MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok

Több
18 éve 5 hónapja #296960 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok

kriszana írta: Nagybátony elég hosszú, hogy az élettől is elmenjen a kedved, mire megtalálsz ott bármit is autó nélkül, hidd el.

Szerintem az autó fog minket megtalálni. Nagyon szeretném.

Elég sok cuccunk lesz (nekem biztos), szóval az átszállást én is kerülném.

A 10:30-as busz 12:21-kor letesz "Bátonyterenye(N.bátony), Ózdi út 10." alatt, az autó találjon meg minket. ( gy.k. )

Más:
Kajailag péntek estig önellátóak vagyunk? Állítólag finom kaják lesznek, megkóstolnám előre...

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296958 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok

kriszana írta:

Kincso (Thilanna) írta: És Nagybátony talán nem olyan nagy, h. eltévedjünk.

Nagybátony elég hosszú, hogy az élettől is elmenjen a kedved, mire megtalálsz ott bármit is autó nélkül, hidd el.

Elhiszem :)
Mit találtam: Bátonyterenye térkép

A nagybátonyi vasútállomás rajta van, meg van egy Szorospatak térkép is. [size=9:8x1fhlcy]A busz "Ózdi út 10."-nél és "Bányavárosnál" áll meg, felteszem az Ózdi utat ott kezdik el számolni, ahol bejön a városba (vagynem :P ), Bányaváros felirat nincs, de nem messze a vasútállomástól vannak ilyen nevek, h. "Bányász u." meg stb., szal gondolom vhol ott. Ha vki talál buszmegálló-jelet, szóljon, mert én ezeken a jeleken nem igazodom ki. :P [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296950 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok

Kincso (Thilanna) írta: És Nagybátony talán nem olyan nagy, h. eltévedjünk.

Nagybátony elég hosszú, hogy az élettől is elmenjen a kedved, mire megtalálsz ott bármit is autó nélkül, hidd el.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296943 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok

Brandir írta: Vonat olcsóbb, kényelmesebb és tudjuk hol az állomás
A 11:15-ös vonattal kéne menni, mert aznap reggel még egy csomó dolgunk van és csak dél után telepedhetünk le a táborban.

20 Ft-tal olcsóbb, és busszal nincs átszállás, és mivel kevesen megyünk, nem sokkal kényelmetlenebb, mint a vonat (pölö ki mondta h. ha átszállunk Hatvanban lesz ülőhely :P ). És Nagybátony talán nem olyan nagy, h. eltévedjünk.
De nekem nyóc :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296927 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Népszavazást támogatom!

Vonat olcsóbb, kényelmesebb és tudjuk hol az állomás
A 11:15-ös vonattal kéne menni, mert aznap reggel még egy csomó dolgunk van és csak dél után telepedhetünk le a táborban.

Dreamer: nem hagyunk ;)

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296921 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Budapest-Keleti pu. 19:10 538 CRACOVIA nemz.gyors ( - Hidasnémeti)

Hatvan 20:01 közvetlen kocsi

Hatvan 20:22 +>> 5808 gyors ( - Salgótarján)

Kisterenye 21:29

Szerintem ezzel megyek. Kérem derék kocsitulajdonosokat, hogy ne engedjenek a vaksötétben, ismeretlen terepen botorkálni:D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296916 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Ezt nézve érdemesebb lenne busszal menni, nem...?

Bár lehet, h egyénileg megyek, akkor majd hívlak titeket... Hányra értek akkor kb a táborba? Mikortól van "hivatalos tábszervező program"?

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296906 Írta: Kincső
Néhány utazási lehetőség 13-án:

Volánbusz (diákjegy 413 Ft):
9:45 Bp. Stadionok aut.pu. - 11:30 Bátonyterenye(Nagybátony), Bányaváros
10:30 Bp. Stadionok aut.pu. - 12:23 Bátonyterenye(Nagybátony), Bányaváros

Vonat (diákjegy 394 Ft):
9:15 Bp. Keleti pu. - 10:05 Hatvan (átszállás) 10:20 Hatvan - 11:22 Nagybátony
11:15 Bp. Keleti pu. - 12:05 Hatvan (átszállás) 12:15 Hatvan - 12:59 Nagybátony

Népszavazás? :)

Kérdés: végülis péntek reggel visszajönnek-é a csapvezek (/-helyettesek) legalább néhányan? (Olyat is hallottam h. csak Brandir jön.) Van egy közvetlen kocsis (=nem átszállásos) vonat, ami pont jó lenne: 07:03 Nagybátony - 08:52 Bp. Keleti pu. :idea:

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296872 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Tehát Visegrád tanulságai:

Hangúsolyozom, ezek nem írott vagy iratlan szabályok. Az alábbiakat a csapatvezetők és a helyetteseik 'alkották' Visegrádon.
Nagyjából azért tartalmazza a lényeget. Ki-ki szabja a maga egyéniségéhez.

Miért van szükség csapatvezetőkre?
- Hogy lehessen minden ügyes-bajos dologgal hozzá fordulni (pótszülő)
- A csapatvezető képviseli 'kifelé' az MTT vezetését
- Összekötő kapocs
- 'Fizetett' ütközőkapocs
- A csapatvezetőnek tudnia kell, hogy mit csinál a csapat (legalább neki)
- A csapatvezetők azért vannak, hogy úgy tegyenek, mintha jó lenne a tábor
- Ők a kincstári optimisták
- Azért van csapatvezető, hogy legyen 'létra' a tábor résztvevői és a tábvezek között.
- A csapatvezető felelőssége a közösséggé formálás, mert 20 embert könnyebb közösséggé kovácsolni, mint 100-at

A csapatvezető feladatai:
- Segítse a táborozók beilleszkedését
- A csapatvezető feladata a színvonalas szórakoztatás (Drímőr)
- A csapatvezető feladata a közösség koordinálása
- Lehetőségeket biztosítson a különböző tevékenységekhez
- Szabályok betartása, betartatása
- A tábor szervezett kereteibe beillessze a csapatot
- 24 órában elérhetőnek kell lennie

A csapatvezető helyettes feladatai:
- mindenben támogatni a csapatvezető munkáját, a keze alá dolgozni
- beépített lelkes ember
- átvenni a csapatvezető szerepét, ha valami történne vele
- kontrollálja a csapatvezetőt (spion:)
- ha meg lehet osztani a feladatokat, akkor a csapat felét a csapatvezető helyettes vezeti

Az ideális csapatvezető tulajdonságai:
türelem
önfegyelem
tolerancia
jó emberismeret
empátia
koncentráció
kitartás
bizalom
bizonyos fokú mazochizmus

A csapatok feladatai:
- előadás
- ébresztő
- éjjeli őrség
- pohárnokság
- tábori krónika vezetése

A csapatok:
Cardolan követei (Pók, Inczy) - sötétzöld, fekete
Gondor követei (Angwen, GalenEszter) - zöld, arany
Törpök követei (Lau, Sebcsaba) - kék, bronz
Hobbitok követei (Ádám, Kincső) - sárga (alapon) lila
Szürkerév követei (gillz, Morgana) - bordó (alapon) ezüst
Völgyzugoly követei (Fin, Dreamer_KF) - bordó (alapon) sárga

Az ismeretterjesztésért Sirgon és Alyr felel
A természetjárásért Melian és Aeglos

Mindannyian megegyeztünk abban, hogy a tábor egyik legfontosabb alapköve, hogy ne tartsuk vissza az információt, hanem osszuk meg egymással!

A Visegrádon készült képek itt:
www.kep.tar.hu/mttkepek/50315754#2

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296794 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
A táboros topikban leírt 48 órás távolléti lehetőség a táborozókra vonatkozik. Csapatvezetők esetén csak nagyon indokolt esetben és maximum összesen 6 óra időtartamra képzelhető el távozás.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296671 Írta: Kincső
Elvileg van busz is Nagybátonyba, átszállás nélkül (viszont kicsit drágább, persze). :idea: Mivel kevesen megyünk, mehetnénk busszal is. Este vagy holnap keresek menetrendet, vagy ha vki ráér, kereshet :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 5 hónapja #296592 Írta: kriszana

gillz írta: Miért nem tudok topicot nyitni a csapattoszon belül? elvileg feljön a lehet?ség, a topic viszont nem jelenik meg...

Ez a kérdés már bennem is fölmerült... én sem tudok (bár nekem nincs is szükségem erre a funkcióra, csak kerestem a lehet?séget; az els? napon még tudtam)
Ulmot kellene megkérdezni, gillz

Inczy írta: Hogyan utazunk le a 0. napon :?: :?:
Mert akkor úgy tervezném a dolgaimat.. 8)
Közösen vonatozunk? Ha igen, mikor?
Vagy lesz elég autó a cuccoknak, meg az összes embernek? Ha igen, akkor honnan, mikor..?
Vagy senki nem tud semmit, és mindenki boldoguljon maga? 8)

Nem, nincs elég autó, mindenki vonattal jön, az autósokat kivéve, elvileg a járgányok tele lesznek tömve szállítandó cuccokkal, emberek már nem nagyon férnek be.
Szóval vonat, 10 óra magasságában elég elindulni, és az autósok érte mennek az emberekért az állomásra Nagybátonyba.

A pontos paramétereket kés?bb.
De az biztos, hogy nem indulunk hajnalban, mert délnél hamarabb nem mehetünk a táborhelyre.

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296551 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Miért nem tudok topicot nyitni a csapattoszon belül? elvileg feljön a lehet?ség, a topic viszont nem jelenik meg...

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296523 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Fontos kérdés :!:

Hogyan utazunk le a 0. napon :?: :?:

Mert akkor úgy tervezném a dolgaimat.. 8)
Közösen vonatozunk? Ha igen, mikor?
Vagy lesz elég autó a cuccoknak, meg az összes embernek? Ha igen, akkor honnan, mikor..?
Vagy senki nem tud semmit, és mindenki boldoguljon maga? 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296162 Írta: Kincső

Alyr Arkhon írta: (hacsak nem szerepelt az els? levélben, hogy a második mailben fog menni, mert ez esetben az emberek leglább tudják, hogy hova várják...)

Szerepelt, hogy akinek az e-mail kommunikáció nem megfelel?, az külön jellezze. :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 5 hónapja #296114 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Ulmo: Akkor mea culpa, biztos felületesen olvastam el az üzeneted. Sorry.

Ana: Csak e-mailben megy a 2. levél? Biztos hogy nem lesz bel?le gond? (a levrendszer kisz?ri vagy beteszi junk mailbe vagy ilyesmi, netalán nem fér el a postaládában)
Ráaádsul nem tudhatjuk, ki az aki nyáron egyáltalán nem fér nethez (vagy csak ritkán fér hozzá egyébkéntis)

Szóval szerintem túl fontos ez a levél egy e-mailhez. (hacsak nem szerepelt az els? levélben, hogy a második mailben fog menni, mert ez esetben az emberek leglább tudják, hogy hova várják...)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296027 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok

Kincso (Thilanna) írta:

Alyr Arkhon írta:

Ulmo írta: Tisztelt táborszervezök!

A csapattopicok ezennel megnyiltak, mindegyikhez külön moderátor lett kinevezve, kérés szerint.
Létrehoztam az egyes csapatok csoportjait is, mindegyik csapat csak a saját topicját látja, a csapattopicokat csak a táborozók látják, más forumozo nem.
A csoportok moderátora kriszana, vegye fel a tagokat a csoportokba, és indulhat a szervezkedés a csapatokon belül.

Nem akarok kötözödni de a csapatotpicok nem látszanak. Legalábbis már ketten néztük, és...

Dettó nem látom, de mintha ebböl a fenti szövegböl az derülne ki, h. egyelöre csak Kriszana (esetleg a topicok moderátorai) látják öket, hiszen még nincsenek felvéve a megfelelö tagok a megfelelö csoportba, mert ezt Ana tudja megtenni. Jól értelmezem? :roll: :idea: :wink:

Igen, az értelmezés helyes volt.
Ha bármi gond lenne a topicokkal vagy a hozzáféréssel, kérnék privit/smst, megpróbálom minél hamarabb megoldani.
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296019 Írta: kriszana
Jelentem, csapattopikok létrehozva, és a táborozók fölvéve a csoportokba.

2. levelet kiküldjük még ma (csütörötökön) e-mailen.

És még ma berakom a Visegrádi beszámolót is, vázlatosan.

Kérdés?

Ja, és megváltozik a telefonszámom.
Az új: 06-70/3344410
(egyel?re még marad a régi is, de csak ideiglenesen)

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 5 hónapja #295953 Írta: Kincső

Alyr Arkhon írta:

A csapattopicok ezennel megnyiltak, mindegyikhez külön moderátor lett kinevezve, kérés szerint.
Létrehoztam az egyes csapatok csoportjait is, mindegyik csapat csak a saját topicját látja, a csapattopicokat csak a táborozók látják, más forumozo nem.
A csoportok moderátora kriszana, vegye fel a tagokat a csoportokba, és indulhat a szervezkedés a csapatokon belül.

Nem akarok kötözödni de a csapatotpicok nem látszanak. Legalábbis már ketten néztük, és...

Dettó nem látom, de mintha ebböl a fenti szövegböl az derülne ki, h. egyelöre csak Kriszana (esetleg a topicok moderátorai) látják öket, hiszen még nincsenek felvéve a megfelelö tagok a megfelelö csoportba, mert ezt Ana tudja megtenni. Jól értelmezem? :roll: :idea: :wink:

Igen, hazaértem :P :) Visegrádi beszámolót kíváncsian várom! :wink:

[size=9:2cy2ehf7](u.i. helyesírni tudok, csak állítólag most ellenjavalt a hosszú ö és ü használata :roll: :) )[/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #295950 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #295948 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Tisztelt táborszervezök!

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 5 hónapja #295932 Írta: Alyr Arkhon
Ha szervercsere nem lett volna és ezért be lett volna tartva a határid?, hajszálpontosan ugyanakkor tudták volna meg a csapattagságukat a táborlakók, mint így.

Tudtommal azért mert technikai problémák adódtak még nem volt elrendelve plusz hírzárlat.

Legalábbis minden eddig általam tudott információ szerint.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #295920 Írta: kriszana
Gratulálok, Alyr.

Ez a szervercsere rendkívül rossz id?pontban jött a tábor szempontjából, de mostmár hála istennek visszaállt minden a régi kerékvágásba.

Visegrádi összefoglalót hamarosan be fogom rakni. Addig is a képek megtekinthet?k itt: http://www.kep.tar.hu/mttkepek/50315754#2

A levelek - reményeim szerint - még ma kimennek minden csapattaghoz.
A csapatvezet?k is megkapják a leírásaikat.

Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #295912 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok

Leguanember írta: Ejnye.

Mikor mennek ki a levelek a csapattagokhoz, mi lesz a levélben, végül a csapvezek nevében megy ki, valamint mikor jön meg nekünk a csapatról szóló leírás, amely a keretjáték tükrében ad kiindulópontot a szervezkedéshez és az arculathoz?

Ez utóbbi sürg?s, ha a csapattopikok holnap megnyílnak, ugyanis én el fogom indítani az identitásjátékot.

csatlakozom.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #295901 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Ejnye.

Mikor mennek ki a levelek a csapattagokhoz, mi lesz a levélben, végül a csapvezek nevében megy ki, valamint mikor jön meg nekünk a csapatról szóló leírás, amely a keretjáték tükrében ad kiindulópontot a szervezkedéshez és az arculathoz?

Ez utóbbi sürg?s, ha a csapattopikok holnap megnyílnak, ugyanis én el fogom indítani az identitásjátékot.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #295875 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Ezt rendkívül rosszul tettedd. Mondhatni: önkényesen.

A tábornak azért vannak kijelölt, felel?s vezet?i, hogy az ilyen kérdéseket ?k intézzék.

Ne haragudj, természetesen nem akarlak megbántani, de az ilyesmit a jöv?ben kerülni kellene.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #295871 Írta: Alyr Arkhon
Mivel a beígért hatérid?re sem csapattopicok sem levelek nem érkeztek senkihez, július elseje óta én mindnekivel közöltem melyik csapatban van.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #295837 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
RE
A kezdeti paraméterek időjárástól függetlenül változatlanok:
- találkozó helye: Budapest, Árpád híd Volán autóbusz állomás (bent fedett rész)
- időpontja: 2006. július 1. reggel 8 óra

Mindenkit nagy szeretettel várunk

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #295835 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Sziasztok!

Felmerült bennem a kérdés hogy ilyen eső esetén a holnapi program:
- változatlan marad,
- eltoljuk vasárnapra,
- keresünk valami fedett helyet?

A törpökre tett magassági limit gondolom az én magasságom ;]]

[size=9:16tcqjmz]Ana: szállj le rólam, én nem szivárogtattam ki semmit, én TEGNAP ESTE olvastam először a csapatbeosztást.[/size]

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #295828 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor 2006 - Logisztikai feladatok
Sziasztok!
A holnapi visegrádi találkozóval kapcsolatban: sajnos kb. 2 órával hamarabb el kell jönnöm, mert este családi ünnepség van.

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.211 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére