közös játékok, beszélgetések
- A nagy sikerű kaszinó
- Strandröplabda, ha valaki hoz lasztit
- Tűzrakás, ha az időjárás engedi
- Birkózóverseny
- Videózás
- Közös éneklés
- Zenés-táncos buli

Gyertek és szóljatok mindenkinek!

Telcontar
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287042 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka
Az eddigi információk:

telcontar írta: Tavaszi nagy buli (Várgesztesek mintájára) idén Csobánkán, a Pilisben, Pomázhoz közel!
Időpont: március 31-április 2 (péntek-vasárnap)
Hely: Csobánka Cserkészház
Férőhely: max 90 fő.
Jelentkezés: pénzbefizetéssel. Határidő: márc 20, hétfő. AKi ezután fizet, annak magasabb lesz a díj.

Férőhelyek száma: 44 fő, a létszámon felülieknek pótágyak betehetők a közösségi helyiségbe, de azok annyira nem kényelmesek, vagy külön szinten kaphatnak szállást, az meg egyrészt nem buli, másrészt nem 100%, hogy csak mi leszünk (bár valószínű). Jelentkezési sorrend számít.

Pénzügyek:
Aktív MTT tagoknak a szállásdíj 1200 Ft/fő/éj, a többieknek 1600 Ft/fő/éj.
Aki legkésőbb március 20-ig befizet, annak 200 Ft-tal olcsóbb, tehát aki idejében észbekap, annak csak 1000 vagy 1400 Ft a díj (a felét előre be kell fizetni, és csak úgy lesz érvényes a helyfoglalás, ezért ha mindenki későn jelentkezik, akkor lehet, hogy nem lesz hova mennünk)
Aki kér kaját, az 1300 Ft/fő/nap áron számoljon, ez nem kötelező, a menüt a kívánságlista alapján állítjuk össze egy héttel a buli előtt (mi döntjük el, mi legyen, egy szentendrei étterem szállít).
Összesen 9 adag ágynemű van, tehát hálózsák kell, aki ágyneműzik, az +500 Ft-ot fizet.

Utazás: diákoknak 500 Ft-ból kijön, hévvel pomáz, onnan sárga busz, vagy ha megfelelő időben van közvetlen járat, akkor Árpád híd autóbuszpályaudvarról megyünk, péntek délután. Haza vasárnap este jövünk, nem kell a szállást elhagyni délelőtt. ott ebédelünk.

Tehát aki két éjszakára jön, az így kalkulálhat:
Márc 20 előtt befizetve:
MTT tag ellátás nélkül 2000 Ft
MTT tag teljes ellátással 4600 Ft
MTT tag teljes ellátással, ágyneművel 5100 Ft
Nem tag ellátás nélkül 2800 Ft
Nem tag ellátással 5400 Ft
Nem tag ellátással, ágyneművel 5900 Ft
Márc 20 után befizetve
MTT tag ellátás nélkül 2400 Ft
MTT tag teljes ellátással 5000 Ft
MTT tag teljes ellátással, ágyneművel 5500 Ft
Nem tag ellátás nélkül 3200 Ft
Nem tag ellátással 5800 Ft
Nem tag ellátással, ágyneművel 6300 Ft

Teát, zsíros és lekváros kenyeret biztosítok mindenkinek.

Ennyit a matekról. :)
Látogatni lehet, ottalvás nélkül, váratlanul ottmaradók befizetik a késői jelentkezés nem mtt-s díját, 1600 Ft-ot. Fizetni személyesen lehet, esetleg átutalással is, az erről szóló részletek még pár napig nem kerülnek ki ide, de aki jönni akar, az kezdjen spórolni.

A buli során a következő rendszabályok lesznek érvényben:
- sötétedés után csak engedéllyel és lehetőség szerint hivatalos Kósza Kommandó kísérettel lehet eltávozni.
- dohányozni a kijelölt helyeken szabad, az alkoholfogyasztás nem tiltott, egy-két sör belefér, az enyhe szalonspiccnél súlyosabb illuminált állapot szigorú megtorlást von maga után. (Szadista hajlamúak jelentkezését várom smasszeri munkakörbe, de ők sem rúghatnak be).
- horkolók számára a többiek igénye esetén különszobát jelölünk ki. :)
- éjfél után a hangoskodás lehetséges mértékét első éjszaka kitapasztaljuk, lehet, hogy korlátozásra kerül sor, ezért a hangoszenés bulit inkább kora este tartjuk. Faluszéle, de mégiscsak település.
- a kísértetház életveszélyes (omlik, tehát tényleg!), ezért oda szigorúan csak Kósza Kommandós kísérettel szabad menni (pontosabban úgy sem, mert magánterület, de egy pillantást megér a dolog, ezt Melian és Alison tanúsíthatják...)

Programok:
Péntek délután érkezés, kicuccolás, ismerkedés a hellyel
Este zenés-gitározód duhajkodás
Éjjel magánbeszélgetések igény szerint
Szombaton hajnalban néhány elszánt koránkelő és későnfekvő számára napkelte nézés a Nagy-Kevélyről (ez nagyon korai indulást jelent, mert 1,5 órás sétáról van szó). Útközben kísérteties a hajnali erdő hangulata, horrorfilmbe való. Délelőtt szabad foglalkozás, esetleg kézművességre lehetőség.
Délután kísértetház-látogatás, fakultatív közös program, beszélgetős egymásnakörülés és más kreatív dolgok keretében, jó lesz, meglátjátok (én még nem tudom, mi lesz az de biztos okosabbak leszünk addigra)
Este ismét buli, elszánt hardkórosoknak kocsmázás nem tiltott.
Vasárnap délelőtt Holdvilág-Árokbeli kirándulás, nagyon szép hely. Esetleg meglátogathatunk egy barlangot is arrafelé (egyszer már volt, hogy nem találtam meg).
Ebéd után hazamegyünk.

A helyről: ez egy hangulatos cserkészház jó nagy fás kerttel Csobánka szélén, az autóbuszmegállóhoz igen közel. Az országút túloldalától 10 perc sétára van a Holdvilág Árok bejárata. Csobánka túlsó fele a Nagy-Kevély nevű hegy (kedvenc kirándulóhelyem), amelynek a túloldalán van az Egri Csillagok és újabban az Eragon című filmek díszleteként használt mesterséges várrom, ha a hegyet megkerüljük, akkor bő fél órás séta.
Csobánka egyébként a Pilisben, hegyektől körülvett völgyben fekvő tiszta és szép kis falu, sok újgazdag költözött oda mostanában, így tényleg normális, tiszta hely. Én szeretem nagyon.

Programfrissítés:
lesz birkózóverseny, kaszinó és videonézés is, valamint remek lehetőség lesz letesztelni a zenei buliválogatást, ami remélhetőleg elkészül időközben. A kaszinó legvalószínűbb időpontja a második nap éjjele (Nappal kaszinó? Ugyanmár...)
Ezzel együtt várom olyan kósza kommandósok vagy egyéb lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szívesen segítenének apróságokban a buli szervezésénél. A részletek priviben.
Továbbá az alábbi szerkezetek biztosításához keresek felajánlót:
- rulettasztal
- kártya
- normális teljesítményű PC hangfal

Az eddig jelentkezettek (13 a 44 helyből):

Adelard
Alison
Ankalimon
Artemisz
Estel
Idhren
Kincső
Kriszana
Mirilnen
Leguán
Rabyn
Silcucc
telcontar

Kérdések helye itt, a jelentkezést az emilcímemen, a tkrieger@infinitumx.hu -n.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #287034 Írta: Ulmo
Tavaszi találkozó 2006 - Csobánka téma létrehozva Ulmo által
A 2006. tavaszi MTT találkozó topicja.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.193 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére