Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)

Több
18 éve 5 hónapja #296765 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
ááá imádom a bemutatkozásokat! úgy lehet, mintha még senki nem ismerne! :D
jaj de hülye vagyok :D

na látjátok, ez jellemez engem. zakkant csajszi vagyok, aki néha nagyon őrült, néha nagyon eltűnő és eltűnődő, szeret hennázni, kreatívkodni meg verseket írni és imád táncolni is
hála az égnek kicsit ügyesebb kézzel áldott meg a természet, ki is használom ami azt illeti :D
szeretek vidám lenni, meg állandóan írszteppelek (bocs, fanatikus)
16 karikás filmeket nézhetek május óta :P
és nemtom mit kéne még mondanom
várom már a tábort, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül

ja, és aki majd szeretne fáklyás-gyertyás táncolni táborban, hozzon két talpaspoharat!!! (bővebb info: tánc és 2006-os tábori topic)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 5 hónapja #296732 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Avatarom ellenére nőnemű vagyok. És tünde nevem elenére egy kissé antiszoc hobbit, ámbár akkor mostan ember, és egyvalakinek maia is. Életkorom első számjegye a hármas... tanító-kommunkáció szakon végeztem, majd később angolt tanultam főiskolán.
Kb 9 éves korom óta egyfolytában olvasok. Miután a rokonaim megunták, h folyton könyveket kérek kölcsön, beirattaka könyvtárba.
13 évesen egy szomszédunk - akinek a csemetéit folyton bébiszitteltem - rávett, hogy olvassam el egy bizonyos könyv első kötetét. Aznap éjjel nem mertem kimenni a konyhába, ki tudja, hány nazgul rejtőzik az előszobában... :D Fokozatosan egyre joban beleszerettem ebbe a világba, ám a köröttem élők nemigen értették, mígnem - a filmőrület közepén - Google (az ember legjobb barátja :wink: ) el nem vezérelt a TolkienHu oldalra.
Várakozásommal ellentétben, nem sikerült élőben sem elriasztani az embereket, még a fecsegésemmel sem, igen, még a tavalyi táborban sem... ugye? Ugye?? Hééé... hova lett mindenki?? 8O 8) :)
Kézügyességem abszolút nincs, ügytelenül mozgok. Ezek után nem csoda, h nem bízom magamban. Néha mégis elügyetlenkedem a kommunikációt, túl tolakodó v otromba vagyok és mikor ezért orromra koppintanak, megfogadom, h mégsem szokom le az állandó bocsánatkérésről. Megint túl sokat írtam, de csak azért, h megmagyarázzam, miért fogok furán viselkedni... 8)

UI:mindezek ellenére nagyon, de nagyon vágyom rá, h valammiképpen hasznossá tegyem magam a csapat számára...
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296721 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Emberek ugye nem kell egymás ellen harcolnunk????

na jó, akkor egy korrekt bemutatkozás. polgári keresztnevem Fédra, filozófiával, irodalomal, etikával foglalkozom, és vallással is.

28 éves múltam márciusban, Tolkient egy véletlen? révén ismertem meg.

A film első része után beleszeretttem, főleg a tündékbe. Sajnos nem vagyok valami nagy emberszakértő, magánéletben eléggé ambivalensen tekintek az emberekre, és elég nehezen engedek magamhoz közel bárkit is - a látszat ellenére.

megpróbálok toleráns lenni, hiszen én sem vagyok hibátlan.

Sokat gondolkodom a bűnről, halálról, Istenről.

Egy idő óta sajnos keveset mosolygok - volt, ahol ez már problémát is okozott, de nem tudok és nem is akarok műmosollyal az arcomon mászkálni, hiszen akkor hazudom azt, ami nincs.

Ezek ellenére tudok őrültségeket csinálni, szabadon ereszteni a dolgaimat, amiért néha szabadosnak néznek. Azt gondolom, nem idegen tőlem semmilyen téma, legyen az bármennyire undorító, vagy épp szégyenletes.

Törekszem arra, hogy mindenkit minél jobban megértsek.

Hibáim: indulatos, hisztis, antiszociális is tudok lenni. nincs kézügyességem, ügyetlen vagyok, és időnként borzasztóan lassú.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296644 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Wow, Brisa, gratulálok!!! Előre is sok boldogságot!! :wink:
Majd akkor kell vmi elő-lánybúcsúztatót tartani, vagy mi a szöszt. :D

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 5 hónapja #296631 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Üdv, Estel Adániel (irl Lőki Dániel) vagyok, és perpill szeretem a Véletlen Szerű Algoritmusokat... :twisted: :look:

Ami a bemutatkozást illeti, magam is régóta öregbítem hírnevemet az MTT-n belül, legelső táborban még 2002-ben vettem részt, a Kő-hegyen, annak pedig bizony mintha ezer éve lenne*... Meg aztán itt egy kisregény is , ha valakit érdekel.

Kószának lenni bizony jó dolog, csakúgy mint dúnadánnak - Anno Domini 2003 - (szegény Idhren is szeretett volna ebbe a csapatba kerülni, de ezt sajnos ott csesztük el, hogy annak idején elmulasztottuk bejelenteni az algoritmus@tolkien.hu -n a - csapatbeosztás véglegesítéséig aktuális :) - szakításunkat... :roll: Azért üzeni, hogy lélekben velünk lesz... :closed:), úgyhogy a csapatbeosztás ellen - az iméntit leszámítva, persze - semmi egyéb panaszom nem lehet.

Elég poén a csapatimidzs is, ha mán ennyire kevesen maradtunk, legalább álljuk a sarat, bár a fekete humor is teljesen indokoltnak tűnik... (ez a rész például

tábori levél írta: [size=9:2ozxrhgs](...) az újabb és újabb csapások széttagolták Cardolant, apró királyságokra bomlott amik folytonos háborúban álltak egymással. Egyetlen dologban értettek egyet: Arthedain királya nem veheti fel Arnor királya címet.[/size]

nekem nyomban eszembe juttatta a Brian élete-beli csatornás jelenetet... :lol:
"- Testvéreim, ne küzdjetek, hiszen van közös ellenségünk!
- Igen!! Arthedain királya!
- Frászt! :x Az Angmari Boszorkányúr!" :mrgreen: )

Csapatszínösszeállítás is tetszik (gondolom, senki nem lesz meglepve, ha ezek után fekete alapon zöld nyulas fejkendőben fogok erdőben suhangatni... :up:), bár a címerállatnak a farkas kissé morbid dolognak tűnik, tekintve hogy függelék tanúsága szerint azok is leginkább északról jöttek, ahonnan ellenségeink, és egy emberöltővel később I. Aragorn is pont általuk tépetett szét... :crap: :tongue: viszont.... ha már a kígyókat nem csípjük, mit szólnátok a rókához? :idea: :sungl: Na de ezt már lehet, hogy inkább ötletelős topikba kéne... végülis a bemutatkozással részemről asszem megvolnánk... :itscool:

Neveket látván igen remek csapatba kerülhettem, remélem, jól megleszünk! (Sôt, eddigi évek tapasztalatai alapján ebben szinte biztos vagyok. 8) :D )

*:[size=9:2ozxrhgs]Ugye, Brisa? ;) Látom, azóta már menyasszony, nagynagygrat! :cheers: [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296573 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)

Brisa írta:

Sirgon Esgalnor írta: Brisa :?: Akkor jó, hogy jössz, de miért? (Munka, leeendö gyerek, messzire költözés...?) :csakhanemtitok:

Kábé ebben a sorrendben, bár a legutolsóben még nem döntöttünk. Ja és plusz esküvö... :wink:

WOW!!! :) :sungl: :hello: :cheers: (Nem a munkának és a költözésnek szól)
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296569 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)

Sirgon Esgalnor írta: Brisa :?: Akkor jó, hogy jössz, de miért? (Munka, leeendö gyerek, messzire költözés...?) :csakhanemtitok:

Kábé ebben a sorrendben, bár a legutolsóben még nem döntöttünk. Ja és plusz esküv?... :wink:

Brisa
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296558 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Tudtátok, hogy a zöld színböl sokkal több árnyalatot látunk mint a többiböl? A szemünkben kétszer annyi érzékelö csapocska van rá tudtommal mint a többire. Pontosabban kétféle van belölük, mindkettö más zöldárnyalatra érzékeny. :idea:
Brisa :?: Akkor jó, hogy jössz, de miért? (Munka, leeendö gyerek, messzire költözés...?) :csakhanemtitok:
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296543 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Helló!

Én kreatívkodni szeretek nagyon, úgyhogy ezen a téren számíthattok rám - még ha nem is vagyok elég ügyes mindenhez.

Mellesleg én is a zöld színt preferálom. :D

Amúgy pedig "hivatásos" mennyasszony vagyok még egy ideig, és nagy valószín?séggel hosszú ideig ez lesz az utolsó táborom, úgyhogy nagyon szeretném kiélvezni.

Brisa
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296524 Írta: Inczy
Na, én is itten vagyok!! Tessék jönni írkálni, meg bemutatkozni! 8)

Hmm, ismertet? jelek... Pici vagyok, imádom a zöld színt, a nevetést és a NAPot. Szal ha néha felkiáltok, h zööööld, és hevesen mutogatok vmire, akkor ne aggódjatok, nem kergültem meg. :wink:

Vácon lakom, szal amolyan vidéki lány vagyok. Decembert?l pedig már nézhetem a 18-as karikás filmeket is. 8)

Azt hiszem elég rugalmas vagyok, és nyitott, szal igyekszem majd kreatívkodni a csapatban... 8)
Remélem sikerül majd helytállnom, mint Pók jobbkeze... bár abból van egypár.... :wink:

És ti?!

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296487 Írta: Inczy
Ezazzzzz!! :D
Majd holnap jövök tovább chatelni! :D

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296480 Írta: Sirgon Esgalnor
Hááát, bemutatkoznom talán nem nagyon kell. 2003 tábora óta vagyok tag, régi motoros, korom alapján rangid?s bolond. :P Budapesten javítom a leveg?t (nincs autóm), így az egyéb rendezvényeken is rendszeresen megjelenek, ha id?m engedi. Egyéb személyi adatokért a iwiw-en is megtalálsz, ha a tolkienesek között kutakodsz.
Sajnos eléggé visszahúzódásra, szorongásra hajlamos alkat vagyok a kommunikáció terén, de azért viszonylag könny? belerángatni mindenféle hülyeségbe, ha nem szónokolni kell. A terveim szerint a táboros kirándulásokon és reggeli kávézásokon gyakran megtalálható leszek, lévén mindkett?t szeretem.
Téma zárolva.
Több
18 éve 5 hónapja #296454 Írta: Gumipók
Na ezt szanaszét csetelhetjük ::::)
Tessék ismerkedni meg mindenféle.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.177 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére